معرفی و دانلود کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی: راهنمایی برای کامیابی در ارتباط با دیگران
برای دانلود قانونی کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی: راهنمایی برای کامیابی در ارتباط با دیگران
کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی نوشتهی ندرا گلاور تواب، به شکلی علمی و با استفاده از تکنیکها و روشهای بهروزِ روانشناسی، به مسئلهی بسیار مهم و کمتر پرداختهشدهی تعیین کردنِ حد و مرز در روابط میپردازد. او در این کتاب که یکی از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز است، نشان میدهد چگونه میتوانیم نیازهای خود را بشناسیم و آنها را بیان کنیم.
دربارهی کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی
همهی ما میدانیم برای رسیدن به تعادل بین کار و زندگی، کنار آمدن با افرادِ سمی و لذت بردن از روابطی که با همکاران، دوستان و خانواده برقرار میکنیم، باید حد و مرزهای مشخص و سالمی را تعیین کنیم. اما حد و مرزهای سالم چه هستند؟ و چگونه با تعیین کردنِ حد و مرزهایمان میتوانیم نیازهای خود را بیان کنیم؟ ندرا گلاور تواب (Nedra Glover Tawwab) در کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی (Set Boundaries, Find Peace: A Guide to Reclaiming Yourself) به این سؤالها پاسخ میدهد.
این روانشناس آمریکایی در این کتاب، اهمیتِ تعیین کردنِ حد و مرز را نشان میدهد و انواعِ مختلف و متفاوتِ حد و مرزها را معرفی میکند. از نظر ندرا گلاور تواب، تمام حد و مرزهای انسان شامل حد و مرزهای فیزیکی، جنسی، فکری، احساسی، مادی و زمانی میشود. او پس از معرفیِ این حد و مرزها، با ارائهی داستانهایی از مراجعین و بیماران خود، اهمیت هر کدام از انواعِ حد و مرزها را نشان میدهد و تمرینهایی برای تعیین کردنِ حد و مرزهایی متفاوت با دیگران ارائه میکند.
ندرا گلاور تواب در این کتاب نشان میدهد بسیاری از مشکلاتی که افراد در روابطِ خود دارند، در حقیقت مشکلات در تعیینِ حد مرز هستند. چه در جمعِ دوستان و چه در کار، افراد با تعیین نکردنِ حد و مرز و ناتوانی در نه گفتن، نیازهای خود را به خوبی بیان نمیکنند و در نتیجه، مشکلاتی همچون افسردگی و اضطراب را تجربه میکنند.
کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی، فصلی در رابطه با فناوری و شبکههای اجتماعی دارد و ندرا گلاور تواب در این فصل به اهمیتِ داشتنِ نظم و انضباطِ شخصی و تعیین کردنِ حد و مرز در رابطه با خود میپردازد. تمریناتی که در این فصل آورده شدهاند کمک میکنند که با کم کردن و کاهشِ حضور در شبکههای اجتماعی، اهدافِ بلندمدت و مهمترمان را در زندگی پیش ببریم و از اینراه حسِ آرامشِ بیشتری را تجربه کنیم.
کتاب حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی توسط انتشارات کولهپشتی با ترجمهی سارا مقدم ثابت و گویندگی آزاده اکبری منتشر شده است. این کتاب توسطِ مترجمینِ دیگری نیز ترجمه شده که از این ترجمهها میتوان به «حد و مرزها آرامش میآفرینند» ترجمهی المیرا لایق و شادی فروتنیان، «مرزها را تعیین کنید، آرامش یابید» ترجمهی مینا حقیقت و «مرزها را تعیین کنید تا به آرامش برسید» ترجمهی المیرا محمدی اشاره کرد.
نکوداشتهای کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی
-
ندرا گلاور تواب در کتاب حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی نه تنها به ما نشان میدهد چگونه حد و مرزهای درست و سالمی در رابطه با خود و بقیه بگذاریم، بلکه نشان میدهد چطور میتوانیم در برابرِ احساسات و نیتهایمان شفاف و واضح باشیم (اَلِکساندرا اِل، نویسندهی کتاب پس از باران).
-
ندرا گلاور تواب به روشنیِ هرچهتمامتر و با همدلیِ فراوان موضوعی را مطرح میکند که در موردش بسیار گفته میشود ولی کمتر به عمل گرفته میشود. اگر به دنبالِ این هستید که رابطهای که با خود و اطرافیانتان برقرار میکنید را تنظیم کنید، حتماً باید این کتاب را بخوانید (وییِنا فَرون، مؤسسِ شرکتِ ازدواجِ آگاهانه و خانوادهدرمانی).
-
این کتاب، نقشهی راهِ قدرتمندی برای تعیین کردنِ انتظارات و حد و مرزهای شخصی ارائه میدهد تا بتوان در امنیت و احترام زندگی کرد و به خودشکوفایی رسید (اِسکات بَری کافمن، روانشناس و نویسنده).
-
ندرا گلاور تواب در کتابش، راهنمایی جامع برای شناختن و برقرار ساختنِ حد و مرزهای بینفردی را ارائه میکند (Publishers Weekly).
کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی برای چه کسانی مناسب است؟
کسانی که به دنبالِ بهتر کردنِ روابط خود هستند و میخواهند توانایی بیان کردنِ نیازهای خود را بیابند، این کتاب را مفید خواهند یافت.
با ندرا گلاور تواب بیشتر آشنا شویم
ندرا گلاور تواب رواندرمانگر و نویسندهی آمریکاییست. او که مدرکِ کارشناسی ارشدِ خود در رشتهی مددکاری را از دانشگاهِ ایالتی وین دریافت کرد، در اینستاگرام به موضوعاتی چون سلامتِ روان و روابط میپردازد. او در این شبکهی اجتماعی، مفاهیمِ پیچیده و متنوعی مانندِ بخشش و رسیدن به اهدافِ واقعبینانه را به شکلی ساده و کوتاه به دنبالکنندگانش (که تا سال 2023 به بیش از 1.6 میلیون نفر رسیدهاند) توضیح میدهد. ندرا گلاور تواب در زمینهی تعیین کردن حد و مرز کتابهای متعددی را نوشته است تا نشان دهد چطور میتوان در روابطِ بینفردی، حسِ امنیت و راحتی را تجربه کرد.
در بخشی از کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی: راهنمایی برای کامیابی در ارتباط با دیگران میشنویم
بخشی اساسی از بالغ شدنِ شما این است که راهنمای خودتان شوید. همانطور که با دورانِ بزرگسالی احساسِ راحتیِ بیشتری میکنید، بهتر میفهمید که والدینتان شما را اداره میکنند. آنها ممکن است در برخی موارد بگویند که تعیین مرزها بیاحترامیست؛ اما وقتی با دقت و توجه این کار را انجام میدهید، بیاحترامی نیست. اگر از بیاحترامی به والدینتان میترسید، ممکن است اگر دلیلِ اهمیتِ این مرزها را با آنها در میان بگذارید، احساسِ بهتری داشته باشید. چگونه در برابرِ این تأثیرگذارترین نیرو در زندگیتان ایستادگی میکنید؟ چگونه رابطهتان را از کودک به بالغ تغییر میدهید؟
والدینِ شما در طولِ زندگیتان با زیر و بمِ شما آشنا بودند. آنها میدانند برای تحریک شما و رسیدن به خواستههایشان چه باید بگویند. شما هم ممکن است فقط با خواندنِ زبانِ بدن یا مشاهدهی تغییر در روحیهشان خواستههای آنها را درک کنید. بیشترِ افراد نمیخواهند والدینشان را ناامید کنند. وقتی بچه بودم، بدترین چیزی که از مادرم شنیدم این بود: «ازت ناامید شدم». این جمله، قلبم را شکست و مرا مصمم کرد که دستکم تا دو ساعتِ آینده رفتارِ خوبی داشته باشم. بااینحال، هنگامی که با والدینمان حد و مرزی قائل نمیشویم، ناامید، رنجیده و مضطرب میشویم. در برههای از زمان خوب است که همهی افرادِ بالغ از خود بپرسند: «من چی میخوام؟».
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی حد و مرزت را تعیین کن تا آرامشت را بیابی: راهنمایی برای کامیابی در ارتباط با دیگران |
نویسنده | ندرا گلاور تواب |
مترجم | سارا مقدم ثابت |
راوی | آزاده اکبری |
ناشر صوتی | انتشارات کتاب کوله پشتی |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۹ ساعت و ۳۰ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای اعتماد به نفس |