معرفی و دانلود کتاب زندگی سخت است: یافتن مسیر زندگی به کمک فلسفه
برای دانلود قانونی کتاب زندگی سخت است و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب زندگی سخت است: یافتن مسیر زندگی به کمک فلسفه
شما هم معتقدید ادعاهای مثبتاندیشی مزخرف است؟ در این صورت با کی رن ستیا در این زمینه موافق خواهید بود که زندگی سخت است. کتاب زندگی سخت است به مخاطب یادآوری میکند که رنج بشر درمان ندارد. لازم نیست به انکار ذات دشوار و رنجور زندگی بپردازیم تا خود را قانع کنیم که میتوان از زندگی لذت برد. کی رن ستیا معتقد است زندگی سراسر رنج است و تنها درمان آن را در فلسفه پیدا میکند. او در این اثر منتخب نیویورکر با کمک آرای بزرگترین متفکران و فلاسفهی تاریخ به شما ثابت میکند که نباید برای تجربهی اضطراب، افسردگی و ناامیدی احساس سرافکندگی کنید.
دربارهی کتاب زندگی سخت است
کتاب زندگی سخت است (Life Is Hard: How Philosophy Can Help Us Find Our Way) با دیگر آثار خودیاری که خواندهاید تفاوت دارد. در این کتاب قرار نیست راهکارهایی برای شاد زیستن پیدا کنید؛ قرار نیست توصیهای دربارهی بیتوجهی به رنجها و دنبال پروانهها دویدن بخوانید؛ و البته که قرار نیست شعارها و راهکارهای تکراری و بهدردنخوری که تا بهحال هزاران بار شنیدهاید و یک بار هم باور نکردهاید را دوباره بشنوید. اگر تا به حال از کتابهای خودیاری و شعارهای شاد زیستن به جایی نرسیدهاید، ممکن است پاسخ مشکل خود را اینجا پیدا کنید. کی رن ستیا (Kieran Setiya) تمام ادعای خود را در قالب یک جمله خلاصه کرده و مقابل چشم خواننده قرار داده است: «زندگی سخت است!»
کی رن ستیا در این کتاب ادعای خارقالعادهای را مطرح نمیکند. این حقیقت که «انسان در رنج آفریده شد»، قدمتی به درازای تاریخ دارد. کی رن ستیا در این کتاب تنها تلاش میکند به شما یادآور شود که سرشت انسان با رنج آمیخته است. او میداند که رسانهها، تبلیغات، سخنرانیها و آموزههای متنوعی شما را بهصورت روزمره احاطه کرده که لذتهای بیپایان زندگی را به شما یادآور میشود، که امکانات بینهایتی که به روی شما گشوده است را نمایان میکند، و البته به شما تاکید میکند در حالی که هزاران دلیل برای احساس شادی و سعادت پیش روی شماست، توجیهی برای احساس اضطراب و غم وجود ندارد. اما کی رن ستیا میخواهد به شما یادآور شود که رنج، در زندگی بشر اجتنابناپذیر است.
کی رن ستیا در کتاب زندگی سخت است ادعا میکند در طول تاریخ، تمایز مشخصی بین آثار فلسفی و کتابهای خودیاری وجود نداشت. او ادعا میکند تا همین چند سال اخیر، تنها مرهمی که برای بشر در مقابل رنج هستی وجود داشت، در کتابهای فلسفه یافت میشد. او به شما ثابت میکند که فلاسفهی باستانی در واقع به دنبال پاسخ گفتن به سوالهایی از این دست بودند که «چگونه میتوان جامعهی بهتری داشت؟»، «چگونه میتوان بهتر زندگی کرد؟» و «رنج و لذت چیست و چرا انسان تا این حد محکوم به رنج کشیدن است؟». یکی دیگر از ایدههایی که ستیا در این کتاب با آن مقابله میکند این است که هدف نهایی زندگی تجربهی شادی و لذت است. او که خود یکی از اساتید دپارتمان فلسفهی دانشگاه ماساچوست است، در این کتاب تلاش میکند پاسخ واقعبینانهتری برای رنج بشر پیدا کند و در عین تاکید به وجود رنج و سوگ، راهکارهای صحیحی برای تحمل این دشواری را در اختیار شما قرار بدهد.
کتاب زندگی سخت است با ترجمهی محمدعلی امام هادی و چاپ نشر نوین در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار گرفته است.
جوایز و افتخارات کتاب زندگی سخت است
- کتاب منتخب سال نشریهی اکونومیست
- کتاب برتر سال به انتخاب نشریهی نیویورکر
نکوداشتهای کتاب زندگی سخت است
- یک راهنمای انسانی و دلگرمکننده به این حجاب اشک، با درخششی از امید. (اکونومیست)
- کتاب زندگی سخت است نمایانگر توانایی فلسفه در انسانیترین و مفیدترین حالت خود است. (Los Angeles Review of Books)
- زندگی سخت است یک دلگرمی برای شرایط دشوار است. خواندن آن مانند درددل کردن با دوستی است که هرگز از شما نمیخواهد شاد باشید و مشکلات را فراموش کنید، بلکه با همدردی دیدگاه شما را به اوضاع تغییر میدهد و کمک میکند احساس بهتری داشته باشید. (نیویورک تایمز)
- کی رن ستیا استدلال میکند که برخی رنجهای انسان، (مانند تنهایی، شکست، بیماری و سوگ) اجتنابناپذیر است ... اما خوب است. این را کتاب از ما میخواهد که تجربههای دشوار را به رسمیت بشناسیم و بپرسیم که چگونه به ما کمک کردهاند قویتر، مهربانتر و عاقلتر شویم. (نیویورکر)
- بالاخره یک فیلسوف معنای زندگی را زیر سوال میبرد و جوابهای مفیدی فراهم میکند. (ساندی تایمز)
کتاب زندگی سخت است برای چه کسانی مناسب است؟
اگر از کتابهای خودیاری، شعارهای «شاد زندگی کن!» و ادعاهای توخالی افراد و آثاری که تلاش میکنند شادی و خوشبختی زندگی را به شما یادآور شده و رنجهایتان را انکار کنند خسته شدهاید، مطالعهی کتاب زندگی سخت است، با یادآوری رنج زندگی مرهمی برای زخمهای روحتان خواهد بود.
در بخشی از کتاب زندگی سخت است: یافتن مسیر زندگی به کمک فلسفه میخوانیم
ناکامی چیزی بسیار باشکوه است. ما در کار، عشق و در تعهدات خود به یکدیگر شکست میخوریم. اما برای کسانی که در ورزش شکست میخورند حرمت خاصی وجود دارد؛ شکست در هیچ زمینهی دیگری بهتر تعریف نشده است و این چنین قابلانکار نیست. اغلب نوجوانان مجبورند در ورزش یاد بگیرند چگونه با شکست کنار آمده و با وقار با آن مواجه شوند. بااینحال، همچنان فاجعهبارترین بیکفایتیها و اشتباهات در ورزش اتفاق میافتند.
بیسبال را در نظر بگیرید، این ورزش هم از نظر فلسفی پرمعنا است و هم از نظر زبانی بهخوبی بیان شده است. در این ورزش ما با نمونههایی مثل "اشتباه مرکل" روبهرو میشویم: در سال 1908، جانی اوورز در یک بازی و امتیاز سرنوشتساز، فِرد مرکل، از تیم نیویورک جاینتس، را تگ میکند و مرکل نمیتواند به بیس دوم برسد. در داستان "افتضاح اسنودگراس"، فِرِد اسنودگراس با شکست خوردن در یک پرتاب ساده باعث میشود تیم جاینتس از دور مسابقات جهانی در سال 1912 حذف شود. اشتباهی دیگر داستان بیل باکنر است که به "نفرین بامبینو" دچار شد؛ حدود یک قرن ناکامی، ظاهراً دلیلش این بود که تیم بوستون ردساکس در سال 1918 بیب روث را فروخت. ۶۸ سال بعد، یک توپ زمینی آسان از پاهای باکنر گذشته و بهاینترتیب ردساکس قهرمانی را به نیویورک متس واگذار کرد. شاید "پرتاب شنیدهشده در سراسر جهان" مشهورترین داستان شکست باشد: بابی تامسون امتیاز هومران را کسب کرده و نیویورک جاینتس برندهی یک بازی مهم حذفی میشود -نه بروکلین داجرز- و به بازیهای جهانی سال 1951 راه مییابد.
چگونه یک نفر با شکست قطعی کنار میآید؟ این سؤال برای همه مهم است، حتی اگر برای برخی این مسئله واضحتر و عمیقتر باشد. پروژههای ارزشمند، اما بینتیجه یا فراموششده در زندگی فراوان هستند. جیمز ریچاردسون، شاعر و سخنور، مینویسد: «اگر ما حتی کسری از میلیونها برنامهی کوچک خود را به یاد بیاوریم، باید کل زندگیمان را در پشیمانی برای بینتیجه ماندن آنها بگذرانیم.» فراگیر بودن پروژههای شکستخورده میتواند آرامشبخش باشد. جو موران، منتقد اجتماعی بریتانیایی، در کتاب خودتوصیفی آرامش ما را مهمان روایتهایی از شکستهای کوچک و بزرگ کرده و به هنرمندی اشاره میکند که "نه از شکستهایش درس گرفت و نه میخواست بگیرد". این هنرمند نقاشیهای اندکی را کامل کرد و معروفترین نقاشیهایش، پیش از مرگش و به خاطر یک آزمایش ناموفق، پوسته پوسته شدند. این هنرمند لئوناردو داوینچی بود.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول: ناتوانی
فصل دوم: انزوا
فصل سوم: سوگ
فصل چهارم: شکست
فصل پنجم: بیعدالتی
فصل ششم: پوچی
فصل هفتم: امید
قدردانی
دربارهی نویسنده
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب زندگی سخت است: یافتن مسیر زندگی به کمک فلسفه |
نویسنده | کی رن ستیا |
مترجم | محمدعلی امام هادی، مریم جلیلوند |
ناشر چاپی | نشر نوین |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 184 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5213-55-5 |
موضوع کتاب | کتابهای فلسفه، کتابهای موفقیت و خودسازی |