معرفی و دانلود کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D: مشکل را درک کنید، از رویکرد گروهی استفاده کنید، درسهای آموخته شده را به اشتراک بگذارید
برای دانلود قانونی کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D: مشکل را درک کنید، از رویکرد گروهی استفاده کنید، درسهای آموخته شده را به اشتراک بگذارید
کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D اثری از بایا ایلر است که کوشش دارد هشت روش کارساز و مطمئن را برای حل مشکلات به مدیران پیشنهاد دهد. این روش بر آن است تا با بهره بردن از کمترین امکانات مالی و زمانی، بهترین راهحلها و شیوههای رهبری را به مدیران پیشنهاد دهد. این کتاب مجموعهای کاربردی و اجرایی از مدلها و فرمولهای راهگشا را در اختیار مدیران قرار میدهد و بهخوبی به فهرستبندی و نمونهسازی الگوهای خود میپردازد.
دربارهی کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D
منظور از G8D چیست؟ این اصطلاح در واقع مخفف عبارت «هشت اصول روششناسی» است که اولینبار توسط شرکت فورد موتور مورداستفاده قرار گرفت. این روش کوشش دارد تا به مشکلاتی که در مدیریت، بازاریابی و کسبوکار برای مدیران رخ میدهد بپردازد و بهصورت اصولی آنها را برطرف کند. این روش مجموعهای از یک گروه مجهز حرفهای از مهندسان برای رویارویی با مشکلات استفاده میکند و از شیوههای در دسترس برای بازشناسی و از میان بردن مسائل بهره میبرد. این روش سعی دارد تا به بهبود وضعیت به وجود آمده در یک پروژه بپردازد و از قواعد و فرمولهای اجرایی بخصوصی در آن استفاده میشود. همچنین با علتیابی مشکلات ریشهای، قصد دارد تا به ارتقای بررسی آماری شرکتها و سازمانها کمک کند.
این هشت اصول به ترتیب شامل این موارد میشوند: تشکیل و استقرار گروه حل مسئله، تشریح مسئله، اقدام مهار موقت، تعریف علت اصلی و نقطهی فرار، انتخاب و تأیید اقدامات اصلاحی پایدار، جاریسازی و اعتبارسنجی اقدامات اصلاحی پایدار، پیشگیری از وقوع مجدد مسئله، تشویق از موفقیتهای گروهی و فردی. این رویکرد در حال حاضر به یک روش کارآمد و مؤثر در مدیریت تبدیل شده و برای عملی کردن آن باید از برنامهها و مدلهای دقیقی بهره برد. همچنین باید بار دیگر متذکر شد که مهمترین اصل در وقوع این برنامه به کار گرفتن یک تیم حرفهای و کاربلد است.
کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D با نام انگلیسی Global 8d workbook، با رویکردی کاملاً تخصصی به ارائهی جدولها، مدلها و نمونههایی میپردازد که بهواسطهی آن مدیران قادر به اجرای شیوهی هشت اصول روششناسی خواهند بود. این روش باوجودآنکه از آوازه و محبوبیت بالایی میان مدیران موفق برخوردار است، اما عملی کردن آن به تمرینات و رعایت قواعد خاصی نیاز دارد که رهبران جوان باید درمورد آن اطلاعات لازم را کسب کنند. کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D اثر بایا ایلر (B R Iyer) همان منبعیست که میتوان به مدیران و تجار برای اجرای این رویکرد معرفی کرد. این کتاب مختصر که از شصتوهشت صفحه تشکیل شده، بدون آنکه به توضیحات اضافه بپردازد، به طور مستقیم و اصولی مباحث را تشریح کرده و مدیران میتوانند چندینباره الگوهای پیشنهادی آن را مرور کنند.
بهطورکلی میتوان گفت که کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D بهخوبی میتواند ایدههای خود را فهرستبندی کند و با مدلهایی که ارائه داده، قادر است مهارتهای مدیریتی در شرکتها را ارتقا دهد. این کتاب را میتوان یک راهنمای مؤثر و دقیق دانست که هر مدیری باید آن را مطالعه کند. کتاب از ترجمهی مناسبی برخوردار بوده و کلیات مطالب را به طور دقیق به مخاطبان فارسی شرح داده است.
کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D اثر بایا ایلر توسط محسن علیآبادی و امیرعلی رمدانی ترجمه شده و انتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است.
کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D برای چه کسانی مناسب است؟
خواندن این اثر به تمام مدیران، تجار و کسانی که در زمینهی کارآفرینی و رهبری پروژه فعالیت میکنند توصیه میشود.
در بخشی از کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D: مشکل را درک کنید، از رویکرد گروهی استفاده کنید، درسهای آموخته شده را به اشتراک بگذارید میخوانیم
معمولاً حقایق و خواستهها در سطح مدیریت تبیین میشوند زیرا باید بودجههایی برای بهبود عملیات تعیین گردد که به تایید مدیریت نیاز است. سایر نیازهای کسب و کار نیز باید در سطح مدیریتی مطرح شوند. خواستهها با استفاده از کاربرگ معیارها و ضوابط از نظر اهمیت نسبی امتیازدهی میشوند که 10 حداکثر امتیاز است. این امتیاز بهعنوان بخشی از فرآیند انتخاب استفاده میشود. حقایق امتیازدهی نمیشوند، زیرا آنها شرایطی هستند که باید برای پذیرش اقدامات اصلاحی رعایت شوند. این کاربرگ برای ثبت و رتبهبندی حقایق و ثبت خواستهها استفاده میشود (معمولاً گروه مدیریت کسب و کار این موضوع را جمعآوری میکنند). پس از اینکه حقایق و خواستهها ارائه شدند میتوان هر PCA را براساس این معیارها رتبهبندی کرد. برای تسهیل این فرآیند از کاربرگ تصمیمگیری استفاده میشود.
از کاربرگهای تصمیمگیری برای رتبهبندی هر یک از PCAها استفاده میشود و در ابتدا بررسی میشود که آیا PCA با تمام حقایق تطابق دارد یا خیر. در صورتی که PCA با همه حقایق مطابقت نداشته باشد نمیتوان از آن را در فرم موجود استفاده کرد. سپس خواستهها برای PCAهای احتمالی که با حقایق مطابقت دارند به این صورت امتیازدهی میشوند که چگونه PCA هر یک از معیارها را محقق میکند. 10 امتیاز کامل بوده و صفر فاقد امتیاز است.
امتیازات با یکدیگر جمع شده و امتیاز نهایی برای رتبهبندی PCA استفاده میشود. معمولا PCA که بیشترین امتیاز را دارا شد، موردی است که برای حرکت رو به جلو انتخاب میشود.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
مقدمه
گام 0: آمادهسازی برای فرآیند حل مسئله به روش G8D
گام 1: تشکیل و استقرار گروه
گام 2: تشریح مسئله
گام 3: اقدام مهار موقت (ICA)
گام 4: تعریف علت اصلی و نقطه فرار
گام 5: انتخاب و تایید اقدامات اصلاحی پایدار (PCA) برای علت اصلی و نقطه فرار
گام 6: به اجرا درآوردن و اعتبارسنجی اقدامات اصلاحی پایدار (PCA)
گام 7: پیشگیری از وقوع مجدد
گام 8: قدردانی از مشارکتهای انفرادی و گروهی
واژهنامه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب راهنمای کاربردی حل مسئله به روش G8D: مشکل را درک کنید، از رویکرد گروهی استفاده کنید، درسهای آموخته شده را به اشتراک بگذارید |
نویسنده | بایا ایلر |
مترجم | محسن علی آبادی، امیرعلی رمدانی |
ناشر چاپی | انتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 68 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-468-975-8 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت کسب و کار، کتابهای مهارتهای رهبری |