معرفی و دانلود کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر

عکس جلد کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر
قیمت:
۲۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر

بعضی‌ها،‌ آدم ناتمام رها کردن مسائل زندگی‌شان هستند! شما تابه‌حال این اتفاق را تجربه کرده‌اید؟ داریوس فوروکس در کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر درباره ایجاد عادت‌های خوب و شیوه‌های ماندگار کردن آن‌ها صحبت می‌کند. اگر از آغازکردن‌های نیمه‌تمام خسته شده‌اید،‌ این اثر برای شماست!

درباره‌ی کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر

خیلی از ما در انجام مستمر کارها و ایجاد عادت‌های خوب و ماندگار بسیار ضعیف عمل می‌کنیم! برای مثال اولین روز از هفته را با انرژی بالا و یک لیست دراز و طویل از انواع فعالیت‌های مورد نظرمان شروع می‌کنیم؛ اما این انرژی و رجوع به چک‌لیست کارهایمان در بهترین حالت تا روز دوشنبه دوام می‌آورد!

اگر به اتفاقاتی که تا سال 2020 تا امروز رخ داده است دقت کنید، می‌بینید که کرونا ویروس یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی به شمار می‌رود که توانسته شکل کار، عادات و فعالیت‌های مردم دنیا را تغییر دهد! عاداتی که بعضی‌هایشان مثل ورزش‌های خانگی روتین، روی آوردن به کتاب خواندن و یا یادگیری زبان و ... بسیار مثبت هستند؛ اما مسئله اصلی اینجاست که هیچکدامشان دوام و ماندگاری ندارند!

حقیقت این است که رفتارهای ما شبیه به یک کوه یخی بزرگ هستند که خود و اطرافیانمان، فقط نوک قله‌ی آن را می‌‎بینیم! درحالی‌که هر رفتار و عمل ما حاصل همان بخشی است که دیده نمی‌شود و از آن با عنوان ناخودآگاه یاد می‌شود. دقیقاً مانند آنچه که زیگموند فروید اعتقاد داشت و اکثریت رفتارهای انسانی را ماحصل بخش ناخودآگاه ذهن آدم‌ها می‌دانست!

داریوس فوروکس (Darius Foroux) با هنرمندی و مهارت خاص خودش در نویسندگی و پرورش کلمات، کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر (The Road to Better Habits, Updated and Expanded) را برای کسانی نوشته است که انجام مستمر کارها و تبدیل کردنشان به یک عادت مثبت را بلد نیستند!

با خواندن این کتاب به یک مسیر متفاوت با راه‌حل‌های کاربردی قدم می‌گذارید که به جای تمرکز روی مقصد نهایی، روی فرایندی که قرار است طی شود متمرکز می‌شوید. فوروکس در این کتاب، شما را از پیچیدگی‌های بیهوده و کلیشه‌ای دور کرده و دستیابی به یک نقشه منجسم و کاربردی برای ایجاد عادات مثبت را برایتان امکان‌پذیر می‌کند.

کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای همه کسانی که می‌خواهند زندگی خودشان را تغییر دهند و در جهت ایجاد عادت‌های خوب و ماندگار حرکت کنند، یک راهنمای کاربردی است.

با داریوس فوروکس بیشتر آشنا شویم

یکی از نویسندگان پرفروش و تاثیرگذاری که در زمینه نگارش کتاب‌های خودیاری بسیار خوب ظاهر شده است، داریوس فوروکس نام دارد. او تاکنون 7 جلد کتاب روانشناسی و خودیاری را تالیف کرده است که از میان آن‌ها می‌توان به کتاب «درست فکرکن» و «برای آزاد بودن به چه چیز نیاز است؟» اشاره کرد.

این نویسنده جوان با نشریات معتبری از جمله تایمز و NBC همکاری دارد و از سال 2015 افکار خودش را با موضوعاتی همچون زندگی، موفقیت وتجارت در وبلاگ پرطرفدارش به اشتراک می‌گذارد.

در بخشی از کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر می‌خوانیم

تنها افرادی می‌توانند به هدف مورد نظر خود برسند که برای مدتی طولانی، کارهای درستی را به شیوه درست انجام داده باشند. به همین دلیل، نیاز داریم تا حس مسئولیت‌پذیری خودمان را تقویت کنیم. برای افزایش انگیزه، بهتر است به افراد و دیگر عوامل محیطی توجه نداشته باشیم و خودمان محرک اصلی کارهای‌مان باشیم.

پیش‌تر گفتم که مهم‌ترین عامل تضمین‌کننده موفقیت، به تداوم و طولانی مدت بودن آن بستگی دارد. بنابراین همان‌طور که از نام این بخش می‌توان حدس زد، زیرنظر گرفتن مسیر پیشرفت مهم‌ترین فاکتوری است که برای موفقیت‌های طولانی مدت و پایدار به آن نیاز داریم.

احتمالاً بارها پیش آمده که عادتی را ایجاد کنید و پس از گذشت چندین هفته یا حتی چندین ماه، از ادامه دادن آن سر باز بزنید. زندگی در چارچوب عادت‌ها، فعالیتی است که به ثبات و انرژی زیادی نیاز خواهد داشت. از آنجایی که پایبندی به عادت‌ها امری دشوار است، هرکسی قابلیت استوار بودن در مسیر را ندارد. امّا شما تا کنون این کتاب را مطالعه کرده‌اید و این بدین معناست که در مسیر تغییر رویه زندگی، جدی هستید. به عبارتی، سعی دارید تا زندگی خود را دگرگون کنید.

می‌دانم که این مرحله،‌ کسل کننده ترین بخش فرایندی است که باهم آغاز کردیم. امّا قبل از هرچیز، باید نسبت به آن آگاهی کافی پیدا کنید و بر آن اشراف داشته باشید. نیازی نیست که روند پیشرفت خود را مانند تیم‌های ورزشی حرفه‌ای ثبت و بررسی کنید. اگرچه من اطلاع دارم که افراد بسیاری، تمایل دارند تا آمار و اطلاعات زندگی خودشان را به طور دقیق ثبت کنند و برای این موضوع معیارهایی را مشخص می‌کنند. امّا چرا این نوع اطلاعات ضبط می‌شوند؟ بسیاری از ما، زمان زیادی را صرف جمع‌آوری و اندازه گیری اطلاعاتی می‌کنیم که هیچ گونه نیازی به آن‌ها نخواهیم داشت. آیا این موضوع اتلاف وقت محسوب نمی‌شود؟ بهتر نیست که تمام مراحل اضافی را کنار بگذاریم و برروی هدف واقعی ثبت تغییرات یعنی «تسلط بر اهداف» تمرکز کنیم؟

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار مترجم
مقدمه
چارچوب عادت‌های بهتر
قدم اوّل: عادت‌های ایدئال خود را انتخاب کنید
قدم دوم: روی یک عادت تمرکز کنید
قدم سوم: از کم شروع کنید
قدم چهارم: عادت‌های بدتان را کنار بگذارید
قدم پنجم: پیشرفت خود را پی‌گیری کنید
ایجاد چارچوب کاری
عادت‌های ایدئال خود را انتخاب کنید
چرا تا این اندازه به نوشتن اصرار دارم؟ به این 5 دلیل
برروی کدام عادت‌ها تمرکز می‌کنید؟
قدم2: در هر زمینه، تنها یک عادت را ایجاد کنید
یک عادت در هر زمینه
دلیل اهمیت تمرکز در ایجاد عادت‌ها
قدم 3: به خودتان سخت نگیرید
قدرت شروع ناقص
قدم 4: ترک عادت‌های بد
راهکاری مؤثرتر
عادت‌های بدی که ترک کردم
قدم 5: پیشرفت خود را زیر نظر بگیرید
چگونه عادت‌های خودمان را پیگیری کنیم؟
در مواجهه با موانع چه باید کرد؟
یک سبک زندگی متفاوت
ایجاد عادت به سبک پدربزرگ 88ساله
قدم اول: عادت‌های موردنظر خود را انتخاب کنید
قدم دوم: ساعت مشخصی را برای انجام عادت‌های‌تان در نظر بگیرید.
قدم سوم: عادات خود را اندازه گیری کنید
قدم چهارم: حداقل یک هفته به عادت خود پایبند بمانید
چگونه دید طولانی مدت داشته باشیم؟
چگونه در طولانی مدت متمرکز بمانیم؟
نکات ژورنال‌نویسی: 10 سؤال که باید روزانه از خودتان بپرسید
چرا من ثروتمند و مشهور نیستم؟ توهمی در عصر ما
ما رفتارهای دیگران را تقلید می‌کنیم
چرا من ثروتمند و مشهور نیستم؟
نتایج یکسان نیستند
خودباوری اوّلین قدم برای دستیابی به هرچیزی است
بدترین اتفاقی که می‌تواند بیفتد چیست؟
تقدیر و تشکر

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر
نویسنده
مترجمپوریا دولت آبادی
ناشر چاپی موسسه انتشارات فلسفه
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات102
زبانفارسی
شابک978-622-7857-21-4
موضوع کتابکتاب‌های مدیریت ذهن، کتاب‌های خودسازی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر

ALI REZAEI
۱۴۰۱/۱۰/۴
نقد کتاب:
کتاب خوبی رو شاهد هستیم. کتابی که به موضوع خوبی دامن زده و اونو به خوبی توصیف و تعریف کرده.
از مثال‌های کاربردی تا سوالا‌هایی برای گرم کردن و درگیر شدن در کتاب...
این کتاب از نگارش خوب و قوی برخورداره ک باعث میشه در درک مفاهیم به مشکل خاصی برنخوریم.
قلم نویسنده میشد گفت حرفه‌ای و
بود با داستان‌های کوچک فهم هر چیزی رو برای ما اسون میکرد
این کتاب در کتاب‌های عادت یکی از بهترین هاست و میشد بهترین این سری کتاب رو عادت‌های اتمی بیان کرد ک واقعا قوی بود
گویندگی صدا هم بکی از نقاط قوت این کتاب بود و همچنین میزان زمانی که داره... نه زیاد نه خیلی کم
حتما این کتاب ارزش خرید بالایی رو داره اما در جاهایی حس میشد که نویسنده رفته تو جاده خاکی و کلام از دستش در رفته اما در مجموع خوب بود
خلاصه کتاب خوبی رو شلهد هستیم و میشد گفت که ارزش خرید بالایی هم داره چون محتوای کاربردی در زندگی روزمره داشت و میشد از اونها استفاده کرد.
موارد مثبت
قلم روان نویسنده
گیرایی ساده
منفی
تناقض در برخی جاها
آنیتا ارزانی
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
●درود و سپاس فراوان از کتابهای رایگان فوق العاده‌ی کتابراه و دیگر عوامل
✔هر چند این کتاب انگیزشی و موفقیت به پای کتاب *خرده عادتها* نمیرسدولی نمیتوان از بسیاری نکات مثبت و ارزنده‌ی پیشنهادی نویسنده چشم پوشی کرد
✔همه کما بیش دچار عادتهای خودمان هستیم شاید برای بعضی نا آگاهانه، نویسنده در ۵ قدم، را
بتعبیر خودش چگونگی مدیریت هدفمند عادت بنا بر تجربه شخصی آموزش میدهد بدون تحمیل اراده خود به خواننده
✔از ما میخواهد زمینه‌های زندگی خود را بیابیم سپس برای هر زمینه یک عادت سودمند و هدفدار بسازیم
✔تعداد عادات محدود باشد تا آوار‌ی نشود برای دفن یک زندگی معمول بلکه به تداوم آن کمک کند و ایجاد دلزدگی هم نکند
✔سپس در راستای قدم پنجم، یعنی پیگیری این عادات یادداشت نویسی یا ژورنال نویسی را فراموش نکنیم تا روند کار را در مرور زمان بررسی کنیم. این امر نشان خواهد داد که به رشد فردی که از کاربرد عادات مد نظرمان بوده رسیده‌ایم یا خیر
✔نویسنده توجه ویژه‌ای به شرایط دشوار داشته و نحوه کنترل آن را توضیح داده بنحوی که بتوان پس از آن به عادات خود بازگردید
✔حتی با مثال زدن از زندگی پدر بزرگ ۸۸ ساله خود اثبات کرده که ایجاد عادات خوب و دوری از عادات بد سن نمیشناسد و همیشه میتوان هدایت گر زندگی خود بود
✔خب، با این توضیحات توصیه اکید در استفاده از این گوهر ارزشمند دارم کما اینکه خودم علاوه بر نت برداری بصورت جدی به مبحث عملگرایی روی آوردم
✔محدود کردن انتخاب‌ها و وظایف فراموش نشود، روزانه روی ۳ یا۴ فعالیت ضروری و حتی کوتاه تمرکز کنید (نویسنده)
مصطفی عزیزی
۱۴۰۳/۴/۴
با درود فراوان خدمت دوستان کتابخوان و گرامی، داریوس فوروکس باز هم شاهکار کرد با این کتاب فوق العاده اش. در این کتاب خوب نویسنده با افکاری قدرتمند و قلمی ساده و روان راهکارهایی را ارائه کرده اند که می شه با انجام آن ها بر عادت های بد خودمون غلبه کنیم و می تونیم با انجام خیلی از این نکات ارزشمند و در تغییرات اساسی شگرفی الگوهای رفتاری و شخصی در زندگیمان ایجاد کنیم. اینکه خودمان را با بقیه مقایسه نکنیم و فقط سعی بر این باشه که از خود دیرزمان کمی بهتر باشیم. و همچنین بیشتر به وقتمان اهمیت دهیم و از کمال گرایی افراطی دوری کنیم از جمله نکات ذکر شده بودند. ترجمه ی خوب و روانی هم دارد. سپاس از تیم خوب کتابراه برای این کتاب خوب
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۱/۹/۱۸
توجه فقط روی کار و هدفی که انجام می‌دهیم ما رو به مقصد می‌رسونه. این‌که باور داشته باشیم و انجامش بدیم بدون این‌که به این فکر کنیم که ما نتیجه دل‌خواه مان از انجام کار چیه به این تمرکز کنیم که کارمان را چجوری بهتر انجام بدیم تا محصول در درازمدت به بار بشینه و درازمدت خیلی اوقات همان نتیجه ما به ثمر می‌نشیند. و کارهایی که برای ما بزرگ است زودبازده نیستند و این را درک کنیم همان طور که جف بزوس به عدم سود در سال‌های اولیه راه اندازی شرکتش به پرسنلش اعلام کرد. پذیرفتن شرایطی که نمیشه تغییرش داد، همانطوری که است نیروی تمرکز ما را برای پیشبرد اهدافمان ذخیره می‌کند و هدر نمی‌دهد.
مرادی
۱۴۰۱/۹/۲۷
با سلام... در این کتاب داریوس فوروکس، به چند نکته‌ی خیلی مهم تاکید میکنه، که برای همین همین چند نکته، خیلی می‌ارزید.
اینکه، برای هر زمینه ای، مثلا سلامتی یا کسب وکار یا تحصیل، برای هرکدام فقط روی «یک» عادت خوب تمرکز کن..
و نکته‌ی دیگه‌ای که میگه اینکه برای ایجاد هر عادت مثبت جدیدی، برای اینکه و
احتمال انجام دادنش بالا بره، دقیق مشخص کن که اون کار رو کجا؟ چه ساعتی؟ چه مدت؟ چجوری؟ میخوای انجام بدی... و سعی کن برای خودت سادش کنی
Mehran Davary
۱۴۰۲/۴/۱۵
اگه مشکل کمالگرایی دارین و یا هرچی رو شروع می‌کنید، وسط راه ول می‌کنید این کتاب کاملا برای شما مناسبه. اگر کتابهایی در مورد عادت، مثل قدرت عادی و عادتهای اتمی رو خوندید، خوندن این کتاب دانسته‌های شما رو کامل‌تر می‌کنه. اگه قدرت شروع ناقص رو خوندین و از نظرتون مفید بوده، با این کتاب دوباره به یادش بیارید. کاملا ساده، روان، کم حجم و کاربردی.
نیما خطیب
۱۴۰۲/۱/۴
کتاب بسیار عالی است با آوردن مثال‌ها درک شما را نسبت به موضوع افزایش میدهد و با طرح پرسش‌ها ذهن شما را درگیر میکند و شما را بیشتر در کتاب فرو میبرد مثل این است که دارید سخنان یک مشاور را گوش میدهید و به پرسش هایش پاسخ بدهید این کتاب یکی از بهترین کتاب‌های خودسازی بود که خوندم شما را هم به خواندن آن دعوت میکنم
Fateme Taghdimi
۱۴۰۱/۹/۶
تو این کتاب نویسنده مستقیما به اصل مطلب اشاره کرده و زیاد مطالبو به حاشیه نکشونده و بیشتر راهکارهاشم من قبول دارم چون در طول روز از بیشترشون پیروی میکنم در کل برای افرادی که می خوان یه سری عاداتی رو شروع کنن اما نمیدونن چه جوری باید این کارو بدون اینکه نصفه نیمه بزارنش شروع کنن توصیه میکنم
Mr. amir sss
۱۴۰۱/۱۱/۱۶
کتابی ضروری برای آقایان، خانم‌ها، نوجوانان، جوانان، سالمندان و به طور خلاصه هر فردی روی کره زمین که قصد تغییری کوچک یا بزرگ در زندگی خود را دارد. با تشکر فراوان از تیم کتاب راه برای به رایگان قرار دادن این کتاب‌ها. به امید ایران دانا و اندیشمند
محمد حسن هاشم آبادی
۱۴۰۱/۱۰/۲
نویسنده بسیار خوب و جمع وجور اهداف را گفته و دستورالعمل خوبی هم به اشتراک گذاشته است
بنظر من بهترین نکته اشاره شده دراین کتاب رقابت با خود است و نه دیگران
این تلنگری است در جامعه‌ای که همش رقابت با دیگران سرلوحه کار است واین میتونه باعث آرامش آدم‌ها بشه
اتنا کاربخش
۱۴۰۱/۹/۱۰
خوب بود اما از این دسته از کتاب‌ها زیاد خونده بودم یعنی یه جورایی برای من تکراری بود
اینکه خودمون رو به چیزای خوب عادت بدیم و برنامه داشته باشیم باید با توجه به شرایط زندگی خودمون باشه این که چه میزان مطالعه داشته باشیم چقد ورزش کنیم برای همه یکسان نیست
پریسا
۱۴۰۱/۸/۲۳
همه‌ی انسان‌ها در طول زندگیشون عادت‌های خوب و بدی دارند و سعی دارند که عادت‌های بد رو تغییر و عادت‌های خوب رو بهتر کنند.... این کتاب به شما برای رسیدن به این هدف کمک میکنه و برای افراد علاقه مند به خودشناسی بسیاز جذاب خواهد بود....
مرتضی غلامی
۱۴۰۱/۸/۲۲
من معمولا سراغ همچین کتابایی نمیرم چون معتقد بودم هرکس باید روش خودشو برای پیدا کردن عادت داشته باشه چون زندگی هر شخص متفاوته اما این کتاب نکات کلیدی رو میده که وقتی میخونید لبخند رضایت که تاییدش میکنید به لبهاتون میاد
««توصیه میشه»»
Amir Ghafori
۱۴۰۲/۱/۲۲
واقعا کتابش بدردم خورد همین که میگه یکی یکی عادت به خودتون اضافه کنید خیلی کاربردیه
فضای مجازی و جامعه میگن همه کارها و عادت هارو یک دفعه بیار تو زندگیت ولی این کتاب بهترین راهکار رو داده میگه یکی یکی عادت مثبت بسازید عالیه 👌👌👑👑
آزاده رهاورد
۱۴۰۱/۱۲/۲۹
بحث عادتها خیلی مهم تر و حیاتی تر ازین چیزی هست که ما فکرمیکنیم،
هرجا که کتابی دررابطه باعادتها و تغییر اونها دیدین یک دقیقه هم صبرنکین وتهیه کنید، حتی اگه یک جمله کارساز بهتون یادبده میتونه سرنوشت ساز باشه.
مشاهده همه نظرات 104

راهنمای مطالعه کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر

برای دریافت کتاب در جست و جوی عادت‌های بهتر و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.