معرفی و دانلود کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال: نظریهها، شیوهها و کاربردها
برای دانلود قانونی کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال: نظریهها، شیوهها و کاربردها
تبلیغات محصولات گوناگون در رسانه، بسته به سناریویی که دارند، از تأثیرگذاری متفاوتی برخوردارند. کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال نوشتهی اس. ام. ای معین اثری میانرشتهای است که نقش داستانپردازی در برندسازی معاصر را بررسی میکند. این کتاب با در نظر گرفتن نیازهای مخاطب و مصرفکنندگان، راهکارهای مفیدی جهت بالا بردن تقاضا در آنان و در نتیجه فروش بیشتر، ارائه میکند.
دربارهی کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال
موفقیت در حوزهی برندسازی و فروش بالا، مشروط به بازاریابی و تبلیغات مناسب است؛ در دنیای دیجیتال که رسانه به شاهراه حیاتی فروشندگان تبدیل شده، داشتن سواد کافی در رابطه با سناریونویسی و تولید محتوای مجازی ضروری به نظر میرسد. اس ام ای معین (S M a Moin) در کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال (Brand Storytelling in the Digital Age: Theories, Practice and Application) در شش فصل به جنبههای مختلف سناریونویسی و داستانسرایی در بازاریابی دیجیتال و برندسازی میپردازد. این کتاب به شما کمک میکند از روند تبلیغات مجازی و نکات جذب مشتری آگاه شده و آنها را در پروسهی برندسازی خود به کار بگیرید.
کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال در ابتدا در فصل اول با مقدمهای جامع به شرح تاریخچهای از هنر کهن داستانسرایی و زبان بازاریابی پرداخته و نقش آن در بازاریابی مدرن را بررسی کرده است. از جمله عناوینی که در این بخش مطالعه میکنید به این ترتیب هستند: پارادایم اثباتگرایی مدیریت برند، پارادایم برساختگرایی مدیریت برند، تکامل داستانسرایی برند و عصر پس از تبلیغات و... . اس ام ای معین در این فصل به باورهای غلطی که در رابطه با داستانسرایی برند وجود دارد اشاره کرده و تصور بسیاری از مدیران در رابطه با سرگرمکننده بودن سناریوی تبلیغاتی را، نقض میکند. مسئلهای که این حوزه را ویژه میکند، ادغام تبلیغات و داستان با یکدیگر بوده و در نتیجه نیازمند تمرین و دستیابی به مهارت است.
تلاقی هنر با علم و فناوری، سرآغاز تحولات نوینی در حوزهی برندسازی است که در کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال به تفصیل به آنها پرداخته شده است. فصل دوم کتاب به ادبیات میانرشتهای، عناصر ضروری داستان، انتقال روایتی و دیگر موضوعات مرتبط با داستانگویی پرداخته و ریشههای میل به قصهگویی در انسان را بررسی کرده است. نیاز به داشتن شناخت کافی از روانشناسی مشتریان برای تولید محتوای تبلیغاتی، نویسنده را بر آن داشته تا تأثیرات تبلیغات گوناگون بر مخاطبان را مطالعه کرده و رابطهی مغز و سیستم عصبی با برندسازی را مورد بررسی قرار دهد. همچنین برای فهم بهتر مطالب، مطالعهی موردی بر برندهای مشهور در حوزههای مختلف (مانند استارباکس، ویرجین آتلانتیک و...) انجام شده است.
فصلهای پایانی کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال به ماهیت هنر داستانسرایی، مباحث ساختاری و محتوایی داستانپردازی پرداخته و شیوهی به کار بستن خلاقانهی کهنالگوها در بازاریابی دیجیتال را آموزش داده است. کتاب پیش رو منبعی مفید برای هرکسی است که در پی موفقیت در برندسازی و جذب مشتری است. اگر شما هم در این بازار رقابتی، به دنبال برجسته کردن جایگاه خود هستید، مطالعهی این کتاب را از دست ندهید.
این کتاب توسط محمدجواد علمی و علی عموئی اوجاکی ترجمه شده و به همت انتشارات ادیبان روز در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
نکوداشتهای کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال
- اس. ام. ای معین در این کتاب، در بهترین زمان ممکن خواننده را به سفری اکتشافی در داستانسرایی میبرد. نویسنده با اتخاذ رویکرد میانرشتهای و تکیه بر نظریه و عمل، دانشگاهیان و متخصصین بازاریابی را تشویق میکند تا درمورد نحوهی تفکر مصرفکنندگان در هنگام انتخاب یک برند، تأمل و تفکر کنند. (هانا یاکاونکا، دانشیار بینالمللیسازی و توسعهی تجارت، دانشگاه کاونتری لندن)
- از مدیر بازاریابی گرفته تا مدیر پروژهی خدمات ابری یا مدیر فروش، همه باید با مردم ارتباط برقرار کنند. در این کتاب معین نشان میدهد که چگونه داستانسرایی، ارتباطات برند را در عصر تحول دیجیتال دگرگون میکند. این یک راهنما برای بازاریابان دیجیتال و برای همه کسانی است که میخواهند بدانند مشتریان چگونه فکر میکنند. (انامول هیک، معاون مدیر، خدمات زیرساخت ابری)
-
معین ابزاری متفکرانه برای محققان و دست اندر کاران ارتباطات بازاریابی و برندسازی درمورد چگونگی ایجاد روابط پایدار با محوریت مصرفکننده از طریق هنر و علم داستانسرایی ارائه میدهد. در دنیای پربار اطلاعات، اخبار جعلی و واپسزنی مصرفکنندگان، این کتاب به منظور پیدا کردن روایتهای معتبر و صادقانه کمک بزرگی به حساب میآید. (رانجیت تیند، نویسندهی کتاب مدیریت استراتژیک مد: مفاهیم، مدلها و استراتژیهای مزیت رقابتی)
کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال برای چه کسانی مناسب است؟
مطالعهی اثر پیش رو به مدیران، فعالان حوزهی بازاریابی دیجیتال و کارشناسان تولید محتوای تبلیغاتی، توصیه میشود.
در بخشی از کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال: نظریهها، شیوهها و کاربردها میخوانیم
قبل از تعریف داستان برند، درک اینکه داستان چیست و چرا اهمیت دارد، ضروری است. بنت و رویل (2004) "داستان" را بهعنوان "مجموعهای از رویدادها در یک نظم خاص، با آغاز، میانه و پایان" تعریف میکنند. داستانها پر از حوادثی هستند که آغاز و پایانی دارند. داستانها زندگی ما را منعکس میکنند. مردم با داستان بهتر ارتباط برقرار میکنند؛ یک داستان خوب بهتر مردم را جذب میکند و انتقال مییابد. استرن (1994) سه عنصر مهم از یک داستان یعنی توالی زمانی، علّیت و رشد شخصیت را شناسایی کرد. بنابراین، یک داستان باید دارای رویدادهای متوالی از جمله آغاز، میانه و پایان (توالی زمانی) با روابط بین رویدادها (علّیت) باشد. از سوی دیگر، بیسنباخ (2018) داستان را بهعنوان "شخصیتی در تعقیب هدف در مواجهه با برخی چالشها یا موانع" با تمرکز بر شخصیت، هدف و چالشها تعریف میکند. تعریف کروولین (2016) از برداشت بیسنباخ (2018) از یک داستان، پشتیبانی میکند: "یک شخصیت جذاب بهطور فعال بر موانع عظیمی برای رسیدن به هدف دلخواه غلبه میکند و در انجام این کار، شخصیت به سمت بهتر شدن تغییر میکند". در اصل، داستان باید بازتابی از زندگی شخصیتی باشد که ماموریتی برای دستیابی به چیزی دور از دسترس دارد و متعهد به عبور از چالشهای مسیر میباشد. با این حال، گفتن داستان بای از ساختار زمانی "آغاز، میانه و پایان" پیروی کند که در آن رابطه علّی بین رویدادها وجود دارد. به همین ترتیب، یک داستان برند را میتوان بهعنوان رویدادهای متوالی شامل تعامل بین مصرفکنندگان تعریف کرد که در آن مصرفکنندگان نقش مهمی را بهعنوان قهرمان در مواجهه با چالشها ایفا میکنند و برند بهعنوان یک راهنما نقش خود را در این مسیر بازی میکند و به مصرفکنندگان کمک میکند تا به اهداف خود دست یابند.
فهرست مطالب کتاب
در ستایش کتاب
پیشگفتار
پیشگفتار نویسنده
فصل اول: مقدمه؛ هنر کهن داستانسرایی و زبان بازاریابی
هنری باستانی در عصر معاصر
تکامل برندسازی
پارادایم اثباتگرایی مدیریت برند
پارادایم برساخت گرایی مدیریت برند
تغییری قابل ملاحظه در تعریف برند
تکامل داستانسرایی برند و عصر پس از تبلیغات
موج اول: وقفه بهوجود آمده از پس داستانهای اعتیادآور
موج دوم: دستکاری داستانهای فریبنده
موج سوم: اتصال معتبر مبتنی بر داستان
باورهای غلط، رازها و قواعد کلی داستانسرایی برند
داستانسرایی برای سرگرمی است، و نه برندسازی
داستانسرایی برند همان تبلیغات بهعلاوه داستان است
داستانسرایی برند یک تاکتیک است و نه یک فلسفه
داستانسرایی برند در دنیای دیجیتال
جایی که هنر با علم و فناوری تلاقی میکند
نقشه راه
فصل دوم: داستانسرایی برند: مروری بر ادبیات میان رشتهای
توالی زمانی، علّیت، کنش و آگاهی
هیجان، اقناع و انتقال روایتی
نتایج تجربی و ایجاد حس اخلاقی
پاسخ مغز به داستانسرایی
داستانسرایی در بازاریابی و روانشناسی مصرفکننده
تبلیغات مبتنی بر استدلال در مقابل تبلیغات مبتنی بر داستان
بازاریابی بولینگی در مقابل بازاریابی پینبالی
داستانسرایی در ارتباطات برند
به دنبال شفافیت و انتقال ارزشها
رویکردهای برندسازی و داستانسرایی مرتبط با آن
مقیاس اندازه گیری
داستانسرایی در گردشگری و بازاریابی مقصد
فصل سوم: داستانسرایی برای ذهنها: رویکردهای علوم اعصاب به برندسازی
داستانسرایی: چشماندازهای علوم اعصاب
رویکردهای علوم اعصاب به برندسازی
قانون مرتبط بودن
قانون انسجام
قانون مشارکت
نبردی در ذهن مصرفکنندگان: مرتبط بودن در مقابل ترجیحات
نبرد مرتبط بودن
نبرد ترجیحات
فصل چهارم: داستانسرایی برای قلبها: گفتگوهای برند-مصرفکننده در دنیای دیجیتال
داستان برند: چیستی آن
انواع داستانهای برند
داستان برند استراتژیک
داستان برند تاکتیکی
ارائه ارزشهای عملکردی و هیجانی برند
ویژگی اول: جذاب بودن
ویژگی دوم: معتبر بودن
ویژگی سوم: درگیرکننده بودن
فصل پنجم: شخصیت و طرح داستان: ساختار روایت و هنر اجرای کهن الگو
به سوی یک مدل مفهومی میان رشتهای
شخصیت و شخصیتپردازی
نوع شخصیت
شخصیتپردازی
ابعاد شخصیتها
تمایل در مقابل ریسک
طرح داستان
سطوح یا توالیها در یک طرح داستانی
انواع طرحها
سفر قهرمان
سفر قهرمان، فاز اول: جدایی
سفر قهرمان، فاز دوم: تشرف
سفر قهرمان، فاز سوم: بازگشت
تحول قهرمانانه
مضامین داستانی و انتقال معنا و پیام
فصل ششم: نتیجهگیری؛ آینده داستانسرایی
از هنری باستانی تا علمی در بازاریابی معاصر
تغییر در ذهنیت
تغییر در بازاریابی و داستانسرایی برند در دنیای دیجیتال
آینده اسرارآمیز داستانسرایی برند
رنسانس خلاقیت
حرکت از تبلیغ به سوی هنر
حرکت از اطلاعات به سوی تخیل
منابع و مآخذ
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب داستان سرایی برند در دنیای دیجیتال: نظریهها، شیوهها و کاربردها |
نویسنده | اس. ام. ای معین |
مترجم | محمدجواد علمی، علی عموئی اوجاکی |
ناشر چاپی | انتشارات ادیبان روز |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 146 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7592-55-9 |
موضوع کتاب | کتابهای برندسازی، کتابهای بازاریابی دیجیتال و دیجیتال مارکتینگ |