معرفی و دانلود کتاب نامها از کجا میآیند؟: برندسازی شخصی؛ راه بلند مدت دوست داشتنی
برای دانلود قانونی کتاب نامها از کجا میآیند؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب نامها از کجا میآیند؟: برندسازی شخصی؛ راه بلند مدت دوست داشتنی
هر نام یک داستان دارد، بهخصوص نامهایی که هویت برندها و افراد را شکل میدهند و تأثیر زیادی در ماندگاری آنها دارند. کتاب نامها از کجا میآیند؟ نوشتهی حسین گنجی، با بررسی ریشه و رازهای انتخاب نامها، به دنیای نامگذاری برندهای مشهور و مفاهیم برند شخصی میپردازد. این کتاب نشان میدهد که چطور یک نام میتواند هویت و تأثیری ماندگار به جا بگذارد و همچنین دیدگاهی جدید دربارهی معنای نامها ارائه میدهد.
دربارهی کتاب نامها از کجا میآیند؟
ساختن یک برند شخصی چیزی فراتر از داشتن یک نام معروف است، این مسیر نیاز به هدف، تلاش مداوم و روایت یک داستان دارد. کتاب نامها از کجا میآیند؟ نوشتهی حسین گنجی با بررسی زندگی 14 شخصیت برجستهی ایرانی نشان میدهد که چگونه هر کدام توانستهاند به نامی شناخته شده در حوزهی کاری خود تبدیل شوند. کتاب نامها از کجا میآیند؟ روایتی از تلاشها و الگوهای مؤثری است که هر فرد میتواند برای برندسازی شخصی از آنها الهام بگیرد. حسین گنجی در مقدمهی کتاب خود دربارهی برندسازی شخصی میگوید: برندسازی شخصی یعنی داشتن هدف و الگو، همراه با تلاش مداوم و طولانی که از آن خسته نشوید و از آن لذت ببرید. زندگی شما باید داستانی برای گفتن داشته باشد، رسیدن به قله تنها مهم نیست و مسیری که طی میکنید اصلیترین مرحلهی برندسازی است.
این کتاب همچنین شامل داستانهای واقعی میشود. یکی از این داستانها دربارهی فردی است که با تغییر نام خود، تغییرات بزرگی در زندگیاش تجربه کرده است. این روایتها کمک میکنند تا خواننده بهتر با محتوای کتاب ارتباط بگیرد و تأثیر واقعی نامها را در زندگی درک کند.
کتاب نامها از کجا میآیند؟ علاوه بر روایت این داستانها، به مقایسهی روشهای جهانی برندسازی شخصی با الگوهای ایرانی پرداخته است. هدف این است که نشان دهد چطور میتوان اصول جهانی این حوزه را در فرهنگ و شرایط ایران به کار گرفت. کتاب نامها از کجا میآیند؟ که توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شده، مفاهیم اساسی برندسازی شخصی را توضیح میدهد، همچنین با ارائهی نمونههای واقعی، مسیر را برای خواننده روشن میکند و او را به نوشتن داستان موفقیت خودش تشویق میکند.
کتاب نامها از کجا میآیند؟ برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب نامها از کجا میآیند؟ برای کسانی مناسب است که به دنبال یادگیری اصول برندسازی شخصی هستند. این کتاب برای دانشجویان، پژوهشگران، فعالان حوزهی ارتباطات، برندینگ و افرادی که میخواهند هویتی ماندگار در حوزهی کاری یا اجتماعی خود بسازند، منبعی کاربردی و مناسب است.
در بخشی از کتاب نامها از کجا میآیند؟: برندسازی شخصی؛ راه بلند مدت دوست داشتنی میخوانیم
از همین مجرا او با دریای بیکران غنای فرهنگی ایرانزمین از دریچۀ حافظ آشنا شده و بعدها با هوش و ذکاوتی که از آن برخوردار بوده، به غنای فرهنگی و ادبی وطنی که در آن به دنیا آمده، اشراف پیدا کرده و دستمایۀ کارهایش را از میان برجستهترین آثار هنری و ادبی سرزمین خود انتخاب میکند.
ادبیات و فرهنگ ایران مزرعهای برخوردار و غنی است و بهوضوح میتوان از محصولات متنوع آن، پی به این دارایی بیکران برد. او بهخوبی این مزرعه را میشناخت و همچون کشاورزی ممتاز در حد اعلای توان از این مزرعه محصول برداشت کرد. همجواری با حافظ و سعدی و مولوی و خیام و بزرگانی از این دست مثل این است که قویترین بتن موجود در جهان را در اسکلتبندی بنا به کار بسته باشی و با خلاقیتهایی در اجرا و فرم و البته بهرهگیری از ظرف زمانه آن را با صورتبندیای هنرمندانه چیدمان و تزئین کنی.
شجریان دیانای برند خود را به انبان فرهنگی بیکران ادب و فرهنگ ایران و مشخصاً به حافظ گره زد و از این مجرا تصویر خود را با اتصال به کهناسطورۀ دستنیافتنی در مسیر اسطورهشدن و دستنیافتنیشدن قرار داد. پیش از شجریان این امکان و انتخاب در دسترس آوازهخوانان و موسیقیدانان دیگر نیز بود تا زلف خود را با زلف کهناسطورهای مثل حافظ و سعدی گره بزنند، اما تا پیش از شجریان کسی آنقدر از حافظ نخواند که دیگر نشود حافظ را بدون او خواند و به یاد آورد. این از آن جمله موارد اکتسابی و به نظرم عامدانۀ شجریان بود که در مسیر شجریانشدن، بدان خود را بند کرد و دست از آن برنداشت. اصالت و هویت شخصی و خانوادگی او و اتصال وی و پدر به مکتب قرآنی و ارادت به حافظ و حافظخوانی و ثابتقدمبودن در این مسیر، او را به موقعیتی بیبازگشت و تثبیتپذیر در اذهان عمومی رساند.
در جوار همین کشتزار لایتناهی فرهنگ، او توانست نبض ملیگرایی ایرانی و حتی فارسیدوستی فارسیزبانان را نیز در اختیار بگیرد و با ادای درست کلمات و معانی اشعار، غبار سالیان را از کلمات و ادبیات ما بزداید و ما را از منظری دیگر با جغرافیای وسیع زبان فارسی آشنا کند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتاری از فرزاد مقدم - برندهای شخصی از کجا میآیند؟
مقدمۀ نویسنده - نام برخی نفرات از کجا رزق روحمان شد
اول: محمدرضا شفیعی کدکنی - رشتهکوهی است، از اخوان تا عطار
دوم: محمدرضا شجریان - ابرچهرۀ بناشده بر فرهنگ و تمدن ایرانی
سوم: ابراهیم گلستان - در ستایش عقلِ سردِ ستیهنده
چهارم: محمدعلی موحد - در ستایش اصالت
پنجم: کامبیز درمبخش - دانای آرام
ششم: ژاله آموزگار- ایزد رپیتون روزگار ما
هفتم: رضا داوری اردکانی - نماد عاقل آرام دوران بیعقلی
هشتم: هوشنگ ابتهاج (سایه) - پرترۀ سدۀ چهاردهم ایران
نهم: محمد احصایی - آیکون نقاشیخط
فصل دهم: ایران درودی - حرکت خلاف جریان غالب جغرافیای مردسالار
یازدهم: بهرام بیضایی - قلمدار عرصۀ فرهنگ
دوازدهم: مصطفی ملکیان - جستوجوگر نیکزیستی در جهان تنیده به زشتی
سیزدهم: هادی خانیکی - کنشگری مرزی، مؤمن به گفتوگو
چهاردهم: محمود سریعالقلم - رؤیایش، ایرانِ در پیوند با جهان
فهرست نمایهها
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب نامها از کجا میآیند؟: برندسازی شخصی؛ راه بلند مدت دوست داشتنی |
نویسنده | حسین گنجی |
ناشر چاپی | انتشارات سیمای شرق |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 188 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5362-80-2 |
موضوع کتاب | کتابهای برندسازی |