معرفی و دانلود کتاب جسارت امید
برای دانلود قانونی کتاب جسارت امید و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب جسارت امید
باراک اوباما در کتاب جسارت امید، از گفتوگوها و مصاحبههای خود در سفرهای انتخاباتیاش الهام گرفته و به بیان دیدگاهها و برنامههای اقتصادی و اجتماعی آتی خود میپردازد. این اثر پرفروش نیویورکتایمز که برنده جایزه گرمی شده است، شما را بیشتر با رئیسجمهور سابق آمریکا آشنا میکند.
درباره کتاب جسارت امید:
کتاب حاضر به بررسی این مسئله میپردازد که چگونه باید روند تغییر سیاست و زندگی مدنی خود را آغاز کنیم؟
زمانی که باراک اوباما (Barack Obama) این کتاب را به رشته تحریر درآورد، به طور واضح خبری از کاندیدا شدنش برای انتخابات ریاستجمهوری نبود. شهرت وی در هنگام نگارش کتاب جسارت امید (The audacity of hope) تنها محدود به تک سناتور سیاهپوست آمریکا میشد که در کنوانسیون حزب دموکرات در سال 2004 سخنران اصلی مراسم بود و تفکراتی به ظاهر نو درباره جامعه و تاریخ این کشور داشت و این طور بود که این کتاب، به اثری پرفروش و مشهور تبدیل شد.
با این حال اوباما بعد از انتشار این کتاب، شهرت بسیار بیشتری یافت که به دلیل سعیاش برای به دست آوردن شانس نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاستجمهوری بود و سبب شد چند ماه با هیلاری کلینتون بر سر این شانس و اقبال دچار چالش شود تا اینکه سرانجام در ماه ژوئن او را شکست داد.
کتاب پیش رو در آستانه رقابتهای اوباما برای دستیابی جایگاه ریاستجمهوری آمریکا بسیار مورد توجه و استقبال واقع شد. این اثر را به نوعی مانیفست انتخاباتی وی به شمار میآورند که در آن همزمان با بیان آرای انتقادیاش به اوضاع موجود در دوران جرج دبلیو بوش، دیدگاهها و نظریات متفاوت خود را نیز مطرح میکند.
جسارت امید درباره جامعه آمریکا، سیاهپوستان، سیاست آمریکا در داخل و خارج و از همه مهمتر، مسئله آموزش و پرورش سخن گفته است و همه ایرادات و نقصهای جرج دبلیو بوش و نظام سیاسی وقت آمریکا را برمیشمارد. اوباما در این کتاب به انتقاد از بوش میپردازد که چرا به جای رسیدگی به مردم فرودست جامعه، میزان مالیات ثروتمندان و افرادی که سالیانه میلیاردها دلار درآمد دارند، را کم کرده و مالیات طبقه ضعیف را بالا برده است.
باراک حسین اوباما در نگاه اول شخصی است که موفق شده از میان سالیان دراز تبعیض نژادی در کشوری که تعداد سناتورها و فرمانداران سیاهپوست تاریخش جمعاً به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسد و قبل از اوباما هیچگاه یک کاندید ریاستجمهوری سیاهپوست به خود ندیده، عبور کند و نامزد انتخابات و امیدی برای تغییر باشد. شخصی که پدرش مسلمانتباری بیخدا و مادرش فردی شکاک بود، در هاوایی متولد شد و در اندونزی رشد کرد و هیچ ارتباطی به اشرافیت سیاسی و خانوادههای برجسته سیاسی ندارد. ممکن است در نگاه اول خیال کنید کتاب جسارت امید روایتی هیجانانگیز از چنین کسی است که موفق شده در مهد نابرابریها، آمریکا، به صدایی برای تغییر و دگرگونی مبدل شود. اما هدف این کتاب از بین بردن چنین تصوری و بعد یک قدم نزدیک شدن به واقعیت پیچیده و زشت سیاست و جامعه آمریکاست.
این کتاب بسیار واضح و روشن به شما نشان میدهد که اوباما به قدری کشورش را دوست دارد که قرار نیست هیچگاه نماینده مبارزه با ستم تاریخیای که بر ضد سیاهپوستان رفته است، باشد و همچنین قرار نیست تغییر و تحول خاصی ایجاد کند. او در تکتک صفحات کتاب در برابر هر نقدی که از اوضاع آمریکا میکند صد بار و یا بیشتر وفاداری و ایمانش به این نظام و علاقه وافرش به بازار آزاد و سرمایهداری را نشان میدهد.
بخش اول کتاب جسارت امید تاریخ سیاسی اخیر ایالات متحده را ارزیابی و تلاش میکند برخی ریشههای جناحگرایی تلخ امروز را شرح دهد. در فصل دوم درباره ارزشهای مشترکی سخن گفته میشود که میتوانند بنیان اجماع سیاسی نوینی باشند. فصل سوم قانون اساسی آمریکا را مرود توجه قرار میدهد؛ نهتنها بهعنوان مرجع حقوق فردی بلکه بهعنوان وسیلهای برای سازماندهی گفتوگویی دموکراتیک درباره آینده جمعی جامعه.
در فصل چهارم به بررسی نیروهای نهادینی پرداخته شده که حتی مورد قبول خوشنیتترین سیاستمداران هم قرار نمیگیرد: پول، رسانه، گروههای لابی و روند قانونگذاری. اوباما در پنج فصل بعدی بحث کرده است که چگونه میتوانید از اختلافات جمعی عبور کنید تا به روشی تأثیرگذار به مشکلات مشخص خود بپردازید: فقدان روزافزون امنیت اقتصادی برای تعداد زیادی از خانوادههای آمریکایی، تنشهای نژادی و دینی داخل بدنه سیاسی و تهدیدهایی فراملی از تروریسم تا بیماریهای فراگیر که آنسوی سواحل آمریکا در حال وقوع هستند.
جوایز و افتخارات کتاب جسارت امید:
- جزء فهرست پرفروشترینهای نیویورکتایمز
- برنده جایزه گرمی برای بهترین آلبوم گفتاری سال 2008
- برنده جایزه تصویر NAACP برای کارهای برجسته ادبی - غیرداستانی سال 2007
نکوداشتهای کتاب جسارت امید:
- تحلیلی متفکرانه و دقیق. (Chicago Tribune)
- باراک اوباما، آن سیاستمدار کمیابی است که واقعاً توانایی نوشتن دارد. (New York Times)
- اوباما یکی از بهترین نویسندگان برای ورود به سیاست مدرن است. (Jonathan Alter, Newsweek)
- اوباما نه تنها نویسنده خوبی است، بلکه ذهن او بسیار بالا و قلبش حساس است. (Les Payne, Newsday)
- نکته قابل توجه درباره اوباما، هوش و ذکاوتی است که در کتاب او به وفور یافت میشود. (Washington Post Book World)
- یک تحلیل بسیار دقیق از آنچه باید انجام شود تا آزادیهای ما در زمان وحشت حفظ شود. (Newton N. Minow, Chicago Tribune)
کتاب جسارت امید به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
اگر به علوم سیاسی به خصوص سیاستهای آمریکا علاقهمند هستید، شک نکنید که از این کتاب لذت خواهید برد. از طرف دیگر این اثر زندگینامه قدرتمندی به شمار میرود و دوستداران چنین سبکی را شیفته خود خواهد کرد.
با باراک اوباما بیشتر آشنا شویم:
او با نام کامل باراک حسین اوباما در چهارم اوت 1961 در ایالت هاوایی به دنیا آمد. چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا فرزند یک مهاجر کنیایی سیاهپوست است و با وجود اینکه پدر حقیقی و حتی پدرخواندهاش هر دو مسلمان بودهاند اما وی با آموزههای مسیحیت تربیت شده است. اوباما تا چهار سالگی در کشور اندونزی زندگی میکرد و به مدرسه کاتولیکها میرفت و به همین روی امروزه نیز خود و همسرش عضو کلیسای متحد هستند.
اوباما در دانشگاه کلمبیا تحصیل میکرد و در سال 1983 مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم سیاسی با گرایش روابط بینالملل دریافت نمود. او برای ادامه تحصیل چندین سال کار کرد تا اینکه بالاخره توانست با دریافت کمک هزینه تحصیلی در سال 1988 به دانشکده حقوق هاروارد برود. او در همین ایام بسیار خوش درخشید و به مقام ریاست نشریه قانون هاروارد دست پیدا کرد.
بالاخره اوباما توانست در سال 2004 وارد سنا شود و با کمک مشاوران حرفهای توانست پلههای ترقی را با سرعت طی کند. این چهره سیاسی به مدت هشت سال یعنی از 2009 تا 2017 رئیس جمهور کشور آمریکا بود و به واسطه اقداماتی که داشت تأثیر چشمگیری بر معادلات دنیای سیاست گذاشت.
در بخشی از کتاب جسارت امید میخوانیم:
این سنتی امریکایی است که مشکلات سیاستمان را به کیفیات سیاستمدارانمان نسبت دهیم و بعضی مواقع با کلماتی بسیار مشخص هم بیان میشود: رئیسجمهور خلوچل است، یا فلان عضو کنگره بیسروپا است. بعضی مواقع حکم وسیعتری صادر میشود: «همهشان حقوقبگیر لابیایستها هستند.»
بیشتر رأیدهندگان بر این باورند که همه در واشنگتن «بازی سیاست» میکنند یعنی رأیها و مواضعشان خلاف وجدانشان است و بر پایهی پولهای دریافتشده و نظرسنجیها و وفاداری به احزاب است نه بر پایهی تلاش برای کار درست. اغلب تندترین انتقاد برای سیاستمداری از درون صفوف خودی است، دموکراتی که «به هیچچیز پایبند نیست» یا کسی که «فقط در اسم جمهوریخواه است». همهی اینها را میگویند تا به این نتیجه برسند که اگر میخواهیم در واشنگتن چیزی را تغییر دهیم باید حقهبازها را بیرون بریزیم.
اما سالها میگذرند، حقهبازها سر جایشان میمانند، و نرخ انتخاب مجدد اعضای مجلس چیزی حدود 96 درصد است.
دانشمندان سیاسی چند دلیل برای این پدیده دارند. در دنیای بههمپیوستهی امروز سخت است که وارد آگاهی مردمی گرفتار و گیج شد. در نتیجه برد در سیاست فقط مسئلهی سادهی شناخت اسم است و بههمیندلیل بیشتر اعضای کنگره مقادیر بیاندازهای از وقتشان بین دو انتخابات را خرج این میکنند که نامشان دوباره و دوباره تکرار شود، در مراسم افتتاحیه، در رژهی چهار ژوئیه، یا در برنامهی تلویزیونی صبح یکشنبه.
فهرست مطالب کتاب
مقدمهی مترجم
مقدمه
فصل اول: جمهوریخواهان و دموکراتها
فصل دوم: ارزشها
فصل سوم: قانون اساسی ما
فصل چهارم: سیاست
فصل پنجم: فرصت
فصل ششم: ایمان
فصل هفتم: نژاد
فصل هشتم: جهان آن سوی مرزهای ما
فصل نهم: خانواده
مؤخره
قدردانی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب جسارت امید |
نویسنده | باراک اوباما |
مترجم | آرش عزیزی |
ناشر چاپی | نشر چشمه |
سال انتشار | ۱۳۸۸ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 327 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-362-505-4 |
موضوع کتاب | کتابهای اتوبیوگرافی |