معرفی و دانلود کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی
برای دانلود قانونی کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی
کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی کوشش دارد مجموعهای از توصیههای کارآمد و راهگشا به افراد برای رسیدن موفقیت در ارتباطات شغلی را ارائه دهد. این اثر که توسط آتوسا گودرزی تألیف شده برآن است تا تعدادی از مشهورترین روشها و ترفندهای مصاحبه، تبادل اطلاعات، زبان بدن و رفتارشناسی در جلسات مذاکره را آموزش دهد. این اثر برای تمام مدیران و کسانی که تمایل دارند مهارتهای مذاکره را در خود پرورش دهند، بسیار مفید واقع خواهد شد.
دربارهی کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی
مهمترین موردی که باعث میشود افراد در معاملات حقوقی، مالی، تجاری و کاری به موفقیت دست یابند، رعایت اصول مربوط به مذاکره است. مذاکره یعنی موقعیتی که شما باید خواستهها، ایدهها و رویکردهای خود را بهشیوهای ارائه کنید که نظر سوژههای مورد نظر را جلب کرده و آنها را بهسوی مقصد مورد نظرتان سوق دهید. مذاکره باید بهشیوهای صورت پذیرد که شما بهاندازهی نیاز و نه بیشتر به تبادل اطلاعات بپردازید و رأی اعتماد سوژهی مورد نظر را کسب کنید. در چنین موقعیتی، شما باید از اصول و قواعد بهخصوصی بهره ببرید. این اصول مواردی هستند که در طی سالها تحقیق، بررسیهای روانشناسانه و تحلیل زبان بدن و بیان به دست آمدهاند. آنچه در کتابهای آموزش مذاکره میخوانید از مجموعهای تجربیات شخصی و تاریخی به دست آمده و از این نظر قابل اعتنا هستند.
آتوسا گودرزی در کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی اشاره میکند که ارکان مذاکره بهطور کلی متکی بر چهار اصل است: هدف مذاکره، روشهای مذاکره، ویژگیها و توانمندیهای مذاکرهکنندگان و اطلاعات لازم جهت برگزاری مذاکرات موفقیتآمیز. هرکدام از این چهار اصل به ما کمک میکنند تا مجموعه رفتارها و رویکردهای خود را در برابر جلسهی سازمانی شکل دهیم. هدف مذاکره مورد مهمی است، چراکه ابتدا باید دید از یک جلسهی سازمانی دایر شده چه میخواهیم و کوشش داریم چه نقطهدیدهایی را در ذهن سوژههای مورد نظر شکل دهیم. در هدف مذاکره، شما باید از قصد سوژهی مورد نظر نیز آگاه باشید و خواستههای خودتان را با ظرافت ارائه کرده و تحمیل کنید.
دومین مسئله که اهمیت زیادی دارد، مسئلهی روشهای مذاکره است. در واقع، در این مرحله شما باید استراتژیها، ترفندها و مجموعه سیستمهایی از اسلوب تجاری، بازایابی و اجرایی را در جلسهی سازمانی اتخاذ کرده و ارائه کنید. در این بخش، شما باید جلسه را اداره کنید. در این جلسهی سازمانی، شما باید پیشبرد مسیر را رقم زنید و به سوژهی مورد نظر اجازهی مدیریت بحث را ندهید. در روشهای مذاکره، شما باید مسیر ارائه و تحمیل ایدههایتان را رقم بزنید و رأی اعتماد یا توجه سوژهی مورد نظر خود را کسب کنید. وقتی روشهای مذاکره بهدرستی اجرا شد، آنوقت شما میتوانید مذاکره را به مسیر دلخواهتان هدایت کنید. شما باید فضا را مال خود کنید و در عین حال از ارتباطات اجتماعی، هنر مکالمه و زبان بدن بهره ببرید. همه چیز به بیان و شیوهی ارائهی شما در تبادل اطالعات مربوط میشود.
بهطور کلی میتوان گفت که کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی از اطلاعات جامع و ارزمشندی در زمینهی گفتمان، ارتباطات کاری و زبان بیان برخوردار است و در طی سرتیترهای مختلف به آموزش مطالب خود میپردازد. این کتاب، همانطور که اشاره شد، بهواسطهی تحقیقات گسترده به دست آمده و سعی دارد اصول و نمایهای کلی از اصولی که در زمینهی مذاکره باید رعایت کرد، به مخاطبان عرضه کند. کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی اثر آتوسا گودرزی توسط انتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی منتشر شده است.
کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی برای چه کسانی مناسب است؟
این اثر به تمام کسانی که میخواهند مهارتهای مذاکره و مدیریت را در خود پرورش دهند، پیشنهاد میشود.
در بخشی از کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی میخوانیم
دیدگاههای متفاوتی در مورد تعارض وجود دارد و محققان پیرامون این موضوع، پژوهشهای زیادی انجام دادهاند تا بتوانند راهنماییهای مناسب و کارآمدی برای مدیران اجرایی فراهم کنند. به زعم اکثریت محققان مهمترین عامل موثر در موفقیت مذاکرات توان برخورد با تعارض بوده است. روانشناسان بیشتر به تاثیرتضادهای درونی و جامعهشناسان عمدتاًبه جنبه اجتماعی تعارض یعنی تضادهای میان افراد و گروهها پرداختهاند. از طرف دیگر، نظریهپردازان مدیریت نیز عمدتاً به تعارضهای میانفردی و میانگروهی اشاره نمودهاند.
ممکن است در برخی موارد تعارض به عنوان عدمتوافق بین افراد و گروهها موردنظر باشد یا ممکن است که رقابت و همچشمی از این مفهوم مستفاد شود. بر این اساس، بعضیها مخالفت را تعارض مینامند و منشأ آن را کمیابی منابع، موقعیت اجتماعی و قدرت متفاوت میدانند. تعارض وضعیتی است که در آن دو یا چند نفر درباره موضوعهای اساسی مربوط به سازمان با هم توافق ندارند. تعارض به عدمتوافق، مخالفت یا کشمکش میان دو یا چند نفر یا گروه اشاره دارد. تعارض وضعیتی است که در آن یک طرف (فرد یا گروه) درمییابد که منافعش با مخالفت یا واکنش منفی طرف دیگر، مواجه شده است.
موضوعهای مشترک در تعاریف تعارض عبارتند از: مخالفت، کمیابیمنابع، ناسازگاری منافع با هدفهای دو یا چند ذینفع. منابع مانند امکانات سازمانی، قدرت یا هر مورد دیگر، محدود بوده و کمیابی آنها موجبات تعارض بین افراد را فراهم میآورد. افراد و گروهها هنگامی با یکدیگر مخالفت میکنند که یکی مانع دستیابی دیگری به هدف باشد. بر این اساس، یکی از تعاریف در مورد تعارض شدید به شرح زیر است: تعارض وضعیتی است که در آن تلاش عمدی شخص الف برای خنثیسازی تلاشهای شخص ب از طریق نوعی مانعتراشی جهت نیل به اهداف از قبل تعیین شده مشهود باشد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه: ضرورت برگزاری جلسات و اهمیت مذاکره
فصل اول: ارکان، مراحل و انواع مذاکره
1-1- ارکان مذاکره مشتمل بر چهار عامل اساسی زیر میباشد
2-1- مراحل اصلی در فرآیند مذاکره عبارتند از
3-1- انواع مذاکرات
1- مذاکره توزیعی
2- مذاکره تلفیقی
فصل دوم: فرآیند تشکیل جلسات
1-2- وظایف و مسئولیتهای ارکان اصلی جلسات اداری
1-1-2- رئیس جلسه
2-1-2-دبیر جلسه
2-2- فرآیند دعوت به جلسات
3-2- مقررات جلسات
1-3-2- مقررات عمومی جلسات
2-3-2-مقررات خاص برون سازمانی
4-2- ویژگیهای الزامی برای مذاکرهکنندگان و شرکتکنندگان در جلسات تصمیم گیری
5-2- فنون مذاکره و بحث در جلسات
6-2- موارد مخدوش کننده نظم جلسات
7-2- صورت جلسه
8-2- انواع صورت جلسه
9-2- تنظیم صورت جلسات
10-2- پیگیری نتایج جلسات
فصل سوم: تاکتیکهای مذاکره
فصل چهارم: مدیریت تعارض در مذاکرات
1-4- تکامل نگرش نسبت به تعارض
فصل پنجم: نقش جنسیت و تفاوتهای جنسیتی در مذاکرات
فصل ششم: نقش و کارکرد هوش هیجانی در مذاکرات
فصل هفتم: جمع بندی و توصیههای پایانی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب اصول مذاکره و حضور در جلسات سازمانی |
نویسنده | آتوسا گودرزی |
ناشر چاپی | انتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 50 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-468-754-9 |
موضوع کتاب | کتابهای اصول مذاکره |