معرفی و دانلود کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS)
برای دانلود قانونی کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS)
کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS) تالیف حمید قاسمی و سارا کشکر بر نقش حیاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات و کاربردهای آن در مدیریت سازمانهای ورزشی تأکید دارد. امروزه بسیاری از کارها در سازمانهای ورزشی متأثر از فناوریهای ارتباطی و اطلاعاتی است.
برای نمونه از اتوماسیونهای اداری گرفته تا وظایفی مانند سفارش مشتریان، پردازش هنگام خرید و نقل و انتقال کالاهای ساخته شده، از طریق رایانه و نرم افزارهای مرتبط صورت میگیرد. در این راستا فناوری اطلاعات در زمره زیربنای حرکت سازمانها در اغلب زمینهها بوده و به عنوان بستر و ابزاری مهم برای آنها مورد توجه قرار میگیرد.
درباره کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS):
فناوری اطلاعات یک تخصص بین رشتهای تشکیل شده از علومی چون ریاضی، ارتباطات، مدیریت، مخابرات و سایر علوم است که در گروه فناوریهای نوین جهان در عصر کنونی به شمار میرود. فناوری اطلاعات عبارت است از گردآوری، سازماندهی، ذخیره و نشر اطلاعات که با استفاده از ابزار رایانهای و مخابراتی انجام میپذیرد. نظامهای اطلاعات در مدیریت ورزشی را نیز میتوان هم به عنوان یک حوزه مطالعاتی مستقل و در عین حال وابسته به تمامی دیگر حوزههای مطالعاتی مورد توجه قرار داد.
نزدیکترین حوزه مطالعاتی به نظامهای اطلاعات در مدیریت ورزشی، حوزه ارتباطات ورزشی است که امروزه خود به عنوان یک رشته یا گرایش تحصیلی در تربیت بدنی شناخته میشود. ارتباطات به عنوان یک شاخه بین رشتهای در تمامی فعالیتها و رشتهها مورد توجه قرار گرفته است. در رشته تربیت بدنی و گرایش مدیریت ورزشی، نظر به اهمیت این موضوع، درس نظامهای اطلاعات در مدیریت ورزشی به عنوان یکی از درسهای مقطع دکتری مورد تأکید و آموزش قرار دارد.
با توجه به کمبود منابع مطالعاتی در این حوزه، مؤلفان بر آن شدند تا نسبت به تهیه منبعی جامع و متناسب با عنوان نظامهای اطلاعات در مدیریت ورزش بر اساس نیازهای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری گرایشهای رشته مدیریت ورزشی اقدام نمایند.
کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS) نه فصل دارد که در فصل نخست به اطلاعات، مدیریت و تصمیمگیری در سازمانهای ورزشی خواهد پرداخت. در فصل دوم بنیانهای فنی نظامهای اطلاعات، رایانه و نرم افزار مورد تأکید قرار میگیرد. فصل سوم به مدیریت پایگاه دادهها و انتقال خواهد پرداخت. فصل چهارم درباره اطلاعات مدیریت سازمانهای ورزشی بحث مینماید. در فصل پنجم نظامهای پشتیبانی مدیریت سازمانهای ورزشی مطرح خواهد شد و فصل ششم به اینترنت و فعالیتهای اقتصادی الکترونیک در ورزش اختصاص دارد. فصل هفتم درباره امنیت و کنترل نظامهای اطلاعات مدیریت است و فصل هشتم کتاب به بحث و بررسی پیرامون دیدگاههای اخلاقی و اجتماعی در نظامهای اطلاعات میپردازد. در فصل آخر این کتاب، یعنی فصل نهم تلاش شده است که مباحثی پیرامون تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمهای اطلاعاتی مدیریت در ورزش ارائه شود. در این فصل به صورت عملی و از طریق مثالهای ساده سیستمهای اطلاعاتی مدیریت از طریق فنون مختلف مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و طراحی شده است.
کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS) مناسب چه کسانی است؟
چارچوب این کتاب به نحوی تنظیم شده است تا دانشجویان و کاربران به راحتی با مفاهیم آن ارتباط برقرار نمایند.
در بخشی از کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS) میخوانیم:
پراکندگی منابع و خدمات اطلاع رسانی در زمینه ورزش و صنعت ورزش و مشکلات و پیچیدگی دسترسی به آنها نیز از عوامل بازدارنده در استفاده از این منابع محسوب میشود. با ایجاد بانک اطلاعاتی جامعه ورزش در بخشهای مختلف (وزارت ورزش و جوانان، ورزش قهرمانی، همگانی، فدرأسیونها و...) و روزآمد نگهداشتن آن، بهره گیری کامل و سریع از منابع اطلاعاتی موجود در کشور، امکان پذیر شده و علاوه بر نیازهای اطلاعاتی مدیران به نیازهای اطلاعاتی پژوهشگران و متخصصان نیز پاسخ داده میشود.
با تشکیل این بانک اطلاعاتی، انتخاب مدارک علمی، گردآوری اطلاعات، جلوگیری از دوباره کاری، پیشرفت در امور آموزشی و پژوهشی با سیاست گذاری و برنام هریزی صحیحتر و دقیق تر برای آینده و با در نظر گرفتن نیازها و کمبودها، به طور مطلوب انجام میشود. در این زمینه روزآمد نگه داشتن بانک اطلاعاتی و در دسترس قرار دادن آن به شکلهای مختلف و بررسی مستمر مدارک علمی آن دارای اهمیت است. با توجه به حجم زیاد اطلاعات، پردازش آنها تنها با استفاده از کامپیوتر و دانش مرتبط با آن ممکن گردیده و سبب سهولت در بهره برداری از اطلاعات خواهد شد.
طراحی پایگاه دادهها طی مراحل زیر صورت میگیرد: جمع آوری اطلاعات و دادههای لازم جهت ساخت پایگاه داده، طراحی اولیه، تجزیه و تحلیل، نرمال سازی و پیاده سازی پایگاه داده نرمال شده، انتظاراتی چون پردازش سریع دادهها، قابلیت کار با حجم وسیع دادهها، قابلیت بروز رسانی آسان و قابلیت کار به صورت شبکه و در نهایت انعطاف پذیری مناسب در خصوص مجاز بودن کاربر در ورود اطلاعات جدید.
فهرست مطالب کتاب
فصل 1: اطلاعات، مدیریت و تصمیمگیری در سازمانهای ورزشی
فصل 2: بنیانهای فنی نظامهای اطلاعات، رایانه و نرم افزار
فصل 3: مدیریت پایگاه دادهها و انتقال
فصل 4: اطلاعات مدیریت سازمانهای ورزشی
فصل 5: نظامهای پشتیبانی مدیریت سازمانهای ورزشی
فصل 6: اینترنت و فعالیت اقتصادی الکترونیک در ورزش
فصل 7: امنیت و کنترل نظامهای اطلاعات مدیریت
فصل 8: دیدگاههای اخلاقی و اجتماعی در نظامهای اطلاعات
فصل 9: تجزیه و تحلیل و طراحی نظام اطلاعات مدیریت در ورزش
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب نظامهای اطلاعات مدیریت در ورزش (MIS) |
نویسنده | حمید قاسمی، سارا کشکر |
ناشر چاپی | انتشارات حتمی |
سال انتشار | ۱۳۹۶ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 309 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-6904-99-3 |
موضوع کتاب | کتابهای علوم ورزشی، کتابهای دانشگاهی، کتابهای مدیریت و رهبری |