معرفی و دانلود کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا
برای دانلود قانونی کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا
فیلیپ پیج، کلرسی فرانک و رابرت لاردنر در کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی روش درمانی تازه و اثربخشی را برای کاهش دردهای عضلانی به شما معرفی میکنند. نویسندگان این اثر آموزشی از متخصصین علوم عصبشناسی و حرکتشناسی هستند؛ آنها در این کتاب مبانی تکنیک درمان ولادیمیر جاندا، پدر علم توانبخشی را شرح میدهند و دروازهی تازهای از روش بهبود امراض عضلانی را به روی درمانگران و فیزیوتراپیستها میگشایند.
دربارهی کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی
تابهحال نام رویکرد درمانی جاندا، به گوشتان خورده است؟ در میان روشهای گوناگونی که برای درمان دردهای مزمن عضلانی پیشنهاد میشود، رویکرد جاندا یکی از شناختهشدهترین و درعینحال پربازدهترین روشهاست. کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا (Assessment and Treatment of Muscle Imbalance: The Janda Approach) اثر فیلیپ پیج (Phillip Page)، کلر سی فرانک (Clare C. Frank) و رابرت لاردنر (Robert Lardner) میتواند آغاز خوبی برای آشنایی پزشکان، درمانگران و متخصصین فیزیوتراپی با این تکنیک درمانی پرفایده باشد و اطلاعات و دستورالعملهای لازم برای ارزیابی و درمان امراض عضلانی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا، در گام نخستین خود، تصویر و شمایل کاملی از مبانی تکنیک درمانی جاندا و طبقهبندی امراض عضلانی ارائه میکند. همچنین شما در فصلهای ابتدایی این راهنما، با تأثیرات دستگاه حسیحرکتی در عملکرد ماهیچهها آشنا میشوید و دربارهی عکسالعملهای زنجیرهای نگرش تازهای پیدا میکنید.
در بخش بعدی کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا نوبت میرسد به روشهای ارزشیابی امراض اسکلتی و عضلاتی. این فصل برای درمانگرانی که نیاز به یک الگوی دقیق و اصولی برای تشخیص وضعیت بیمار هستند، فایدهی بسیاری دارد و مخاطبان را بهصورت مرحلهبهمرحله با آزمونهای مختلف ارائهشده توسط جاندا آشنا میکند.
اما از مهمترین بخشهای کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی، آشنایی با روشهای درمان و حرکات اصلاحی است. تمرکز نویسندگان در این بخش بر بهبود سندرومهای اسکلتی عضلانی قرار دارد. اما در بخش چهارم این کتاب، با کارکردهای بینظیر رویکرد جاندا در درمان سندروم دردهای مزمن در نواحی مختلف بدن آشنا میشویم و میآموزیم چگونه اطلاعات و یافتههای جاندا را در بهبود آسیبهای کمر، گردن و اندامهای تحتانی و فوقانی به کار بگیریم.
کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا، خلاصهای از یافته و نظرات ولادیمیر جاندا و چکیدهای از سالها خدمت حرفهای «پدر توانبخشی» به دنیای فیزیوتراپی است. این کتاب همچنین از شواهد و مدارک علمیای صحبت میکند که اثربخشی رویکرد جاندا را به اثبات میرسانند. درنهایت نیز برای دسترسی بهتر مخاطبان به مجموعهی مطالب، در پایان هر فصل بخشی با عنوان خلاصه ترتیب داده شده و تصاویر و جدولهای متنوعی در بخشهای مختلف اثر قرار گرفته است.
کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی، در سال 2009 چاپ شد. نسخهی فارسی این اثر نیز به تلاش مهدی قیطاسی و سیده مونا حسینی که از متخصصین آسیبشناسی ورزشی هستند، ترجمه گردیده و توسط انتشارات حتمی منتشر شده است.
نکوداشتهای کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی
- نوشتهای کاربردی برای پزشکان متخصص در درمان بیماریهای اسکلتی عضلانی. (بررسی کتاب SciTech Book News)
- ادای احترامی درخور به ولادیمیر جاندا. (کریستوفر نوریس، پزشک فیزیوتراپیست)
- یک اثر تکمیلکننده که برای قفسهی کتابخانهی هر پزشکی لازم است. (مجلهی بدن و حرکتدرمانی)
- خلاصهای کامل از رویکرد درمانی جاندا که بهخوبی طبقهبندی و سازماندهی شده است. (مجلهی فیزیوتراپی ارتوپدی و ورزشی)
- اطلاعات مفید این کتاب با آموزهها و رویکرد درمانی معمول در مدارس فیزیوتراپی، متفاوت است. (مجلهی تمرین فیزیوتراپی ارتوپدی)
کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی برای چه کسانی مناسب است؟
خواندن این اثر کاربردی را به پزشکان، فیزیوتراپیستها، توانبخشان و درمانگران حرکتی پیشنهاد میکنیم.
در بخشی از کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا میخوانیم
دکتر ولادیمیر جاندا (2002-1923) نورولوژیست اهل چک در بررسیهای خود در ارتباط با طب اسکلتی عضلاتی دو دیدگاه علمی را مورد بررسی قرار داد؛ ساختاری و عملکردی. رویکرد ساختاری سنتی در آناتومی و بیومکانیک ریشه دارد. در طب ارتوپدی از رویکرد ساختاری در بررسی تشخیص و پاتولوژی استفاده میشود و بیشتر بر عکسبرداری با اشعهی ایکس عکسبرداری با رژنانس مغناطیسی امآرآی یا جراحی تکیه دارد. جراحتهای ساختاری آسیبهای وارده بر ساختارهایی نظیر لیگامنتها و استخوانها است که از طریق آزمونهای بالینی ویژه مانند علامت کشویی قدامی در دیسفانکشن لیگامنت متقاطع قدامی قابل تشخیص هستند. این جراحتهای ساختاری از طریق بیحرکتکردن جراحی یا توانبخشی ترمیم میشوند. تشخیص و درمان جراحتهای ساختاری نظیر پارگیهای لیگامنت در ادبیات علمی به خوبی حمایت شده است. رویکرد ساختاری اساس تحصیل و حرفهی پزشکی است.
فهرست مطالب کتاب
بخش اول: اصول علمی عدم تعادل عضلانی
فصل 1: رویکردهای ساختاری و عملکردی عدم تعادل عضلانی
فصل 2: دستگاه حسیحرکتی
فصل 3: عکسالعملهای زنجیرهای
فصل 4: پاتومکانیکهای درد اسکلتی عضلانی و عدمتعادل عضلانی
بخش دوم: ارزشیابی عملکردی عدم تعادل عضلانی
فصل 5: تحلیل وضعیت بدنی، تعادل و راهرفتن
فصل 6: ارزشیابی الگوهای حرکت
فصل 7: آزمون طول عضلانی
فصل 8: ارزیابی بافت نرم
بخش سوم: درمان سندرومهای عدم تعادل عضلانی
فصل 9: نرمالسازی ساختارهای محیطی
فصل 10: بازیابی تعادل عضلانی
فصل 11: تمرین حسی حرکتی
بخش چهارم: سندرومهای بالینی
فصل 12: سندرومهای درد گردن
فصل 13: سندرومهای درد اندام فوقانی
فصل 14: سندرومهای درد کمر
فصل 15: سندرومهای درد اندام تحتانی
واژه نامه انگلیسی به فارسی
واژه نامه فارسی به انگلیسی
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی: رویکرد جاندا |
نویسنده | رابرت لاردنر، کلرسی فرانک، فیلیپ پیج |
مترجم | مهدی قیطاسی، سیده مونا حسینی |
ناشر چاپی | انتشارات حتمی |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 331 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-355-059-9 |
موضوع کتاب | کتابهای آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، کتابهای پزشکی ورزشی، کتابهای علوم ورزشی |