معرفی و دانلود کتاب زنی که مهم نبود
برای دانلود قانونی کتاب زنی که مهم نبود و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب زنی که مهم نبود
کتاب زنی که مهم نبود اثر معروف سونیا پرنل یک بیوگرافی فوقالعاده جذاب دربارهی زندگی شجاعانهی ویرجینیا هال است که به عنوان اولین جاسوس زن در جنگ جهانی دوم شناخته میشود. این کتاب که ماجراجوییهای این زن را برای نخستین بار روایت میکند، افتخارات بسیاری را برای نویسندهاش به ارمغان آورده است.
معرفی کتاب زنی که مهم نبود:
ویرجینیا هال شخصیت اصلی کتاب زنی که مهم نبود (A woman of no importance)، جاسوس آمریکایی بود که در فراز و نشیبهای زندگی، انسانی معمولی محسوب میشد و هیچکس برایش اهمیتی قائل نبود. سرانجام در زمان جنگ جهانی دوم توانست اولین زن جاسوسی باشد که در اداره عملیات ویژه بریتانیا فعالیت میکرد و بعد از آن توانست برای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا کار کند. او شرایط جنگ در فرانسه را بهگونهای تغییر داد که به پیروزی متفقین منجر شد و با تأسیس یک کارخانه سبب اختراع اسلحهی معروف «کلت برنو» شد. ویرجینیا هال نخستین زنی بود که توانست همراه متفقین به پشت خط دشمن اعزام شود. از طرف دیگر او شبکه های گسترده جاسوسی را در کشور فرانسه راه اندازی کرد.
هیتلر در یکی از مصاحبههایش دربارهی او گفت: «اگر یک سرباز مثل ویرجینیا هال داشتم، قطعاً تمام دنیا را فتح میکردم.» همچنین گشتاپو نیز به او لقب خطرناکترین جاسوس متفقین را داده بود. علاوه بر این، ویرجینیا هال نخستین زنی بود که توانست نشان صلیب خدمات برجسته ایالات متحده را دریافت کند.
با وجود تمام افتخارات و کارهای مهمی که ویرجینیا هال در طول حیات خود انجام داد، کمتر کسی او را میشناخت تا اینکه سونیا پرنل (Sonia Purnell) با قلم جذاب و قدرتمند خود به سراغ زندگی او رفت. این نویسنده برای اینکه بتواند وقایع زندگی او را در کتاب حاضر بدون هیچ کم و کاست و تحریفی بنویسد، ارتباط نزدیکی با بازماندگان ویرجینیا هال برقرار کرد.
افتخارات کتاب زنی که مهم نبود:
- کتاب سال 2019 از نگاه رسانهی عمومی ملی انگلستان
- برنده جایزه پلوتارک برای بهترین بیوگرافی
- نامزد دریافت جایزه ی حلقه منتقدین کتاب آمریکا 2019
- نامزد بهترین زندگینامه گودریدز سال 2019
- بهترین کتاب آوریل 2019 سایت آمازون
خواندن کتاب زنی که مهم نبود به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
اگر به مطالعهی زندگینامه شخصیتهای تاثیرگذار به ویژه چهرههای مهم جنگ جهانی دوم علاقه دارید، بدون معطلی به سراغ این کتاب بروید و خود را میهمان تجربهای جذاب و هیجانانگیز کنید. مطمئن باشید از مطالعهی کتاب زنی که مهم نبود پشیمان نخواهید شد!
نکوداشتهای کتاب زنی که مهم نبود:
- یک بیوگرافی فوق العاده، اگرچه خود ویرجینیا و مهارتهایی که به او فرصت داد تا مدتها در سایه زندگی کند همچنان یک معما باقی مانده است اما حقایق خارق العاده از زندگی او با جزییاتی بینظیر و یکرنگ و متعادل به تصویر کشیده شده است. این کتاب هم مثل هر کتاب هیجانانگیز دیگری میخکوب کننده بوده و کنار گذاشتن آن بسیار دشوار است. (New York Times Book Review)
- حماسهای جذاب از زنی شایان توجه که مقاومتش با نبردی که ابتدا علیه توقعات پایین جنسیتی و سپس با معلولیتش داشت، صیقل داده شد. (USA Today)
- نوشتار پرنل به اندازهی تحقیقات او دقیق و درگیرکننده است و این کتاب توجهی دیر اعمال شده به یکی از قهرمانان بزرگ جنگ در جهان است. خواندن اثر لذت بخش بوده و قلب مخاطب را از حس افتخار پر میکند. (Booklist)
- یک بیوگرافی پیشگامانه که مطالعهی آن همچون خواندن یک اکشن جاسوسی است... داستانی پر از تعلیق، دلخراش و در نهایت پیروزمندانه از فداکاری و قهرمانی. (BookPage)
- پرنل واضحا یک قهرمان کمتر ستایش شده را احیا کرده و داستانی جذاب از دسیسههای زمان جنگ را ارائه میکند. طرفداران تاریخ جنگ جهانی دوم و تاریخ زنان، میخکوب خواهند شد. (Publishers Weekly)
- تاریخچهای قابل توجه؛ این ارزیابی زنده نشان میدهد که هال چطور مخفیانه به ویشی، پاریس و لیون اشغال شده رفت و آمد میکرد و خانههای امن راه اندازی مینمود و قاصدان جنگی را هماهنگ میکرد. در حدی که اگر مرد بود شهرتی به اندازهی جیمز باند مییافت... پژوهشهای دقیق نگارنده منجر به ایجاد یک بیوگرافی قابل توجه از شخصی شده که راه برای دیگران گشود و اکنون ساختمانی در مقر سازمان سیا به نام اوست. (Kirkus Reviews)
سونیا پرنل را بیشتر بشناسیم:
او نویسنده و خبرنگار انگلیسی است که برای روزنامههای معتبر و معروفی چون «گاردین»، «ایندیپندنت»، «دیلی تلگراف» و «اکونومیست» فعالیت میکند. سبک نوشتاری او زبان سادهی انگلیسی و روایت آزاد داستانهای واقعی است. تاکنون سه کتاب به نامهای «فقط بوریس»، «زندگی همسر وینستون چرچیل»، «زنی که مهم نبود» از این نویسنده منتشر شده است.
در بخشی از کتاب زنی که مهم نبود میخوانیم:
از نگاه چرچیل افرادی برای جاسوسی موفق بودند که میتوانستند با پیگیریهای مستمر و قابلیت مخفیکاری خودشان را بهعنوان افراد قابل اعتماد جا بزنند و بتوانند اخبار جدید و به روز را در کوتاهترین زمان ممکن منتقل کنند. سرویس امنیتی انگلستان همواره به دنبال مردانی میگشت تا بتوانند با توجه به ویژگیهای فوق نقش یک جاسوس کاربلد را ایفا کند، اما آقای بیلوس، زنی را پیدا کرده بود که میتوانست تمام خواستههای سرویس امنیتی انگلستان را به بهترین شکل برآورده کند.
وقتی ویرجینیا در یکم سپتامبر به لندن رسید، کاملاً شماره را فراموش کرده بود و در اولین فرصت خودش را به سفارت آمریکا رساند و تلاش کرد شغلی پیدا کند و مادرش را از اوضاع و احوال خودش باخبر سازد، اما دوباره نیز برای پیداکردن شغل به نتیجه نرسید و با او برخورد مناسبی نشد. به همین دلیل تلاش کرد تا در نامهای اطلاعات بهروز و جدید خودش از فرانسه که شامل شرایط دستگیریها و اتفاقات استراتژیک و جنگی میشد را در اختیار سفارت قرار دهد. پس از خواندن نامه توسط سفارت، آنها فهمیدند که او در زمینهی نوشتن و نگارش، مهارت بالایی دارد و از آنجا که ارتش به شدت به چنین افرادی نیاز داشت، دوباره ویرجینیا توانست شغل موردعلاقهاش را پس بگیرد و پشت ماشین تحریر بنشیند.
هفتهها سپری شد و روز و شبهای ویرجینیا با بیخوابیهای بسیار میگذشت. مادرش در طول این دوران با نامهنگاریهای پیدرپی از او میخواست که هرچه سریعتر به خانه برگردد. اما کار از کار گذشته بود و دیگر نمیتوانست در چنین شرایط جنگی به راحتی به خانه برگردد. در یکی از همین روزها خیلی ناگهانی شمارهای را که چندوقت پیش گم کرده بود را داخل جیب یکی از لباسهایش پیدا کرد و با نیکولاس تماس گرفت و او را به همراه همسرش الیزابت به شام دعوت کرد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
فصل اول: رویا
فصل دوم: بزنگاه
فصل سوم: دوستان پلید من
فصل چهارم: خداحافظ دیندی
فصل پنجم: دوازده دقیقه، دوازده مرد
فصل ششم: لانهی جاسوسی
فصل هفتم: کوهستان بیرحم
فصل هشتم: مأمور تحت تعقیب
فصل نهم: بازگشت به فرانسه
فصل دهم: بانوی کوهستان
فصل یازدهم: بر فراز آسمان
فصل دوازدهم: سالهای سیاه
تاریخچهی تصویری زندگی ویرجینیا هال
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب زنی که مهم نبود |
نویسنده | سونیا پرنل |
مترجم | علی همتیان، محسن استاجی |
ناشر چاپی | انتشارات شمشاد |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 129 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-839292-7 |
موضوع کتاب | کتابهای زندگینامه، کتابهای تاریخ جهان |