معرفی و دانلود کتاب روانشناسی تروریسم

عکس جلد کتاب روانشناسی تروریسم
قیمت:
۲۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب روانشناسی تروریسم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب روانشناسی تروریسم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب روانشناسی تروریسم

کتاب روانشناسی تروریسم نوشته علیرضا عرب‌بیگی و علی بیجاد، تروریسم و تروریست را از دیدگاه روانشناسی مورد بررسی قرار می‌دهد و عوامل روانی که ممکن است به تروریست شدن بیانجامد را مطرح می‌کند.

امروزه واژه ترور برخلاف گذشته که بار معنایی مثبتی داشت، به شدت منفور است. اولین کاربرد این کلمه در دنیای مدرن از انقلاب فرنسه آغاز شد. این لغت در فارسی به معنای قتل سیاسی توسط اسلحه رایج شده است. ترور از واژه لاتین Terror به معنی عامل اضطراب گرفته شده و در لغت به معنی ترساندن است. تروریسم به ایجاد ترس و وحشت در میان مردم و ارعاب و تهدید و تروریست به طرفدار ارعاب و تهدید و حکومت زور گفته می‌شود.

تروریسم مهم‌ترین پدیده سیاسی در دو دهه اخیر بوده است که موجب خشونت و ناامنی در میان ملت‌ها شده، خشونتی که رسانه‌ها در پخش و به تصویر کشیدن آن از یکدیگر سبقت گرفته‌اند.

در دنیای امروز یکی از عوامل اصلی تهدید جامعه تروریسم است و مطابق با قوانین ضد تروریسم در اغلب کشورهای دنیا، یک نوع بزه محسوب می‌شود و اگر در جنگی علیه غیرجنگجویان همانند مردم عادی، نیروهای بی‌طرف یا اسرای جنگی به کار برود، جنایت جنگی به شمار می‌رود.

تروریسم برآمده از نابرابری و تضاد در دنیایی سرشار از رقابت است، رقابتی نابرابر که انحصار می‌شود، انحصاری که ناگزیر از پرخاشگری است و پرخاشگری‌ای که نام قانون را با خود به یدک می‌کشد و قانونی که به وسیله قدرتمندان به وجود می‌آید.

تروریسم ناشی از آسیب‌شناسی روانی یا نقص شخصیتی در تروریست‌ها است. محققان در این زمینه تحقیقات بسیاری را به عمل آوردند و به این سؤال‌ها پاسخ دادند که آیا آسیب روانی در فرد می‌تواند باعث تروریست شدن او شود؟ آیا تروریست‌ها از بیماری روانی خاصی رنج می‌برند؟ آیا تروریست شدن در عوامل روانی قبل از انجام ترور ریشه دارد؟

با توجه به انگیزه‌های متفاوتی که منجر به تروریست شدن افراد می‌شود و با توجه به اهدافی که گروه‌های تروریستی دنبال می‌کنند، نتایج متفاوت خواهد بود. در گروه‌هایی که بیشتر انگیزه‌های سیاسی، ملی و جدایی‌طلب دارند، نشانه‌هایی از اختلالات روانی و اضطراب دیده نشده است.

در بخشی از روانشناسی تروریسم می‌خوانیم:

افراد دارای شخصیت غیراجتماعی مقررات و موازین اجتماعی را رعایت نمی‌کنند و در محیط‌های ناسالم و غیرعادی پرورش یافته‌اند، فقط به افراد و گروه‌های خاص تبهکارانه مانند سازمان‌های تروریستی وفادارند. افراد شامل این دسته از اختلال، به نظر می‌رسد که بی‌نهایت از جامعه منحرف شده‌اند؛ اما این لزوماً به معنای بیماری روانی نیست. اختلالات شخصیتی مانند اضطراب، آشفتگی، هذیان و...، که در دیگر گروه‌های اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی، پارانویید و... وجود دارد، در این طبقه مشاهده نمی‌شود. احتمال بیشتری وجود دارد که افراد این گروه به جامعه برگردند. تأثیر محیط ناسالم بر رشد این افراد موجب شده است که افراد از جامعه فاصله بگیرند و می‌توان با اقدامات مناسبی این افراد را به جامعه برگشت داد.

در مطالعه‌ای که بر روی اعضای گروه تروریستی ایرلند انجام شد، مشاهده شد که این افراد اگر چه منحرفند، اما احساسات، آشفتگی و اضطرابی که در تروریست‌های دارای اختلال اسکیزوفرنی و یا پارانویدها وجود دارد، در آن‌ها مشاهده نمی‌شود. تروریست‌ها به دلیل مشکلات و فشارهای روانی وارد آمده بر زندگی‌شان خصوصاً در دوران رشد، طبیعی است که رفتارهای نابهنجاری در واکنش به کنش نامطلوب اولیه ارائه خواهند کرد. این واکنش تروریست‌ها که به صورت افعال مادی ظاهر می‌شود نشان از یک اختلال در سیستم عصبی و روانی دارد که شخص را به سوی بیماری‌های روانی یا اعمال و حرکات غیرعادی هدایت می‌کند. این اختلال می‌تواند در هوش، تفکر، عواطف، انگیزه و... ظاهر شود.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
تروریسم در لغت
ترور و تروریسم
تحول تروریسم
تروریسم مدرن و انواع آن
انواع تروریسم مدرن
اختلال روانی و تروریسم
اختلال شخصیت و تروریسم
تیپ‌های شخصیتی روان‌ناسالم
رابطه‌ بین تروریست شدن و اسکیزوفرن بودن
تروریست خودشیفته
تروریست هنجارشکن
روان‌شناسی اجتماعی و تروریسم
تروریست‌ها و افکاری که مختل شده
عدم ارضای نیازها و تروریسم
عدم امنیت یک تروریست
انگیزه‌ یک تروریست
در جستجوی معنای زندگی
سادیسم عامل محرک تروریست‌ها
دلایل پیوستن افراد به گروهک‌های تروریستی
تروریست‌ها و جهانی سیاه و سفید
مثلث تروریسم
شاخص‌های تروریسم نوین
نقش استکبار در رشد جریانات تروریستی در جهان اسلام
سلامت روان ‌و تروریسم
تاریخچه تروریسم
پیروی از عقل و منطق در تروریسم
ناکارآمدی مبارزه با تروریسم
داعش چه بود و چه کرد؟
هویت فرهنگی و تروریسم
تحلیل جامعه‌شناختی تروریسم
ضرورت هویت فردی
نقش شخصیت در پیش‌بینی تروریسم
حالات روانی و فعالیت تروریستی
حمایت از تروریسم
تروریست انتحاری
کاهش جاذبه ایدئولوژی‌های تروریستی
تروریسم و جرم سازمان‌یافته
عذرتراشی برای تروریسم
تروریسم هسته‌ای
قلمرو و ترور
روان‌درمانی تروریست‌ها
شوک روانی پس از حادثه تروریستی
تحلیل روانکاوانه‌ یک تروریست
مطالعه روان‌شناسانه جامعه حامی ‌تروریست
مطالعه روان‌شناسانه جامعه قربانی تروریسم
چرا زنان تروریست می‌شوند؟
تروریسم جدید
اقتصاد و تروریسم
بحرانی به نام تکنولوژی
گروه‌های تروریستی مشهور
مخوف‌ترین تروریست‌ها
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب روانشناسی تروریسم
نویسنده،
ناشر چاپیانتشارات وانیا
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات166
زبانفارسی
شابک978-600-8496-96-0
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی عمومی، کتاب‌های علوم سیاسی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب روانشناسی تروریسم

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب روانشناسی تروریسم

برای دریافت کتاب روانشناسی تروریسم و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.