معرفی و دانلود کتاب دوباره فکر کن: قدرت شناختن آنچه نمیدانید
برای دانلود قانونی کتاب دوباره فکر کن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب دوباره فکر کن: قدرت شناختن آنچه نمیدانید
آدام گرانت در کتاب دوباره فکر کن به شما میآموزد که رها کردن عقاید قدیمی و منسوخ شده تا چه حد میتواند بر زندگی تاثیرگذار باشد. به کمک کتاب پرفروش او یاد میگیرید آموختههایی که دیگر به کارتان نمیآید را رها کنید، ابزارهای جدیدی به جعبهابزار ذهنتان اضافه کنید و زندگی کامیابکنندهتری برای خود رقم بزنید.
درباره کتاب دوباره فکر کن:
همه چیز در حال تغییر است. این جمله را میتوان یکی از مهمترین دستاوردهای فکری ما از یونان باستان دانست. هراکلیتوس، فیلسوف پیشاسقراطی، عقیده داشت: «هیچکس نمیتواند دو بار در یک رودخانه گام نهد؛ چرا که نه آن رودخانه همان رودخانه است و نه آن فرد همان فرد است.» احتمالا این فیلسوف یونانی در اینجا نظر به همین امر داشته که هیچ چیز در جهان ثابت و پایدار نمیماند و این تنها اصل تغییرناپذیر طبیعت است.
به چشمان، فرم بینی و لبهای خود در آینه بنگرید. آیا شما به همان شکلی هستید که ده سال گذشته بودهاید؟ چگونه میتوان از جهانی که تغییر اصل اساسی آن است، طلب ثبات کرد؟ سوال مهمتر این که در دنیایی که حتی سلولهای مردهی پوستمان میریزند و سلولهای جدید جایگزین آنها میگردند، چگونه برخی از ما سالهای سال همان عقاید کهنه و مطرودشدهی خود را به دوش میکشیم و بر اساس آن روزگار میگذرانیم؟
«زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد.» این جملهی سقراط به ما نشان میدهد روحیهی پرسشگری و بازاندیشی از آن دست مسائلی است که از زمانهای خیلی دور به آن توصیه شده است. جهانبینی ما، شامل غرایز، عادات، مفروضات ذهنی و تجربیات ماست و به صورت ناخودآگاه تمایل داریم کمتر دست به تغییر آنها بزنیم و از این طریق زمین محکمی زیر پایمان قرار دهیم.
آدام گرانت (Adam Grant) در کتاب دوباره فکر کن (Think Again: The Power of Knowing What You Don't Know) اهمیت بازنگری عقاید را نشانمان میدهد. او شما را به چالش میکشد تا در دیدگاههای خود تجدید نظر کنند. این کتاب در سال 2021 منتشر و عنوان پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز را در همان سال از آن خود کرد. در دوباره فکر کن توصیههای ارزشمند و راهگشایی دربارهی آزمودن باورهای خود و دیگران وجود دارد و نویسنده بر اهمیت یادگیری مادامالعمر، حفظ ذهن باز و انعطافپذیر تاکید میکند.
نکوداشتهای کتاب دوباره فکر کن:
-دوباره فکر کن توصیههای هوشمندانهای در مورد فرضیات یاد نگرفتن و باز کردن ذهن خود نسبت به کنجکاوی ارائه میدهد. (The Washington Post)
- در دنیای امروز، کتاب دوباره فک کن یک مورد خاص و قدرتمند برای تجدیدنظر در مورد آنچه قبلاً میدانیم ارائه میدهد که فقط یک درس مفید نیست و میتواند یک امر حیاتی باشد. (Financial Times)
- آخرین کتاب آدام گرانت ما را وادار میکند که در عقاید، افکار و هویتهای خود تجدیدنظر و ارزیابی و کنیم و به این دلیل اصلی برسیم که چرا کاری را که انجام میدهیم و باور داریم، برای ما اینقدر مهم است و چرا نسبت به عقاید خود پافشاری میکنیم. این کتاب به ما میآموزد که دیدگاههای دیگران را در نظر بگیریم تا بتوانیم نظرات خود را رشد دهیم. یک بار دیگر، آدام گرانت موفق شد که شیوه تفکر ما را وارونه جلوه دهد، زیرا او ما را وادار به بررسی اوضاع میکند. (Forbes)
- خوانندگان در بسیاری از استدلالهای جذاب گرانت نقاط مشترک را پیدا میکنند و این کتاب یک مطالعهی قابل تأمل است. (Booklist)
- گرانت برای هر کسی که میخواهد فرهنگ یادگیری و اکتشاف را در خانه، محل کار یا مدرسه ایجاد کند، تحقیقات پیچیدهی خود را به عنوان یک مورد قانعکننده مطرح میکند که چرا هر یک از ما باید به طور مداوم مفروضات قدیمیمان را زیر سوال ببریم و ایدهها و دیدگاههای جدید را بپذیریم. (Entrepreneur)
کتاب دوباره فکر کن مناسب چه کسانی است؟
آیا آماده هستید تا ذهنتان را به روی افقهای تازهتری باز کرده و تغییری اساسی در زندگی خود ایجاد کنید؟ اگر پاسختان مثبت است، این کتاب مناسب شماست.
با آدام گرانت بیشتر آشنا شویم:
احتمالا او را از سخنرانیهای تاثیرگذار TED به یاد میآورید. کتابهای آدام گرانت میلیونها نسخه فروش داشته و سخنرانیهایش بیش از ۲۵ میلیون بار مشاهده شده است. همچنین پادکست او به نام زندگی کاری با آدام گرانت در صدر جدول محبوبترینها قرار دارد. او روانشناس سازمانی در مدرسهی وارتون (وابسته به دانشگاه پنسیلوانیا) است و جوایز برجستهای از انجمن روانشناسی آمریکا و بنیاد ملی علوم دریافت کرده است. از گرانت به عنوان یکی از موثرترین افراد در زمینهی کسب و کار یاد میشود. از دیگر آثار مطرح او میتوان نوآفرینی، ببخش و بگیر و آفرینشگران را نام برد.
جملات برگزیده کتاب دوباره فکر کن:
- به ندرت کسی پیدا میشود که بخواهد چیزی را بشنود که دوست ندارد بشنود.
- در تفکر دانشمندانه تواضع بر غرور، شک بر یقین و کنجکاوی بر بسندگی برتری دارد.
- نفرین دانش این است که ذهن ما را نسبت به آنچه نمیدانیم میبندد.
- هرچه عقیدهای را مدت طولانیتری داشته باشیم، ریشههای عمیقتری در ما میزند.
در بخشی از کتاب دوباره فکر کن میخوانیم:
وقتی هنگام مناظره به سد محکمی برمیخوریم، لازم نیست گفتوگو را کاملاً متوقف کنیم. جملهی «بیا قبول کنیم که نمیتونیم به توافق برسیم» نباید پایانبخش بحثمان باشد، بلکه باید مکالمهی جدیدی را شروع کنیم که در آن تمرکز بر درک و یادگیری است، نه مشاجره و قانعکردن. این همان کاری است که در حالت دانشمندانه باید انجام دهیم: با دید باز به بحثمان نگاه کنیم و از خودمان بپرسیم چگونه میتوانستیم این بحث را بهتر مدیریت کنیم. انجام این کار ممکن است وقتی بخواهیم دربارهی همین موضوع با شخص دیگری بحث کنیم یا وقتی بخواهیم در روز دیگری بحث متفاوتی با همان فرد داشته باشیم، ما را در شرایط بهتری قرار دهد.
وقتی از یکی از مدیران اجرایی والاستریت راهنمایی خواستم که چگونه در آینده در بحثکردن رویکرد متفاوتی داشته باشم، او پیشنهاد داد اعتقاد راسخ کمتری از خودم نشان دهم. میتوانستم بهسادگی پاسخ بدهم که مطمئن نیستم کدامیک از بیستوشش توصیهی من ممکن است مفید باشد. همچنین میتوانستم قبول کنم اگرچه پولِ بیشتر معمولاً حلّال این مشکل نیست، اما تابهحال ندیدم کسی روی تأثیر پاداشهای هنگفت تحقیقی انجام دهد. این تحقیق جالبی میشود، مگر نه؟ چند سال پیش در کتابم، نوآوران، نوشته بودم اگر میخواهیم با گروهزدگی مبارزه کنیم، بهتر است «عقاید محکم داشته باشیم، ولی پایبندی ما به آنها ضعیف باشد». اما حالا نظرم را تغییر دادهام و معتقدم نظر قبلیام اشتباه بوده است. اگر پایبندی ما به عقیدهای ضعیف باشد، ابراز آن با قاطعیت میتواند نتیجهی معکوس دهد. بیانکردن نظرمان با کمی تردید، نشانهی اعتمادبهنفس متواضعانه است: افراد را به کنجکاوی دعوت میکند و به بحث بهتری منجر میشود.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
بخش اول: بازاندیشی فردی
فصل اول: یک واعظ، یک دادستان، یک سیاستمدار و یک دانشمند به ذهن شما قدم میگذارند
فصل دوم: کوارتربک روی صندلی راحتی و شخص متقلب
فصل سوم: لذتِ دراشتباهبودن
فصل چهارم: باشگاه مبارزهی خوب
بخش دوم: بازاندیشی بینفردی
فصل پنجم: رقصیدن با حریفان
فصل ششم: نزاع در زمین بیسبال
فصل هفتم: مشاوران واکسیناسیون و پرسشگران آرام و متین
بخش سوم: بازاندیشی جمعی
فصل هشتم: بحثهای داغ
فصل نهم: بازنویسی کتابهای درسی
فصل دهم: این روشی نیست که همیشه بهکار میگرفتیم
بخش چهارم: نتیجهگیری
فصل یازدهم: فرار از دید تونلی
پسگفتار
اقداماتی برای اثرگذاری
تقدیر و تشکر
دربارهی نویسنده
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب دوباره فکر کن: قدرت شناختن آنچه نمیدانید |
نویسنده | آدام گرانت |
مترجم | سبحان خسروجردی، فرزانه حاج خلیلی |
ناشر چاپی | نشر میلکان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 312 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-254-165-1 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت ذهن، کتابهای مدیریت و رهبری، کتابهای خودسازی |