معرفی و دانلود خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد
برای دانلود قانونی خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد
خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد، نوشتهی آلبرت الیس و آرتور لانگ، دربارهی کنترل خشم و خویشتنداری است. برای اینکه بتوانیم از شرِّ حرص خوردن و عصبانیتی که کار هرروزهی همهی ما شده است خلاص شویم، باید با استفاده از تمرینهای کاربردی این اثر زندگی خود را تغییر دهیم.
دربارهی خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد
ما در زندگی روزمره گهگاه دچار خشم و ناراحتی میشویم و این امری طبیعی است؛ چراکه احساس خشم یکی از احساسات بنیادین ما انسانهاست، اما اگر هرروز بر مقدار این خشم افزوده شود و ما را تبدیل به یک آدم عصبانی و خشمگین کند، آنگاه چه اتفاقی رخ میدهد؟ خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد (How to Keep People from Pushing Your Buttons) نوشتهی آلبرت الیس (Albert Ellis) و آرتور لانگ (Arthur lange) بر آن است تا با ارائهی مجموعهای از تمرینات کنترل خشم به ما نشان دهد که منشأ این خشم و نفرت بیرون از خودمان نیست و باید ریشههای آن را در خود پیدا کنیم تا بتوانیم با کنترل آن بر خود و اعصابمان مسلط شویم.
احساس رنجش از دیگران و خشم باعث افسردگی ما میشود؛ بسیاری از تحقیقات نشان دادهاند که مردم در شهرهای بزرگ در حال عصبانیتر شدن هستند و بر میزان خشمشان آگاهی ندارند. در نتیجه، مقدار زیادی خشم روی هم جمع میشود و این تلنبار شدن اعصابخردی سبب آشفتگی و عدم ثبات در زندگی میشود. آلبرت الیس و آرتور لانگ در خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد، توضیح میدهند که برای آرامش داشتن و عصبانی نشدن آنهم وقتی کسی سعی دارد اعصاب شما را، خواسته یا ناخواسته، به هم بریزد نیازی به مثبت اندیشی و روانشناسیهای سادهانگارانه ندارید بلکه تنها باید بدانید چطور رفتار کنید و واکنشتان چگونه باشد تا هم خودتان احساس رهایی و تخلیهی احساسات کنید و هم فرد مقابل متوجه رفتارش شده باشد؛ البته این توضیح را بهعنوان نشان دادن درس عبرت به او برداشت نکنید؛ بلکه میفهمید از چه کسانی دوریکنید، چگونه احساساتتان را بروز دهید، از طرز تفکری که شما را آزار میدهد و به نقطهضعف شما تبدیل شده خلاص شوید و در نهایت، با استفاده از تکنیکهایی که در این خلاصه کتاب ارائه شده، واکنشی منطقی از خودتان بروز دهید.
نویسندگان خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد معتقدند ما دکمههایی داریم که به اعصاب ما متصل هستند و هرکسی در طول روز ممکن است این دکمهها را فشار دهد و اعصاب ما را به هم بریزد؛ از یک فرد غریبه در خیابان گرفته تا همکار و دوستانمان. چیزی که در این کتاب یاد میگیریم کنترل و تسلط بر خود است؛ تا واکنشهای شدید نشان ندهیم و عجولانه از کوره درنرویم. این کتاب در نهایت، سبب میشود احساس خوبی به خود داشته باشیم و نگذاریم کسی اعصابمان را به هم بریزد.
خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد نوشتهی آلبرت الیس و آرتور لانگ با ترجمهی گروه مترجمانِ انتشارات سبکتو عرضه شده است.
خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد مناسب چه کسانی است؟
این کتاب به علاقهمندان کتابهای روانشناسی و کنترل خشم توصیه میشود.
با آلبرت الیس بیشتر آشنا شویم
آلبرت الیس روانشناس و رواندرمانگر آمریکایی است. الیس شیوهی درمانی رفتار عاطفی منطقی (REBT) را پایهگذاری کرده. او مدرک کارشناسیارشد و دکترای روانشناسی بالینی از دانشگاه کلمبیا دارد و از هیئت روانشناسی حرفهای آمریکا (ABPP) گواهینامه دریافت کرده است. او را به طور کلی یکی از مبتکرانی میدانند که رواندرمانی را متحول کرده. بر اساس یک نظرسنجی حرفهای در سال 1982، از روانشناسان آمریکایی و کانادایی، او دومین رواندرمانگر تأثیرگذار در تاریخ در نظر گرفته شد؛ کارل راجرز در این نظرسنجی رتبهی اول را کسب کرد و زیگموند فروید در رتبهی سوم قرار گرفت. Psychology Today اشاره کرد که هیچ فردی حتی خود فروید، تأثیر بیشتری نسبت به الیس بر رواندرمانی مدرن نداشته است.
در بخشی از خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد میخوانیم
برقراری ارتباط در زندگی زناشویی یکی از سختترین ارتباطات است. گاهی اوقات زوجین وقتی زندگی خود را شروع میکنند، اختلافاتشان هم آغاز میشوند. اینکه از هم توقع عالی بودن داشته باشید خوب است، اما یادتان باشد که اختلاف در هر رابطهای وجود دارد. باید بدانید که زندگی زناشویی تنها وقتی موفق میشود که شما بتوانید اختلافات، تعارضات و مشکلات خود را با کمترین میزان درگیری و اعصاب خوردی، برطرف کنید.
لئو بوسکالیا (Leo Buscaglia) در مقالهای با عنوان «باور کنید یا نکنید» به خوبی پنج عامل ضروری برای داشتن یک ارتباطی خوب را بیان کرده که در ادامه به آن میپردازیم.
عامل اول: گفتگو برای داشتن یک ارتباط خوب مفید است. در اغلب موارد ما ادعا داریم که معنای گفتگو را به خوبی درک میکنیم. تا وقتی بتوانید حرف بزنید، این قدرت را دارید که برای اختلافتان راهحلی پیدا کنید. اگر مدام با هم دعوا کنید و هر کدام در مقابل دیگری حالت دفاعی بگیرید، هرگز نمیتوانید با هم گفتگو کنید. اگر این روند ادامه پیدا کند، روابطتان به کلی تحلیل میرود.
عامل دوم: شوخطبعی برای بهبود کیفیت یک رابطه بسیار مفید است. حالا از خودتان بپرسید که آیا شوخطبع هستید؟ بوسکالیا معتقد است که باید کمی از جدی بودن خود کم کنیم تا خشکی رابطهای از بین برود.
فهرست مطالب کتاب
میکروکتاب چیست؟
درباره کتاب
درباره نویسنده
مقدمه
فصل اول: چگونه به اشخاص و موضوعات مختلف اجازه میدهیم که دکمههای اعصاب ما را فشار دهند؟
چهار احساس ویرانگر
اصول اولیه دکمه فشار «ABC»
تمرینها
فصل دوم: باورهای نامعقولی که باعث میشوند به دیگران اجازه دهیم تا اعصابمان را به هم بریزند
تمرینها
فصل سوم: ترجیحات واقعبینانه، جایگزینی مناسب برای تفکر نامعقولی که باعث ناراحتی ما میشود
تمرینها
فصل چهارم: 10 باور نامعقولی که با استفاده از آنها به اشخاص و موقعیتهای مختلف اجازه میدهید تا اعصاب شما را به هم بریزند
باور اول: همیشه نگران این هستید که دیگران در مورد شما چه فکری میکنند
باور دوم: من نباید در هیچ کدام از امور مهم زندگی با شکست روبهرو شوم
باور سوم: اشخاص و موضوعات باید همانطوری که من میخواهم، باشند
باور چهارم: اگر سه رخداد بد پشت سر هم رخ دهند، آن وقت همه را سرزنش میکنم
باور پنجم: اگر در مورد حوادث غیرعادی یا احساسی که کسی نسبت به من دارد به شکلی وسواسگونه نگران باشم، اوضاع بهتر خواهد شد
باور ششم: برای هر مشکل راهحل کاملی وجود دارد و من باید سریع آن را پیدا کنم
باور هفتم: اجتناب از موقعیتها و مسئولیتهای دشوار از روبهرو شدن با آنها خیلی بهتر است
باور هشتم: اگر خودم را درگیر هیچ موضوعی نکنم، هرگز ناراحت نمیشوم
باور نهم: عواملی که باعث میشوند اینگونه رفتار کنم، به خاطر گذشته من است
باور دهم: اشخاص و موضوعات بد نباید وجود داشته باشند، آنها من را ناراحت میکنند
تمرینها
فصل پنجم: چگونه تفکر نامعقول را تغییر دهید: چهار قدم به سمت موفقیت
تمرینها
فصل ششم: چگونه در محل کار اجازه ندهیم چیزی اعصابمان را به هم بریزد؟
کار خراب کن
تمرینها
فصل هفتم: همسران: اصلیترین عامل به هم ریختن اعصاب
احساساتم را جریحهدار نکن
تمرینها
فصل هشتم: فرزندپروری: آزمون یکی به آخر
درگیری بین برادرها و خواهرها
تمرینها
فصل نهم: افزایش عواملی که باعث میشوند اعصابتان به هم بریزد
مجرد بودن
تمرینها
فصل دهم: در مقابل آن بایستید
پیشنهاد میکروکتاب بعدی
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | خلاصه کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد |
نویسنده | آلبرت الیس، آرتور لانگ |
مترجم | گروه مترجمان |
ناشر چاپی | سبکتو |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 187 |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای خلاصه کتاب روانشناسی و موفقیت |