معرفی و دانلود کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه

عکس جلد کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه
قیمت:
۱۰۵۰۰۰ ۵۲,۵۰۰ تومان ۵۰%
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه

کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه رمانی معمایی و رازآلود به قلم سیامک گلشیری است. او در این اثر ماجرای ربوده شدن دختری جوان را روایت کرده و تلاش‌های آشنایان این دختر را برای پیدا کردن رد و نشانی از وی به تصویر کشیده است.

درباره کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه:

اغلب بزرگانی که در طول صد سال گذشته پا به عرصه‌ی داستان‌نویسی فارسی گذاشته‌اند، نویسندگانی ژانرگریز بوده‌اند. در این بین، گروهی که از میان آنها می‌توان به نام‌هایی چون غلام‌حسین ساعدی و بزرگ علوی اشاره کرد، به ادبیات متعهد باور داشته‌ و داستان را در خدمت آرمانی سیاسی درآورده‌اند و دسته‌ای دیگر که می‌توان هوشنگ گلشیری را از بارزترین نمایندگانشان دانست، ادبیات را برای خود ادبیات می‌خواسته‌اند، و در عمل نیز، به نوشتن داستان‌های به اصطلاح «ادبی» متمایل بوده‌اند.

البته در این بین انگشت‌شمار نویسندگانی نیز داشته‌ایم که بر اهمیت ادبیاتِ قصه‌گویِ ژانرمحور واقف بوده‌اند. از جمله داستان‌نویس فوق‌العاده‌ای چون قاسم هاشمی‌نژاد که «فیل در تاریکی‌»اش را اولین رمان پلیسی ایران می‌دانند. اما از این استثناها که بگذریم، خواهیم دید که ادبیات داستانیِ فارسی اغلبْ درگیر دغدغه‌های روشنفکرانه در باب سیاست و هنر (و طبعاً ارتباط این دو با هم) بوده، و چندان به نیازهای مخاطب عام توجه نداشته است.

خوشبختانه این وضعیت در چند سال اخیر دستخوش تغییراتی شده است؛ تغییراتی که بی‌شک بخش عمده‌ی آن مرهون تلاش نویسندگانی‌ست که به جای خالی داستان‌های پلیسی، ترسناک، معمایی، تریلرهای روان‌شناختی و ... در فضای قصه‌نویسی فارسی پی برده، و به رفع این نقیصه همت گمارده‌اند. از جمله مهم‌ترینِ این دسته از نویسندگان، سیامک گلشیری است. او تاکنون آثار داستانی زیادی به رشته‌ی تحریر درآورده که مطابق معیارهای پذیرفته‌شده، به راحتی ذیل ژانرهای همه‌پسندِ وحشت یا معمایی قرار می‌گیرند. از میان این دسته از آثار او، می‌توان به رمان تصویر دختری در آخرین لحظه اشاره کرد.

این اثر که اکنون نسخه‌ی صوتی‌اش را در دست دارید، داستانی معمایی - جنایی‌ست که وقایع آن حول ماجرای ربوده شدن دختری دانشجو می‌گردد. راوی کتاب تصویر دختری در آخرین لحظه نویسنده‌ای جنایی‌ست که از قضا آشنایی‌ای با دختر ربوده‌شده‌ی داستان دارد. همین نیز انگیزه‌ی او برای سر درآوردن از ته‌وتوی ماجرا می‌شود. امری که در نهایت نکته‌ای تکان‌دهنده را به او می‌آموزد: دنیای واقعی به مراتب هولناک‌تر از دنیایِ سیاه‌ترین داستان‌های جنایی‌ست!...

کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه مناسب چه کسانی است؟

علاقه‌مندان به داستان‌های معمایی و دنبال‌کنندگان ادبیات امروز ایران، دو گروه از مخاطبینی‌اند که مطالعه‌ی رمان تصویر دختری در آخرین لحظه را لذت‌بخش خواهند یافت.

با سیامک گلشیری بیشتر آشنا شویم:

سیامک گلشیری متولد سال 1347 و اهل شهر زیبای اصفهان است. او از سال 1369، پس از فعالیت‌هایی در عرصه‌ی تئاتر و ادبیات نمایشی، به فراگیری ادبیات آلمانی و مطالعه‌ی آثار نویسندگانِ آن مبادرت نمود و همزمان ادبیات سایر ملل را نیز با علاقه دنبال کرد. در سال 1375 رساله‌ای با عنوان داستان کوتاه در آلمان نوشت و مدرک کارشناسی ارشد رشته‌ی زبان و ادبیات آلمانی را دریافت کرد.

فعالیت ادبی گلشیری از سال 1373، با انتشار داستان‌هایی کوتاه در مجلاتی چون آدینه، گردون و کارنامه آغاز شد. باید گفت که بیشتر آثار سیامک گلشیری به شیوه رئالیستی نوشته شده و فضا و مکانی که بیشتر داستان‌هایش در آن اتفاق می‌افتد، شهر تهران اشت. او توانسته به خوبی تصویری دقیق و واقعی از انسان شهری به خصوص شهروندان طبقه متوسط ارائه بدهد و آن‌ها را با توجه به موضوع داستانش، با چالش‌های مختلفی روبه‌رو کند.

از آثار اوست: «مجموعه خون آشام»، «رُژ قرمز»، «میدان ونک، یازده و پنج دقیقه»، «مهمانی تلخ»، «شب طولانی»، «خفاش شب»، «آخرین رؤیای فروغ»، «چهره‌ی پنهان عشق»، «نفرین شدگان».

جوایز و افتخارات سیامک گلشیری:

- برنده‌ی جایزه‌ی احمد محمود برای بهترین مجموعه داستان سال (1396)
- نامزد دریافت جایزه‌ی مهرگان ادبی (1380)
- برنده‌ی جایزه‌ی کتاب سال مهر (1389)
- نامزد دریافت جایزه‌ی یلدا (1379)
و ...

در بخشی از کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه می‌شنویم:

سرم را کشیدم عقب، چون یک لحظه احساس کردم بوی بدی به مشامم خورد. شیشه‌ی سمت خودم را هم کمی پایین دادم. گفت همان‌جا بوده که درباره‌ی آن خانه برای عمویش حرف زده. گفته بوده مدت‌هاست، از زمانی که پدربزرگش برگشته به روستایشان، فقط او به آنجا رفت و آمد می‌کند.

«به عموم گفته بود خیلی وقت‌ها آخر هفته‌ها می‌ره اونجا. جای دیگه‌ای نداره بره.»

«اگه همکارش تماس نگیره چی؟»

«اون‌وقت دیگه نمی‌دونم باید چه کار کنیم.»

«شاید بشه رفت سراغ همکارهای دیگه‌ش، یا کسانی که می‌شناسنش. حتماً تو این شهر یه کسانی هستن که...»

«فقط با این بابا رفت‌وآمد می‌کرده. تازه همین یارو هم درست نمی‌شناسدش.»

دوباره دندانم تیر کشید. دستم را گذاشتم روی دهانم و صبر کردم درد کوفتی‌اش آرام شود...

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
1 دقیقه
معرفی
11 دقیقه
یک
15 دقیقه
دو
14 دقیقه
سه
24 دقیقه
چهار
12 دقیقه
پنج
28 دقیقه
شش
14 دقیقه
هفت
18 دقیقه
هشت
32 دقیقه
نه
9 دقیقه
ده
20 دقیقه
یازده - بخش اول
29 دقیقه
یازده - بخش دوم
9 دقیقه
دوازده
33 دقیقه
سیزده
25 دقیقه
چهارده
11 دقیقه
پانزده

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه
نویسنده
راوینیما رئیسی
ناشر چاپینشر چشمه
ناشر صوتی رادیو گوشه
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابMP3
مدت۵ ساعت و ۵ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی داستان و رمان جنایی و معمایی ایرانی
قیمت نسخه صوتی
۱۰۵۰۰۰ ۵۲,۵۰۰ ت ۵۰%
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه

محمدعلی کلوندی
۱۴۰۱/۰۷/۰۹
کتاب به ظاهر جنایی است اما درقیاس با موارد مشابه خارجی حرفی برای گفتن ندارد. داستان اینگونه شروع
می شود که بهرام برای کمک گرفتن از استادش به اوزنگ می‌زند تا بتوانند دختر عمویش راپیدا کنند. همان اوایل داستان پدر دختربرای نرفتن آبرویش به پلیس زنگ
نمی زند که غیر منطقی است ودر ادامه بهرام داستان کشتن
فرزند ناقص الخلقه توسط عمو وزن عمویش را بیان می‌کند وبهرام هم از قصد ازدواجش با دختر عمویش صحبت
می کند ودرسیاه نشان دادن رقیب عشقی‌اش سنگ تمام می‌گذاردواگر این هاراکنار هم بگذاریم میتوان اخر داستان راحدس زدوگرفتن آدرس نوید از همکارش هم درحاشیه قرارداردوبرای پرت کردن حواس است ودرآخر هم دلیل جنایت نوید وعمویش نادیده گرفتن دختر و نوید است وحاضر نیستند با این مسئله کنار بیایند ودرکل جذابیت چندانی نداشت. آخر هم آقای رئیسی اجرای خوب و
قابل قبولی داشت و به نوعی برای کتابی با موضوع این کتاب صدای مناسبی دارد.
خاطره
۱۴۰۲/۰۱/۰۸
اقای گلشیری بهترین داستان نویس هستند وتمام داستان هاشون یه کهکشان ستاره داره. این داستان زیبا هیجان انگیز جذاب در مورد گم شدن دختر عمو پسری که خودش عاشق وخواستگار دختر عمو بوده. در تمام طول داستان شما نمیدونید ایا واقعا این پسر عمو بلایی سر شقایق اورده یا اون خواستگار سمج غریبه. با قلم قهار اقای در وفریبنده گلشیری خواننده مدام فراز ونشیب وهیجان سیر میکنه وهمش فکر میکنه اخر داستان رو فهمیده، که بعد شوکه وسوپرایز میشه. صدای دلنشین واجرای هنرمندانه وماهرانه اقای رئیسی به جذابیت داستان صد چندان افزوده. خواننده وکاربر عزیز کتابراه هر جا اسم نویسنده اقای گلشیری رو دیدید بدون یه ثانیه معطلی داستان رو بگیرید وبخونید، پشیمون نمیشید. اخر جذابیت وخوبی داستان‌های گلشیری
هوشنگ شیرالی پور
۱۴۰۳/۰۱/۱۱
کتابی نسبتاً خوب در ژانرجنایی است ولی بدون تعلیق‌های هیجان انگیز این فرم از رمان‌ها. مزید بر این در قسمت‌هایی حاشیه روی غیر ضروری وبی مورد داشت نکته دیگر که یا شیوه کار نویسنده است یا عیبش، و خواننده راکمی عصبی می‌کند ومکرر هم بکار برده می‌شد پرسشهای غیر منطقی وبا پاسخ مشخص بود. مثلاً پسر در مورد خاطرات خودش با شقایق صحبت میکند ومیگوید فلان جمله را بااو گفتم، گفت... استاد میپرسد کی گفت؟ بنظر من خواننده شگفت زده می‌شود که استاد تیز هوش ومجرب در محاوره چرا اینقدر بی توجه باید باشد
mozhgan
۱۴۰۲/۰۸/۰۹
صدای آقای نیما رئیسی جذابیت داستان را چندین برابر کرد. کتابهای صوتی وقتی با صداهای زیبا و دلنشین و مجرب مانند آقای رئیسی خوانده میشود مخاطب را جذب میکند و ترغیب میشود. کتابهای صوتی درست است که لذت ورق زدن کتاب و عطر دلنشین کاغذ نصیبمان نمیشود ولی از طرفی صدای گرم و زیبا هم میتواند جای عطر و ورق را پر کند. داستان جنایی و درام بود و مشکلات خانوادگی و عاشقی یک طرفه و درنهایت قتل.
رویا +
۱۴۰۱/۰۲/۰۳
داستان مثلا راز آلود اما من زیاد خوشم نیامد. اینقدر دیگه در رسانه‌های اجتماعی هر روز با این مسئله اجتماعی بدوی و وحشیانه مواجه هستیم که دیگه مطالعه کتاب در موردش برام لطفی ندارد. فقط احساس خشم و تنفر از کوته فکری یک قشر از کسانی است که فقط اسمشان آدم است و بس. البته راوی داستان را خوب روایت کردند.
یعقوب صمصامی
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
داستان در جاهایی واقعا خوبه مخصوصا دیالوگ‌های تو کاشین که درباره روابط انسانیه و قضاوتی که ما از شخصیت داستان تو ذهنمون شکل میگیره با اینکه شاید زیاد هیجانی نباشه اما قابل قبوله و ارزش خوندن داره.
صدای آقای رئیسی هم عالی بود.
حمیدرضا صدرائی
۱۴۰۲/۰۲/۰۹
شاکله داستان در کل جالب بود، البته تقریبا از اوائل داستان میشد فهمید چه افرادی مرتکب قتل شده بودن ولی در کل داستان اسکلت بندی، تعلیق‌های روان و خوب و کشش نسبتا بالایی داشت و شنونده یا خواننده رو تا آخر با خودش میکشید.
شیرین کیان منش
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
داستان از نظر من ابهامات زیادی داشت که نویسنده نتوانسته بود پاسخ آن ها را بدهد و سرنوشت افراد دیگر در هاله ای از ابهام باقی ماند ولی صدای آقای رئیسی به واقع مطابق باسیر داستان بود و نقطه مثبت این کتاب صوتی بود.
Saeed sayyahpour
۱۴۰۳/۰۵/۰۷
یک رمان بسیارمهیج که آقای گلشیری، بانثری بسیار روان وسلیس به نگارش درآوردن، و راوی هم که زیباوماهرانه، داستان رو روایت کردند. رمان عالی بودوبسیارلذت بردم... تشکرمیکنم
نانا خمیسی
۱۴۰۲/۱۰/۲۲
کتاب بدی نبود ولی بسیار ماجرای ساده و قابل پیش بینی بود، به نظرم کاملا در حد داستان‌هایی بود که تو کلاس‌های نویسندگی به عنوان تمرین نوشته میشه.
کیوان پیشکاری
۱۴۰۱/۰۴/۲۷
نیما رئیسی کارش عالی بود داستان هم زیبا وهیجان انگیز بود با اینکه از همان لحظه اول حدس زده بودم جریانو ولی با لذت وهیجان گوش دادم
زهرا بهرامی
۱۴۰۲/۱۱/۰۷
راوی بسیار عالی بودند شیوه روایت و قلم نویسنده خوبه خود داستان اوایلش خوب بود اما از پایان بندیش انتظار بیشتری داشتم
مدینه محمدزاده
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
رمان خوبی بود ولی چندان جذابیتی نداشت که بتواند حدس زدن اخر ماجرا را سخت کند وذهن خواننده رابه چالش بکشد
Atefeh Aghajani
۱۴۰۱/۰۲/۱۷
کتاب پیش پا افتاده‌ای بود به نظرم و چیز خاصی برای گفتن نداشت ولی با این حال من چند قسمت اخرشو‌با هیجان گوش دادم
هاشمی نژاد هاشمی نژاد
۱۴۰۱/۰۸/۲۶
خوب بود ارزش شنیدن داشت با این که داستان رو مشابهش رو شاید شنیده یا خوانده باشید
مشاهده همه نظرات 24

راهنمای مطالعه کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه

برای دریافت کتاب صوتی تصویر دختری در آخرین لحظه و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.