معرفی و دانلود بهترین و پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی
چرا باید داستان کوتاه ایرانی بخوانیم؟
پیش از هر چیز خوب است چیستی داستان کوتاه را بهعنوان یک فرم ادبی بررسی کنیم. ادگار آلن پو، پدر داستانهای کارآگاهی مدرن، داستان کوتاه را روایتی مختصر میداند که بتوان آن را در یک نشست بهطور کامل مطالعه کرد و تمام جزئیات آن حول یک موضوع واحد بگردد. در داستان کوتاه تعداد شخصیتها، گرهها و رخدادهای داستانی محدودند. درواقع داستان کوتاه، مثل دریچهای کوچک است که برای مدت کوتاهی رو به زندگی باز میشود و به شما اجازه میدهد در این بازه، وقایع آن سوی پنجره را از نظر بگذرانید.
تاریخچهی داستان کوتاه ایرانی
همه میدانیم که فرهنگ ایرانی از دیرباز با قصه، حکایت، تمثیل و داستان گره خورده است و حکایتهای گلستان سعدی، سیاستنامه و قابوسنامه از نمونههای برجسته و ارزشمند مجموعه داستان کوتاه ایرانی (البته نه در شکل مدرن و فعلی آن) بهشمار میآیند. آثاری که با چندین داستان کوتاه زیبا و تأثیرگذار، مفاهیم آموزنده و درعینحال جذاب و دلنشینی را به مخاطب منتقل میکنند. با این وجود داستاننویسی به سبک غرب و بهشیوهای که امروز با آن آشنا هستیم، بعد از ترجمهی آثار ادبیات غرب در ایران ظهور پیدا کرد. بسیاری، عبدالرحیم طالبوف تبریزی و محمدباقر میرزا خسروی و پس از آنها، مرتضی مشفق کاظمی را از پیشگامان نثر نوین ادبی در ایران میدانند.
اما با ورود به قرن چهاردهم و اوایل دههی 1300 شمسی، با انتشار مجموعه داستان کوتاه «یکی بود و یکی نبود» به قلم محمدعلی جمالزاده، تحول مهمی در داستاننویسی مدرن ایران رقم خورد. با وجود اینکه ادیبانی همچون علی اکبر دهخدا، کریم کشاورز و علی عمو، پیش از این، آثار شبهداستانی متعددی را به رشتهی تحریر درآورده بودند، اما جمالزاده اولین نویسندهی ایرانی محسوب میشد که با آگاهی و دانش کافی و بهطور جدی به نگارش داستان کوتاه پرداخت، بدون اینکه گرفتار گزارشنویسی شود. خلق داستان کوتاه طنز ایرانی با استفاده از یک فرم روایی نوین، از مهمترین خلاقیتهای محمدعلی جمالزاده بود. در کنار او، تقی رفعت نیز از مهمترین نظریهپردازان ادبی سالهای پس از مشروطه بهشمار میآمد که اعتقاد داشت ادبیات کهن، دیگر پاسخگوی نسل سرخوردهیِ گذرکرده از مشروطه نیست.
پس از آن، صادق هدایت با خلق بهترین داستانهای کوتاه فارسی، ادبیات داستانی ایران را وامدار خود ساخت. داستانهای کوتاه «زنده به گور»، «سایه و روشن»، «لاله»، «علویه خانم»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد»، از جمله داستانهای کوتاهی بودند که در طی سالهای 1300 تا 1320 به دست هدایت نوشته شدند. به این ترتیب جامعهی ادبی ایران از فرم ادبی داستان کوتاه در نسخهی قدیمی آن فاصله گرفت و بهمرور شکلی تازه پیدا کرد. در همین دوران بزرگ علوی نیز با خلق چندین داستان کوتاه عاشقانه و انتشار داستانهای «نامهها»، «ورق پارههای زندان» و «میرزا»، در محافل ادبی و در میان عموم مخاطبان به شهرت رسید.
با عبور از سال 1320 و وقایع مختلفی همچون سرنگونی رضاشاه و آغاز جنگ جهانی دوم، فضای سیاسی حاکم بر ایران و جهان بر فرهنگ و تفکر نویسندگان کشور نیز تأثیر بسیاری گذاشت و در عرصهی ادبیات، موجب ظهور داستانهای کوتاه «خیمهشببازی»، «انتری که لوطیش مرده بود» و «چراغ آخر» از صادق چوبک و داستانهای کوتاه «سه تار» و «زن زیادی» به قلم جلال آل احمد شد. ابراهیم گلستان با آثاری همچون «آذر، ماه آخر پاییز»، «شکار سایه»، «مد و مه» و رسول پرویزی با مجموعه داستان «شلوارهای وصلهدار» نیز در طی دهههای 1330 و 1340، به رشد عرصهی داستان کوتاه ایرانی کمک بسیاری کردند. در طی دههی 1340 شمسی، داستان کوتاه «ماهی سیاه کوچولو» اثر صمد بهرنگی، به مشهورترین داستان کوتاه ایرانی بدل شد. در دهههای 1350 تا 1370، بهتدریج ظهور نویسندگان زن ایرانی، همچون منیرو روانی پور، شهرنوش پارسی پور، زویا پیرزاد و گلی ترقی نیز، پای مسائل و دغدغههای زنان را به دنیای داستان کوتاه ایرانی باز کرد.
رشد عرصهی داستاننویسی و بهخصوص داستان کوتاه ایرانی در دهههای اخیر بسیار قابل توجه بوده است؛ بهطوری که بر طبق آمار در دههی 1390، حدود 400 مجموعه داستان منتشر و روانهی بازار کتاب کشور شده است. «من دانای کل هستم» اثر مصطفی مستور، «بلبل حلبی» به قلم محمد کشاورز، «مردی که گورش گم شد» نوشتهی حافظ خیاوی، «قلب نارنجی فرشته» به قلم مرتضی برگر و «میدان ونک، یازدهوپنج دقیقه» اثر سیامک گلشیری و «چشم سگ» نوشتهی عالیه عطایی، ازجملهی بهترین داستانهای کوتاه ایرانی و مجموعهداستانهای تألیفشده در دهههای 1380 و 1390 بهشمار میآیند که هر کدام، در جشنوارهها و رویدادهای مختلف ادبی، برندهی جوایزی شده و یا عناوین افتخارآمیزی را از آن خود کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستان کوتاه ایرانی
مختصر بودن داستانهای کوتاه، یکی از مهمترین مزایاییست که موجب میشود بدون نگرانی از ناتمامماندن این آثار، به سراغ آنها برویم. داستان کوتاه بهترین شروع برای ورود به دنیای مطالعهی ادبیات داستانی است. چراکه در ابتدای راه، کمتر کسی توان و ظرفیت مطالعهی رمانهای حجیم را دارد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، با مطالعهی داستانهای کوتاه مختلف میتوانید ژانرهای متفاوت را تجربه کنید و سلیقهی خودتان را بهتر بشناسید. به این ترتیب بهمرور متوجه خواهید شد که از این به بعد آثار کدام نویسنده و یا کدام سبک را باید انتخاب کنید تا از مطالعه، لذت بیشتری ببرید.
گاهی هم برای کتابخوانهای حرفهای پیش میآید که به دلایل مختلف، از عادت مطالعه دور شوند. داستانهای کوتاه در این مواقع میتوانند بهترین راهکار برای احیای این عادت پسندیده باشند. از سوی دیگر بهطور خاص مطالعهی کتابهای داستان کوتاه ایرانی، علاوهبر داشتن تمام این مزایا، میتواند در بستر ژانرهای مختلف عاشقانه، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، ترسناک، معمایی و... شما را با آداب و رسوم، فرهنگها و تفکرات مردم گوشهوکنار کشورمان آشنا کند و با چاشنی داستان، درک این مسائل را لذتبخشتر سازد.
خواندن داستانهای کوتاه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از آن دسته افرادی هستید که وقت کمی برای مطالعه دارند و یا تازه میخواهند مطالعهی جدی ادبیات را شروع کنند، توصیه میکنیم که کتابهای داستان کوتاه ایرانی را انتخاب کنید. اگر هم از خوانندگان جدی ادبیات داستانی هستید، بنابراین از مطالعهی داستان کوتاه ایرانی بیشتر لذت خواهید برد؛ چراکه دریافت مفهوم نهفته در این فرم ادبی، برای کسانی که با ادبیات بیشتر دستوپنجه نرم کردهاند، لذتبخشتر خواهد بود.
پرطرفدارترین داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
داستانهای کوتاه ایرانی بهسبب جذابیتهای ویژهی خود طرفداران بسیاری دارند. از این رو کتابراه در تلاش است تا روزبهروز بر تعداد عناوین خود در این حوزه اضافه کند و با انتشار این آثار در نسخههای الکترونیک، صوتی و PDF، مسیر خرید کتاب را برای علاقهمندان آسانتر سازد. در این میان، برخی از آثار مورد توجه تعداد بیشتری از مخاطبان قرار گرفتهاند و افراد بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. برخی از این آثار پرطرفدار عبارتاند از:
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب طعم گس خرمالو، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب محلل، نوشتهی صادق هدایت
- کتاب زن زیادی، اثر جلال آل احمد
- کتاب بچههای قالیباف خانه، نوشتهی هوشنگ مرادی کرمانی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای کوتاه ایرانی در کتابراه
کتابراه برای جلب رضایت مخاطبانش، داستانهای کوتاه ایرانی مختلفی در قالب کتاب صوتی، الکترونیک و فایل PDF را بهصورت رایگان منتشر ساخته است. بنابراین اگر شما هم از دوستداران این فرم ادبی دلنشین و جذاب هستید، میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهسادگی، با دانلود رایگان این عناوین که تعدادی از آنها را در فهرست زیر آوردهایم، بیش از پیش از مطالعه لذت ببرید.
- کتاب سنگ انداز، نوشتهی آذر نوری
- کتاب سه روز مانده به شهریور، به قلم ناهید سامانی
- کتاب هزارتوهای بنبست (جلد اول و دوم)، اثر گروهی از نویسندگان
- کتاب تعطیلات کجا برویم؟ به قلم فرحناز گلناری
- کتاب ارگنه، نوشتهی صحرا کلانتری
کتاب آن چنان تر
- نویسنده: هاجر رزم پا
کتاب آن چنان تر، نوشتهی هاجر رزم پا، یکی از آثار پرفروش نمایشگاه بینالمللی کتاب بوده است. این کتاب در برگیرندهی هشت داستان کوتاه با این عناوین میباشد: پاریس کوچولو، ملاقات، خانهی خلوت، مامان شیشهای، خردهریزههای فلزی، من بودم، آنچنانتر و یک لکه روی سطل استیل. انتخاب هوشمندانهی زاویهی اول شخص برای روایت داستانهای این کتاب، سبب همذاتپنداری مخاطبان با شخصیتهای داستانی میشود. در همین... ادامه ›
کتاب صوتی زندگی شاید انتقام مکرر است
- نویسنده: مسعود شامحمدی
کتاب صوتی زندگی شاید انتقام مکرر است داستانی به قلم مسعود شامحمدی است که وهم، خیال و جادو عناصر اصلی آن را تشکیل میدهند. نویسنده داستان زنی را روایت میکند که درگیر کابوسهای شبانه است و رویا را با زندگیِ واقعی درهمآمیخته مییابد. حالا با توجه به حقایقی که او از خلال رویاهای خود دریافته، باید دست به یک انتقام بزرگ در بیداری بزند. دربارهی کتاب صوتی زندگی شاید انتقام مکرر است کتاب صوتی زندگی... ادامه ›
کتاب تیله آبی
- نویسنده: محمدرضا صفدری
کتاب تیله آبی مجموعهای از هفت داستان کوتاه به قلم نویسندهی معاصر ایرانی، محمدرضا صفدری، است. شاید اسم آل، پری و بابازار را شنیده باشید. محمدرضا صفدری در این داستانها بر همین افسانهها و اسطورههای مردم محلی بوشهر دست میگذارد، پیوند باورهای خیالی را با زندگی مردم این مناطق نشان میدهد و به این واسطه سرگذشتهای مختلفی را بازگو میکند. دربارهی کتاب تیله آبی محمدرضا صفدری، نویسندهی معاصر... ادامه ›
کتاب افسانههای دیار شهریار
- نویسنده: جعفر کوهی
جعفر کوهی در کتاب افسانههای دیار شهریار، تعدادی از معروفترین قصههای عامیانه و افسانههای بومی آذربایجان را گردآوری کرده و آنها را از زبان راویان آنها نقل میکند. کوهی در طول سالهای متمادی به روستای قئییش قورشاق (حیدربابا)، زادگاه شهریار، رفته و با مردم آنجا، از پیر و جوان صحبت کرده و در پی آن توانسته چهل داستان فولکلور آذری را جمعآوری کند که غنای ادبی و فرهنگی این منطقه را نشان میدهند.... ادامه ›
کتاب اینجا تیمارستان است
- نویسنده: احمد پدرام
کتاب اینجا تیمارستان است پنجمین مجلد از مجموعهی داستانهای کوتاه از خاطرات یک روانشناس است که دکتر احمد پدرام آن را به رشتهی تحریر درآورده. او در این مجلد از تجربهی کاریاش در سالهایی نوشته که مردم بیشتر با اصطلاحاتی چون «دارالمجانین»، «تیمارستان» یا «دیوانهخانه» انس داشتند و آنها را به کار میبردند. دربارهی کتاب اینجا تیمارستان است تقریباً دو یا سه دههی پیش نگاه اکثر جامعه نسبت به... ادامه ›
کتاب کاش بوی سگ مرده میداد
- نویسنده: دلارام دلنواز
کتاب کاش بوی سگ مرده میداد مجموعهای است از 12 داستان که در میان سالهای 1396 تا 1400 نوشته شدهاند. یکی از داستانهای این اثر با عنوان «شاید شانس با من یار شود» در مسابقهی داستاننویسی صادق هدایت برگزیده شده است. دلارام دلنواز در این مجموعهداستان بر زنان و دخترانی تمرکز میکند که مشکلاتشان در جامعهی امروز ایرانی مغفول مانده است. دربارهی کتاب کاش بوی سگ مرده میداد «آمدهام حمام، بعد از... ادامه ›
کتاب کلاهی که پس معرکه ماند
- نویسنده: محمد کشاورز
کتاب کلاهی که پس معرکه ماند، نوشتهی محمد کشاورز مجموعهای درخشان از نُه داستان کوتاه است که نگاهی نقادانه به مسائل روز دارند. اغلب داستانهای این مجموعه واقعگرایانه هستند و نویسنده در یکی از آنها با استفاده از عناصر وهمآلود، جهانی بدیع خلق میکند. نثری زیبا و اثرگذار، استفاده از اِلِمانهای تمثیلی جذاب این مجموعه را بسیار خواندنی کرده است. دربارهی کتاب کلاهی که پس معرکه ماند کتابی که پیش... ادامه ›
کتاب من مجردم، خانوم و چند داستان دیگر
- نویسنده: مرتضی کربلایی لو
مرتضی کربلاییلو در کتاب من مجردم، خانوم و چند داستان دیگر، مجموعهای از هفت داستان کوتاه را گرد هم آورده که همگی راوی روزمرگیهای انسانهایی در شرایط عادی هستند. داستانها مضامین عاشقانهای دارند و در هر قصه، به نحوی، رد پایی از عشق دیده میشود. روایتهایی خواندنی و ستایششده که احساساتی را بیان میکنند که ما هم با آنها سروکار داریم. کتاب حاضر در مراسم انتخاب کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، به... ادامه ›
کتاب ابدیت
- نویسنده: عبدالکریم رحیمی آتانی
خود را برای سفری به اعماق نیستی آماده کنید. کتاب ابدیت به نویسندگی عبدالکریم رحیمی آتانی یک داستان کوتاه فلسفی را از لحظات پایانیِ زندگی فردی که میلش را به زندگی کردن از دست داده، روایت میکند. این اثر یک گفتوگو میان راوی و ذهن اوست... دربارهی کتاب ابدیت احتمالاً نقاشیِ بر دروازهی ابدیت ون گوگ را دیدهاید. بیزمانی، استیصال و گمشدگی در زمان را بهخوبی بهتصویر کشیده است. حالتی که در آن گذرِ... ادامه ›
کتاب یک شب؛ یک اتفاق...
- نویسنده: نسرین ثامنی
کتاب یک شب؛ یک اتفاق...، مجموعهای از داستانهای کوتاه نسرین ثامنی است. این مجموعه از 12 داستان آموزنده تشکیل شده که عنوان یکی از آنها با نام مجموعه یکسان است. سادگی نوشتار و استفاده از مضامین واقعگرایانه، روزمره و عامیانه، ویژگیهای شاخص این مجموعه بهشمار میروند که در تمامی داستانهای آن دیده میشود. دربارهی کتاب یک شب؛ یک اتفاق... نسرین ثامنی در کتاب یک شب؛ یک اتفاق، مجموعهای از... ادامه ›
کتاب سلمانی وارطان
- نویسنده: سپیده خمسه نژاد
کتاب سلمانی وارطان مجموعهای از داستانهای کوتاه به قلم سپیده خمسه نژاد است. این مجموعه، پنج داستان کوتاه را در بر میگیرد که روایتی رئالیستی از زندگی انسانهای مطرود و جداماندهی اجتماع به دست میدهند. این اشخاص در جدالی دائمی با گذشته و حال و آینده به سر میبرند و تنهایی و بیگانگی از مفاهیم جداییناپذیر زندگیشان است. دربارهی کتاب سلمانی وارطان کتاب سلمانی وارطان اثر سپیده خمسه نژاد،... ادامه ›
کتاب تافته: روزهایی که شاید ما هم تجربه کرده باشیم
- نویسنده: مهرنوش رستم پور
مهرنوش رستمپور دغدغههای اجتماعی و بحرانهای انسانی را در پنج داستانِ کتاب تافته: روزهایی که شاید ما هم تجربه کرده باشیم، گردِ هم آورده است. او با زبانی ساده، موقعیتهای ملموسِ زندگیِ ایرانی را به تصویر میکشد و مخاطب را با شخصیتهای ساختگی خود همراه میسازد. دربارهی کتاب تافته: روزهایی که شاید ما هم تجربه کرده باشیم کتاب تافته: روزهایی که شاید ما هم تجربه کرده باشیم مجموعهای متشکل از پنج... ادامه ›
کتاب شور عشق
- نویسنده: آیدا فاضل زاده
قصهها ما را به اعماق دریاها، بالای ابرها، درون غارها و حتی دنیای خوراکیها میبرند. شاید تصور کنید این داستانها صرفاً تخیلی هستند و دری به دنیای خیالات را بر روی ما باز کردهاند، اما اینگونه نیست. کتاب شور عشق اثر آیدا فاضلزاده ما را با مفاهیمی همچون تلاش برای آزادی و خودسازی مواجه میکند. این کتاب به ما کمک میکند تا خود را بهتر بشناسیم و راه سعادت را بیابیم. دربارهی کتاب شور عشق کتاب شور... ادامه ›
کتاب ورطه تباهی
- نویسنده: ریحانه میرجانی
کتاب ورطه تباهی رمانی اثر ریحانه میرجانی در ژانر اجتماعی و درام است و زندگی دختری به نام رنی را به تصویر میکشد که با مشکلات و چالشهای متعددی دستوپنجه نرم میکند. این کتاب با توصیف دقیق احساسات و موقعیتها، خواننده را به دنیای پیچیده و پر از ماجرای رنی میبرد. دربارهی کتاب ورطه تباهی کتاب ورطه تباهی نوشتهی ریحانه میرجانی، یکی از آثار شناختهشده در حوزهی داستان و رمان ایرانی است. این کتاب... ادامه ›
کتاب باغ ملی
- نویسنده: کورش اسدی
کتاب باغ ملی، مجموعه داستانی به قلم کورش اسدی، یکی از نویسندگان صاحب سبک معاصر است که هشتتا از داستانهای کوتاه متفاوت و اثرگذار دوران ما را در خود جای داده. این مجموعه، که برندهی جایزهی گلشیری سال 1383 نیز شده، داستانهایی با مضامین اجتماعی را در بر میگیرد که هر کدام به نوبهی خود فرم روایی پیچیده، نمادهای تفکربرانگیز و فضاهایی مبهم و وهمآلود دارند. دربارهی کتاب باغ ملی کورش اسدی،... ادامه ›
کتاب بانوی کوچه زغالی
- نویسنده: مرضیه محمدپور
مرضیه محمدپور در کتاب بانوی کوچه زغالی، ما را به دنیای دغدغهها و آمال زنان بهویژه زنان نسل قبلتر میبرد. او در هر داستان از این مجموعه، با بیانی شیوا و جذاب، داستان زندگی یک زن را بهتصویر میکشد و ما را در تجربهها و احساسات ناب او شریک میسازد. دربارهی کتاب بانوی کوچه زغالی اثر پیشِرو، مجموعهی داستانی بانوی کوچه زغالی اثر مرضیه محمدپور، نویسندهی ایرانی است. کتاب بانوی کوچه زغالی،... ادامه ›
کتاب سوار سرنوشت
- نویسنده: علیرضا محجوبی
کتاب سوار سرنوشت، یک مجموعهداستان از علیرضا محجوبی است که سه ماجرای متفاوت را روایت میکند. روایتهایی تلخ از زندگیهای تحت ظلم، شکنجه و فقر. نویسنده در این کتاب، بهشکلی ساده و روان، نتایج تصمیمات اشتباه آدمی و روی تاریک انسانها را نشان میدهد و هر داستان با اتفاقات پیدرپی خود، خواننده را تا به انتهای ماجرا میکشاند. دربارهی کتاب سوار سرنوشت فقر یا عشق، هیچوقت توجیه خوبی برای اقدامات... ادامه ›
کتاب خون در رگ رویا نیست
- نویسنده: مهدی اسدزاده
هشت داستان کوتاه که نمایانگر نوآوری مهدی اسدزاده در انتخاب درونمایه و شیوهی داستانپردازی هستند، محتوای کتاب خون در رگ رویا نیست را میسازند. این مجموعهی داستان کوتاه از بهترین آثار داستانی فارسی در سالهای اخیر به شمار میرود. در اثر پیشرو، «عشق» رنگ و جلوهی متفاوتی دارد. تسلط نویسنده بر کاربرد مناسب زبان و توانایی او در بازنمایی دنیای ذهنی شخصیتها، از ویژگیهای ممتاز این کتاب محسوب... ادامه ›
کتاب درخت گیلاس
- نویسنده: رضا دانش پژوه
کتاب درخت گیلاس، یک مجموعه داستان کوتاه بهقلم رضا دانش پژوه، نویسندهی فعال و دانشآموختهی سینماست. این کتاب 47 داستان کوتاه دارد و میتوان آنها را شبیه به طرحهای سینمایی دانست که با دانش و بینش سینمایی نویسنده در فیلمنامهنویسی و نمایشنامهنویسی، به تحریر درآمدهاند. دربارهی کتاب درخت گیلاس اگر اهل خواندن داستانهای فارسی معاصر، بهویژه داستانهای کوتاه هستید، حتما کتاب درخت گیلاس، که یک... ادامه ›
کتاب هوای حوالی حوا
- نویسنده: کامران داوری نیکو
کتاب هوای حوالی حوا داستانهایی است دربارهی روزگار مردم ایرانِ معاصر. کامران داوری نیکو مختصات بومی و فرهنگی ایران را در قالب دوازده داستان کوتاه با موضوعات و تمهای متنوع در اختیار خواننده قرار میدهد. او در این داستانهای اجتماعی، به تقابل سنت و مدرنیته و معضلات اجتماعی از قبیل مشکلات اقتصادی، بحرانهای فضای مجازی، یأس و ناامیدی و جرمهایی نظیر اسیدپاشی و حیوانآزاری میپردازد. دربارهی کتاب... ادامه ›
کتاب حرف اول اسمش نون بود
- نویسنده: حافظ خیاوی
کتاب حرف اول اسمش نون بود، به نویسندگی حافظ خیاوی هشت داستان کوتاه را در برمیگیرد که ماجرای آنها به یکدیگر پیوسته است. نویسنده این قصهها را با طنز و تراژدی زندگی شخصی خودش به عنوان یک داستاننویس ترکیب کرده و اثر اجتماعی جذابی را از خلال آن پدید آورده است. دربارهی کتاب حرف اول اسمش نون بود حافظ خیاوی در کتاب حرف اول اسمش نون بود، سختیها و لذتهای زندگی در یک شهر کوچک را تعریف میکند. شهری... ادامه ›
کتاب شیشههای رنگین مرد شکاک
- نویسنده: فریبا جوادی
کتاب شیشههای رنگین مرد شکاک مجموعهی داستان کوتاهی به قلم فریبا جوادی است. داستانهای این مجموعه که از روایتهایی واقعی الهام گرفتهاند، با نوعی خط سیر روانشناختی پیش میروند. نویسنده در صدد آن است که با نوشتن این داستانها برخی اختلالات روانشناختی را در قالب داستان به مخاطبان بشناساند. دربارهی کتاب شیشههایرنگین مرد شکاک کتاب شیشههای رنگین مرد شکاک، مجموعهای از داستانهای کوتاه اثر فریبا... ادامه ›
کتاب صوتی دال دوست داشتن
- نویسنده: حسین وحدانی
کتاب صوتی دال دوست داشتن مجموعهای از داستانهای کوتاه و یادداشتهای حسین وحدانی است که برای اولین بار به صورت پراکنده در شبکههای اجتماعی منتشر شده و موضوعات آن درباره ابعاد مختلف عشق و زندگی انسانهاست. درباره کتاب صوتی دال دوست داشتن: در روزگاری که تمامی اخبار درباره جنگ و خشونت است و گاهی زندگی روزمره خسته کننده و کسالت بار میشود، شنیدن چند روایت از عشق و زندگی میتواند آرامشی بینظیر به... ادامه ›
کتاب صوتی محلل
- نویسنده: صادق هدایت
کتاب صوتی محلل نوشتهٔ صادق هدایت، داستان کوتاهی از دو مرد را روایت میکند که زندگیشان بعد از چند سال به هم گره میخورد و رازهایشان برای هم آشکار میشود. این داستان با غافلگیری پایان آن یکی از بهترین آثار این نویسنده برجسته به شمار میآید. درباره کتاب صوتی محلل: داستان از روزی شروع میشود که «مشهدی شهباز» در قهوهخانهای نشسته و بهصورت اتفاقی با مردی به نام «آمیرزا یدالله» همکلام میشود. این... ادامه ›