معرفی و دانلود کتاب کی: ترفندهای علمی زمانسنجی عالی
برای دانلود قانونی کتاب کی: ترفندهای علمی زمانسنجی عالی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب کی: ترفندهای علمی زمانسنجی عالی
کتاب کی: ترفندهای علمی زمانسنجی عالی نوشته دنیل اچ. پینک روایتی شگفتانگیز و خواندنی است که در مورد نحوه ایجاد یک زندگی غنیتر و پربارتر نکات جذابی را مطرح میکند.
همه میدانند که زمانسنجی همهچیز است. اما چیز زیادی در مورد خود زمانسنجی نمیدانیم. زندگی ما زنجیرهای از تصمیمهای پی در پی در مورد «کِی» هستند: کی یک کسبوکار را شروع کنیم، کی یک کلاس را در برنامه خود قرار دهیم و یا کی رابطه عاطفی خود با یک فرد دیگر را جدی تلقی کنیم. با این حال، ما این تصمیمها را بر اساس شهود و حدسیات خود اتخاذ میکنیم.
دنیل اچ. پینک (Daniel H Pink)، با بهرهگیری از یک مجموعه غنی از تحقیقات روانشناسی، زیستشناسی و اقتصاد نشان میدهد که چگونه میتوانیم از این الگوهای پنهان جدید استفاده کنیم تا جدول زمانی ایدهآل خود را ایجاد کنیم. او ایدهپرداز مطرح حوزه موفقیت و کسبوکار، و نویسنده کتابهای پرفروش «انگیزه - DRIVE» و «TO SELL IS HUMAN»، ترفندهای علمی زمانسنجی را شناسایی کرده تا به ما کمک کند که در کار و زندگی موفقتر باشیم.
چگونه میتوانیم یک شروع متزلزل را تبدیل به یک شروع تازه کنیم؟ چرا باید از رفتن به بیمارستان در عصرها خودداری کنیم؟ چرا آوازخوانی به همراه دیگران به اندازه ورزش کردن برای شما مفید است؟ زمان ایدهآل برای استعفا از یک شغل، تغییر حرفه و یا ازدواج کردن کی است؟
همه ما میدانیم زمانسنجی همه چیز است، اما در مورد خود زمان و زمانسنجی اطلاعات کمی داریم. زندگی ما جریان پیوستهای است از تصمیمهای «کِی»؛ چه وقت یک کسبوکار را راهاندازی کنیم، کِی یک کلاس را زمانبندی کنیم، کِی در یک رابطه عاطفی با فرد دیگری جدی شویم، و... ما تاکنون این تصمیمات را بر اساس بینش و حدس و گمانهایمان اتخاد میکردهایم.
اغلب فرض میشود که زمانسنجی یک هنر است. اما دنیل پینک در کتاب «کِی؛ ترفندهای علمی زمانسنجی عالی» نشان میدهد که زمانسنجی در واقع یک علم است.
کتاب کی: ترفندهای علمی زمانسنجی عالی (When: the scientific secrets of perfect timing) جزو پرفروشترینهای نیویورک تایمز و آمازون است، در این اثر دنیل اچ پینک آخرین تحقیقات و اطلاعات زمانسنجی را با داستانهایی جذاب و آموزنده و نیز توصیههایی عملی و کاربردی ترکیب کرده، تا به خوانندگان کتاب، بینشی عمیق و متقاعد کننده بدهد که بتوانند زندگی غنی و دوستداشتنیتری را تجربه کنند.
این اثر در کمپین نشر آگاهی و با حمایت بانک ملت بصورت رایگان عرضه شده است.
در بخشی از کتاب کی: ترفندهای علمی زمان سنجی عالی میخوانید:
در یک صبح گرفته فوریه، وقتی نور خورشید روی بیلبوردهای بزرگی که تخفیف پنجاه درصدی لباسهای عروسی را تبلیغ میکردند میتابید، بزرگترین شهر هند در حال بیدار شدن بود. این جا در بمبئی، بوی دود در هوا پراکنده است. خودروها، کامیونها و گاریهای موتوری جادهها را بند میآورند و مانند غازهای خشمگین، بوق میزنند. کارمندان در لباسهای هندی در خیابانها حرکت میکنند و وارد قطارها میشوند. «اهیلو ادهاو»، چهل ساله، کلاه سفید خود را تنظیم میکند و روی دوچرخه خود میپرد تا کار خود را شروع کند.
ادهاو در منطقه «ویلو پارلی» بمبئی پدال میزند و از فروشندگان خیابانی که همهچیز از کلم تازه گرفته تا جورابهای بستهبندی شده میفروشند عبور میکند و به سمت جلوی یک ساختمان میرود. از دوچرخه پیاده میشود (توانایی پیاده شدن سریع از روی وسایل در حال حرکت یکی از مهارتهای بیشمار ادهاو است). وارد ساختمان میشود و با آسانسور به آپارتمان خانواده «توراکیا» در طبقه سوم میرود.
ساعت 9:15 دقیقه بامداد است. یک بار زنگ میزند و دوباره آن را میفشارد. در باز میشود. بعد از یک عذرخواهی کوتاه به خاطر معطل شدن در پشت در، «ریانکا توراکیا» یک کیسه برزنتی قهوهای میدهد که به اندازه یک گالن شیر است. داخل این کیسه، چهار ظرف فلزی استوانهای است. داخل این ظرفها که «تیفین» نام دارند، نهار همسر اوست (گل کلم، لپه زرد، برنج و نان). سه و نیم ساعت دیگر، این نهار خانگی روی میز شوهرش در مرکز بمبئی، در سی کیلومتری آنجا ظاهر خواهد شد. و حدود هفت ساعت بعد، کیسه برزنتی و ظروف خالی دوباره در همین خانه ظاهر میشوند.
ادهاو یک داباوالاست. (دابا در هندی همان ظروف فلزی هستند و والا ترکیبی از انجام دهنده یا کاسب است). در خلال نخستین شصت و هشت دقیقه این دوشنبه، او پانزده عدد از این نهارها را گردآوری میکند و هر کیسه را به دسته و یا ترک دوچرخه خود میبندد. سپس با تیمی از چندین داباوالای دیگر که کیسههای خود را از جاهای دیگر این محله نیم میلیون نفری جمع کردهاند همراه میشود و غذاها را دستهبندی میکند و بیست عدد از آنها را بر پشت خود میگذارد و سوار بخش باری یک قطار میشود و این نهارها را به فروشگاهها و دفاتر کاری منطقه تجاری شهر میرساند.
در بخشی از کتاب کی: ترفندهای علمی زمانسنجی عالی میخوانیم
در هشتم فوریه 1931، در شهر «ماریون» ایالت ایندیانا، میلدرد مری ویلسون فرزندی به دنیا آورد که تنها کودک او بود؛ یک پسر بچه که او و همسرش نامش را «جیمز» گذاشتند و جیمی صدا میزدند. جیمی دوران بچگی شاد، ولی پرتلاطمی را پشت سر گذاشت؛ وقتی مدرسه ابتدایی را شروع کرد، خانوادهاش از شمال ایندیانا به جنوب کالیفرنیا رفتند. چند سال بعد، مادرش به خاطر سرطان دچار مرگ غیرمنتظره شد (و پدر داغدارش او را به ایندیانا فرستاد تا با فامیل زندگی کند). بقیۀ زندگی این فرد جوان خوشایند و باثبات بود (کلیسا، تیمهای ورزشی، کلوب بحث). وقتی از دبیرستان فارغالتحصیل شد، به جنوب کالیفرنیا برگشت تا به دانشگاه برود، اما در آنجا تب فیلم او را گرفت و در سال 1951، کمی مانده تا بیستسالگی، از دانشگاه کالیفرنیای لسآنجلس انصراف داد تا حرفۀ بازیگری را دنبال کند.
از همان زمان بود که این داستان معمولی با یک چرخش غیرمعمول روبهرو شد.
جیمی بهسرعت در چند تبلیغ و نقش تلویزیونی کوچک بازی کرد. وقتی 23ساله شد، یکی از مشهورترین کارگردانان این دوران او را در یکی از فیلمهای اقتباسی از رمان جان اشتاین بک به کار گرفت. این فیلم موفق بود. جیمی نامزد اسکار شد. در همین سال، او نقش اصلی در یک فیلم مطرحتر را نیز به دست آورد. این فیلم نیز او را نامزد اسکار کرد. در چشمبرهمزدنی، او در سن بسیار کم، به یک ستارۀ بسیار بزرگ هالیوود تبدیل شد. جیمی، که نام کاملش "جیمز بایرون دین" بود، چهار ماه مانده به بیست و چهارمین سالگرد تولدش، در یک تصادف رانندگی جان باخت.
لحظهای صبر کنید و به این پرسش فکر کنید: اگر کلیت زندگی جیمی را در نظر بگیرید، فکر میکنید زندگیاش چقدر مطلوب بوده است؟ در یک مقیاس 1 تا 9 که یک نشاندهندۀ نامطلوبترین زندگی و 9 نشاندهندۀ خوشایندترین زندگی ممکن باشد، چه عددی را برای زندگی او در نظر میگیرید؟
اکنون یک حالت فرضی را تجسم کنید: تصور کنید جیمی چند سال دیگر زنده میماند، اما دیگر هرگز موفقیت کاری اوایل دهۀ بیست زندگی خود را به دست نمیآورد. البته کار او به بیخانمانی یا اعتیاد نمیرسید. حرفۀ او نابود نمیشد. فقط ستارۀ او از بهشت آرزوها کمی پایینتر میآمد. شاید پیش از مرگ، در یک سریال تلویزیونی بازی میکرد و جوایز کوچکتری را در فیلمهای کمتر موفق میبرد و مثلاً در میانۀ دهۀ پنجاه زندگی میمرد. حالا زندگی او را چگونه ارزیابی میکنید؟
وقتی محققان چنین سناریوهایی را مورد مطالعه قرار دادند، موضوع عجیبی را کشف کردند؛ مردم معمولاً زندگیهایی مانند سناریوی نخست (زندگی کوتاه، اما رو به ترقی) را ارزشمندتر از نوع دوم میدانند (زندگی طولانیتر که در حال افول است). وقتی این موضوع را از جنبۀ سودآوری نگاه کنیم، نتیجه عجیب به نظر میرسد. زیرا در حالت فرضی، جیمی سی سال بیشتر زندگی میکند و در این سالهای مازاد هم در بدبختی فرو نرفته است. این سالها صرفاً از سالهای نخست کمفروغتر بودهاند. حجم مزایای بیشتری که در زندگی طولانیتر (که مشمول سالهای ابتدایی هم میشود) حاصل میشود بسیار بیشتر است.
فهرست مطالب کتاب
یادداشت دنیل پینک برای خوانندگان ایرانی
درباره کتاب
مقدمه: تصمیم کاپیتان تِرنر
بخش یکم: روز
یک: الگوی پنهان زندگی روزمره
دو: بعد از ظهرها و قاشقهای قهوه: قدرت استراحت، وعده نهار و اثبات فایده خواب بعد از ظهر در دنیای مدرن
بخش دوم: شروعها، پایانها و میان این دو
سه: شروعها: شروع مناسب، شروع دوباره، شروع با هم
چهار: نقطه میانی: شمعهای هانوکا و بیماری میانسالگی چه چیزهایی در مورد انگیزه به ما میآموزند
پنج: پایانها: ماراتنها، شکلاتها و قدرت تلخی
بخش سوم: هماهنگی و تفکر
شش: هماهنگی سریع و آهسته: راز زمانسنجی گروهی
هفت: تفکر در زمانها: چند کلام پایانی
مطالعه بیشتر
تقدیرنامه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب کی: ترفندهای علمی زمانسنجی عالی |
نویسنده | دنیل اچ. پینک |
مترجم | گروه مترجمان |
ناشر چاپی | نشر نوین |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 280 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-8738-43-5 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت زمان |
خلاصه و نقد کتاب کی:
کتاب کی از سه بخش تشکیل شده است: بخش اول در مورد ریتم روزانه ما است و نشان میدهد که چگونه ما در طول روز از نظر انرژی، خلق و خو و تمرکز تغییر میکنیم و چه کارهایی را باید در زمانهای مختلف انجام دهیم. بخش دوم در مورد شروع و پایانها است و نشان میدهد که چگونه میتوانیم از شروعها و پایانهای مختلف در زندگی خود به عنوان فرصتهایی برای تغییر و رشد استفاده کنیم. بخش سوم در مورد وقفهها است و نشان میدهد که چگونه میتوانیم با استراحت، خواب، تفریح و انجام فعالیتهای معنادار، انرژی و انگیزه خود را افزایش دهیم و کیفیت کار و زندگی خود را بهبود بخشیم.
نویسنده در انتهای هر بخش، یک بخش عملی به نام «زمانسنجی عالی در عمل» قرار داده است که شامل چندین تمرین، پرسشنامه، تست و راهنمایی است که به خواننده کمک میکند تا مطالب کتاب را به زندگی و کار خود انطباق دهد. همچنین در پیوست کتاب، چندین منبع مفید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زمانسنجی آورده شده است.
کتاب کی یک کتاب جذاب و مفید است که با زبانی ساده و روان، مفاهیم علمی را به صورت داستانی و مثالهای واقعی توضیح میدهد. نویسنده با استفاده از شواهد تجربی و آماری، نکات مهم و کاربردی را برای خواننده ارائه میکند و به او نشان میدهد که چگونه میتواند زمان خود را بهینهسازی کند و از آن به نفع خود و دیگران استفاده کند. کتاب کی برای کسانی که علاقهمند به موضوعات مربوط به زمان، روانشناسی، زیستشناسی و اقتصاد هستند، یک منبع ارزشمند است