معرفی و دانلود کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد

برای دانلود قانونی کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد

کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد نوشتۀ اندی دی نیلی، کریس آدامز و مایک کنرلی، مجموعه‌ای از مدل پنج وجهی منشور عملکرد را ارائه می‌دهد که راهنمای شما برای مدیریت ارتباطات، مدیریت سازمان‌ها و مدیریت کارکنان است.

اندی دی نیلی (Andy D. Neely)، کریس آدامز (Chris Adams) و مایک کنرلی (Mike Kennerley) در کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان (The performance prism) سه پیش‌فرض اساسی را مد نظر قرار داده‌اند. اولاً، برای سازمان‌های امروزی، اگر به بقا و ادامۀ حیات در درازمدت تمایل دارند، دیگر قابل پذیرش (یا حتی امکان‌پذیر) نیست که تنها بر نیازهای یک یا دو ذینفع خود، (نوعاً مشتریان و سهامداران) متمرکز شوند. دوماً، اگر سازمان قرار است با برپایی بهترین سازماندهی، ارائه‌دهندۀ ارزش‌هایی واقعی و کامل به تمام ذینفعان خود باشد، باید استراتژی‌ها، فرآیندها و قابلیت‌های سازمانی خود را با یکدیگر همسو و یکپارچه نماید. سوماً، سازمان‌ها و ذینفعانشان باید تشخیص دهند که ارتباطشان تعاملی است. یعنی همان طور که ذینفعان از سازمان‌ها انتظار دریافت چیزی دارند، در مقابل نیز باید با آن‌ها مشارکت داشته باشند. این سه فرض اساسی، نه تنها در این کتاب مورد توجه است بلکه در اکثر چهارچوب‌های ارزیابی عملکرد آمیخته شده است. منشور عملکرد قصد دارد تا یک چهارچوب ارزیابی عملکرد جامع ارائه دهد. این چارچوب با توجه به بهترین چهارچوب‌های موجود و در جهت رفع کمبودهای آن‌ها ایجاد شده است.

چرا به چنین چهارچوب ارزیابی عملکرد همه‌جانبه‌نگری نیاز است؟ یقیناً سازمان‌های امروزی سیستم‌های ارزیابی عملکرد خود را ساماندهی کرده‌اند فارغ از همه این موضوعات، همه می‌دانند که «آنچه نتوانید بسنجید، نخواهید توانست مدیریت کنید» و بدین ترتیب عاقلانه به نظر می‌رسد این فرض که همه کسانی که به مدیریت مشغولند، ارزیابی مناسبی خواهند داشت از آنچه مدیریتش می‌کنند. همچنین با فرض اینکه سال‌هاست افراد سازمان‌ها را مدیریت می‌کنند، آیا می‌توان یقین داشت که تاکنون سیستم‌های ارزیابی عملکرد مناسب خود را طرح‌ریزی و راه‌اندازی کرده‌اند؟

متأسفانه، مانند بسیاری از روش‌های زندگی، تئوری نمی‌تواند کاربرد را انعکاس دهد. امروزه تعداد سازمان‌های دارای سیستم‌های ارزیابی و معیارهای ناامید کننده بسیار زیادند. همان طور که در کتاب حاضر نمونه‌هایی از آن را خواهیم دید، چه بسیار سازمان‌هایی هستند که به جهت نارسایی و ناکارآمدی سیستم ارزیابی عملکردشان کاملاً محرک رفتارهایی نادرست هستند. پس باید راه بهتری هم باشد.

«منشور عملکرد» البته راه‌حل همه این مسائل نخواهد بود. این چهارچوب همه مسائل و مشکلات حوزه ارزیابی عملکرد را برطرف نکرده و نیازمند است به گونه‌ای هوشمندانه استفاده شود تا پتانسیل‌هایش بهینه شود. با این وجود، گمان ما بر آن است که «منشور عملکرد» چهارچوبی قدرتمند و جامع برای شناسایی مشکلات واقعی و چالش‌های عملی پیش روی عملکرد سازمانی مدیریت ارائه می‌دهد.

در بخشی از کتاب چارچوبی برای ارتباطات ذینفعان می‌خوانیم:

در کسب و کار، سهام‌داران یک شرکت معمولاً صاحبان آن در نظر گرفته شده و بر این اساس مستحق قلمرو قدرت منطقی بر مدیران آن شناخته می‌شوند. هر چه تعداد سهامی که هر سهام‌دار دارد بیشتر باشد قدرت و تأثیرگذاری او نیز فرضاً افزایش می‌یابد. برای اغلب شرکت‌های بزرگ، این امر به این معنی است که مالکیت شرکت از آن مدیران سرمایه است. در شرکت‌های کوچک‌تر و چندی از بزرگ‌ترها، غیرعادی نیست که مؤسسین و اعضای خانواده آن‌ها اکثریت سهام را در شرکت در اختیار داشته باشند. این امر به آن‌ها توانایی حفظ کنترل سرنوشت شرکت و اداره آن را می‌دهد. این نظریه مالکیت شرکتی است.

در عمل در صورت نیاز به تسویه شرکت، اولین کسانی که سهم خود را دریافت می‌کنند بانکداران شرکت (از محل فروش دارایی‌های باقی مانده و یا کل شرکت به قیمت پایین) هستند (البته در قوانین انگلستان و ویلز). در حقیقت ممکن است بانک‌ها ورشکستگی یک شرکت را با درخواست بازگشت وامی که توانایی بازپرداخت آن وجود ندارد برخلاف میل سهامدارانش تسریع بخشند. سپس اگر چیزی باقی مانده باشد سهامداران باید منتظر دریافتی خود بمانند. حال چه کسی صاحب شرکت است؟!

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
فصل اول: اندازه‌گیری و مدیریت عملکرد در قرن بیست‌ویکم
فصل دوم: آوای اندازه‌گیری
فصل سوم: مدیریت از طریق معیارها
فصل چهارم: مدیریت روابط با ذی‌نفعان - موضوعات کسب و کار
فصل پنجم: چارچوب منشور عملکرد
فصل ششم: مدیریت ارتباطات سرمایه‌گذار با استفاده از معیارهای اندازه‌گیری
فصل هفتم: مدیریت ارتباطات مشتری با استفاده از معیارهای اندازه‌گیری
فصل هشتم: مدیریت ارتباطات کارکنان با استفاده از معیارها
فصل نهم: مدیریت ارتباطات تأمین‌کننده و شریک متحد با استفاده از معیارها
فصل دهم: مدیریت ارتباطات قانون‌گذار و جامعه با استفاده از معیارهای اندازه‌گیری
فصل یازدهم: منشور عملکرد در عمل
فصل دوازدهم: آغاز سفر
منابع و مراجع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد
نویسنده، ،
مترجمعادل فیض
ناشر چاپیانتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی
سال انتشار۱۳۹۲
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات573
زبانفارسی
شابک978-964-469-395-3
موضوع کتابکتاب‌های مدیریت سازمان، کتاب‌های موفقیت شغلی
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد

برای دریافت کتاب چارچوبی برای ارتباطات بهتر با ذینفعان، منشور عملکرد و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.