معرفی و دانلود کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون
برای دانلود قانونی کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون
کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون به وسیله ابزارهای کمکی برای زمان طولانی نوشتهی دنیس کاسپر، آنتونی فاوچی، استفان هاوزر، دن لونگو، لری جیمسون و جوزف لوسکالزو منبعی کامل برای دانشجویان پزشکی است که در سه فصل تقسیمبندی شده و مباحثی را پیرامون بیماریهای قلب و عروق، بهطور جامع مطرح میکند.
دربارهی کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون به وسیله ابزارهای کمکی برای زمان طولانی
در فصل اول کتاب، با تعریف نارسایی قلبی، اپیدمیولوژی و علل ایجاد کننده، ملاحظات جهانی، پیش آگهی و پاتوژنز، مکانیسمهای پایهای نارسایی قلبی، تظاهرات بالینی، معاینهی فیزیکی و تشخیص افتراقی آشنا میشوید. فصل دوم، درمان نارسایی قلبی را به طور کامل مورد بحث قرار میدهد. آنتاگونیستهای مینرالوکورتیکوئید، اتساع عروق شریانی و وریدی و تعدیل تعداد ضربان قلب از جمله عناوینی هستند که در این فصل مطرح شدهاند. در فصل سوم، پیوند قلب مورد بررسی قرار گرفته است. تکنیک جراحی، سیستم تعیین عضو اهدایی، اندیکاسیونها و موارد ممنوعیت، سرکوب ایمنی، مسائل دیررس پس از پیوند و کاربردها و اندیکاسیونهای اخیر دستگاههای کمک کنندهی بطنی، از عناوین مطرح در این فصل میباشد.
ترجمهی کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون به وسیله ابزارهای کمکی برای زمان طولانی توسط دکتر مهدی موسوی (متخصص قلب و عروق، فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی البرز) و دکتر سلماز کلهر با ویراستاری دکتر مهدی موسوی صورت گرفته و توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.
دربارهی مجموعه کتابهای اصول طب داخلی هاریسون
مجموعه کتابهای اصول طب داخلی (Harrison's Principles of Internal Medicine) راهنمای جامعی بیماریهای داخلی است. این مجموعه کتاب که فصلهای مختلف یک کتاب واحد است از مهمترین کتابهای درسی در حوزهی پزشکی داخلی محسوب میشود. کتاب اصول طب داخلی هاریسون اولین بار در سال 1950 منتشر شد و ویرایشهای متفاوتی از آن در سالهای مختلف به چاپ رسیده است. این کتاب موضوعات گستردهای مانند بیماریهایی با ویژگی بالینی، مبنای فیزیولوژیک و اپیدمولوژیک علائم و نشانههای بیماریها و نتایج کارآزمایی بالینی را پوشش میدهد.
تینسلی راندولف هاریسون (Tinsley Randolph Harrison) ویرایش 5 نسخهی اولیهای این کتاب را به عهده داشته است. نقش مهم او در شکلگیری مطالب اصول طب داخلی باعث شد تا نسخههای بعدی آن بهعنوان کتاب هاریسون شناخته شود. «پزشکی حرفهای»، «تجلیات کاردینال و ارائه بیماریها»، «فارماکولوژی (داروشناسی)»، «انکولوژی و خونشناسی»، «داروی مراقبتهای بحرانی» و «پزشکی مشاوره» بخشی از سرفصلهای کتاب هاریسون است که انتشارات تیمورزاده در قالب کتابهای متفاوتی منتشر کرده است.
افتخارات مجموعه کتابهای اصول طب داخلی هاریسون
- پرفروشترین کتاب در حوزهی پزشکی داخلی
- شناختهشدهترین کتاب پزشکی در سراسر جهان
- عنوان اصلی فهرست Doody's در سال 2019
- ترجمه به بیش از 14 زبان مختلف
کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون به وسیله ابزارهای کمکی برای زمان طولانی مناسب چه کسانی است؟
این کتاب برای دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتهی پزشکی کاربردی خواهد بود.
با نویسندگان کتاب اصول طب داخلی هاریسون بیشتر آشنا شویم
دنیس کاسپر (Dennis Kasper) متولد فوریه 1943، میکروبیولوژیست و ایمونولوژیست آمریکایی است. او استاد پزشکی و پروفسور ایمونولوژی در دانشکده پزشکی هاروارد است. دکتر کسپر به دلیل تحقیقاتش در زمینهی تعاملات میکروبیوم و سیستم ایمنی شناخته میشود. او نقشی کلیدی در استفاده از بیولوژی مولکولی مدرن برای بررسی ارتباط بین میکروبها و سیستم ایمنی داشته است.
آنتونی فاوچی (Anthony Fauci) متولد دسامبر 1940، پزشک، دانشمند و ایمونولوژیست آمریکایی است که از سال 1984 تا 2022 مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) بوده است. دکتر فاوچی در دوران همهگیری کرونا بهعنوان مشاور ارشد پزشکی رئیسجمهوری آمریکا فعالیت داشته است.
استفان هاوزر (Stephen Hauser) متولد دسامبر 1949، متخصص نورولوژی و ایمونولوژی آمریکایی است. او استاد گروه نورولوژی در دانشگاه سانفرانسیسکو و متخصص مکانیسمهای ایمنی و مولتیپل اسکلروزیس در دانشگاه سانفرانسیسکو است. فعالیتهای او کمک بسیاری به شناخت و درمان بیماری ام اس داشته است. دکتر هاوزر در سال 2013 جایزهی شارکو را از فدراسیون بینالمللی مولتیپل اسکلروزیس و جایزهی محقق علوم اعصاب جاکوب جاویتز را دریافت کرده است.
دن لونگو (Dan Longo) استاد پزشکی دانشکدهی پزشکی هاروارد، پزشک ارشد بریگام و بیمارستان زنان و معاون سردبیر مجله پزشکی نیوانگلند است.
لری جیمسون (Larry Jameson) معاون ارشد و رئیس اجرایی سیستم بهداشت دانشگاه پنسیلوانیا و یکی از چهرههای برجستهی آموزش پزشکی در دانشگاههای آمریکا است. او ویراستار مقالات و کتابهای مرجع مهمی در زمینههای مختلف پزشکی بوده است.
جوزف لوسکالزو (Joseph Loscalzo) رئیس دپارتمان پزشکی و پزشک ارشد بریگام، بیمارستان زنان و هرسی است. او استاد تئوری و عمل پزشکی در دانشکدهی پزشکی هاروارد نیز هست.
در بخشی از کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون میخوانیم
در بیماران دچار نارسایی قلبی، بزرگی کبد یک علامت مهم است. وقتی که کبد بزرگ شده باشد، اغلب حساس است و در صورت وجود نارسایی تریکوسپید طی سیستول ضربان پیدا میکند. آسیت یک علامت دیررس است و به دلیل افزایش فشار در وریدهای کبدی و درناژ کننده صفاق ایجاد میشود. زردی نیز یک یافته دیررس در نارسایی قلبی است که به دلیل اختلال در عملکرد کبد، ثانویه به احتقان و هیپوکسمی سلولهای کبدی روی میدهد و با افزایش هر دو جزء مستقیم و غیرمستقیم بیلی روبین همراه است.
ادم محیطی یک تظاهر اصلی ولی غیراختصاصی در نارسایی قلبی است و معمولا در بیمارانی که با میزان مناسب دیورتیک درمان میشوند دیده نمیشود. ادم محیطی معمولاً قرینه و وابسته به ثقل است و بیشتر در بیماران دارای حرکت در ناحیه مچ پا و اطراف تیبیا پدید میآید. در بیماران بدون حرکت، ادم در ناحیه ساکروم (دم پره ساکرال) و اسکروتوم دیده میشود. ادم طول کشیده ممکن است باعث سفتی و پیگمانتاسیون پوست شود.
فهرست مطالب کتاب
فصل 279
نارسایی قلبی پاتوفیزیولوژی و تشخیص
تعریف
اپیدمیولوژی
علل ایجاد کننده
ملاحظات جهانی
پیش آگهی
پاتوژنز
مکانیسمهای پایهای نارسایی قلبی
تظاهرات بالینی
معاینه فیزیکی
تشخیص
تشخیص افتراقی
کورپولمونال
علل ایجادکننده و اپیدمیولوژی
پاتوفیزیولوژی و مکانیسمهای اصلی
تظاهرات بالینی
تشخیص
فصل 280
درمان نارسایی قلبی
نارسایی قلبی با حفظ کسر جهشی
اهداف جدید
نکته بالینی
نارسایی قلبی حاد جبران نشده
درمان حجم
درمان عروقی
درمان با اینوتروپها
نارسایی قلبی با کاهش کسر جهشی
آنتاگونیستهای میزالوکورتیکوئید
درمان [رنین - آنژیوتانسین - آلدوسترون] RASS و فرار عصبی - هورمونی
اتساع عروق شریانی وریدی
تعدیل تعداد ضربان قلب
دیگوکسین
دیورتیکهای خوراکی
آنتاگونیستهای کانال کلسیم
آنتاگونیسمهای عصبی هورمونی جدید
التهاب
استانینها
درمان ضدپلاکت و ضدانعقادی
روغن ماهی
ریزمغذیها
ضربان سازی خارج بدنی تشدید شده (EECP)
ورزش
درمان ناخوشیهای همراه
درمان هم زمانسازی قلبی
پیشگیری از مرگ ناگهانی قلبی در نارسایی قلبی
درمان جراحی در نارسایی قلبی
درمان سلولی و ژنی
اداره بیماری و مراقبت نگهدارنده
ملاحظات جهانی
فصل 281
پیوند قلب و برقراری جریان خون به وسیله ابزارهای کمکی برای زمان طولانی
پیوند قلب
تکنیک جراحی
سیستم تعیین عضو اهدایی
اندیکاسیونها و موارد ممنوعیت
نتایج
سرکوب ایمنی
مسائل دیررس پس از پیوند
برقراری طولانی مدتجریان خون به وسیله ابزارهای کمک کننده
کاربردها و اندیکاسیونهای اخیر دستگاههای کمک کننده بطنی
مفاهیم اساسی
ابزارهای موجود
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم): نارسایی قلبی، درمان نارسایی قلبی، پیوند قلب و برقراری جریان خون |
نویسنده | جوزف لوسکالزو، آنتونی فاوچی، دنیس کاسپر، دن لونگو، استفان هاوزر، لری جیمسون |
مترجم | مهدی موسوی، سلماز کلهر |
ناشر چاپی | انتشارات تیمورزاده |
سال انتشار | ۱۳۹۶ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 46 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-238-468-3 |
موضوع کتاب | کتابهای بیماریهای قلبی |