معرفی و دانلود کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟

عکس جلد کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟
قیمت:
۶۸,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟

به دنیای اسرارآمیز خواب‌ها خوش آمدید! کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟ نوشته‌ی جیمز هال، با تفسیر خواب‌هایی مانند سقوط، مرگ، ازدواج و... شما را به دنیایی شگفت‌انگیز می‌برد، دنیایی که گویی دست‌هایتان را می‌گیرد و مسیر رشد و تکامل فردی را به شما نشان‌ می‌دهد.

برای تفسیر کردن رویاها می‌توان اصول و راهنمایی‌های کلی ارائه شود، اما هیچ‌گاه نمی‌توان قوانین و اتفاقات دقیقی برای آن مشخص نمود. هیچ چیز جانشین تحلیل و بررسی شخصی و تجربه عملی تحت نظارت یک مشاور ماهر نخواهد شد؛ که این دو برای تمام آموزش‌های روان‌ تحلیل‌گری، در هر سبک و با هر رویکردی از اهمیت بالایی برخوردار است.

تمام رویاهای کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟ (Jungian dream interpretation) با اجازه صاحبانشان آورده شده است. هیچ فردی نباید این خواب‌ها و نظرات آن‌ها را مرتبط به خود بداند. این خواب‌ها برگرفته از منابع غنی تحلیل بالینی یونگی می‌باشد و با اهداف خاصی در این کتاب آورده شده‌اند.

خواب چیست؟

خواب‌ها بخش طبیعی از زندگی روان هستند. خواب‌ها مدل‌های تحریف شده من بیدار از واقعیت را جبران کرده و به این ترتیب به فرآیند فردیت کمک می‌کنند. خواب‌ها باید تا حد امکان به همان شکلی که اتفاق افتاده‌اند ثبت شوند. من بیدار نباید در آن تغییری ایجاد کند. حتی خواب‌هایی که به واقعیت بیداری نزدیک هستند اغلب دارای ظرافت‌های نمادین هستند.

خواب بخشی از واقعیت است که ریشه آن شخصی اما مبهم می‌باشد و سرنوشت آن در دنیای من بیداری در دست‌های ماست. اگر با احترام و دقت با آن برخورد کنیم، از راه‌های بسیار زیادی به ما کمک می‌کند. اگر نسبت به خواب بی‌توجهی کنیم، ما را به هر سمتی می‌برد، تحولات کیمیاگری خود را در اعماق روان انجام می‌دهد و چه با کمک آگاهانه ما و چه بدون آن به سمت هدف فردیت خواهد رفت.

خواب‌ها پدیده‌هایی اسرارآمیز هستند، مانند پیغامی از یک دوست ناشناس که مراقب ماست اما خنثی و بی‌قضاوت اوضاع را می‌بیند. دست خط و زبان آن گاهی مهم است، اما هرگز شکی نیست که هدف اساسی آن خیر و خوبی ماست - که ممکن است با اهدافی که ما برای آرامش و راحتی خود در نظر گرفته‌ایم متفاوت باشد.

لازم است متواضع باشیم. هیچ خوابی را نمی‌توان هرگز به طور کامل درک کرد. زیرا اتفاقات آینده و رویاهای جدید ممکن است آنچه را که به نظر می‌رسید یک تفسیر کامل از یک خواب بوده تغییر دهد و یا اصلاح کند. همیشه باید به ماهیت اسرارآمیز خواب‌ها آگاه باشیم که در مرز درک ما از مغز و ذهن، خودآگاه و ناخودآگاه و زندگی فردی و بین فردی ما قرار گرفته است.

قطعا وسوسه شده‌اید که این کتاب را بخوانید زیرا شما هم مانند روانکاوان دنیا به اهمیت خواب‌هایتان و نقش مهمی که در زندگی حال و آینده‌تان دارد آگاه هستید. بنابراین اگر برای تحلیل و بررسی خواب‌ها و رویاهایتان به دنبال یک راهنمای مفید و کاربردی می‌‌باشید، این اثر ارزشمند در دستان شماست.

دو نکته مهم منجر به اهمیت این کتاب شده است؛ اول اینکه این اثر توسط جیمز هال فارغ التحصیل انیستیتو یونگ و براساس اصول و دیدگاه‌های پرفسور یونگ به نگارش درآمده است. دوم اینکه در این کتاب به تفسیر خواب‌هایی پرداخته شده که مدام در رویاهای شما تکرار شده‌اند. بنابراین به شما برای رسیدن به رشد فردی کمک بسیاری خواهد کرد.

جیمز هال را بیشتر بشناسیم:

جیمز هال (James A Hall) در هینگهام، ماساچوست متولد شده است. او به علم بسیار علاقه‌مند بود و در دانشگاه تازه تأسیس پلی تکنیک رنسیلر، که به حضور دانشجویان و علم تأکید زیادی داشت، ثبت نام کرد. او در سال 1832 فارغ‌التحصیل شد و در سال 1833 مدرک ارشد خود را دریافت کرد و در رنسیلر به تدریس شیمی و زمین‌شناسی مشغول شد.

در بخشی از کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟ می‌خوانیم:

رویا دیدن یک تجربه انسانی جهانی است. از نظر پدیده‌شناسی، رویا تجربه‌ای از زندگی است که بعد از گذشت زمان آن متوجه می‌شویم که در هنگام خواب در ذهن اتفاق افتاده است، اما در لحظه‌ای که در حال تجربه آن هستیم همان حسی را برایمان دارد که در مورد تجارب بیداری داریم یعنی به نظر می‌رسد که در دنیای واقعی اتفاق می‌افتد و فقط بعد از این که زمان آن سپری می‌شود متوجه می‌شویم که در عالم خواب آن را تجربه کرده‌ایم.

پدیده‌شناسی رویاها شامل اتفاقاتی می‌شود که در زمان بیداری آن‌ها را تجربه نمی‌کنیم: تغییر ناگهانی زمان و مکان، تغییر سن، حضور افرادی که می‌دانیم از دنیا رفته‌اند یا اشخاص و حیوانات فوق‌العاده‌ای که هرگز وجود خارجی نداشته‌اند. احتمالاً شدیدترین تغییری که در خواب تجربه می‌شود تغییر هویت من از شخصیتی به شخصیتی دیگر، یا به موجودی بدون شخصیت است، من حاضر در رویا به نظر می‌رسد اتفاقات را از جایگاهی بالاتر در حالتی شناور مشاهده می‌کند و به همه چیز آگاه است.

در طول چند دهه گذشته، کارهای بسیار زیادی بر روی وضعیت‌های فیزیولوژیک عصبی مرتبط با خواب انجام شده است، تا به امروز این تحقیقات باعث شده دانشمندان بتوانند به دقت مشخص کنند که کِی شخص در وضعیت رِم است؛ وضعیت بالارونده مرحله 1 خواب با حرکات سریع چشم. اگر شخص در این مرحله بیدار شود، این احتمال وجود دارد (اما قطعی نیست) که بتواند گزارش دهد که درست قبل از بیدار شدن چه خوابی می‌دیده است، البته، گزارش‌هایی از زمان قسمت‌های دیگر خواب هم وجود دارد. هر چند تحقیقات جالبی در گذشته انجام شده که ظاهراً جهت حرکت چشم را با محتوای خوابی که شخص می‌بیند مرتبط می‌داند، اما هنوز به اندازه کافی شواهدی برای تائید این موضوع وجود ندارد که آن را عمومیت داد و پذیرفت.

فهرست مطالب کتاب

پیش گفتار
بخش 1: مفاهیم بنیادین روانشناسی یونگی
ساختارهای کلی
ارتباط بین روان شخصی و عینی
عقده و کهن الگو
ساختارهای هویتی: من و سایه
ساختارهای ارتباطی: آنیما / آنیموس و پرسونا
فرآیند فردیت
بخش 2: ماهیت رویابینی
خواب به‌ عنوان عامل جبرانی
کاربردهای غیر تفسیری رویا
تفسیر رویا و تکنیک‌های تصویرسازی
هویت من و ساختار عقده‌ها
بخش 3: رویکرد یونگی به تعبیر خواب
بسط دادن تصاویر رویا
شرایط و موقعیت رویا
رویاها به‌ عنوان ابزار تشخیصی
اولین رویاها در تحلیل
تصاویر مرتبط در خواب‌های دنباله‌دار
تشخیص متمایزکننده
افسردگی
اضطراب
جنون
مشکلات جسمی
خواب مرگ
اصولی که باید به یاد داشته باشیم
موضوع تکنیک‌ها و روش‌ها
انتقال - انتقال متقابل
دارو در تحلیل روان
تحلیل بازگشتی یا آینده‌نگر
من - احساس و خواب
تفسیر با تأخیر و عدم تفسیر
گروه درمانی و درمان انفرادی هم زمان
نکاتی که باید به خاطر داشت
تصاویر من و عقده‌ها در خواب
تشخیص عقده‌ها
تغییرات ساختاری: مرزها و محدوده‌ها
ساختارهای هویت و ارتباطی
پرسونا (نقاب)
سایه
آنیما و آنیموس
خویشتن و محور من - خویشتن
بسط کهن الگویی
موقعیت‌های رایج خواب
زنا با محارم
عزاداری
خانه
اتومبیل
الکل و مواد مخدر
مرگ
مار
چارچوب خواب
خوابی در دل خواب دیگر
خواب واقعیت به همان شکلی که هست
موقعیت زمانی و مکانی
پدیده‌های همزمان
موضوعات کیمیاگری در خواب
اتصال: تصاویر اتحاد
خواب و فردیت
ماهیت اختلال روانی
خواب‌ها چطور می‌توانند کمک کنند؟
نسبت دادن من
من در فرآیند فردیت
من خواب و من بیدار
دانش کانونی و ضمنی
دو تضاد در تفسیر خواب
عینی و ذهنی
شخصی و کهن الگویی
جمعبندی مختصر

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟
نویسنده
مترجمسیما فاطمی پور
ناشر چاپیانتشارات بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات212
زبانفارسی
شابک978-600-6268-77-4
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی خواب، کتاب‌های ضمیر ناخودآگاه
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟

کاربر Abasi
۱۴۰۰/۰۲/۱۶
بعد از خوندن کتاب انسان و سمبولهایش از یونگ و یک کتاب در مورد شناخت عقده‌ها، برای درک رویاها، پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو که غنی و به روز هست و به زبان قابل فهم نوشته شده مطالعه بفرمایید
مهدی شریف
۱۴۰۱/۰۲/۱۳
نسبت ب کتاب رابرت جانسون این کتاب بار علمیش بیشتره. ولی با قبلیه که خوندمش بیشتر درباره خواب فهمیدم
Homa Goodarzi
۱۴۰۰/۰۸/۲۶
برای شروع کار بر روی رویا از نظر یونگ خوب بود
علی مرادی
۱۴۰۰/۰۲/۱۰
باید با مفاهیم و مبانی نظریه یونگ آشنایی داشته باشید
مشاهده همه نظرات 4

راهنمای مطالعه کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟

برای دریافت کتاب معنای خوابی که دیدم چیست؟ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.