معرفی و دانلود رایگان کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت

عکس جلد کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت

صادق هدایت از پیشگامان داستان‌نویسی نوین ایران و روشنفکری برجسته بود.

صادق هدایت از تأثیرگذارترین و برﺟﺴﺘﻪترین نویسندگان داستاﻥهای کوتاه است که آثار او مورد توجه بسیاری از مترجمان، منتقدان و نویسندگان در سراسر جهان قرار گرفته است. هدایت داستاﻥنویسی سبک گوتیک را به جهان عرضه کرد که جاﻥمایه بیشتر آﻥها تاریکی، ترس، و سخن از ناامیدی و مرگ است. دروﻥمایه داستاﻥهای هدایت از ویژﮔﻲهای ﺑﻲمانندی برخوردار است که به آﻥها ﺳﺒﻚ و سیاق خاصی بخشیده است.

در بررسی اندیشه ها و آراء هدایت، مهم ترین پرسش که هنوز هم فارغ از شیفتگی ها و کینه ها، هنوز پاسخی در خور نیافته این است که  آیا نوشته های هدایت، اولا نگاهی منصفانه به هر دو سویه ی زشت و زیبای زندگی دارند یا خیر؟ و دوم این که آیا در مجموع، جدا از آگاهی بخشی هدایت و نشان دادن توهمات و بت های ذهنی به مخاطبان، آیا نوشته های هدایت چیزی از رنج  و اندوه ناگزیر آنان کم می کند؟

مخاطب داستان های هدایت، از یک سو  جهان را سرشار از رجاله ها و لکاته ها می یابد و زخم هایی که مثل خوره روح را در انزوا می خورد و می تراشد و از سوی دیگر خود را همانند "گرگور سامسا" ی کافکا به شکل مسخ شده ی حشره ای می یابد، یا شبیه "بیگانه" ای که در فردای مرگ مادرش به عشقبازی می پردازد!

ادبیات صادق هدایت و نهیلیسم نهفته در آثار او نمایانگر بحران تاریخی برآمده از بحران تجدد خواهی و مدرنیسم  عصر مشروطه است.

فهرست مطالب کتاب

تخت ابونصر
عروسک پشت پرده
صورتک ها
سه قطره خون
س.گ.ل.ل
زنی که مردش را گم کرد
دن ژوان کرج
حاجی مراد
آبجی خانم
داش آکل
سگ ولگرد

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب مجموعه داستان های صادق هدایت
نویسنده
سال انتشار۱۳۹۵
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات147
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان اجتماعی ایرانی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت

دانیال شمس
۱۳۹۶/۱۱/۰۷
واقعا صادق هدایت رو باید جزء بهترین نویسنده‌های کشور دونست. وقتی داستان‌ها رو میخونی باورت نمیشه که این ادم حدود یک قرن پیش این داستان‌ها رو نوشته؛ بعضیا از صادق هدایت ایراد میگیرن چون داستانهاش نا امیدکنندست ولی به عقیده من نقد حرفه‌ای این نیست که شما از یک نویسنده ایراد بگیرین چون عقایدش با شما متفاوته!! از نظر من ایشون یکی از نوابغ در ادبیات فارسیه.
سروشا بختیاری
۱۳۹۷/۱۰/۰۸
عالی بود به نظر من شخصیت درونی این انسان یک چیز فوق العاده و بی‌نظیر بوده که لمس و درک وجودیت و افکارش و دیدش به زندگی کار هر کسی نیست سخته برای یک سری افراد عامه با طرز فکر پوچ درک و فهم نوشته هاشون... هر جمله از افکار این شخص که میخونیم تک تکشون پر از حس و واقعیت و حالات درونی هر شخصیه که یک سری از افراد خودشون رو مغزشون رو درگیرش میکنن که قاعدتا امکان داره تلخ بشه گهگاهی روزمرگی با علم بهش یک عده همدوست دارن از اون بعد زندگی رو‌نبینن با این تراژدی که مثلا زندگی تلخ و غمگین نشه امااااا همه این نوشته‌ها این دیدگاه‌های میخکوب کننده و هیجان اور نویسنده و استاد بی‌مثال صادق هدایت صداقت محض هستن...! در سالهای خیلی دور و گذشته حال و اینده... اینها مساعلیست که شخص زبده و با نگرش خاص و ذهن ناب مثل ایشون ۸۰ سال قبل به گیاه خواری که هنوز هم درکش جا نیفتاده کامل مشغول بوده به شکلی که حس میشه نویسنده در این زمان زندگی میکرده همین خواننده رو جذب میکنه هم چنین ایندگان مارو... باعث افتخاره واقعا همچنین نویسندگانی برای ایرانیان فارسی زبان با این فرهنگ و تمدن دیرینه و خفن 🙂👌💪👍 ایشون فوق العاده از زبان پارسی حمایت میکردند و عرب ستیز بودن این موضوع خود به تنهایی بیانگر همه چیز هست..!
eli kamali
۱۳۹۷/۱۰/۲۹
هدایت روشنفکری بود که حقایق آن زمانه و روزگار رو بی‌کم و کاست و عریان به رشته تحریر درآورده بود حقایقی که اغلب به خاطر تعصبات دینی و عرفی همیشه در لفافه است و اگر از زبون یک ادم معمولی اینها بیان بشه مردم محکومش میکنند و سرنوشتش مشابه اسطورهایی میشه که به خاطر ناآگاهی مردم قربانی شدن، اما هدایت با شجاعت تمام در برابر جماعت سنتی آن روزگار، بدعت‌ها و خرافه ایستاد و صریح و بی‌پرده نوشت در واقع هدایت در میان نویسندگان زیادی که بودند و بخاطر فشارهای اجتماعی و عرف سکوت میکردند یا اصطلاحا تقیه میکردند افشاگری و ساختار شکنی کرد برای همین اکثرا اقشار خاص و عوام او رو نهیلیست و کافر میدونستن که ضرب المثلی هست که میگه عاقلان دانند، نویسنده محبوب من💝 روانش شاد 💐
قاصدک
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
هدایت اززمان خودش صدسال جلوتربوده فکر کنید یک‌قرن پیش، ازیک جامعه سنتی به غرب سفرکرده خب مشخصه که طرزفکروعقایدش تغییر می‌کنه ودقیقا هم تو همه داستان‌هاش انگاراز همین موضوع رنج می‌بره اینکه جامعه اون زمان قابلیت درک افکارش رونداشتن و جالبه که توی داستان‌هاش صریحا به جنگ با دین و مذهب نپرداخته فقط و انگار این تقابل بین افکارسنتی مدرنیته باعث یک دلسردی وناامیدی در زندگیش شده من فکر میکنم جایی که داشت شخصیت مهرداد روتوصیف میکرددرواقع شخصیت خودش روتوصیف کرده من نمی‌گم کل داستانهاش عیناً در موردشخصیت خودشه ولی طرزفکرش وچالش‌های هویتی که در طول زندگیش پیداکرده کاملا توی نوشته هاش حس میشه از زندگی لذت نمی‌برده چون دچار دوگانگی هویتی شده بود واگر جامعه اون زمان ایران در مقابل افکارش وداستانهاش جبهه گیری نمی‌کردن خب مسلما اواخر عمرش صراحتا به سمت خداناباوری و ستیز با عقاید دینی نمی‌رفت من خودم به شخصه نوع نوشتاری هدایت رودوست دارم چون قلم شیوا وفصیحی که داشته کمک می‌کنه خیلی راحت بتونی توذهن خودت فضاسازی کنی وباشخصیت‌های داستانش انس بگیری
مهرداد نصرتی
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
صادق هدایت از نویسندگان پیشرو و همراه با جمالزاده، پدر داستان نویسی مدرن محسوب می‌شود. وی زمانی در حوزه نثر و زبان داستان و نحو، به سمت ساده و سرراست نویسی حرکت کرد که نمونه‌های قبلی، به استثنای جمالزاده یا اساسا زبان ساده‌ای نداشتند و یا اصلا داستان محسوب نمی‌شدند. کتاب حاضر از این منظر که از آثار گزیده‌ای هدایت را شامل می‌شود که مطالعه آن‌ها برای شناخت تبار داستان نویسی نو در قرن چهاردهم شمسی ضرورت دارد، اثر بسیار در خور توجه و مهمی است و می‌تواند کتاب و مرجع مناسبی برای نویسندگان تازه‌کار و پژوهشگران حوزه ادبیات معاصر (نثر) باشد. صادق هدایت یکی از جریان‌سازترین نویسندگان حوزه ادبیات داستانی پس از مشروطه است که به لحاظ زمانی با نویسندگانی مانند طالبوف و میرزا فتحعلی آخوندزاده حتی نیم قرن نیز فاصله ندارد اما به لحاظ تحولی که ایجاد کرده، فرسنگ‌ها جلوتر است و سنگ بنای نخستین ادبیات داستانی معاصر را بسیار محکم و ریشه‌دار گذاشته و همان نقشی را در زمینه پیشنهادهای مدرنبسم داستان ایفا کرده که نیما یوشیج در شعر معاصر بلکه حتی فراتر از او. چراکه نیما یوشیج در آثارش استحکام فرمی و روایی صادق هدایت را ندارد.
ابراهیم عادلی ساردو
۱۴۰۱/۱۱/۰۶
صادق هدایت دارای خلاقیت بالایی در نوشتن داستان کوتاه دارند و به نوعی با محمد علی جمالزاده از پیشگامان داستان نویسی به شیوه جدید در ایران هستند. تا قبل از دست به قلم بردن هدایت و جمالزاده بیشتر متون داستانی ایران پی رنگ قصه داشتند و اصلا داستان نبودند. در این مجموعه داستان نیز چند داستان کوتاه از که هدایت گفته می‌شود. تقریبا با توجه به شخصیت‌های داستانهای صادق هدایت از ابتدا گره در داستان را شاهد هستیم. آن هم گره‌های تقریبا دارای نقطه‌های کور و بیشتر تم‌های داستانهای صادق هدایت اجتماعی است. هدایت اگر بوف کور او را به نوعی بعنوان یک استثنا جدا کنیم تمام کارهای او در حوزه اجتماعی و مذهبی نوشته شده‌اند. ایشان به خوبی توانسته‌اند در داستانی با سوژه احتمالی مبحث مذهبی یا سوال مذهبی بگنجانند و در زمان کره گشایی به غیر از باز کردن گره اصلی داستان گره مذهبی را هم باز کرده و البته در خیلی داستانها مثل سگ ولگرد باز نکرده و به اختیار خواننده نهاده است. یادش همیشه در ادبیات ایران و حتی جهان مانا است
Mahla Lotfinejad
۱۴۰۱/۰۵/۰۹
شخصیت درونی این انسان یک چیز فوق العاده و بی‌نظیر بوده که لمس و درک وجودیت و افکارش و دیدش به زندگی کار هر کسی نیست...
سخته برای یک سری افراد عامه با طرز فکر پوچ درک و فهم نوشته هاشون...
حقایق آن زمانه و روزگار رو بی‌کم و کاست و عریان به رشته تحریر درآورده بود...
حقایقی که اغلب به خاطر تعصبات
دینی و عرفی همیشه در لفافه است و اگر از زبون یک ادم معمولی اینها بیان بشه مردم محکومش میکنند و سرنوشتش مشابه اسطورهایی میشه که به خاطر ناآگاهی مردم قربانی شدن، اما هدایت با شجاعت تمام در برابر جماعت سنتی آن روزگار، بدعت‌ها و خرافه ایستاد و صریح و بی‌پرده نوشت در واقع هدایت در میان نویسندگان زیادی که بودند و بخاطر فشارهای اجتماعی و عرف سکوت میکردند یا اصطلاحا تقیه میکردند افشاگری و ساختار شکنی کرد این بشر حدود هفتاد سال پیش عجب ذهن پیچیده و خلاقی داشته که خیلی از خرافات امروز رو به چالش کشیده...
کتاب‌های صادق هدایت رو پیشنهاد میکنم👌🏿✨
hasti am
۱۴۰۰/۱۰/۰۸
نظر من اینه:
هرکسی دیدگاه خودشو نسبت به زندگی داره, دیدگاه هدایت خیلی دردناکه حالا نمیدونم این دیدگاهی که به قلم اورده تحت تاثیر افسردگی یا سختی زندگی یا پوچی یا هرچی بوده... ولی اینکه درک متفاوتی از زندگی نسبت به مردم اون زمان داشت فک نکنم بر کسی پوشیده باشه و این تفاوت و درک نشدنه که باعث میشه
مسیر زندگیت تلخ بشه و دست به خودکشی بزنی و ادمای یه قرن بعدو به فکر واداری. (دارم سعی میکنم از دیدگاه نویسنده نگاه کنم, شماها به خودتون نگیرین, هرکسی مسیر زندگیش منحصر به خودشه)
باور اینکه هدایت س. گ. ل. ل رو یه قرن قبل نوشته خیلی برام سخت بود, قوه تخیلش بشدت قوی بوده بطوریکه حتی تو 2020 هم نمیتونم این حجم از تخیلو هندل کنم.
و اینکه از خواننده‌ها میخوام که ظرفیت و سلیقه خودشونو بشناسن و چیزای معروف و بدون توجه به تاثیرش دنبال نکنن. ◑ˍ◑
Saeed Ghasemi
۱۴۰۱/۰۵/۱۵
سلام من خودم از طرفدارای استاد صادق هدایت هستم. عین واقعیت یک مقدار طرز فکر استاد صادق هدایت برام سخته کسی که عاشق حیوانات بوده واز حیوانات حمایت میکرده چطور از یک قومی متنفر یا بدش میومده... یعنی ارزش حیوانات بیشتر از اون قوم بوده؟
من فک میکنم استاد صادق هدایت اگر در این دوره زندگی میکرد با این
تفکرات حتما یک روانپزشک لازم بودن این موضوع رو تو حالات روحی کتابهاشون و اقدام ب خود کشی ک کردند نشون میده البته تنها ایشون نبوده ک خود کشی کرده فک کنم قدیم مد بوده نویسنده‌ها خودکشی میکردن😂، حالا ب دور از شوخی ایشون نویسنده قابلی بوده. حرفم تمومه ولی یک چیزی ک ذهن منو مشغول کرده لطفا هرکی نظرمو خوند دوست داشت جواب بده. بنظرتون این کار نویسنده‌ها از روی شلوغیه ذهنشون نبوده یا از روی هوش زیادی ک داشتن نسبت ب بقیه مردم جامعه و شاید یک جوری توی ذهنشون زجر میکشیدن از دست مردم
دل ارام جلیلی
۱۳۹۶/۰۶/۰۹
قلم صادق هدایت بی‌نظیره.... بارها داستان هاش رو خوندم... واقعا تا عمق روح ادمی نفوذ می‌کنه... بخصوص داش آکل رو خیلی دوست دارم... پیشنهاد می‌کنم حتمااا بخونید
Hanieh Mohammadi
۱۴۰۳/۰۵/۱۳
آقای صادق هدایت نویسنده‌ی بسیار چیره دستی بودند و حیف که زندگی کوتاهی داشتند به نظر من داستان‌های ایشون شاهکار ادبیات فارسی هست و کمتر کسی پیدا میشه که جرئت کنه به نقد این داستان‌ها بپردازه! همچنین این مجموعه داستان‌هایی که از ایشون آورده شده گویای اوضاع جامعه‌ی کنونی ماست درسته که ایشون خیلی وقت و پیش داستان هاشون رو به قلم تحریر درآوردند اما گویی ایشون وضعیت این دوره رو نقل کردنو همچنین درسته که گفته میشه ایشون افسرده بودند خودکشی کردن اما بنظر من ایشون افسرده نبودن فقط با تمام افراد جامعه متفاوت بودند و درک بسیار عمیقی نسبت به بقیه داشتندو همین باعث شده احساس کنند هیچ فردی نمیتونه هم ترازشون باشه یا در اصل بهتره بگم درکشون کنه و پایان تمام داستان هاشون مرگه! و این از نظر من بسیار جذابه....
Sani Ai
۱۴۰۱/۰۷/۲۲
وقتی مردم عادی کتاب میخونن نباید انتظار داشت مثل منتقدین باسواد و تحلیل گرای با تجربه نظر بدن. به عنوان یه خواننده عادی و کم سواد باید گفت صادق هدایت با اینکهاز کلمات و جمله بندی‌های رایج زمان خودش اسفتاده کرده که الان معنی خیلی هاشو نو نمیدونیم و به شخصه هر بار سراغ لغت نامه دهخدا رفتم ولی بهزم رو میشه داستان قشنگ تصویر سازی کرد و درکش کرد. موضوعات کتاب‌ها و داستان‌ها هم مثل هر چیز دیگه‌ای کاملا سلیقه ایه یکی طنز دوس داره یکی پیتزا یکی هم داستان‌های هدایت به هیچکدوم نمیشه خرده گرقت که چرا ساختن و پختن و نوشتن اگه این سبک رو دوس ندارین جمال زاده بخونین😍
محمدرضا مالکی
۱۴۰۰/۰۱/۰۲
در جواب سوالات مطرح شده در قسمت "معرفی کتاب" باید گفت که بله! همانطور که متن جواب خود را داده است کتابهای هدایت با گزندگی بینظیری آگاهی بخش است، اما در پاسخ سوال دوم، باز هم باید گفت بله هدایت از رنج مخاطبان خود میکاهد، آن جا که عملکرد "خنزر پنزر" فروشهای تاریخی را به همگان نشان میدهد و کارکرد آنان را در زندگی امروز ما برهنه مینماید، آنان که این زنهار را دریابند و از مقابل ویترین و بساط آن‌ها راه خود گیرند و آن‌ها را با جنس پوسیده شان تنها گذراند، هم خود و هم نسلهای بعد از خود را از رنج رهانیده‌اند.....
او این بازیابی راه و اصلاح را به هر قیمتی مفید میداند حتی مرگ.
روزبه مصوری
۱۳۹۶/۱۰/۲۷
از شما به خاطر قرار دادن کتابهای ارزشمند جلال ال احمد و صادق هدایت خیلی سپاسگزارم. کتاب داستان‌های هدایت واقعا زیبا هستش. من تا به حال از این دو نویسنده هیچ اثری را نخوانده بودم و فقط شنیده بودم که مثلا در داستانها و اثار هدایت عنصر پوچی و نا امیدی وجود داره که البته به نظرم اثار هدایت از عیار هستش واقعا بالایی برخوردار که شاید حتی برای متخصصین هم درکش کمی پیچیدگی داشته باشه چون به نظر من خلاقیت وجدان گرا مستلزم نوع خاصی از زندگی هستش که هدایت گویا گیاهخوار بوده و این پایبندی به اصول در سرتاسر کارهاش حس میشه. تخیل ناب، خلاقیت بی‌انتها و در عین حال واقیعت کاملا قابل لمس.
خانم م اسدی
۱۴۰۰/۰۲/۲۷
سلام
این نکته بس که که دکتر شریعتی گفتند روزگاری میرسد که بی دین‌ها را روشنفکر می‌نامند گویی زمان دکترهم چنین افرادی بودند
اینکه اینقدر از پوچی حرف زد؛ دوبار خودکشی کرد
و خدا را قبول نداشت و انکار کرد چیز غیرقابل چشم پوشی نیست پس چنین فرد پوچی نمیتواند
رشته افکار مارا ببافد و ما با خواندن کتابش
افکارمان پوچ شود۰
ما در ادبیات غنی مان شعراو نویسندگان والامقام بسیاری داریم؛
و چندان صادق هدایت در برابر این اساتید شماری نیستند
اساتیدی که هم زیبا زیستند و هم سرانجامی زیبا داشتند ۰
ایشان هنوز با خودشون درگیر بودند چه برسه کتاب بنویسند
در ضمن اینکه آدمی از دین متنفر باشد و خدا را انکار کند خیلی قشنگ که نیست بلکه خیلی زشته و گیاه خواری هم نشانه روشنفکری نیست
روشنفکری در شعور و آگاهی هست نه طرز غذا خوردن؛
و ایشان با گیاه خواری به کجا رسیدند!!!!!!!
در ثانی اینکه فردی عاشق وشیفته ملتی باشد و متنفر ملتی دیگر خیلی زشته و دور از شعوره
در هر ملتی افراد آن را می‌سازند و ممکنه این افراد بعضی هایشان با فضیلت اخلاقی بی نظیر و بعضی
با رذیلت اخلاقی باشند در این جامعه نوین خیلی زشته فردی که روی ملتی مارک و برچسب می‌زند را ما تکریم کنیم و هی روشنفکر خطابش کنیم۰
التماس تفکر
مشاهده همه نظرات 1184

راهنمای مطالعه کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت

برای دریافت کتاب مجموعه داستان های صادق هدایت و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.