معرفی و دانلود رایگان کتاب صوتی یه جور ناجور

عکس جلد کتاب صوتی یه جور ناجور
قیمت:
رایگان
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی یه جور ناجور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی یه جور ناجور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی یه جور ناجور

مجموعه‌ای از 9 داستان کوتاه شنیدنی به قلم زهرا علیرضازاده. آثاری که در کتاب صوتی یه جور ناجور می‌شنوید، در زمره‌ی داستان‌های اجتماعی و واقع‌گرایانه قرار دارند و نویسنده در آن‌ها به سراغ موقعیت‌های داستانی منحصربه‌فردی می‌رود.

درباره‌ی کتاب صوتی یه جور ناجور

کانون فرهنگی چوک با حمایت از نویسندگان نوقلم عرصه را به‌سوی آنان گشوده است و با انتشار آثار شنیدنی آن‌ها، اتفاقی ارزشمند را در جریان‌های داستان‌نویسی معاصر ایران رقم زده است. مجموعه داستان یه جور ناجور نوشته‌ی زهرا علیرضازاده یکی از این آثار است که روی‌هم‌رفته 9 داستان کوتاه را در بر می‌گیرد. زهرا علیرضازاده در این آثار به سراغ مضامین و موضوعات گسترده‌ای می‌رود و به آفرینش جهان‌های داستانی متنوعی دست می‌زند.

داستان‌های مجموعه‌ی یه جور ناجور از قواعد داستان‌نویسی واقع‌گرایانه پیروی می‌کنند و می‌توان آن‌ها را در زمره‌ی آثاری طبقه‌بندی کرد که موضوعات اجتماعی را هدف قرار می‌دهند. بدیهی است که موضوعات اجتماعی خود نیز دربرگیرنده‌ی گستره‌ی فراخی از مسائل هستند. بحران‌های خانوادگی، روابط انسانی پیچیده، مواجهه‌ی بشر با پدیده‌هایی همچون مرگ -که در چند داستان از این مجموعه به چشم می‌خورد- و... مسائلی هستند که وقایع و شخصیت‌پردازی‌‌های مجموعه‌ی یه جور ناجور حول محور آن‌ها می‌چرخند.

«عجوزه سکوت کرده بود»، «یه جور ناجور»، «دست‌های خالی»، «شمعدانی»، «فال»، «گلاره»، «ناداستان بهشت»، «روایت مه‌آلود» و «درددل» عناوین آثاری هستند که در این مجموعه آن‌ها را می‌شنوید. کتاب صوتی یه جور ناجور به همت کانون فرهنگی چوک و با صدای بهاره سرمدی منتشر شده است.

کتاب صوتی یه جور ناجور برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به داستان‌های کوتاه فارسی علاقه دارید، شنیدن کتاب صوتی یه جور ناجور را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

در بخشی از کتاب صوتی یه جور ناجور می‌شنویم

اصلاً برام مهم نیست. می‌بینی تو این اتاق قدیمی شب و روز تک‌وتنها نشسته‌ام؟ نه خبری از آفرین هست، نه امید. چه می‌شه کرد دیگه؟ عادت کرده‌ام تنهایی هر روز بشینم و برات بگم. تو به حرفام گوش بدی بدون این که سرزنش کنی. با تو می‌تونم درددل کنم. هیچ‌کس حوصله‌ی منو نداره. ببین عکسشو روی طاقچه. ببین چه سبیلی داشت. «آرزو بابا بذار یه بار سبیلامو بزنم ببینم چه‌شکلی می‌شم آخه.» نذاشتم. همین‌جوری دوست داشتم. یعنی از همون روزی که همراه آقاجون قالی تازه‌ای رو آورده بود که برای اتاق بالایی خریده بودن، سبیلش به این کلفتی نبود، نازک بود. اما تاب داشت و چشم‌های سیاه و درشت. پیرهن سفید پوشیده بود. دکمه‌ی یقه‌شو نبسته بود. خوشگل بود. صداشو از کنار در شنیدم که گفت: «آقا امری نیست؟ با اجازه.» صداش هم گیرا و مردونه بود. نمی‌دونم یهویی چی شد دلم لرزید. دلم می‌خواست نمی‌رفت، می‌موند. دلم می‌خواست دنبالش می‌رفتم. از این کلاه شاپویی‌ها سرش بود. اون‌وقت‌ها شاگرد مغازه‌ها بیشتر از این کلاه‌ها داشتند. یه‌جورایی نشونه‌ی مردونگی‌شون بود. هنوز تو این صندوقچه‌ست.

فهرست مطالب کتاب صوتی

86 دقیقه
یه جور ناجور

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی یه جور ناجور
نویسنده
راویبهاره سرمدی
ناشر صوتی خانه داستان چوک
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابMP3
مدت۱ ساعت و ۲۶ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان اجتماعی ایرانی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی یه جور ناجور

پريا رضايي
۱۴۰۲/۱۰/۲۵
با سلام به کتابراه عزیز و خوانش‌گر محترم به نظرم به عنوان یک نویسنده آماتور ایشان قلم خوبی دارند داستان اول در مورد یک پسر بچه مبتلا به شیزوفرنی است که توهم داره و توی توهماتش یک عجوزه می‌بینه و بهش فرمان میده و این از علایم واضح اسکیزوفرنی‌ها هست که متاسفانه موارد کمی نداریم و باید به موقع شناسایی و درمان بشن که البته درمان نداره ولی با دارو میشه از کارهای خطرناک ان ها جلوگیری کرد
مورد دوم هم درباره تجاوز بود که عوارض بدی روی زندگی دختران میذاره و به نظرم خانواده‌ها باید خیلی در این مورد حواسشون رو جمع کنند چون باعث نابودی آینده فرزندانشون میشه
داستان دریا هم زیبا بود و در پایان که پسر زن زنده برگشت خیلی خوب تموم شد داستان ازدواج دختر حاجی با شاگرد مغازه و وفاداریش به همسرش هم خیلی جذاب بود داستان فال هم که اشاره به زنجیره خوبی کردن داشت که این زنجیره با نیکی به همدیگر ادامه دار میشه گلاره هم که اشاره به خون بس و خون‌بها داشت که هنوز هم در بعضی مناطق و قبایل البته خیلی کمرنگ‌تر وجود داره داستان بهشت هم که اشاره به مادران شاغل و عذاب وجدانی داره که دیگران به آدم میدند زن داستان کارش رو رها کرده بود و تازه میخواست به خودش هم فکر کنه داستان درد دل هم که جالب بود و زن با قلب خودش درد دل میکرد و اشاره به تنهایی آدم ها دارد روایت مه آلود هم به شب بارونی و رفتن به مهمونی اشاره داره و جالب بود کلا ارزش شنیدن داره
فریبا غفاری
۱۴۰۲/۰۶/۰۵
داستان‌ها کوتاه و روایتی روان و شیرین داشتند جملات ساده و دلچسب. کاش سن و دیگر بیوگرافی نویسنده را میدانستم بهتر میتوانستم نظر بدهم. مضمون‌ها تکراری و کلیشه‌ای بود البته جز داستان اول، روایت متفاوت و قوی تر بود. انتخاب موضوعات کلیشه‌ای اشکالی ندارد اما زاویه دید و تکنیک و مهارت در روایت داستان از و موضوع قصه بسیار مهمتر است گاه یک داستان به ظاهر ساده با روایت قوی و زاویه دید و رعایت عناصر داستانی و ساختار داستان و شخصیت پردازی و راه یافتن به زیر لایه‌های شخصیتی و روان شناختی شخصیت‌ها، تبدیل به یک شاهکار میشود.
نویسنده گرامی بهتر است اثار قوی ادبیات ایران و خارجی را بیشتر مطالعه کنند. نویسنده پتانسیل بسیار زیادی دارند. ممنون از چوک گرامی و استاد رضایی فرهیخته و سپاس از گوینده گرامی که دلچسب و با مهارت با صدای شیرین شان روایت کردند. همواره در صحت و سلامت و نویسا باشید
mahdi solhjo
۱۴۰۲/۰۱/۱۹
سلام
داستان‌ها یه جورناجوریی بود داستان فال عالی بود و بقیه هم خوب بود و داشتن مضمون اجتماعی داشت
بخش عظم این کتاب داستان گلاره بود که یه داستان تکراری که نمی‌دانم چرا تویه ایران تویه داستان‌های مختلف این موضوع تکراری تکرار می‌شود که یک نفر یکی دیگر رو می‌کشد و بقیه برای رضایت گرفتن می‌روند توجه
به جزئیات جوب بود ولی فضا سازی ضعیف البته همون طور که عنوان شد این اولین کتاب نویسنده بود و به عنوان اولین کتاب خوب بود اما گوینده عملکرد خوب و به خوبی تغییر لحن می‌داد و صدای خودشو با صدای کاراکتر هماهنگ می‌کرد جلوه‌های صوتی هم کم و پیش شنیده می‌شد و خیلی عالی تر می‌شد اگه جلوه‌های صوتی رو بیشتر بود و همچنین به بخشی حس کردم گوینده از سر جایش جا به جا شد که این یه کم جالب نبود ضمنأ نقاشی پوستر کتاب هم زیباست چون با کتاب و اسمش هم خوانی دارد روی هم رفته خوب بود
شکوفه امیری
۱۴۰۲/۱۰/۱۴
با سلام کتاب صوتی یه جور ناجور نوشته زهراعلیرضازاده مجموعه داستان‌های کوتاه است، که اسم یکی از این داستان‌ها اسم کتاب است که من از
همه داستان‌ها او را بیشتر پسند کردم.
به نظر من باید داستان گلاره را خلاصه تر بیان می‌کرد، خیلی طولانی وخسته کننده شده بود.
بعضی از داستان‌ها اخرشان باز بود، اگر رو
اخر داستان‌ها مشخص می‌کرد به نظرم بهتر می‌شد، بیشتر داستان ها اجتماعی نوشته شده اند، این خیلی خوبه که می‌توان مشکلات اجتماع را بیان کرد.
ولی بازم تمامی داستان‌ها ضعف‌هایی داشتند که به نظرم اشکالی نداره چون اولین کتاب نویسنده نو قلم است و هنوز برای پختگی جاهست
راوی کمی در گویندگی تسلط بیشتر باید پیدا کند، بایدتمرینات گویندگی را حتما داشته باشد.
جلوه‌های ویژه خوبی داشته که کتا ب را بهتر می‌کند.
بهتر است صداهای اضافه را ادیت کنید ممنون
م کاظمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
ناداستان بهشت» و «درددل» که در پایان کتاب آمده، دغدغه های مادران را بیان می کند که گاهی بیش از توان شان تحت فشار قرار می گیرند و امکان دارد اطرافیان توجهی به این حجم استرس وارد بر او نداشته باشند. نگاه جامعه اغلب بر این استوار است که تربیت فرزند تنها به عهدۀ مادر بوده و نقشی برای پدر در این زمینه و قائل نمی شوند که همین مسئله می تواند عوارض بسیاری به دنبال داشته باشد. درمجموع کتاب حاضر توانسته با نگاهی به مسائل زنان با زبانی ساده تأکید داشته باشد که فرهنگ جامعۀ ما نیاز به بازنگری اساسی داشته و باید به خانم ها توجهی ویژه داشت تا سلامت روانی خانواده تأمین شود. برای این نویسندۀ عزیز آرزوی موفقیت های روزافزون داریم.
سما جعفری
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
مجموعه داستان خوبی بود. تقریبا همه‌ی قصه‌ها را دوست داشتم، اما قصه‌هایی که مربوط به مشکلات زنان و دختران هست، بیشتر به دلم میشینند. قلم نویسنده و خلاقیتشون خیلی عالی هست. شخصیت‌پردازی‌ها و نحوه‌ی روایت قصه توسط ایشون هم مورد پسندم بود. اما به نظرم بهتر هست که نسخه‌ی متنیش رو هم مطالعه بکنم، چون من به شخصه با کتابهای صوتی کمتر ارتباط میگیرم. صدای گوینده اما خیلی مناسب نبود و لحنشون بعضی جاها اصلا به موقعیت نمیخورد. خیلی هم دورگه میشد. فکر میکنم اگر گوینده‌ی دیگری قصه رو روایت میکردند، نتیجه بهتر میشد.
مهناز کیان مهر
۱۴۰۲/۰۵/۰۷
متاسفانه بجز داستان اول، بقیه داستانها کلیشه‌ای و تکراری بودند، قسمت بیشتر کتاب مربوط به داستان گلاره بود، از نحوه کشته شدن مقتول چیزی گفته نمیشه و طوری داستان روایت میشه که انگار تقصیر خانواده مقاوله. شخصیت پردازی ضعیف هست، مخصوصا پدر خانواده طوری رفتار می‌کنه انگار همه چیز عادیه. صدای گوینده به و عنوان راوی خوبه، اما وقتی جای شخصیت‌ها صحبت می‌کنه، تو دماغی میشه دلنشین نیست. و همچنین بهتر بود، هر داستان در یک ترک جداگانه اجرا بشه، نه همگی در یک فایل. در کل کتاب متوسطی بود.
مریم حسینی
۱۴۰۲/۰۲/۱۷
داستان همانطور که نویسنده ادعا می‌کنند بیشترشان مربوط به بیست سال پیش می‌شده که بعداً بازنویسی شده.
داستان اول، درباره پسری بود که ازیک نوع مشکل روحی روانی رنج می‌برد، که نه خانواده نه مدیر و معلم مدرسه به فکر مداوا و چاره نیستند و همه طوری رفتار می‌کنند انگار این پسر عمدا این‌کارها رو می‌کند و هیچ تلاشی برای بهبودش نمی‌کنند وقتی مسئله حاد می‌شود او را نزد پزشک و بیمارستان می‌برند.
مهسا قربانی
۱۴۰۲/۰۷/۱۲
سلام بر همه کتابراهی‌های کتابخوان و عزیز. داستان گلاره متاسفانه واقعیتی تلخ و همیشه تکرار شدنی.. در بین دوستان من هم اینگونه داستان رخ داد. داستان خون بها شدن دختری و یا خواهری برای نجات عزیزش. چه تکرار غم انگیز و تلخی... نویسنده با انتخاب موضوعات اجتماعی تونسته بطور کوتاه و مفید داستان رو عنوان کنه.. صدای راوی و یا پارازیت‌های که در حین ضبط برنامه داشت اصلا جالب نبود.
فرییا جمالی
۱۴۰۲/۰۴/۲۶
داستانهای زیبا و گیرایی بودن. ازاینکه نویسنده واقعیت رو به این قشنگی بیان میکنن خیلی خوشم اومد. اما همیشه هم پایان واقعیت‌ها غم آلود نیست. از راوی داستان‌ها هم خیلی خیلی خوشم اومد خیلی خیلی بیان گیرا و قویی دارن‌. ممنون از همه‌ی کسانی که کتابراه رو آفریدن. همگی دست تون درد نکنه خسته نباشید و آفرین.
Ghasemcbd
۱۴۰۲/۰۵/۲۲
آهنگ کتاب صوتی یه جور تاجر رو دوست داشتم اما از قطع گویی و نقد واقعیت‌های که زهرا علیرزازاده به آن پرداخته بود خوشم نیامد در کل این کتاب حول و محور داستانهای کوتاه بر مبنای واقعیت نوشته شده که مقداری الهام بخش هم هست مواردی همچون موضوع مرک و خواب ابدی در این کتاب به صورت قصه گویی بیان میشود
زهرا ز
۱۴۰۲/۰۵/۱۱
هرکدوم از پارت‌ها یک داستان جداگانه بود و هرکدوم به اندازه خودشون جالب و گیزا
واقعیت رو نشون میدادن و میتونیم از هرکدوم درس بگیریم
مثلا دربرخورد با کسی که مشکلی داره یا بیماری داره و اون بیماری به خواست خودشوم نبوده باید چطوری رفتار کنیم و خیلی نکات اموزنده دیگه
ممنون از نویسنده
M.a
۱۴۰۲/۰۶/۰۱
من که دوست داشتم، مخصوصا قصه‌ی اول خیلی به دلم نشست. فکر کنم این کتاب برای کسانی مثل من خوبه که تازه به خوندن کتاب‌های غیر درسی روی آوردن، چون هم ساده ست هم جذاب. ولی کاش یکم قصه هاش طولانی تر بودن. راستی از همه کسانی که کتاب راه رو درست کردین هم ممنونم، خیلی خوبه
شهین محمدی
۱۴۰۲/۰۱/۲۸
پرتوان باشید من همه‌ی قصه‌ها رو با دقت گوش دادم متفاوت و جالب بودند و ارزش شنیدن رو داشتن با اینکه اولین کتاب نویسنده هست... اما خیلی زیبا به جزئیات توجه کرده و ماجراها تاثیر گذار و پندآموز بودند. راوی هم خیلی عالی به جای شخصیت‌های داستان‌ها نقش ایفا میکرد پیروز و سربلند باشید.
حسین سلیمی
۱۴۰۲/۰۵/۱۸
من این کتاب رو زیاد دوست نداشتم گوینده اون جذابیت گویندگی رو برام نداشت و داستهای مختلفی داشت که هر کدام در انتها نتایج خوبی رو در بر داره برای دوستانی که رمان دوست دارن کتاب بدی نیست بیشتر برای افرادی با سنین پایین هست بنظرم
مشاهده همه نظرات 123

راهنمای مطالعه کتاب صوتی یه جور ناجور

برای دریافت کتاب صوتی یه جور ناجور و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.