معرفی و دانلود کتاب شکارچی ایدهها: چطور بهترین ایدهها را پیدا کرده و آنها را عملی کنیم؟
برای دانلود قانونی کتاب شکارچی ایدهها و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب شکارچی ایدهها: چطور بهترین ایدهها را پیدا کرده و آنها را عملی کنیم؟
اندی بوینتون و بیل فیشر در کتاب شکارچی ایدهها رویکردی استراتژیک به کشف ایدههای نوآورانه ارائه میکنند و بر اهمیت کنجکاوی و تمایل به کنکاش و کاوش تأکید میورزند. نویسندگان با بهره از مثالهایی از صنایع گوناگون در دنیا، تکنیکهای کاربردی برای ایدهپردازی را در این کتاب فراهم آوردهاند. خوانندگان این کتاب با دست یافتن به ذهنیت شکار ایده میتوانند خلاقیت خود را افزایش دهند و مفاهیم را به راهحلهای قابل اجرا تبدیل کنند.
دربارهی کتاب شکارچی ایدهها
اندی بوینتون (Andy Boynton) و بیل فیشر (Bill Fischer) کتاب شکارچی ایدهها (The Idea Hunter) را با تأکید بر اهمیت این موضوع شروع میکنند که فرد باید یک جستجوگر فعال باشد و همواره به دنبال ایدهها بگردد، نه اینکه دست روی دست بگذارد تا چیزی به او الهام شود. نویسندگان در کتاب شکارچی ایدهها استدلال میآورند که هر کسی، با ذهنیت و ابزار درست و مناسب میتواند به یک شکارچی ایده تبدیل شود. اندی بوینتون و بیل فیشر سپس به فرایند ایدهپردازی اشاره میکنند و تکبهتک، حروف ابتدایی کلمهی ایده (IDEA) را میشکافند. نویسندگان ابتدا به سراغ علاقهمندی (Intrested) میروند. آنها خاطرنشان میکنند که شکارچی ایده همیشه باید مشتاق و علاقهمند به یادگیری باشد. این کار مستلزم این است که نسبت به اتفاقات و جریانات پیرامونش آگاه باشد. آنها سپس به سراغ تنوع و گوناگونی (Diverse) میروند و مینویسند که همیشه باید در پی اطلاعات و نگرشهای جدید و متنوع باشیم. مؤلفان باور دارند که بهترین ایدهها از اتصال حوزههای گوناگون و چشماندازهای مختلف به یکدیگر، حاصل میشوند. سپس واژهی تمرین (Exercised) را بررسی میکنند و اذعان میدارند که باید به صورت پیوسته روی مهارت ایدهآفرینی و ایدهپردازیهایمان کار کنیم و دست از تمرین برنداریم. اندی بوینتون و بیل فیشر دست آخر به سراغ سرعت عمل (Agile) میروند و میگویند که باید در حین اندیشیدن منعطف باشیم. اینکه در مقابل رویکردهای تازه انعطاف به خرج دهیم و وقتی نیاز شد، نظر و تصمیمان را تغییر دهیم، امری بسیار مهم است.
کتاب شکارچی ایدهها در مجموع اثری ارزشمند است برای تمام کسانی که میخواهند میزان خلاقیت خودشان را افزایش داده و به ایدههای جدیدشان به شکلی مؤثر جان ببخشند. شما نیز اکنون میتوانید این کتاب را با ترجمهی مهسار مشتاق که به یاری انتشارات ابوعطا چاپ و روانهی بازار شده است، تهیه فرمایید.
نکوداشتهای کتاب شکارچی ایدهها
- رصد کنید، سؤال بپرسید، کنجکاو باشید، شهامت دادن ایدههای عجیب را در گروههای گفتوگو برای بهتر شدنشان داشته باشید. یک شکارچی ایده باشید! (تون بوشنر، مدیرعامل شرکت سولزر)
- کتاب شکارچی ایدهها خاص و درمورد کنجکاوی، مهارت و شکار مداوم ایدههای بهتر است. خواندن این کتاب برای تمام کسانی که میخواهند هر روز رقابت و همکاری مؤثرتری داشته باشند، الزامی است. (گرگ براون، مدیرعامل موتورلا سولوشنز)
- شکارچیان ایده افراد عادی با زندگیهای عادی هستند و در اجتماع با یکدیگر رقابت دارند. تنها فرق شکارچیان ایده این است که ذهن باز دارند و در جستوجو متبحر هستند. این کتاب محشر یک راهنمای ایدئال است برای رسیدن به یک ذهن باز در جهان پیچیدهمان. (مائریتزیو مارینلی، گرافیست و رئیس مرکز تحقیقات در بولونیایِ ایتالیا)
کتاب شکارچی ایدهها برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب را به رهبران و مدیران شرکتهایی که مایلند فرهنگی مبتکرانه در سازمان خودشان بسازند و خاصه به دنبال راههای جدید برای پیشگام ماندن هستند، توصیه میکنیم.
در بخشی از کتاب شکارچی ایدهها: چطور بهترین ایدهها را پیدا کرده و آنها را عملی کنیم؟ میخوانیم
اصل دوم در شکار ایدهها، تنوع و گوناگونی است. شما به کمک این اصل میتوانید محصولات خود را از دیگران متمایز کنید. اگر میخواهید در سازمانی تغییر ایجاد کنید، باید از برخی جنبههای مثبت با دیگران متفاوت باشید و یکی از راههای متفاوت بودن، جذب ایدههای نو از منابع گوناگون است، نه اینکه فقط به همان مکانها و منابع گذشته بسنده کنید.
همین منابع متفاوت، موفقیت توماس ادیسون را رقم زد. او میگوید: «شکسپیر! شما میتوانید ایدههای خوبی از او بگیرید!» فکر میکنید منظور او از گفتن این حرف چیست؟
شاید ادیسون ایدهی اختراع چراغ الکتریکی را از فرمان شاه کلادیوس در تراژدی هملت گرفته باشد: «برایم کمی نور بیاور!» شاید تحتتأثیر صداهای مرموز و افسونگر توفان، گرامافون را اختراع کرده است. او همیشه شکسپیر را بهخاطر استعارهها و قیاسهایش تحسین کرده است. ادیسون معتقد است دقت و توجه به قیاسها، راز اختراعات او بهشمار میرود. بهعنوان مثال، او با دقت در شیوهی انتقال کلمات و پیامها از طریق تلگراف توانست به کمک مقیاس، به انتقال برق از طریق سیمها در رشتهها دست یابد و بدینترتیب توانست در اختراع چراغ الکتریکی از آن بهره گیرد.
مهمتر اینکه ادیسون بهترین یادگیری را یادگیری چندبُعدی و متفاوت میداند و از دستیاران خود میخواهد دربارهی هر چیز، اطلاعاتی داشته باشند. کارمندان او باید به 150 سؤالی که دربارهی مشاغل و علوم مختلف بود پاسخ میدادند. فارغالتحصیلان دانشگاه به سؤالاتی از این قبیل پاسخ میدادند: اولین بیت انهاید ویرژیل چیست؟ تراموای شهری چه ولتاژی دارد؟ کدام کشور تأمینکنندهی بیشترین چوب ماهون است؟ افرادی میتوانستند عضو کارگاه اختراعات ادیسون شوند که به 90 درصد یا بیشتر از 90 درصد این سؤالات، پاسخ درست دهند. هدف او از این کار، تشویق مردم به یادگیری مطالب مختلف بود. به اعتقاد ادیسون، شغل افراد مهم نبود. او باور داشت که حتی یک مهندس هم میتواند از شکسپیر درس بگیرد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه: نیازی به استعداد نیست
فصل اول: شایستگی خود را بشناسید
فصل دوم: علاقهمندی
فصل سوم: تنوع شکار
فصل چهارم: به عادتهای شکار خو بگیرید
فصل پنجم: گردش ایدهها ضروری است
فصل ششم: گفتوگوهای خوب و پرباری را تجربه کنید
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب شکارچی ایدهها: چطور بهترین ایدهها را پیدا کرده و آنها را عملی کنیم؟ |
نویسنده | اندی بوینتون، بیل فیشر |
مترجم | مهسار مشتاق |
ناشر چاپی | انتشارات ابوعطا |
سال انتشار | ۱۳۹۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 80 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-170-148-4 |
موضوع کتاب | کتابهای کسب و کار، کتابهای موفقیت شغلی |