معرفی و دانلود کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم

عکس جلد کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم
قیمت:
۴۰۰۰۰ ۳۲,۰۰۰ تومان ۲۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم

اگر می‌خواهید با سرگذشت ایرانیان باستان از زمان‌های خیلی دور آشنا شوید خواندن کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم را از دست ندهید! ماریژان موله، رومن گیرشمن و ارنست هرتسفلد، وقایعی را که در دوران حکومت داریوش اول رخ داده‌ است به صورت کامل شرح می‌دهند.

درباره‌ی کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم:

ما ایرانیان در میهن خود غریبه هستیم زیرا آن را نمی‌شناسیم و اطلاعاتمان درباره‌ی وطن از چند تاریخ کلاسیک که همه ناقص و گنگ‌‌اند تجاوز نمی‌کند. در تاریخ‌های کلاسیک‌مان یک فضای مجهول وجود دارد همانند سیارۀ زهره که هیچ‌ چیز در آن دیده نمی‌شود، گویا قبل از مقدمه‌ی تاریخ ایران، یک چاه بزرگ به وجود آمده و همه چیز را در خود فرو برده است.

زمانی هم که می‌خواهیم چیزی از تاریخمان بدانیم، فترت‌های بزرگ به وجود می‌آیند. برای مثال به‌ جای دوره‌ی سلطنت پادشاهان اشکانی که چند قرن طول کشید، یک چاله‌ی عظیم به وجود آمد که چیزی در آن دیده نمی‌شود. در صورتی که آن پادشاهان بزرگ، همه ایرانی بودند و از مشرق تا مغرب حکومت می‌کردند و می‌توانستند ارتش‌های سیصد هزار نفری بسیج کنند.

تاریخ‌هایی که ما از ایران در دست داریم و از جوانان خود می‌خواهیم آن‌ها را بخوانند همانند کالبد مرده‌ی تاریخ هستند، به همین دلیل هیچ فردی علاقه‌ای به مطالعه‌ی آن ندارد. اولین باری که برای ایران تاریخی به نگارش درآمد، چهل سال قبل توسط مرحوم پیرنیا بوده است. اما آن مرد فقط به منابع فرانسوی زبان دسترسی داشت و هیچ شناختی از زبان‌های لاتینی، آلمانی، انگلیسی، پهلوی، یونانی و سنسکریت نداشت؛ در صورتیکه برای نوشتن تاریخ باید از تمام منابع استفاده نمود.

در تواریخی که تا به الان به نگارش درآمده‌اند، هیچ اثری از اکتشافات چهل سال اخیر مشاهده نمی‌کنیم؛ اکتشافاتی که با همت و کوشش یک عده از ایران‌شناسان بزرگ انجام شده‌اند. در صورتیکه فقط از تخت جمشید هزاران کتیبه ساخته شده است که همه‌ آن‌ها را می‌شناسند. همه این را باید بدانیم که سهم ملت ایران در تمدن جهان به قدری است که دنیا در آن زمان هرچه داشت، از ایران داشته و این حقیقت را باید به جوانان وطن گفت تا تصور نکنند که ما رهین تمدن مغرب‌ زمین بوده‌ایم.

کتاب سرزمین جاوید (Persia: The Immortal Kingdom) نوشته‌ی ماریژان موله (Marijan Mole)، رومن گیرشمن (Roman Ghirshman) و ارنست هرتسفلد (Ernest Emile Hertzfeld) یک مجموعه‌ی چهار جلدی است که تاریخ ایران را از زمان‌های قدیم که حتی مورخان و تاریخ‌دانان هم تا به حال چیزی درمورد آن‌ها ننوشته‌اند، شرح می‌دهد.

جلد اول این مجموعه با ماجرای تاجگذاری داریوش اول به پایان رسید، بنابراین در جلد دوم با وقایعی که در زمان وی اتفاق افتاد و اقداماتی که انجام داد، آشنا می‌شوید. برای مثال متوجه خواهید شد که داریوش برای عمرانی و آبادانی کشور چه تصمیم‌هایی گرفت و چه قوانینی وضع کرد، درگیر چه جنگ‌ها و چالش‌هایی شد و برای آن‌ها چه قوانینی را وضع نمود و ... . بعد از اینکه داریوش می‌میرد فرزندش خشایار به سلطنت می‌رسد که در جلدهای بعدی با رخدادهای زمان وی آشنایی پیدا می‌کنید.

درباره‌ی مجموعه سرزمین جاوید:

این مجموعه‌ی چهار جلدی قبل از پادشاهی مادها تا اواخر دوره‌ی حکومت ساسانیان بر ایران به نگارش درآمده است. در این مجموعه از تهاجم‌ها و تاریخی سخن گفته شده که مرتبط به زمان پیشدادیان و کیانیان، مادها، پارت‌ها، هخامنشیان و ساسانیان است. پس از آن نشان می‌دهد که تازیان و اقوام ترک مخصوصاً مغول‌ها بعد از هخامنشیان به ایران آمدند و همیشه این فرهنگ و تمدن ایرانی بوده که رفتار و منش ملل و اقوام مهاجم را شبیه خود کرده است.

نویسندگان این مجموعه‌ی چهار جلدی درصدد آن هستند تا تاریخ ایران را به شما بشناسانند و منبع آنان اکتشافات تاریخی چهل سال اخیر و آثاری‌اند که به زبان‌های دیگر راجع به ایران نوشته شده‌اند.

کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای افرادی که می‌خواهند با تاریخ و فرهنگ ایران باستان آشنا شوند، سودمند و جذاب خواهد بود.

با ذبیح الله منصوری بیشتر آشنا شویم:

پرکارترین مترجم تاریخ ادبیات ایران، ذبیح الله حکیم اللهی دشتی مشهور به ذبیح الله منصوری (Zabih Allah Mansuri) است که در سال 1278 زاده شد و در سال 1365 از دنیا رفت. او علاوه بر ترجمه در نویسندگی و روزنامه‌نگاری هم دستی بر آتش داشت. منصوری در مدرسه‌ای دوزبانه در سنندج درس خواند و از همان ابتدا زبان فرانسه را به خوبی آموخت. او در سال 1299 به تهران مهاجرت کرد و در همان سال‌ها بود که پدرش را از دست داد. در ابتدا قصد داشت در رشته دریانوردی تحصیل کند اما کم‌کم به ادبیات و ترجمه روی آورد. در سال 1301 فعالیت ادبی خود را به عنوان مترجم در روزنامه‌ی تازه‌تاسیس کوشش آغاز کرد و پس از آن با روزنامه و نشریات مختلفی چون اطلاعات، کیهان، ایران ما، خواندنی‌ها، تهران مصور، سپید و سیاه، دانستنی‌ها و... همکاری نمود. ذبیح الله منصوری در طول زندگی پرافتخار خود چیزی در حدود 1200 عنوان داستان، کتاب و مقاله ترجمه و منتشر کرد.

در بخشی از کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم می‌خوانیم:

علمای مصرشناس می‌گویند کسی که هرم بزرگ مصر موسوم به هرم «کوفو» را ساخت، منظورش علاوه‌بر ساختن بنایی که نتوان آن را خراب کرد، این بود که تمام علوم زمان خود را در آن هرم بگنجاند و طبق تحقیقاتی که شده، در هرم کوفو بزرگ‌ترین هرم مصر چیزی نیست که مفتاح استنباط یکی از قوانین علمی نباشد؛ از طول و عرض و ارتفاع هرم گرفته تا طول راهروها و وسعت اتاق‌ها و وزن سنگ‌ها و غیره.

کاخ پرسپولیس هم که داریوش شروع به ساخت آن کرد و قسمتی از کاخ در زمان حیاتش به پایان رسید و قسمت‌های دیگر را اخلافش ساختند، مجموعه‌ای بود از صنایع و هنرهای تمام اقوام دنیای قدیم و اگر مقرر می‌شد که جمعی از صنعتگران و هنرمندان دنیای قدیم جمع شوند و تصمیم بگیرند که یک نمایشگاه بزرگ تشکیل بدهند که در آن علوم و صنایع تمام اقوام به معرض نمایش گذاشته شود، نمی‌توانستند مجموعه و نمایشگاهی غیر از پرسپولیس ترتیب بدهند.

هر صنعت که در دنیای قدیم وجود داشت در پرسپولیس به‌کار رفت، مشروط بر اینکه صنعت را مطابق مفهوم قدیم تعریف کنیم، نه مطابق مفهوم امروزی.

هر هنری که در دنیای قدیم موجود بود در کاخ پرسپولیس استفاده شد و کاخ پرسپولیس را نمایندگان صنعت و هنر تمام ملل جهان ساختند، نه فقط صنعتگران و هنرمندان ایران. داریوش که مصر را دیده و اهرام آن را مشاهده کرده بود، می‌خواست کاخی بنا کند که مانند اهرام مصر جاوید باشد و هیچ چیزی نتواند آن را از بین ببرد.

نقشۀ ساختمان کاخ پرسپولیس در سال دوم و به روایتی در سال سوم سلطنت داریوش طرح شد و معماران برجستۀ تمام دنیای قدیم برای طرح نقشۀ کاخ پرسپولیس در شهر پاسارگاد اجتماع کردند.

اسامی تمام آن معماران را نمی‌دانیم، ولی نام بعضی از آن‌ها که در کتب مورخان قدیم ثبت شده از این قرار است: آرتیمان (از فارس)، فیلی‌وادس (از یونان)، تالبون (از بابل)، ترادوس (از لیدی) و هپل (از مصر).

هر یک از معماران مزبور برای کاخ پرسپولیس نقشه‌ای ترسیم کرد و به‌نظر داریوش رسانید و در قدیم مثل امروز، قبل از اینکه عمارتی را بسازند، نقشۀ آن را ترسیم می‌کردند و «ماکت» عمارت را می‌ساختند و حتی در کشور مصر ترسیم نقشۀ معماری متداول بوده است.

داریوش تمام نقشه‌ها را می‌دید و توصیه می‌کرد که طرح‌ها درهم‌ریخته شود، طوری که سبک معماری یونان و لیدی و مصر و بابل و ایران و کشورهای دیگر مخلوط شود.

فهرست مطالب کتاب

سال‌های نخست سلطنت داریوش به سرکوب یاغیان گذشت
پرسپولیس، مظهر نبوغ هنرمندان بزرگ عصر خویش، چگونه ساخته شد؟
کارهای بزرگ فرهنگی و عمرانی داریوش طی شش سال فرمانروایی او
مقابله با تجاوز «سیت»ها
حمله به سرزمین سیت‌ها در کنار رودخانۀ دانوب
ماجرای بردیای جدید و سوء قصد به داریوش
محاصرۀ بلخ
اولین جنگ ایرانیان با یونانیان
در پایتخت لیدی
جنگ دریایی سالامین
جنگ ماراتن
ساختن کاخ شوش و حفر کانال داریوش
خشایارشا و شورش بابل
حرکت به‌سوی یونان
سپاه ایران در خاک اروپا
جنگ ترموپیل
دلاوری سربازان اسپارت

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب سرزمین جاوید - جلد دوم
نویسنده، ،
مترجمذبیح الله منصوری
ناشر چاپیانتشارات تاو
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات540
زبانفارسی
شابک978-622-973116-1
موضوع کتابکتاب‌های تاریخ ایران باستان
قیمت نسخه الکترونیک
۴۰۰۰۰ ۳۲,۰۰۰ ت ۲۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم

م ع
۱۴۰۳/۰۳/۰۲
بسیار اثر فاخر و ارزشمندی هست، ممنون و درود بر روان پاک استاد منصوری، در این جلد بیشتر تمرکز کتاب بر داریوش اول هست و حوادث و رویداد‌های دوران او را بررسی میکند، بسیار زیبا بود و روان
حمید بهمنی
۱۴۰۲/۱۰/۱۳
آدم واقعا حیرت میکنه از این تاریخ ایران باستان
واقعا این کتاب عالی بود خوندنش رو به همه ایرانی‌ها توصیه میکنم
این قبیل کتاب ها باید به عنوان یک درس تدریس بشه
omidj
۱۴۰۲/۰۱/۱۹
ی ستاره رو کم کردم چون بیش از حد مسائل تکراری رو هر چی جلو تر رفتم دیدم و تکرار و تکرار خسته میکنه آدمو ولی نگارش متن اصلی کتاب بی نظیر
مصطفی
۱۴۰۱/۱۱/۰۷
برای هر ایرانی لازم است که تاریخ خود را بداند و این کتاب با بیانی شیوا و آسان تاریخ گذشتگان این سرزمین را به ما می‌آموزد.
محمدرضا فلاح
۱۴۰۳/۰۶/۰۳
متن کامل، مراجع دقیق و نوشتار جذاب این کتاب اجازه نمیده که رهاش کنی.
Azadeh jamei
۱۴۰۲/۰۴/۲۹
کتاب خوبیه ولی خیلی قسمتهای جنگی اون رو توصیف کرده و این یکم خسته کننده است
abed abasi
۱۴۰۳/۰۲/۱۹
حقایق جنگ ایرانیان باستان
مادرم: فاطمه دِل سَبُک
۱۴۰۱/۰۶/۲۱
اثر جاودانگی دیگر از ذبیح‌الله منصوری
مشاهده همه نظرات 8

راهنمای مطالعه کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم

برای دریافت کتاب سرزمین جاوید - جلد دوم و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.