معرفی و دانلود کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی

عکس جلد کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی
قیمت:
۶۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی

کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی به کوشش محمد امین عرفان‌منش، مهدی رحمانی و میلاد روشنی، مجموعه‌ای از مقالات هشتمین همایش سراسری اتحادیه انجمن‌های علمی - دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی است.

امروزه رسانه‌های اجتماعی جزء جدایی ناپذیری از زندگی ما محسوب می‌شوند. مزایای این رسانه‌ها در برقراری ارتباط، اشاعه اطلاعات و ارائه خدمات، سازمان‌های مختلف را نیز به استفاده از آن‌ها تشویق نموده است. کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی در سراسر جهان نیز در سالیان اخیر از این ابزارها برای مقاصد اجتماعی و حرفه‌ای خود بهره جسته‌اند. با این وجود به نظر می‌رسد که جامعه کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران تاکنون نتوانسته است به نحو مطلوب از قابلیت‌های رسانه‌های اجتماعی جهت عملکرد مناسب‌تر و ارائه خدمات بهتر به مخاطبان خود بهره گیرد.

گسترش روزانه رسانه‌های اجتماعی در تمامی ارتباطات، به ویژه ارتباطات علمی و اطلاع‌رسانی امری انکار نشدنی است. امروزه سرعت رشد و پیشرفت این رسانه‌ها به حدی رسیده است که هر هفته یا حتی روزانه به تعداد رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی اضافه می‌شوند و امکانات جدیدتری را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهند. افزایش لحظه به لحظه مخاطبان رسانه‌های اجتماعی باعث جلب توجه سازمان‌ها، نهادها، مراکز و موسسه‌های مخاطب مدار شده است؛ دوری و عقب ماندن از این رسانه‌ها به منزله از دست دادن مخاطبین و مشتریان است.

مراکز اطلاع‌رسانی و کتابخانه‌ها از جمله سازمان‌هایی هستند که در استفاده از رسانه‌های اجتماعی پیشتازند، بنابراین باید فرصت‌هایی برای مدیران این موسسات، مخاطبان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان این عرصه فراهم می‌شد تا بتوانند بررسی صحیحی درباره کارایی این رسانه‌ها داشته باشند.

هشتمین همایش ملی اتحادیه انجمن‌های علمی - دانشجویی علم اطلاعات و دانش‌شناسی ایران (ادکا) با عنوان «رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی» با هدف تعامل بین پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاهی، موسسات درگیر با رسانه‌های اجتماعی، محققان، صاحب نظران و علاقه‌مندان این زمینه و هم‌اندیشی متخصصان حوزه کتابداری و اطلاع‌رسانی و سایر حوزه‌های مرتبط برگزار شد و به بررسی ابعاد مختلف نظری و کاربردی رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی می‌پردازد. امید است با اینگونه برنامه‌ها زمینه تبادل نظر و تعامل بین تمامی علاقه‌مندان و همچنین افزایش کارایی علمی رسانه‌های اجتماعی فراهم شود.

در بخشی از کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی می‌خوانیم:

اینکه نیازهای حال حاضر آموزش عالی و انتظارات جامعه از آن، نسبت به دهه‌های گذشته دستخوش تغییراتی بزرگ شده، یک واقعیت است. این مطلب می‌تواند تا حدی مربوط به این واقعیت باشد که امروزه بسته به اولویت‌ها، سیاست‌ها و منابع موجود، آموزش عالی هم زمینه‌ساز فرصت‌ها و هم به وجود آورنده چالش‌هاست. نقش راهبری آموزش عالی به عنوان نیروی محرکه توسعه پایدار راهبردی می‌باشد، در این راستا، در دهه آغازین هزاره سوم، از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود که ضمن توجه به جنبه‌های یاد شده، مسئولیت اجتماعی خود را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند. از این رو، دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی باید ماموریت خود را از طریق تدوین هدف‌ها و برنامه‌ها و فعالیت‌ها چنان بازنگری کنند که قادر باشند به تولید دانش علمی بپردازند و توانایی لازم را برای عرضه دانش فنی و ترغیب نیروی انسانی با قابلیت‌های مناسب برای درک واقعیت‌های پیچیده اجتماعی پیرامون محیط خود را فراهم آورند (بازگان و عامری، 1389). اگر به‌صورت کلی نگاه کنیم مهم‌ترین نیازهای آموزش عالی مربوط به تضمین کیفیت آموزش، استفاده از تکنولوژی‌های جدید، امکان دسترسی برابر همه افراد جامعه به آموزش عالی (منافع آموزش عالی بیش از هر زمان دیگر آشکار شده است در نتیجه اقبال از همگانی شدن آموزش عالی افزایش پیدا کرده است)، بین‌المللی شدن آموزش عالی (نادری، 1390) و ایجاد برنامه‌های که پاسخگوی نیازهای جامعه (نیازهای اجتماعی، اقتصادی، صنعتی و غیره) باشند و افراد فارغ‌التحصیل را برای ایجاد و یافتن شغل در زمینه مورد نظر توانا سازند، می‌باشد.

در این راستا، برای توسعه کیفیت آموزش‌های دانشگاهی و ارائه خدمات آموزشی به داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها، آموزش‌های مجازی از قابلیت‌های لازم برخوردار است. وجود آموزش‌های مجازی به دلیل قابلیت‌های خود چشم‌انداز بسیار مطلوبی را برای توسعه آموزش‌های دانشگاهی پیش روی ما قرار می‌دهند. یکی از شاخص‌های موفقیت آموزش‌های مجازی توجه به استانداردهای کیفی در ارائه دروس و پشتیبانی از دانشجویان است. استفاده از ابزارهای محیط‌های مجازی آموزش برای ایجاد ارتباط و تعامل، می‌توانند در ارتقاء کیفیت آموزش‌های مجازی مؤثر واقع شوند. همان‌طور که از این ابزارها می‌توان در جهت نظارت و ارزیابی فعالیت‌های گوناگون اساتید و دانشجویان نیز استفاده کرد (کاردان و فهیمی‌فر، 1381). استفاده از آموزش مجازی جهت بین‌المللی شدن آموزش و در دسترس قرار دادن آموزش عالی بسیار کاربرد دارد.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
سخن دبیر اجرایی همایش
بهره‌گیری از رسانه‌های اجتماعی جهت اشاعه تولیدات علمی: مطالعه آلتمتریک مقاله‌های پراستناد علم اطلاعات و کتابداری در سال 2012
الگوی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی به عنوان غنی‌ساز در فرایند ارائه خدمات کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی
بررسی میزان آشنایی و عوامل مؤثر بر بهره‌گیری کتابداران کتابخانه‌های عمومی شهر مشهد از شبکه‌های اجتماعی وب‌پایه
بررسی نقش شبکه‌های اجتماعی مجازی در تبادلات علمی: مطالعه کتابداران دانشگاه‌های دولتی شهر تهران
بررسی شکاف مهارتی در استفاده از رسانه‌های اجتماعی- تعاملی توسط کتابداران کتابخانه مرکزی دانشگاههای دولتی شهر تهران
کارآیی رسانه‌های اجتماعی در کتابخانه‌های دانشگاهی: مطالعه موردی دانشگاه‌های دولتی تهران
مطالعه تأثیر ارائه فعالیت‌های انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران در فیسبوک
دیدگاه مسئولان کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در زمینه پایش آلودگی اطلاعات در رسانه‌های اجتماعی
استفاده از اینترنت و رسانه‌های اجتماعی در بین اعضای کتابخانه‌های عمومی شهر کرمانشاه و تأثیر آن بر عادات خواندن آنان
گونه‌شناسی رسانه‌های اجتماعی در محیط‌های آنلاین
بدیلی برای کلاس‌محوری: بهره‌گیری از ابزارهای وب 2 برای ارتقاء بهره‌وری آموزش عالی
بررسی میزان رضایت و استفاده از پایگاههای اطلاعاتی و رسانه‌های جمعی توسط دانشجویان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شیراز
نقش شبکه‌های اجتماعی مجازی در گسترش همکاری‌های علمی پژوهشگران
آلودگی اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی علمی و ارائه راهکارهای مناسب خودآرشیوی: مطالعه موردی شبکه‌های اجتماعی علمی آکادمیا و مندلی
مدیریت اجتماعی ارتباط با مشتری و ارائه چارچوبی مفهومی جهت پیاده سازی سیستمهای SCRM در کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع رسانی
اشتراک دانش در عصر وب 2
بهره‌برداری از شبکه‌های اجتماعی در آرشیوها
آیا شما وقایع و رویدادهای مثبت و منفی زندگی خود را در فیسبوک به اشتراک می‌گذارید؟ افشای اطلاعات...
بازاریابی در کتابخانه‌ها از طریق رسانه‌های اجتماعی: مزایا و چالش‌ها
سواد رسانه‌های اجتماعی: مفاهیم و کاربردها
اخلاق رسانه‌های اجتماعی در کتابخانه با تأکید بر مدل PAPA
نقش آموزشی شبکه‌های اجتماعی درکتابخانه‌ها و مراکزاطلاع‌رسانی
ضرورت یادگیری و استفاده از فناوری‌های شبکه‌های اجتماعی برای دانشجویان علم اطلاعات و دانش‌شناسی
امکان‌سنجی ایجاد خدمات مرجع الکترونیکی با دیدگاه کاربرمحورمطالعه موردی: کتابخانه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
بررسی رابطۀ ارتباطات علمی و رسانه‌ها با تاکید بر رسانه‌های اجتماعی..
رسانه‌های اجتماعی و جامعه اطلاعاتی
بازاریابی محصولات و خدمات اطلاعاتی در رسانه‌های اجتماعی
بررسی رابطه میان مهارت‌های تفکر انتقادی و سواد رسانه‌ای کارمندان بخش مدیریت نقد و بررسی فضای مجازی و تحلیل پیام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
نقش شبکه‌های اجتماعی در افزایش تعاملات آرشیویست با کاربر آرشیو: مطالعه موردی شبکه‌های اجتماعی فیسبوک، توییتر، یوتیوب و فلیکر
کاربرد رسانه‌های اجتماعی در خدمات کتابخانه‌های دانشگاهی: معرفی پایگاه اشتراک دانش
شبکه‌های اجتماعی و نقش آن در آینده کتابخانه‌های عمومی
بررسی وضعیت سواد رسانه‌های اجتماعی در بین جوانان
رسانه‌های اجتماعی وتجارت الکترونیک؛ سرمایه‌گذاری بر اذهان در قرن 21

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی
نویسنده، ،
ناشر چاپیانتشارات کتابدار
سال انتشار۱۳۹۴
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات490
زبانفارسی
شابک978-600-241-129-7
موضوع کتابکتاب‌های رسانه
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی

محدثه وطن دوست
۱۳۹۸/۴/۲۲
این کتابو قبلا خوندم، به بچه‌های رشته‌های رسانه و علم اطلاعات و دانش شناسی توصیه میکنم حتما بخونن
مشاهده همه نظرات 1

راهنمای مطالعه کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی

برای دریافت کتاب رسانه‌های اجتماعی در مراکز اطلاع‌رسانی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.