معرفی و دانلود کتاب دست نوشته‌های آکرا

عکس جلد کتاب دست نوشته‌های آکرا
قیمت:
۲۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب دست نوشته‌های آکرا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب دست نوشته‌های آکرا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب دست نوشته‌های آکرا

کتاب دست نوشته‌های آکرا، اثری ویژه با جملات جادویی و شگفت‌انگیز از پائولو کوئیلو است. رمانی که در عالم داستان و واقعیت سیر می‌کند و به روایت حکیم یونانی مشهوری به‌ نام کوپتا می‌پردازد. دست نوشته‌های آکرا قرن‌ها بعد از نگاشته شدن، توسط مردی انگلیسی کشف می‌شود.

در کتاب دست نوشته‌های آکرا (Manuscript Found in Accra) تشخیص بین واقعیت و داستان، آسان نیست و هیچ حد و مرزی برای هیچکدام، به چشم نمی‌خورد. اساس این دست نوشته‌ها ارزش‌ها هستند که هرگز نمی‌توان آن‌ها را داستان دانست. این ارزش‌ها در طول زمان وجود خواهند داشت و جاری خواهند بود.

در ماه دسامبر سال 1945، دو برادر که در جستجوى مکانى براى استراحت بودند در منطقه حمرا دام در مصر علیا در غارى پناه جستند و در آن جا صندوقى پر از پاپیروس یافتند. به جاى اطلاع‌ دادن به مقامات محلى، آن دو تصمیم گرفتند آن‌ها را یکى یکى در بازار عتیقه بفروشند تا توجه مقامات دولتى جلب نشود. مادر این جوانان که از «انرژى منفى» آن‌ها مى‌ترسید، تعدادى از پاپیروس‌هاى تازه کشف شده را سوزاند.

سال بعد به دلایلى که تاریخ از آن‌ها مطلع نیست، آن دو برادر با هم دعوا کردند. مادرشان که این نزاع را نتیجه همان «انرژى‌هاى منفى» مى‌دانست، پاپیروس‌ها را به یک کشیش سپرد و کشیش یکى از آن‌ها را به «موزه قبطى قاهره» فروخت. در آن‌جا نام نسخه خطى ناگ حمدى را به این پاپیروس‌ها دادند که این نام هنوز روى آن‌ها هست (ناگ حَمَدى نزدیک‌ترین شهر مصر به مکانی است که این نسخه‌ها در آن پیدا شدند). یکى از کارشناسان موزه، تاریخ‌نویس ادیان، ژان دورس به اهمیت این کشف پى‌برد و براى نخستین‌بار در سال 1948، در مقاله‌اى به آن اشاره کرد.

سایر پاپیروس‌ها کم‌کم در بازار عرضه شدند. این پاپیروس‌ها ترجمه یونانى متونى هستند که بین اواخر قرن اول پیش از میلاد مسیح تا سال 180 پس از میلاد مسیح نوشته شده‌اند و این مجموعه را «اناجیل اپوکریفال» نیز مى‌نامند زیرا در اناجیل چهارگانه‌اى که امروز مى‌شناسیم جا ندارند. چرا؟

زیرا در سال 170 میلادى گروهى از اسقف‌ها گردهم آمدند و تصمیم گرفتند که کدام متون مى‌توانند در «عهد جدید» جا بگیرند. ملاک و ضابطه انتخاب خیلى ساده بود: هر آنچه مى‌توانست براى مبارزه با باورهاى کفرآمیز و تفرقه‌آفرین آن زمان به کار آید، انتخاب شد. چهار انجیلى که اکنون مى‌شناسیم و نامه‌هاى حواریون و هر آنچه مى‌توان «منسجم» نامید و به باور اسقف‌ها مهم‌ترین اصول اعتقادى مسیحیت بودند، در این مجموعه گنجانیده شد. در کتاب موراتورینکانن یا شریعت موراتورین به این گردهمایى اسقف‌ها و فهرست اسامى آنان اشاره شده است. سایر کتاب‌ها و نوشته‌ها، مثل مجموعه متونى که در ناگ حمدى یافت شدند، یا به این دلیل حذف شدند که توسط زنان نوشته شده بودند (مثل انجیل به روایت مریم مجدلیه) یا به این دلیل که مسیح را به عنوان کسى توصیف مى‌کردند که از مأموریت خویش آگاه بود و به همین دلیل مصلوب شدن او کمتر دردآور و مصیبت‌بار مى‌نمود.

در سال 1974 یک باستان‌شناس انگلیسى به نام سروالتر ویلکینسون یک نسخه خطى دیگر پیدا کرد که به سه زبان: عربى، عبرى و لاتین نوشته شده بود. چون مى‌دانست که قانون در مورد اسناد یافته شده در مصر چه مى‌گوید، او متن را به بخش سرپرستى عتیقه‌ها در موزه مصر فرستاد و در پاسخ به او گفته شد که حداقل 155 نسخه دیگر از این سند در جهان پخش شده که سه تاى آن در موزه یافت مى‌شود و همه آن‌ها تقریبا شبیه هم هستند. پس از تست کربن 14 که براى تعیین عمر مواد آلى به کار مى‌رود، معلوم شد که این متن تقریبا جدید است و به احتمال زیاد به سال 1370 میلادى برمى‌گردد. خیلى ساده ردپاى این نسخه را گرفتند و دیدند که به شهر «آکرا» بازمى‌گردد که در خارج از سرزمین مصر است. به همین دلیل سر والتر اجازه کتبى خارج کردن این متن از مصر را از دولت وقت گرفت و آن را با خود به انگلستان برد...

پائولو کوئلیو (Paulo Coelho) نویسندۀ اهل برزیل است. می‌توان گفت تمام مردم جهان کتاب‌های او را دوست دارند و طرفداران زیادی دارد. کتاب کیمیاگر این نویسنده معاصر، رکورد بیشترین تعداد ترجمه به زبان‌های مختلف در کتاب گینس را دارد و همچنین رکورددار پرفروش‌ترین کتاب در تاریخ برزیل است. پائولو جوایز بین‌المللی بسیاری را کسب نموده است که از میان آن‌ها می‌توان به دریافت نشان شوالیه از فرانسه، جایزه کریستال از انجمن جهانی اقتصاد و جایزه ادبی بامبی از آلمان، اشاره کرد. دست نوشته‌های آکرا بیست و دومین اثر پائولو کوئلیو محسوب می‌شود. آثار وی تاکنون به 73 زبان ترجمه شده‌اند و بیش از 140 میلیون نسخه از آن‌ها به فروش رفته است.

جملات برگزیده کتاب دست نوشته‌های آکرا:

- باید به عشق اجازه نزدیک شدن بدهى.
- ناکام کسى است که شکست را نمى‌پذیرد.
- اگر شما هرگز تنها نباشید، نمى‌توانید خود را بشناسید.
- هدف بزرگ ما در زندگى عشق است. باقى سکوت است.
- تلاش نکنید که به هر قیمتى دوستتان بدارند، زیرا که عشق قیمت ندارد.
- عشق تنها یک کلمه است تا زمانى که کسى از راه برسد و معنایى به آن بدهد.
- «مشکلات» نام ابزارى قدیمى است که اختراع شده بود تا به ما کمک کند که خود را بشناسیم.
- زخم‌ها مدال‌هایى هستند که در تن تو داغ آن‌ها به جا مانده است، و دشمن تو از آن‌ها خواهد ترسید.

در بخشی از کتاب دست نوشته‌های آکرا می‌خوانیم:

کلمات زیبا را شاعران مى‌گویند و روزى کسى خواهد نوشت:
من به خواب رفتم و در رؤیا دیدم که زندگى تنها سعادت است.
بیدار شدم و دریافتم که زندگى وظیفه است.
وظیفه‌ام را انجام دادم و کشف کردم که زندگى سعادت است.
کار تجلى عشق است، عشقى که آدمیان را به یکدیگر پیوند مى‌زند. از طریق آن درمى‌یابیم که ما قادر نیستیم بدون دیگران زندگى کنیم، و دیگران نیز به ما نیازمندند.
کار دو نوع است.
یکى کارى که انجام مى‌دهیم چون ناچاریم نان روزانه خویش را به دست آوریم. در این صورت آدم‌ها بیشتر دارند وقتشان را مى‌دزدند، و متوجه نیستند که هرگز نمى‌توانند این وقت را پس بگیرند.
آنان همه زندگى‌شان را تلف مى‌کنند و در رؤیاى روزى هستند که بالاخره خواهند توانست استراحت کنند. و زمانى که آن روز فرا مى‌رسد، آنان پیرتر از آن خواهند بود که از آنچه زندگى به آنان عرضه مى‌کند لذت ببرند. آنان مى‌گویند: «من حق انتخاب ندارم.»

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب دست نوشته‌های آکرا
نویسنده
مترجمدل آرا قهرمان
ناشر چاپیانتشارات ذهن آویز
سال انتشار۱۳۹۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات192
زبانفارسی
شابک978-600-118-140-5
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان تاریخی خارجی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب دست نوشته‌های آکرا

پاشا سعید
۱۴۰۲/۰۹/۱۳
کتاب با اینکه داستانی آغاز میشود ولی داستان نیست و صحبت‌های یک ادیب با مردم شهر گرفتار در محاصره است. موضوعات این صحبتها عشق، وفاداری، صبر، وحدت و... هستند که هر کدام توسط یکی از افراد پرسیده میشود و کاراکتر اول داستان در مورد اون فی البداهه سخن میگوید.
کتاب کیمیاگر هم اثر این نویسنده اگر اونو و
خوندید دوست داشتید این میتونه براتون جذاب باشه.
فقط یه مشکلی که داره اینه که کتاب فهرست بندی نشده
از کتاب: "خرد در پاسخ‌هایی نیست که دریافت میشود بلکه در پرسش هاییست که با غنای خود به چالش کشیده است"
مهدى حسین زاده
۱۳۹۷/۰۱/۰۵
سلام. ممنون از رایگان کردن بعضى از کتابهاتون! شما خیلى خوبین که برا کسایى که توان مالى خریدن کتابو ندارن، رایگان میکنین بعضى از کتابهارو. زنده باشین
یاسر حاتمی
۱۳۹۷/۱۰/۱۱
من دوس داشتم کتابو
نکات خوبی داشت
بسیار هم انسان دوستانه تالیف شده بود، اما حس میکنم یه جاهایی خسته کننده میشد که اونم میشه شاید به خاطر سبک نگارش بود
اخرش هم من دوست داشتم بدونم چه اتفاقی واسه مردم شهر افتاد
که نبود
مهرداد نقدعلیان
۱۳۹۷/۰۱/۰۶
واقعا جای تقدیر بسیار داره این کاره تون که با رایگان کردن کتاب باعث میشین به افراد کتابخوان اضافه بشه. همونطور که میدونین سرانه مطالعه کتاب در ایران خیلی پایینه. شما با این کار بهانه نخوندن کتاب رو تقلیل میدین. من واقعا ازتون متشکرم
محمود محمدی
۱۳۹۷/۰۱/۰۷
کتاب جالبی بود
ولی نقدی که میشه به کتاب وارد کرد این هست که شخصیت‌هایی اول کتاب معرفی میکنه ولی در ادامه هیچ صحبتی دیگه‌ای از اونا نمیکنه یا میتونست کتاب جمع و‌جور تر از اینکه هست باشه یجاهایی تکرار صحبتهای قبلی هست فقط
فهیمه
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
نوشته‌های پائولو بی نظیره. کتاب هاش رو نباید مثل داستان یکی دو روزه خوند. باید حرفهاش و مزه مزه کنی. هایلایت کنی و چند بار هایلایتها رو بخونی و اگر نیاز شد دوباره کتاب رو بخونی. به شدت توصیه میکنم بخونیدش.
رامین امام
۱۳۹۷/۱۰/۰۸
پابلو کوئیلو نویسنده‌ای خلاق با فلمی جادوئی. هر صفحه از کتاب شما را وادار می‌کند تا آن را تا انتها ادامه دهید. بخوانید تا به اندیشه‌های نویسنده پی ببرید
sonia s
۱۳۹۷/۰۱/۱۱
کتابی بی‌نظیر که واقعا از خوندنش لذت بردم. ممنون از رایگان کردن این کتاب ارزشمند.
لطفا کتاب خیانت رو هم از این نویسنده توانمند توی کتابراه قرار بدید.
ممنون
narges moradi
۱۴۰۱/۰۸/۰۶
اکثر کتابهای پائولو داستان محوره و غیر قابل پیش بینی، بیشتر شبیه افسون هست ورویا، این کتاب کمتر از کتابای دیگه‌اش منو جذب کرد، بیشتر به واژه‌ها و نقشها پرداخته بود تا داستان
Behnam Safari
۱۳۹۷/۰۱/۰۵
کوئلیو قلم سحر آمیزی داره و مفاهیم عرفانی و فلسفی را با قلم شیرینی در آمیخته و به جان خواننده آثارش نفوذ میکنه
Monir Naghikhani
۱۴۰۰/۰۲/۱۹
واقعا سپاسگزارم از شما، کلا نوشته‌های پائولو کوئیلو را دوست دارم، به مسائل خوبی میپردازد. ممنونم
نیلوفر معتبر
۱۳۹۹/۱۲/۱۱
با زبانی نغز و روان، اثری خلق شده که تاثیرش از صد تا اثر که زبانشون سخت و مثلاً پرمفهومه، بیشتره!
ترجمه هم کاملاً روانه... در کل پیشنهاد میشه👍
فرزانه سعیدی
۱۴۰۰/۰۷/۰۵
اصلا هدف کتاب مشخص نیست و سردرگمی دیده میشه و شاید مترجم از خودش خاطره اضافه کرده.. من تا وسطش خوندم ولی دیگه نمتونم ادامش بدم…
بهنام اکابری
۱۳۹۷/۰۱/۰۵
سلام
من هم با دوستان موافقم
نوشته‌های پائولو کولیو رو‌نمیشه ازدست داد
ممنون از خدماتتون🌹🌹
mitra.mh. 46
۱۴۰۲/۱۰/۲۰
کتابی ادبی و فلسفی بود که در دل متن زیبا و روانش اندیشه‌های متعالی، انسانی، اخلاقی و معنوی آموزش داده میشد.
مشاهده همه نظرات 53

راهنمای مطالعه کتاب دست نوشته‌های آکرا

برای دریافت کتاب دست نوشته‌های آکرا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.