معرفی و دانلود رایگان کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی
برای دانلود قانونی کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی
عباس اژدرالدینی در کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی دید تازهای نسبت به تشکلها و فعالیتهای دانشجویان در کارهایی به غیر از مطالعات درسی و دلیل چنین فعالیتهایی را در اختیار شما قرار میدهد.
درباره کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی:
دانشجویی که به دانشگاه آمده و هدفش این است که تا مقطع دکتری تخت گاز برود، چرا و چگونه بر اثر واکنش در برابر وضعیتی که اکثر دانشجویان در برابرش سکوت میکنند و به کار خود مشغول میمانند، در بین راه مسیرش تغییر مییابد و سرنوشتش به طور کل عوض میشود. قسمت مهمی از هدف نگارش این کتاب، آشنایی با خصایص اخلاقی و مصائب فعالان دانشجویی است. این کتاب خاطرات یک فعال کوچک دانشجویی از تشویقها، تنبیهها، سختیها، بیمها و امیدهایی است که نویسنده آنها را تجربه کرده است.
نکوداشتهای کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی:
خاطره مجاهدتها و خدمات ایشان به عنوان یک فعال دانشجویی دانشگاه سراسری برای من آموزنده و شیرین بود. مطالعه این اثر زیبا را به همگان پیشنهاد میکنم. (دکتر حسین شیرمحمدی)
هم تجربههای خوبی در قالب داستان واقعی در آن وجود دارد و هم مشوق خوبی برای ما خواهد بود که لحظات و دورههای متفاوت زندگی را چه زیبا میتوان در قالب اثری ماندگار درآورد. (محمود پیرهادی)
کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی مناسب چه کسانی است؟
مطالعه این کتاب به همه دانشجویان و کسانی که به گونهای با دانشجویان در ارتباط هستند، توصیه میشوند.
در بخشی از کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی میخوانیم:
اطلاع داشتم که جلسات کمیته انضباطی در دانشگاه ما شنبهها برگزار میشود. منشی ایشان گفتند که ما خودمان شما را مطلع خواهیم کرد. شنبه اول خبری نشد. شنبه بعد به دفتر معاونت دانشجویی - فرهنگی رفتم و پرسیدم که کی قرار است جلسه کمیته انضباطی من تشکیل شود؟ منشی جواب داد که الان در حال انجام است. جالب بود. حتی به من اطلاع نداده بودند که از خودم دفاع کنم.
به داخل جلسه راهنمایی شدم. مطابق صحبتهای انجام شده، انتظار داشتم آقای م. م هوایم را داشته باشد، ولی مدام با پرسیدن سؤالاتی با لحن تند یا طعنهآمیز، به من حمله میکرد. کمی گیج شده بودم. اول تصور کردم قصد دارد در ظاهر خود را طوری نشان دهد که مشخص نباشد ما با هم رابطه خوبی داریم. ولی بعد تردید کردم که نکند رودست خورده باشم ولی چون از چیزی مطمئن نبودم، عادی رفتار کردم.
حکم کمیته انضباطی در حضور خود ما صادر نمیشد و چند روز بعد طی نامهای کتباً به دست ما میرسید. مجازات تعیین شده برایم «توبیخ کتبی با درج در پرونده» بود. شنیده بودم این حکم میتواند برای استخدام شدن، مشکل ایجاد کند. این حکم فقط یک بند با مجازات «تعلیق از تحصیل در دانشگاه» فاصله داشت.
به دفتر او رفتم و گفتم مگر قرار نبود که حکم من «تذکر شفاهی بدون درج در پرونده» باشد؟ اینطور توجیه کرد که مهم نیست. شما تقاضای تجدید نظر کن. من در کمیته تجدید نظر، حکم شما را معلق میکنم. بدین ترتیب در صورتی که تا پایان تحصیل، جرمی مرتکب نشوی، این حکم خودبخود امحا میشود.
تازه متوجه شدم در چه دامی قرار گرفته بودم. تمام این بازیها برای این بود که تا زمان فارغالتحصیلی، من را با یک حکم معلق شده در مشت خود داشته باشد.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
مقدمه
آشنایی مختصری با تشکلهای دانشجویی
قبولی من در دانشگاه
شروع فعالیتهای فوق برنامهام
انتقادهای یکی از دانشجویان به عملکرد شورای صنفی دانشجویان
بابا اژدر
یک رئیس کمیته انضباطی خشن فقط برای یک سال
نشست شوراهای صنفی دانشگاه ها
دو باری که زیر فشار زیاد، به حال خودم گریهام گرفت
اولین باری که به کمیته انضباطی دعوت شدم
سابقه قبلی تخلف از وعده
اخباری از دیگر فعالان دانشجویی که اطلاع نداشتم
وقتی دوستانم، صلاحیتم را برای شرکت در انتخابات رد کردند
یک شب پر احساس و به یادماندنی
همکاریای که باورش برای خودم هم سخت بود
دعوت اعضای شورای صنفی برای پذیرفتن دبیری شورای مرکزی
حمله معلوم الحالان به رکورد کشور (سماجت امید در برابر تردید و ترس)
حمایت فعالان سیاسی از حرکت معلوم الحالان
بهانه آقای م. م برای دعوت دوبارهام به کمیته انضباطی
تنبیهی که بیدارم کرد
بازگشت معلوم الحالان
ماجرای روز دریافت مدرک فارغ التحصیلی
کنکور کارشناسی ارشد
یک مدیر کیلویی اجرا کن و آمارپرور کمتر، ایران جایی بهتر
درخواستهایی از دانشجویان
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب خاطرات یک فعال دانشجویی |
نویسنده | عباس اژدرالدینی |
ناشر چاپی | نشر مانیان |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 150 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-702642-9 |
موضوع کتاب | کتابهای خاطرات |
عباس اژدرالدینی در کتاب یک فعال دانشجویی بعد از فارغ التحصیلی در ایران، از خاطرات خود به عنوان نمونهای از عملکرد تیپ شخصیتی فعالان دانشجویی بهره گرفته تا به شما نشان دهد فعالان دانشجویی گوهرهایی هستند که بعد از فارغالتحصیلی میتوانند نظام اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ما را رشد دهند.
در برخی سازمانها مدیرانی هستند که جز گرداندن ظاهری و متوقف نشدن کار سازمانی که به آنها سپرده شده، وظیفه دیگری را بر دوش خود نمیبینند و اگر روزی کار بیشتری نسبت به وظایفشان انجام دهند، عمیقاً احساس بزرگی و خوب بودن میکنند. اگر انگیزهای جهت افزایش راندمان کاراییشان داشته باشند، ممکن است در عملکرد خود تغییراتی ایجاد کنند و اگر ملاک قضاوت روی لیاقت آنها، خروجی کارشان باشد، اغلب به هر قیمتی تمام هوش و حواسشان را روی آمار و آمارسازی متمرکز میکنند و گاهی نیز ممکن است هزینههای ناحقی از بیتالمال را برای نمایشهای خود صرف کنند. در مقابل این مدیران، افرادی نیز در این کشور هستند که بدون اینکه کسی از آنها توقعی داشته باشد یا مسئولیتی بر دوش آنها بگذارد، بیمنت به گونهای برای دیگران مفید واقع میشوند که گویی خود را وقف اطرافیان یا مردم کردهاند. آنها در انجام وظایف خود به بهترین نحو عمل کرده و برای دستیابی به حداکثر کارایی خود نیاز به مشوق و محرک خارجی ندارند. نمونههای بارز چنین افرادی را میتوانید در فعالان دانشجویی واقعی دانشگاهها ببینید.
این کتاب معرفی کسانی است که هر دانشگاه در هر سال، چندین نفر از آنها را به جامعه تقدیم میکند اما کل انرژی و استعداد خدمتشان در سطوح پایین سازمانها یا ادارات یا تلاش برای یک کسب و کار کوچک به هدر میرود