معرفی و دانلود کتاب حال خوب با حقوق و مزایا: خرده روایتهای یک کارمند پشت میزنشین
برای دانلود قانونی کتاب حال خوب با حقوق و مزایا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب حال خوب با حقوق و مزایا: خرده روایتهای یک کارمند پشت میزنشین
کتاب حال خوب با حقوق و مزایا نوشتهی مصطفی طباطبایی، مجموعهای است از تجربیات فردی خود نویسنده که از این طریق نشان میدهد چطور میتوانید مضاف بر دریافت حقوق و مزایا، به حال خوب برسید و از کاری که انجام میدهید حس رضایت داشته باشید. کتاب روایتگر قصهی مردی است که پس از چند سال تصمیم میگیرد شغل خود را عوض کند و در یک آژانس تبلیغاتی مشغول به کار شود.
دربارهی کتاب حال خوب با حقوق و مزایا
مصطفی طباطبایی در کتاب حال خوب با حقوق و مزایا داستان مردی چهل و یک ساله را بازگو میکند. او پس از سالها از کار خود استعفا داده و اکنون به مدت شش سال است که در یک آژانس تبلیغاتی مشغول به کار شده. او برای اینکه از قسمتهای مختلف زندگی خود، روزمرگیهای کسالتبار و اوضاع شغلی خود را تعریف کند و با خوانندگان در میان بگذارد، هر دفعه یک موضوع را انتخاب میکند. طباطبایی در کنار تعریف این قصهها و به اشتراک گذاشتن آنها، از احساس مثبتی نیز صحبت میکند که پس از این تغییر بزرگ، به دست آورده. نویسنده مدعی است که تعامل با همنوع خود در یک محل کار ثابت را میتوان وسیلهای برای گذر کردن از روزهای کسالتبار تلقی کرد. او در ادامه بیان میکند که تعاملات حرفهای و انسانی را میتوان در تمام محیطهای کاری دید و هر شخصی، فارغ از مقام و جایگاهی که در آن شرکت یا هر محل کار دیگری دارد، قادر است تا ارتباطات موثری برقرار کنند.
این کتاب تصویری کاملاً شخصی از فضای کاری و روابط مرتبط با آن ارائه میدهد و سبک نوشتاری آن به شکلی است که هر خوانندهای، با هر پیشینهی شغلی و در هر محیط کاری، میتواند با شخصیت اصلی کتاب همذاتپنداری کند. موضوعات مورد بررسی در این اثر، از مصاحبه، عنوان شغلی، مرخصی و... گرفته تا وداع با همکار، دورکاری، شغل دلخواه و... آنقدر گستردهاند که میتوان آنها را در تمامی محیطهای شغلی و شرایط کاری گنجاند. هر فردی، صرف نظر از نقش و موقعیت شغلی خود، قادر است با این مسائل مطرح شده در کتاب ارتباط برقرار کرده و از آن بهرهمند شود.
مصطفی طباطبایی کتاب حال خوب با حقوق و مزایا را با قلمی روان و زبانی شیوا نگاشته و در این حین قصد دارد چشمانداز جدیدی برای مخاطب به زندگی کاری باز کند و راه و روشهایی پیش پای او بگذارد تا بتواند رضایت شغلی خود را افزایش دهد و روابط کاریاش را بهبود بخشد. این کتاب میتواند برای هر فرد شاغلی، فارغ از نوع و سطح شغل، مفید و کاربردی باشد. شما نیز اکنون میتوانید این کتاب را که به یاری نشر دیوار چاپ و روانهی بازار شده است، تهیه کنید.
کتاب حال خوب با حقوق و مزایا برای چه کسانی مناسب است؟
اگر به دنبال ایجاد حال خوب در محیط کار هستید و میخواهید از روزمرگیهای ملالانگیز آن رها شوید، خواندن این کتاب میتواند به شما در این زمینه کمک کند.
در بخشی از کتاب حال خوب با حقوق و مزایا: خرده روایتهای یک کارمند پشت میزنشین میخوانیم
هیچچیز به اندازهی وابستگی احساسی و صمیمیت بین همکاران نمیتواند افراد را به ماندن در یک سازمان راضی کند. برخی افراد برای کسب حقوق بیشتر، موقعیت کاری بهتر و مسائل دیگر یک شرکت را ترک میکنند. اما اغلب تعداد آنها که میمانند بسیار بیشتر است و خیلی از آنها دقیقاً به همین دلیل میمانند که حالشان با محیط کارشان خوب است؛ منظورم بیشتر با همکارانشان است. مدیران ارشد شرکتهایی که محیط کاری منعطفی دارند معمولاً از این موضوع مهم آگاهاند. فکر میکنم آنها فضای لازم را برای نیروی کار فراهم میکنند تا بین همکاران صمیمیت و رفاقت شکل بگیرد. ایجاد ارتباط دوستانه و صمیمانه باعث میشود افراد تمایلی به تغییر شغلشان نداشته باشند و مدیران دیگر مجبور نشوند برای حفظ نیروهایشان مدام به آنها پیشنهادهای بهتر ارائه کنند. این ارتباط انسانی اغلب آنقدر قوی است که تا مدتها در ذهن فردی که محیط کارش را ترک میکند باقی میماند. محیط کار دوستانه و صمیمانه در دل کسی که آنجا را ترک میکند حسرتی درازمدت به جا میگذارد. این خودش برای آن سازمان نوعی موفقیت است که میتواند مثل یک خانه در قلب یکی از اعضای آن سازمان باقی بماند.
این وسط آنها که میمانند نقش بسیار مهمی ایفا میکنند. در جریان رفتنِ نیروها و جایگزین شدن آنها با افراد جدید یک چیز در معرض خطر است؛ فرهنگ سازمانی غالب. با جایگزین شدن افراد و حضور نیروهای جدید، که از سازمانهای دیگر وارد مجموعه میشوند، ممکن است فرهنگ سازمانیِ حاکم دچار مشکل و دستخوش تغییر شود. سازمان باید حواسش به میزان ورودیهای جدید و تعداد افراد ثابت همانها که ماندن را به رفتن ترجیح دادهاند باشد و نوعی موازنهی قدرت ایجاد کند تا فرهنگ سازمانی غالب بر مجموعه، با کمترین میزان تغییر، سرجایش باقی بماند؛ مگر آنکه مشکل از فرهنگ سازمانی باشد و خروج نیروها، بیش از هر چیز، از این مشکل نشئت بگیرد. در این صورت بهتر است فضا آنقدر باز شود که زمینه برای تغییر فرهنگ ناکارآمد فراهم شود.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
1: مصاحبه ی شغلی
2: مهاجر
3: شغل قبلی
4: میز کار
5: ارتباط با محیط
6: عنوان شغلی
7: صداقت
8: مرخصی
9: وداع با همکار
10: پناهگاه
11: تفریح
12: آیین صبحگاه
13: آن تایم
14: طناز طباطبایی
15: لذت بازی
16: دورکاری
17: جزئیات
18: اول یا دوم
19: برای خودت
20: ریشه
21: صداها
22: خیلی جدی
23: شناخت
24: کانون فرصت
25: سازگار با کار
26: شغل دلخواه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب حال خوب با حقوق و مزایا: خرده روایتهای یک کارمند پشت میزنشین |
نویسنده | مصطفی طباطبایی |
ناشر چاپی | انتشارات دیوار |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 121 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-4842-05-3 |
موضوع کتاب | کتابهای موفقیت شغلی، کتابهای خاطرات |