معرفی و دانلود کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین: علم حافظه
برای دانلود قانونی کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین: علم حافظه
کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین نوشتهی جاشوا فوئر، درمورد علم حافظه و هنر به خاطر سپردن همه چیز است. با شنیدن این کتاب میتوانید ترفندهایی برای تقویت ذهن و حافظه خود یاد بگیرید و هیچ چیزی را از یاد نبرید. این اثر در مدت زمان کمی توانست توجه مخاطبان زیادی را به خود جلب کند و در فهرست پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز و آمازون قرار بگیرد و بیش از 50 هزار نسخه به فروش برسد.
درباره کتاب صوتی قدمزدن روی ماه با اینشتین:
باهوشترین مرد جهان چه کسی است؟ جاشوا فوئر برای یافتن پاسخ این سؤال، تمامی مسابقات حافظه در آمریکا را دنبال کرد و تلاش کرد تا بتواند به این سؤال و هزاران سؤال دیگر درمورد مغز و حافظه پاسخ دهد. او در طی پژوهشهای خود به دنبال یافتن راهی برای تربیت حافظه بود و در آخر نتایج این تحقیقات خود را در کتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین (Moonwalking with Einstein) ثبت کرد.
نویسنده با کمک تحقیقات پیشرفته خود، ترفندهایی برای تقویت حافظه ارائه کرده و حقایق جذابی را درباره قدرت حافظه برای خواننده آشکار میکند. با شنیدن این کتاب مطالب علمی زیادی درمورد ذهن و حافظه خواهید آموخت و غرق در ماجرای هیجانانگیز سفر به دنیای ذهن میشوید. همچنین با استفاده از ورزشهای ذهنی ارائه شده در این کتاب میتوانید برای بهبود حافظه خود اقدام کنید.
تکنیک «کاخ حافظه» اصطلاحی است که جاشوا فوئر آن را برای ایجاد فن حافظه و کشف قدرت تصویرسازی ذهن نامگذاری کرد. او ذهن را به یک کاخ شبیه میکند که ما با همه جای آن آشنا هستیم و با قراردادن هر فکر در گوشهای از این کاخ نوعی اتصال بین مطالب جدید و قبلی به وجود میآید.
در این کتاب با اتکا به آخرین و پیشرفتهترین تحقیقات انجام شده طی یک سال، ورزشهای ذهنی کارسازی برای بهبود حافظه معرفی شده است. به یاد سپردن چیزها و درک حافظه بشر با شنیدن این کتاب بهکلی تغییر خواهد کرد. با شنیدن این کتاب به این نکته پی خواهید برد که همه ما مجموعهای از خاطرات هستیم و از طریق همین خاطرات میتوانیم مفاهیم جدید را بهخاطر بسپاریم.
نکوداشتهای کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین:
- این کتاب بسیار سرگرمکننده است. (نیویورکر)
- بسیار سرگرمکننده. (آدام گوپنیک)
- جالب و پر از جزئیات مفید در مورد فنون قدیمی آموزش حافظه. (بوستون گلوب)
- کاوشی روشنگرانه دربارهٔ تأثیر وسیع و پنهان حافظه بر تمامی جنبههای زندگی ما. (Goodreads)
- کتابی پرشور و عمیقاً جذاب... ادای احترامی شگفتانگیز به قوی بودن ذهن است. (واشنگتنپست)
- این کتاب هم سرگرمکننده است و هم اطمینانبخش. وی ادعا میکند تنها چیزی که برای داشتن یک حافظه بهتر لازم است، چند ترفند و یک تخیل وابسته به عشق است. (مورین داود)
- کاملاً خارقالعاده است... بخشی از زیبایی این کتاب این است که روشن میکند چگونه حافظه و درک دو چیز متفاوت نیستند. همچنین ایجاد توانایی استدلال و توانایی در حفظ اطلاعات را آموزش میدهد. (بیل گیتس)
- فریبنده... روایت این کتاب هوشمندانه و جالب است و مانند کارهای دکتر الیور ساکس، نویسنده انسان را قادر میسازد اسرار مغز را در یک زمینه فلسفی و فرهنگی بزرگتر قرار دهد. (میچیکو کاکوتانی - منتقد ادبی آمریکایی)
جوایز و افتخارات کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین:
- نامزد دریافت جایزه کتاب علوم برای کتابهای علمی (2012)
- نامزد جایزه Goodreads Choice برای داستاننویسی (2011)
شنیدن کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین به چه کسانی پیشنهاد میشود؟
اگر به شناخت ذهن و حافظه و کتابهای علمی علاقه دارید، از شنیدن این کتاب لذت خواهید برد.
جاشوا فوئر را بیشتر بشناسیم:
این نویسنده در سال 1982 و در واشنگتندیسی به دنیا آمد. او در آغاز جوانی به روزنامهنگاری مشغول شد و نوشتههایش در نشریههای معروفی مثل نشنال جئوگرافیک، اسکوایر، اسلیت، نیویورکتایمز و دیگر نشریات به چاپ رسیدند. وی در سال 2004 در رشتههای زیستشناسی تکاملی و بومشناسی فارغالتحصیل شد و دو سال بعد رتبه اول را در مسابقه حافظه از آن خود کرد.
جاشوا فوئر (Joshua Foer) از بنیانگذاران «Atlas Obscura» و مسابقه طراحی معماری «شهر سوکا» است. قدمزدن روی ماه با انیشتین اولین و مشهورترین کتاب اوست که توجه افراد مشهور زیادی ازجمله بیل گیتس را به خود جلب کرد.
جملات برگزیده کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین:
- اگر ما امروز اطلاعات کافی درمورد شیوهٔ سقراط نداریم، به این دلیل است که او خود در این باره چیزی ننوشته و شاگردان وی مانند افلاطون و گزنفون بودند که تحقیر نوشتن توسط او را به نگارش درآوردند.
- ذهن اغلب دچار اشتباه میشود، فراموش میکند و اشتباه به یاد میآورد. نوشتن روشی است که با آن ما میتوانیم بر محدودیتهای بیولوژیکی ذهن خود غلبه کنیم.
- اندیشههایی که بهصورت نوشته درآمدهاند میتوانند از نسلی به نسل بعد منتقل شوند، بدون ترس از اینکه در نتیجهٔ انتقال شفاهی در آنها دگرگونی صورت گیرد که مخصوص اینگونه از انتقال است.
- حافظهٔ ما دارای سیستم ارتباطی گروهی و غیرخطی است. برای اینکه شما به اطلاعات خاصی در ذهنتان دسترسی پیدا کنید، لازم نیست بدانید این اطلاعات در کجا ذخیره شدهاند. زمانی که لازمش داشته باشید بسیار راحت سروکلهاش پیدا میشود و یا نمیشود.
- بهترین روش برای اینکه در مرحلهٔ خودکار درجا نزنیم و خود را از وضعیت ثابت قابلقبول بیرون بکشیم، این است که روی شکستهایمان کار کنیم.
- همهٔ محدودیتهایی که ما برای خود قائل میشویم، همان اندازه که سرچشمهٔ روانی دارند، دارای سرچشمهٔ درونی هم هستند.
در بخشی از کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین میشنویم:
اگر شما در پاییز 2005 به دیدن من در دفتر کارم میآمدید، یک یادداشت میدیدید. نمونهای از حافظهی بیرونی من که به دیوار روبهرویی که پشت نمایشگر رایانه قرار داشت، نصب شده بود. هرگاه نگاهم را از نمایشگر برمیداشتم، چشمم به این یادداشت میافتاد: «فراموش نکن که همه چیز را به حافظهات بسپاری.» این یادداشت یک یادآوری بود که به من بگوید در طی چند ماه باقیمانده تا مسابقهی قهرمانی حافظه آمریکا، باید تلاش کنم تا ذهن آسان گیر خود را با الگوهای خلاقانهی حافظه تمرین دهم. در زمانهای کوتاه استراحت، به جای اینکه به جستجو در وبسایتهای گوناگون بپردازم، یا برای پیادهروی به اطراف بروم، فهرستی از واژههای تصادفی را برمیداشتم و آغاز به حفظ کردن آنها میکردم. یا به جای اینکه با خودم یک کتاب یا مجله برای مطالعه به مترو ببرم، صفحهای از اعداد را بیرون میکشیدم و سعی میکردم آنها را به خاطر بسپارم. آیا در آن هنگام متوجه بودم که زمان انجام این کارها چه اندازه عجیب و غریب میشوم؟ در آن زمان سعی من این بود که در زندگی روزمره از حافظهام استفاده کنم. حتی زمانهایی که روی چند مرحلهی سری مسابقه تمرین نمیکردم، باز هم از حافظهام کار میکشیدم.
پرسه زنی در خیابانهای اطراف محل زندگیام دستاویزی شده بود تا در مسیر پیادهروی شمارهی پلاک خودروها را حفظ کنم. افزون بر اینها به نامها توجه بسیاری میکردم. کمکم شروع به حفظ کردن خرید روزانهام کردم...
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی قدم زدن روی ماه با اینشتین: علم حافظه |
نویسنده | جاشوا فوئر |
مترجم | گیتی قاسم زاده |
راوی | بهادر ابراهیمی |
ناشر چاپی | نشر هورمزد |
ناشر صوتی | نشر ماه آوا |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۱۳ ساعت و ۷ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای صوتی تقویت حافظه، کتابهای صوتی هوش |
با عرض سلام و احترام به همهی اعضای محترم و گرانقدر کتابراه. با احترام؛ تجربه و برداشت شخصی من از این کتاب اینه که: این کتاب، کتابیه خاصّ و منحصر. اگر بخوام به اصطلاح، یک کلمه از آخرش بگم؛ میگم عالیه. خیلی خیلی عالی.
یک حقیقت بسیار بسیار مهم رو که در زندگی یاد نگرفتیم یا فراموش کردیم یا اصلا" اموزش ندیدم!
رو آشکار میکنه. و...
حقیقتی گرانمایه که در قالب یک رُمانِ خوب با خوانشِ بینهایت حرفه ای.
توصیه من اینه که حتما" این کتاب رو بخونید و به کودکان و نوجوانان و جوانانِ ایرانِ عزیز هم بیاموزید. برای همتون ارزوی موفقیت میکنم.