معرفی و دانلود بهترین کتاب‌های آموزش کار با کامپیوتر و اینترنت

چرا باید کتاب‌های آموزش کامپیوتر و اینترنت بخوانیم؟

اگر بخواهیم اساسی‌ترین ابزار و ابژه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی عصر کنونی را برشماریم، بی‌شک کامپیوتر و اینترنت نقش پررنگی در این بحث ایفا می‌کنند. در واقع، در حال حاضر در عصری زندگی می‌کنیم که اکثر روابط عاشقانه، اجتماعی، تجاری، بازاریابی، سیاسی و فرهنگی، درون فضای مجازی و پشت مانیتور کامپیوترها و نمایشگر تلفن‌های همراهمان شکل گرفته و پیش می‌روند. کامپیوتر از اساسی‌ترین و مهم‌ترین ابزارهای ساخته‌ی دست بشر، از جنگ جهانی دوم به بعد محسوب می‌شود و می‌توان گفت که اکنون در دورانی به‌سر می‌بریم که دنیای بدون کامپیوتر و اینترنت، چندان قابل تصور نیست.

کامپیوتر از دو بخش اساسی سخت‌افزار و نرم‌افزار تشکیل شده است. سخت‌افزار کامپیوتر از واحد پردازش مرکزی (CPU)، حافظه، دستگاه‌های ورودی (Input Devices) و خروجی (Output) تشکیل شده است. واحد پردازش مرکزی به‌عنوان مغز کامپیوتر شناخته می‌شود که وظیفه‌ی پردازش داده‌های موجود را بر عهده دارد. از انواع حافظه نیز می‌توان به موقت یا رَم و دائمی یا هارددیسک اشاره کرد. دستگاه‌های ورودی، ابزارهایی مانند کیبورد و موس هستند و دستگاه‌های خروجی نیز شامل مانیتور و پرینتر می‌شوند که به پردازش داده می‌پردازند. از سوی دیگر، نرم‌افزار سیستم نیز شامل سیستم‌عامل‌هایی مانند ویندور یا لینوکس و برنامه‌های کاربردی دیگر بر روی سیستم می‌شود.

اینترنت نیز ابعاد و بخش‌های مختلفی را در بر می‌گیرد. در فضای اینترنت، پروتکل‌های ارتباطی که دستگاه‌ها را مدیریت می‌کنند و مسئول ارائه‌ی نشانی به بسته‌های IP برای انتقال داده‌ها هستند، از اهمیت قابل توجهی برخوردارند. اینترنت زیرساخت‌هایی را در خود دارد که در پردازش و اتصال، نقشی کلیدی ایفا می‌کنند. سرورها، روترها و سوئیچ‌ها داده‌ها را در سطوح جهانی پخش و منتقل می‌کنند. سرور به کامپیوتری مرکزی گفته می‌شود که به دیگر کامپیوترها خدمات ارائه می‌دهد. از انواع سرور می‌توان به وب‌سرورها و سرورهای پایگاه داده اشاره کرد.

هوش مصنوعی نیز یکی دیگر از بخش‌های مهم حوزه‌ی علوم کامپیوتر و اینترنت است. هوش مصنوعی به‌عنوان شاخه‌ای از علم کامپیوتر، به طراحی سیستم‌هایی می‌پردازد که قادر به انجام وظایفی هوشمندانه و پیشرفته مشابه انسان‌ها هستند. هوش مصنوعی یک پدیده‌ی نوین است که همچنان پژوهشگران در حال بررسی و ارزیابی و تعریف آن هستند. در دنیای امروز، هوش مصنوعی در واقع به یک ماشین جست‌وجو و پردازنده در سطوح بسیار پیشرفته گفته می‌شود؛ سیستمی که البته توسط خود انسان‌ها طراحی و ارزیابی می‌شود.

از میان دیگر شاخه‌های علوم کامپیوتر و اینترنت، می‌توان به امنیت سایبری و به‌طور کلی فضای خصوصی اشاره کرد که از اهمیت بالایی برخوردار هستند. همان‌قدر که توسعه‌ی اینترنت یا هوش مصنوعی می‌تواند مفید یا کاربردی باشد، از میان رفتن فضای خصوصی یا مورد هجمه‌ی افراد ناشناس قرار گرفتن در این فضاها نیز منفی ارزیابی می‌شوند. در واقع حفظ فضای امنیتی و شخصی، یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌های صاحبان پلتفرم‌های مجازی و همچنین مردم و حتی سازمان‌های دولتی است. به همین روی، مباحثی چون هک، سایبری و فضای شخصی در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

با مراجعه به سایت و اپلیکیشن کتابراه، می‌توانید کتاب‌های الکترونیک و PDF حوزه‌ی آموزش علوم کامپیوتر و اینترنت را در دسته‌های «آموزش اینترنت» و «آموزش کامپیوتر» بیابید و برای خریداری یا دانلود آن‌ها و استفاده از مباحث کاربردی و مفیدشان اقدام کنید.

خواندن کتاب‌های آموزش کامپیوتر و اینترنت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

نمی‌توان کتمان کرد که دنیای امروز متکی به اینترنت و جهان مجازی است. در بسیاری از بسترهای شغلی و حرفه‌ای نیز مباحث مربوط به این حوزه، اهمیت و نقشی اساسی دارند. پس اگر در باب سازوکارهای مربوط به کامپیوتر و اینترنت کنجکاو هستید یا برای ارتقای شغل خود به آن‌ها نیاز دارید، این آثار را مطالعه کنید. از سوی دیگر با خواندن این کتاب‌ها به اهمیت علوم کامپیوتر و اینترنت در دنیای امروز نیز پی می‌بریم. همچنین برخی از این آثار، کاربردی همچون یک کتاب اطلاعات عمومی دارند و دانش شما را به‌روز نگه می‌دارند. این آثار در قالب نسخه‌های الکترونیک و PDF برای خرید و دانلود در دسترس شما قرار دارند.

پرطرف‌دارترین کتاب‌های آموزش کامپیوتر و اینترنت در کتابراه

آن دسته از عناوین صوتی، الکترونیک و PDF این حوزه که در وجوه آموزشی و ارائه‌ی مسائل، از بیان ساده‌تر و دقیق‌تری بهره‌ برده‌اند، در میان مخاطبان و کاربران کتابراه از شهرت و محبوبیت و آمار خرید و دانلود بالاتری برخوردار گشته‌اند. از میان این آثار برتر، پرفروش و پرطرف‌دار می‌توان به کتاب «فناوری اطلاعات و ارتباطات: مفاهیم و کاربردها» نوشته‌ی کنت سی لاودن و جین پی لاودن، کتاب «مبانی نظری و عملی کاربرد اینترنت در فرآیند تدریس و یادگیری» تألیف اسماعیل زارعی زوارکی، سید عبدالله قاسم تبار و اکبر مومنی راد و کتاب «آموزش گام به گام و تصویری کامپیوتر: به همراه آموزش اسمبل کردن سخت افزار» اثر مهسا شعبانی اشکاء اشاره کرد.

پیشنهاد برای دانلود کتاب‌های رایگان آموزش کامپیوتر و اینترنت در کتابراه

با ورود به سایت و اپلیکیشن کتابراه، می‌توانید تعداد قابل‌توجهی از آثار برتر و مفیدی که در این زمینه‌ی مطالعاتی و عملی منتشر شده‌اند را به‌صورت رایگان دانلود کنید. این آثار به شما کمک می‌کنند تا با مبانی این حوزه‌ی مطالعاتی آشنا شوید و سپس به خواندن کتاب‌های جدی‌تر و تخصصی‌تر بپردازید. از میان این کتاب‌ها که به‌صورت رایگان در کتابراه عرضه‌ شده‌اند، می‌توان به کتاب «امنیت در زندگی آنلاین» نوشته‌ی حسین سهلانی و کتاب «سفر به دنیای فناوری» اثر سعیده ساروخانی و مژگان کمیجانی اشاره کرد. این کتاب‌ها در فرمت‌های الکترونیک و PDF در اختیار مخاطبان قرار گرفته‌اند.