معرفی و دانلود کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت

عکس جلد کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت
قیمت:
۴۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت

در کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت، به تالیف حسین بابازاده مقدم، سعی شده تا نظریات مختلف و حتی‌الامکان بدون نگاه جانب‌دارانه، به عرفان قبالا بررسی شود تا بتوان از لابه‌لای نظریات مختلف (به‌خصوص اعتقاد یهودیان) به کنه حقیقت جاری و رازآلود قبالا دست یافت و شکل به راستی، گسترده و جهان شمول آن را به نگارش درآورد.

آیین قبالا را عرفانی یهودی و سنتی شفاهی برمی‌شمرند که نخستین بار از قرن یازدهم در میان یهودیان اسپانیا و جنوب فرانسه رایج گردید و پس از دو قرن، نخستین آثار مکتوب قبالایی که بر تفسیر عرفانی بر اسفار پنج‌گانه تورات استوار بود، به وجود آمده است. هسته اصلی قبالا را می‌توان در گفتارهای تلمود و در دو بخش «خداشناسی» و «خودشناسی» دنبال کرد. هدف قبالا را نخست برقراری ارتباط میان دنیای فانی و جهان آخرت و همچنین بیداری در برابر شر و نفس اماره و دستیابی به حد کمال است که البته بخش اعظم آن حول محور نجوم، حروف و اعداد بنا گشته است، می‌دانند. قبالا، که عصاره بنیادین تفکر عرفانی یهودی است، از یهودیت خاخامی (فقیهانه یا قشری) باز شناخته می‌شود.

برخی تفسیرهای قبالا را همچون کلیدی می‌دانند که می‌تواند گشایش‌دهنده تمام رموز جهان و خلقت بشریت باشد. در این مکتبی که امروز به‌نام قبالا شهرت یافته، سخن در مورد ماوراءالطبیعه به میان آمده است.

اصل عرفان به‌معنای شناخت خداوند متعال و تقرب جستن با نیت الهی به سمت اوست و قبول سختی‌ها در راه خداوند که قطعاً حاصلش تسلط بر نفس و بریدن از گناهان است و البته شاید در این راه خداوند توانایی‌های خاصی هم به بنده‌اش بدهد، توانایی‌هایی که فرد تقرب‌یافته آن را کتمان کرده و اسرار مگو را برای دیگران باز نخواهد کرد.

اما «عرفان» در اصطلاح به افعال، اقوال، متون، نگرش‌ها و سنت‌هایی اطلاق می‌شود که با تجربه‌های وحدت‌آمیز پیوند داشته باشند. عرفان را مى‌توان بسط و تفصیل دیدگاه‌هاى سنتى دینى دانست. عرفان سعى مى‌کند به باطن اصول عقاید رسمى و سنتى نفوذ کرده و از آن فراتر برود؛ تا نیازهاى افراد خاصى را که مى‌خواهند به تجربه مستقیم بدون وساطت گروه مشخصى از مفسران و متولیان رسمى دین، دست یابند، ارضاء کند. تعداد این افراد و تکرر ظهورشان در تاریخ و استقامتشان در این راه، همگى مؤید این نکته است که عرفان قوتش را از نقص و کمبودهاى شریعت‌گرایى تحریف‌شده، مى‌گیرد تا خلأهایى را که در کالبد فرسوده‌ی باورها و سنت‌های غلط و منحرف دینى وجود دارد، پر مى‌کند.

تجربه‌ی عرفانی در مفهوم گسترده‌ی خویش در سنت‌های دینی اسلام، یهودیت و مسیحیت، ادیان هنری، بودیسم و ادیان ابتدایی رخ داده‌اند. در برخی از این سنت‌ها، چنین ادعا شده است که این‌گونه تجارب به واقعیت فراحسی نظیر راما، برهمن یا نیروانا تعلق گرفته است.

اگر بخواهیم تجربه‌ی عرفانی را در شکل محدودش تعریف کنیم به شاخه‌های متعددی برمی‌خوریم که شامل: آفاقی و انفسی، الهی و غیر الهی، اتحاد با خدا، عرفان سلوکی یا جذبی و عرفان آپوفاتیک و کاتافاتیک است.

قبالای یهودی نیز در رایج‌ترین صورت از عرفان سلوکی است که هدف عارف در آن وارد کردن کیفیت رب‌النوع بودن در زندگی باطنی خود است؛ با این وجود، این‌که قبالا در صور سلوکی خود حتی در تعریف گسترده‌ی عرفان، عرفان باشد یا نه جای تردید دارد، گرچه با لحاظ آموزه‌ی اتحاد با رب‌النوع و مطلق بی‌نهایت می‌توان آن را عرفان تلقی کرد و یا شبه‌عرفان دانست!

در تعریف واژه کابالا یا قبالا آورده‌اند که: از ریشه عبری «قَبِلْ» به معنی قبول کردن، سر سپردن و دل سپردن است؛ و مجموعه تعالیم باطنی را در بر می‌گیرد که ما را به سنت عرفان یهودى ارجاع مى‌دهد. این کلمه تا قرن دوازدهم میلادى اهمیت چندانى پیدا نکرد، اما پیش از آن، جریانات عرفانى‌اى در درون یهودیت وجود داشت که مى‌توان آن‌ها را نیز جریانات قباله‌اى خواند؛ چرا که حاوى اصول اساسى مرامى هستند که نتیجتاً همان مکتب قباله شد.

آئین کابالا یا عرفان یهود، سنتی شفاهی بوده که پس از دو قرن، نخستین آثار مکتوب کابالایی که تفسیری عرفانی بر اسفار پنج‌گانه‌ی تورات بود، به وجود آمده است. هسته‌ی اصلی کابالا را می‌توان در گفتارهای تلمود و در دو بخش خداشناسی و خودشناسی دنبال کرد. اقلیت‌های یهودی هدف کابالا را، نخست برقراری ارتباط میان دنیای فانی و جهان آخرت و هم‌چنین بیداری در برابر شر و نفس اماره و دستیابی به حد کمال می‌دانند، که البته بخش اعظم آن حول محور نجوم، حروف و اعداد بنا گشته است. کابالا عرفانی رازگونه است که کلیه‌ی آموزه‌ها و تعالیم آن تأکید و اشاره بر این وجه دارند و هماره در صدد حفظ آن هستند. چه ‌اینکه معتقدند دوام آئین یهود و زبان عبری نیز مدیون رازگونه بودن کابالاست.

زمانی که سیر تاریخ معاصر بررسی شود، به راستی در می‌یابیم مفاهیمی چون مدرنیته، فمینیسم، سکولاریسم، سکسوالیسم، لیبرالیسم و... که تا به امروز، اندیشه‌ی معنا نهاد بشر را به تاراج برد و از آن ابزاری بی‌قید و مصرف‌کننده ساخت، وام‌دار انحرافی است که یهودیت در آن نقش بسزایی داشت. فراماسونرى نیز از قدیم با نوعى یهودیت منحرف یک کاسه بود؛ و از بطن آن عالمان و تئوریسین‌هایی بیرون آمدند که تنها برای بسط ‌این تفکر که هدف و نهایتی جز برپایی صهیونیزم جهانی نداشت نظریه‌پردازی کردند، کالج‌ها و میادین علمی ‌فراوانی را تأسیس نمودند و نیروی انسانی عامل و متفکر در ‌این باب را تربیت کردند.

جدای از سیر غیرمستقیمی‌ که برای کابالا در میان نحله‌های وارداتی چون شیطان‌پرستی می‌توان دید، کابالا به شکل نظری مدتی است که وارد فضای علمی‌ و به‌تبع آن مجازی‌ ایران شده است. مروجان اصلی آن در معنای شریعت و آئین به حق یهود، جامعه‌ی کلیمیان ‌ایران هستند که در عین‌حال، راه پرداخت آکادمیک به‌ این مبانی را در دین یهود بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، کاملاً مسدود می‌بینند. کسانی هستند که هم‌چون اعضای فروم‌ آیت‌الله معصومی تهرانی آن را نزدیک‌ترین عرفان به مولویه می‌پندارند. برخی در حوزه‌ی ادبیات مجازی تنها با دست‌یازی به ابتذال و افول قلم آن را در قالب داستان‌های وبلاگی فرومایه بیان می‌کنند (همچون وبلاگ «کابالا؛ دهکده‌ای از خاک و آدم» و کلیه‌ی لینک‌های ‌این وبلاگ)...

بسیاری از مفاهیم آن، شکل عبری مفاهیم رایج در فلسفه و عرفان اسلامی است. در واقع اندیشه‌پردازان مکتب کابالا، به دلیل زندگی در فضای فرهنگ اسلام در عهد تمدن اسلامی، و آشنایی با زبان عربی، به اقتباس از متون مفصل عرفان اسلامی دست زدند و با تأویل خود به آن روح و صبغه یهودی دادند. آنچه از زاویه تحلیل سیاسی حائز اهمیت است، «شیطان‌شناسی» و «پیام مسیحایی» این مکتب است و دقیقاً این مفاهیم است که کابالا را به‌عنوان یک ایدئولوژی سیاسی معنادار می‌کند.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
بخش اول: تاریخچة قبالا
از مصر باستان تا قبالا
اصول الحادی که به تورات افزوده شد
قبالا، تعالیمی مخالف اصول آفرینش
از شوالیه‌های مصر تا ماسون‌ها
سه نوع عرفان یهود
خطوط اصلى تحولات عرفان یهود
ضمائم
بخش دوم: بررسی تأثیرات کابالا در جهان معاصر
جایگاه کابالا در اسرائیل
فراماسونری
جذبه و تأثیر کابالا بر اومانیست‌ها
پیوندهای جریان روشنگری و باطنی‌گری عبرانی
این کابالا نیست!!
فعالیت‌های مروجین عرفان کابالا در حال حاضر
سمبل‌ها
عرفان کابالا به روایت صهیونیزم افراطی
بررسی جایگاه کابالا در ایران
ضمائم
جمع‌بندی
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت
نویسنده
ناشر چاپیموسسه فرهنگی هنری سیب سرخ نیکان
سال انتشار۱۳۹۵
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات215
زبانفارسی
شابک978-600-7790-21-2
موضوع کتابکتاب‌های یهودیت، کتاب‌های عرفان و تصوف
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت

مرتضی فاضلی
۱۳۹۸/۱۰/۳
خیلی خوب فرقه کابالا را تبیین کرده، اما اگر نمادها را بیشتر توضیح میداد خیلی عالی تر بود و اینکه سلطه از طریق نمادگرایی بر دنیا هم جالب بود
saman gharibi
۱۳۹۶/۹/۱۳
کتابی واقعاً عالی است امیدوارم از این دسته کتابها بیشتر درسایت قرار گیرد چون این نوع کتابها کمک زیادی به آیین شیطان پرستی واقعی می‌کند
ali ghorbanian
۱۴۰۰/۹/۴
اگر در این کتاب، از، کتاب، بیش تر از، سایت‌ها و وبلاگ‌های اینترنتی استفاده، می شد؛ با کیفیت تر، می بود
Yasi Yasmina
۱۴۰۰/۵/۲۲
عالی بود من خیلی خوشم اومد
مشاهده همه نظرات 4

راهنمای مطالعه کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت

برای دریافت کتاب کبالا میستی سیزم عبرانی: آیین شیطان، جادو و شهوت و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.