معرفی و دانلود کتاب کاربردهای تجارت سیار

برای دانلود قانونی کتاب کاربردهای تجارت سیار و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب کاربردهای تجارت سیار و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب کاربردهای تجارت سیار

کتاب کاربردهای تجارت سیار به قلم روح الله نوری و محمدرحیم اسفیدانی، ابتدا نگاهی اجمالی به سیر تکوین فناوری‌های موبایل‌های هوشمند داشته و سپس کاربردهای تجارت سیار را گام به گام معرفی، تعریف و تشریح نموده است.

تجارت سیار از اجزای گوناگونی همچون زیرساخت‌ها، تکنولوژی‌ها، چالش‌ها و ... تشکیل شده اما نکته‌ی حائز اهمیت در این حوزه، یادگیری و بکارگیری تجارت سیار در دنیای اقتصاد، تجارت و کسب ‌وکار است که این مهم به واسطه‌ی شناخت، درک، کاربرد و تحلیل کاربردهای تجارت سیار امکان‌پذیر می‌شود.

نویسندگان در کتاب کاربردهای تجارت سیار (Mobile commerce applications) ابتدا دسته‌بندی‌ها، مدل‌ها و تعاریفی که از کاربردهای تجارت سیار وجود دارد را به صورت اجمالی در اختیار شما قرار می‌دهند. بدین شکل که شما با مطالعه‌ی آن با نظرات گوناگونی که حول این موضوع توسط صاحب‌نظران صورت گرفته، آشنا شوید.

سپس در هر فصل به معرفی و تشریح تعدادی از کاربردهای تجارت سیار می‌پردازند. از جمله این کاربردها می‌توان به تبلیغات سیار، سلامت سیار، بازاریابی سیار، مدیریت دانش سیار و غیره اشاره نمود.

کتاب کاربردهای تجارت سیار مناسب چه کسانی است؟

تمامی مدیران، دانشجویان، محققان و علاقمندان که به زمینه‌ی فناوری‌های موبایل و کاربردهای آن علاقه‌مند هستند، می‌توانند از مطالب ارزشمند این کتاب بهره‌مند شوند.

در بخشی از کتاب کاربردهای تجارت سیار می‌خوانیم:

به صورت کلی اگر بخواهیم تعریفی از زنجیره ارزش ارائه کنیم می‌توان گفت، زنجیره ارزش نقشه‌ای است که در این نقشه کل شایستگی‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و فعالیت‌هایی که در یک بنگاه انجام می‌شود تا از طریق تولید محصولات یا خدمات و ارائه آن به مشتری بتوان برای مشتریان ارزش‌آفرینی کرد.

به این منظور، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌هایی انجام می‌گیرد تا بنگاه به یک مزیت رقابتی برسد و در نهایت منجر به سودآوری و ایجاد ارزش افزوده برای بنگاه بشود تا بتواند حیات و موجودیت خودش را در بازار حفظ بکند. تمام بنگاه‌ها و هر صنعتی زنجیره ارزش خاص خودش را دارد. بحث زنجیره ارزش توسط آقای مایکل پورتر مطرح شد، البته آقای پورتر مدلی جهان‌شمول و عام ارائه و سعی کرده زنجیره ارزش یک بنگاه را بیان کند.

اما هدف از طرح بحث زنجیره ارزش این بود که بر اساس این تعریف، زنجیره ارزش در تجارت سیار شناسایی شود. در بحث‌های قبل اشاره شد که تجارت سیار و تکنولوژی‌های سیار در طول تاریخ خود دارای یک روند تکاملی بودند؛ یعنی گام به گام تکامل پیدا کردند و اکنون چندین نسل از تکنولوژی‌های سیار را تجربه کرده‌ایم.

اولین نسل تکنولوژی سیار مبتنی بر سیستم‌های آنالوگ بودند و در اواسط دهه 1980 به‌وجود آمدند که در واقع با ظهور این نوع تکنولوژی‌ها سه نوع کسب ‌و کار در حوزه تکنولوژی‌های سیار شکل گرفت. این نوع از کسب ‌و کار در شکل زیر نشان داده شده است. همانطور که ملاحظه می‌شود سمت چپ اولین عنصر ارائه‌کنندگان خدمات سیار هستند که در واقع این‌ها وظیفه ایجاد ایستگاه‌های رادیویی را بر عهده داشتند تا از این طریق بتوانند سیگنال‌های مربوط به تکنولوژی‌های سیار را انتقال دهند.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
مقدمه
فصل اول: کلیات تجارت سیار
فصل دوم: طبقه‌بندی کاربردهای تجارت سیار
فصل سوم: بازاریابی سیار
فصل چهارم: تبلیغات سیار
فصل پنجم: سلامت سیار
فصل هفتم: مدیریت دانش سیار
فصل هشتم: دولت سیار
فصل نهم: یادگیری سیار
فصل دهم: حراجی سیار
فصل یازدهم: سرگرمی سیار
منابع و مراجع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب کاربردهای تجارت سیار
نویسنده،
ناشر چاپیانتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی
سال انتشار۱۳۹۳
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات253
زبانفارسی
شابک978-964-468-407-4
موضوع کتابکتاب‌های تجارت و بازرگانی الکترونیک
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب کاربردهای تجارت سیار

سیداحمدرضا حسینی
۱۴۰۲/۰۸/۲۶
کتاب بسیار مفید و کاربردی است. اما یک نکته این است که در کشور عملا زیرساخت‌های تکنولوژیک تجارت سیار وجود ندارد و عملا اگر کسی بخواهد در داخل کشور تجارت الکترونیک و سیار را استارت بزند واقعا باید چکار کند؟
مشاهده همه نظرات 1

راهنمای مطالعه کتاب کاربردهای تجارت سیار

برای دریافت کتاب کاربردهای تجارت سیار و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.