معرفی و دانلود کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی
برای دانلود قانونی کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی
کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی در رشد و پیشرفت توبولها، بیماری توبولی، بینابینی کلیه، آسیب عروقی به کلیه، سنگهای دستگاه ادراری، انسداد مجاری ادراری تألیف جوزف لوسکالزو، آنتونی فاوچی، دنیس کاسپر، استفان هاوزر، دن لونگو و لری جیمسون، بخشی از کتاب اصول پزشکی داخلی هاریسون میباشد که خواندن آن برای دانشجویان علوم پزشکی از واجبات شمرده میشود.
دربارهی کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی در رشد و پیشرفت توبولها، بیماری توبولی، بینابینی کلیه، آسیب عروقی به کلیه، سنگهای دستگاه ادراری، انسداد مجاری ادراری
این کتاب از مهمترین کتابهای مرجع رشته پزشکی در زمینهی بیماریهای کلیه و مجاری ادراری به شمار میرود و در 5 فصل گردآوری شده است. فصل اول بیماریهای پلی کیستیک و سایر اختلالات ارثی در رشد و پیشرفت توبولها را بررسی میکند. همچنین مواردی چون بیماریهای میتوکندریال، اختلالات مادرزادی کلیه و دستگاه ادراری، کلیه با مدولای اسفنجی، نفریت بافت بینابینی و توبولی کارایومگالیک، نفرونوفتیزیس و اختلالات ارثی رشد و پیشرفت توبول ها را شرح میدهد. فصل دوم مختص بیماریهای توبولی-بینابینی کلیه است. به علاوه، عناوینی چون نفریت بینابینی حاد، نفروپاتی کست زنجیره سبک، بیماری توبولی-بینابینی مزمن و درمان نفروپاتی همراه با لیتیم نیز در این فصل مطرح شدهاند. فصل سوم به طور اختصاصی به سنگهای دستگاه ادراری و نحوهی برخورد با این بیماران پرداخته است. فصل پایانی نیز دربارهی انسداد مجاری ادراری و درمان آنها، بحث کرده است.
کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی در رشد و پیشرفت توبولها، بیماری توبولی، بینابینی کلیه، آسیب عروقی به کلیه، سنگهای دستگاه ادراری، انسداد مجاری ادراری توسط دکتر دل آرا صالحی فر، دکتر آیدا معافی و دکتر راضیه لطفی ترجمه شده و به همت انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده و در بازار نشر عرضه شده است.
دربارهی مجموعه کتابهای اصول طب داخلی هاریسون
مجموعه کتابهای اصول طب داخلی (Harrison's Principles of Internal Medicine) راهنمای جامعی بیماریهای داخلی است. این مجموعه کتاب که فصلهای مختلف یک کتاب واحد است از مهمترین کتابهای درسی در حوزهی پزشکی داخلی محسوب میشود. کتاب اصول طب داخلی هاریسون اولین بار در سال 1950 منتشر شد و ویرایشهای متفاوتی از آن در سالهای مختلف به چاپ رسیده است. این کتاب موضوعات گستردهای مانند بیماریهایی با ویژگی بالینی، مبنای فیزیولوژیک و اپیدمولوژیک علائم و نشانههای بیماریها و نتایج کارآزمایی بالینی را پوشش میدهد.
تینسلی راندولف هاریسون (Tinsley Randolph Harrison) ویرایش 5 نسخهی اولیهای این کتاب را به عهده داشته است. نقش مهم او در شکلگیری مطالب اصول طب داخلی باعث شد تا نسخههای بعدی آن بهعنوان کتاب هاریسون شناخته شود. «پزشکی حرفهای»، «تجلیات کاردینال و ارائه بیماریها»، «فارماکولوژی (داروشناسی)»، «انکولوژی و خونشناسی»، «داروی مراقبتهای بحرانی» و پزشکی مشاوره» بخشی از سرفصلهای کتاب هاریسون است که انتشارات تیمورزاده در قالب کتابهای متفاوتی منتشر کرده است.
افتخارات مجموعه کتابهای اصول طب داخلی هاریسون
- پرفروشترین کتاب در حوزهی پزشکی داخلی
- شناختهشدهترین کتاب پزشکی در سراسر جهان
- عنوان اصلی فهرست Doody's در سال 2019
- ترجمه به بیش از 14 زبان مختلف
کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی در رشد و پیشرفت توبولها، بیماری توبولی، بینابینی کلیه، آسیب عروقی به کلیه، سنگهای دستگاه ادراری، انسداد مجاری ادراری
دانشجویان رشته پزشکی، کارورزانی که برای آمادگی آزمون جامع در حال مطالعه هستند و فارغ التحصیلان پزشکی که داوطلب آزمون جامع دستیاری برای ادامه تحصیل در یک رشته تخصصی ویژه هستند، میتوانند از این کتاب بهره کامل ببرند. علاوه بر این، پزشکان مشغول طبابت نیز برای مرور نکات کلیدی و خاص به این کتاب مراجعه میکنند.
با نویسندگان کتاب اصول طب داخلی هاریسون بیشتر آشنا شویم
دنیس کاسپر (Dennis Kasper) متولد فوریه 1943، میکروبیولوژیست و ایمونولوژیست آمریکایی است. او استاد پزشکی و پروفسور ایمونولوژی در دانشکده پزشکی هاروارد است. دکتر کسپر به دلیل تحقیقاتش در زمینهی تعاملات میکروبیوم و سیستم ایمنی شناخته میشود. او نقشی کلیدی در استفاده از بیولوژی مولکولی مدرن برای بررسی ارتباط بین میکروبها و سیستم ایمنی داشته است.
آنتونی فاوچی (Anthony Fauci) متولد دسامبر 1940، پزشک، دانشمند و ایمونولوژیست آمریکایی است که از سال 1984 تا 2022 مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) بوده است. دکتر فاوچی در دوران همهگیری کرونا بهعنوان مشاور ارشد پزشکی رئیسجمهوری آمریکا فعالیت داشته است.
استفان هاوزر (Stephen Hauser) متولد دسامبر 1949، متخصص نورولوژی و ایمونولوژی آمریکایی است. او استاد گروه نورولوژی در دانشگاه سانفرانسیسکو و متخصص مکانیسمهای ایمنی و مولتیپل اسکلروزیس در دانشگاه سانفرانسیسکو است. فعالیتهای او کمک بسیاری به شناخت و درمان بیماری ام اس داشته است. دکتر هاوزر در سال 2013 جایزهی شارکو را از فدراسیون بینالمللی مولتیپل اسکلروزیس و جایزهی محقق علوم اعصاب جاکوب جاویتز را دریافت کرده است.
دن لونگو (Dan Longo) استاد پزشکی دانشکدهی پزشکی هاروارد، پزشک ارشد بریگام و بیمارستان زنان و معاون سردبیر مجله پزشکی نیوانگلند است.
لری جیمسون (Larry Jameson) معاون ارشد و رئیس اجرایی سیستم بهداشت دانشگاه پنسیلوانیا و یکی از چهرههای برجستهی آموزش پزشکی در دانشگاههای آمریکا است. او ویراستار مقالات و کتابهای مرجع مهمی در زمینههای مختلف پزشکی بوده است.
جوزف لوسکالزو (Joseph Loscalzo) رئیس دپارتمان پزشکی و پزشک ارشد بریگام، بیمارستان زنان و هرسی است. او استاد تئوری و عمل پزشکی در دانشکدهی پزشکی هاروارد نیز هست.
در بخشی از کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی میخوانیم
2 علامت شایع افراد مبتلا به سنگ: حاد رنال کولیک و هماچوری زیاد بدون درد است. رنال کولیک یک اصطلاح غلط میباشد. زیرا درد عموما به طور کامل فرو نمینشیند، اگرچه شدت آن تغییر میکند وقتی سنگ به سمت حالب حرکت میکند. ناراحتی اغلب به صورت ناگهانی شروع شده همراه با درد یک طرفه. پهلو شدت درد به سرعت میتواند افزایش یابد. درد معمولا همراه با حالت تهوع و استفراغ میباشد، ممکن است بسته به محل سنگ گسترش یابد. اگر سنگ در قسمت تحتانی دستگاه ادراری، باشد درد به بیضه همان سمت در آقایان و به لبیوم همان سمت در خانمها گسترش مییابد. اغلب بیماران هماچوری گسترده بدون درد دارند. تشخیصهای دیگر ممکن است با رنال کولیک حاد اشتباه گرفته شود اگر سنگ در سمت راست اتصال حالب به لگن جانشکن حالب لگن قرار گرفته باشد کند علائم آن احتمالا مانند کولسیستیت حاد است.
اگر سنگ حالب زمانی را که از حاشیه لگن عبور میک بلاک کرده، باشد علائمی شبیه آپاندیست حاد میباشد. اگرچه بلاک در سمت چپ حاشیه لگن ممکن است با دایورتیکول حاد اشتباه گرفته شود. اگر سنگ در محل اتصال حالب مثانه قرار گرفته باشد بیمار افزایش ادرار، فوریت در ادرار کردن و تکرر ادرار را تجربه میکند. در زنان بیمار، علائم ممکن است باعث تشخیص غلط سیسیتیتهای باکتریال شود، ادرار حاوی سلولهای قرمز و سفید است، اما کشت ادرار منفی میباشد. یک سنگ انسدادی همراه با عفونت مانند پیلونفریت حاد تظاهر مییابد.
فهرست مطالب کتاب
فصل 339
بیماری پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی در رشد و پیشرفت توبولها
مقدمه
درمان بیماری کلیه پلی کیستیک اتوزومال غالب
درمان بیماری پلی کیستیک اتوزومی مغلوب کلیه
بیماریهای دیگری که همراه با کیستهای بزرگ کلیه است
دیگر اختلالات ارثی رشد و پیشرفت توبولها
نفرونوفتیزیس
نفریت بافت بینابینی و توبولی کارایومگالیک
کلیه با مدولای اسفنجی
اختلالات مادرزادی کلیه و دستگاه ادراری
بیماریهای میتوکندریال
فصل 340
بیماری توبولى - بینابینی کلیه
مقدمه
نفریت بینابینی حاد
درمان نفریت بینابینی آلرژیک
درمان نفروپاتی کست زنجیره سبک
بیماری توبولی - بینابینی مزمن
درمان رفلاکس وزیکو اورترال و نفروپاتی رفلاکس
درمان نفروپاتی همراه با لیتیم
اختلالات متابولیک
چشم انداز جهانی
فصل 341
آسیب عروقی به کلیه
ترومبوتیک میکرو آنژیوپاتی
درمان TP/HUS
ترومبوز ورید کلیوی
فصل 342
سنگهای دستگاه ادراری
برخورد با بیمار: سنگ کلیه
فصل 343
انسداد مجاری ادراری
مقدمه
درمان انسداد مجاری ادرار
نمایه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب هاریسون بیماریهای کلیه و مجاری ادراری 2015 (ویراست نوزدهم): بیماریهای پلی کیستیک و دیگر اختلالات ارثی |
نویسنده | لری جیمسون، جوزف لوسکالزو، آنتونی فاوچی، دنیس کاسپر، استفان هاوزر، دن لونگو |
مترجم | آیدا معافی، راضیه لطفی، دل آرا صالحی فر |
ناشر چاپی | انتشارات تیمورزاده |
سال انتشار | ۱۳۹۶ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 61 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-238-556-7 |
موضوع کتاب | کتابهای کلیه و مجاری ادراری |