معرفی و دانلود کتاب معماری زندگی: راهکارهایی برای ساختن یک زندگی موفق همراه با تمرینات عملی
برای دانلود قانونی کتاب معماری زندگی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب معماری زندگی: راهکارهایی برای ساختن یک زندگی موفق همراه با تمرینات عملی
زندگی موهبتیست که به رایگان به همهی موجودات عطا شده، اما متأسفانه بسیاری از انسانها راه صحیح استفاده از برکات الهی را نمیدانند. نسیم ترابی در کتاب معماری زندگی قصد دارد به شما کمک کند از نعمتهای الهی بهرهی بیشتری ببرید، قدرتهای ذهنتان را بهتر بشناسید و زندگی باکیفیتتری داشته باشید. این کتاب شما را راهنمایی میکند به آنچه شایستهاش هستید، دست پیدا کنید.
دربارهی کتاب معماری زندگی
شما به این دنیا دعوت شدهاید تا با پرورش تواناییها و بهبود ویژگیهای مثبت خود قدم در شاهراه موفقیت بگذارید و دنیا را برای خود و دیگر همنوعانتان تبدیل به جای بهتری کنید. البته بسیاری از افراد این رسالت مهم را فراموش میکنند و با غرق شدن در روزمرگی و عقبنشینی کردن به هنگام ناملایمات زندگی به درصد بسیار کمی از تواناییهای خود قانع میشوند. علت این اتفاق میتواند عدم آگاهی از قوانینی باشد که به کارگیریشان زندگی شما را به کلی تغییر میدهد.
نسیم ترابی در کتاب معماری زندگی موضوعات مهمی چون مدیریت زمان، اهمیت برنامهریزی، شکرگزاری و مراحل آن، حفظ سلامتی و آرامش و... را مطرح کرده و برای اجرای هریک از این الگوها، راهکارهای کلیدی مناسبی در اختیار شما قرار داده است. او معتقد است نوشتن اهداف روزانه و فکر کردن مدام به آنها تأثیر غیرقابل انکاری در موفقیت افراد دارد.
نسیم ترابی همچنین با تأکید بر معجزهی شکرگزاری و ارتعاش بالای آن شما را به دیدن نعمتها، استفاده از آنها و قدردانی برای داشتنشان دعوت میکند. مهم نیست نعمتی که بابتش خدا را شکر میکنید یک وعده غذای سالم باشد یا یک موفقیت تحصیلی بزرگ، بلکه مهم این است که جاری شدن برکات الهی را در لحظه لحظهی زندگیتان ببینید و قدردان آن باشید.
از دیگر راهکارهایی که میتواند به موفقیت شما کمک کند، ایجاد عادتهای تازه و حذف عادات کهنه از برنامهی روزانهتان است. البته این کار نیازمند زمان است و میتوانید برای تشویق بیشتر ذهنتان از عادات سادهی مثبتی چون پنج دقیقه مطالعه پیش از خواب، ده دقیقه پیادهروی صبحگاهی، خوردن یک میانوعدهی ساده و... شروع کنید و این عادتها را هر روز تکرار کنید تا بهمرور جزو روتین زندگیتان شوند؛ سپس با گسترش عادات مثبت این دایره را بزرگ و بزرگتر کنید.
کتاب معماری زندگی را انتشارات مانیان منتشر کرده و در دسترس علاقهمندان به کتابهای موفقیت و خودسازی قرار داده است.
کتاب معماری زندگی مناسب چه کسانی است؟
اگر میخواهید عادات ذهنی کهنهتان را کنار بگذارید و با استفاده از انرژیهای معنوی و طراحی یک برنامهریزی مؤثر در مسیر موفقیت قدم بگذارید، این کتاب راهنمای مناسبیست که انگیزهی کافی را در شما ایجاد خواهد کرد.
جملات برگزیدهی کتاب معماری زندگی
- خداوند در سوره غافر آیه 60 میفرماید: «وَقَالَ رَبُّکُمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ»، بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.
- چیزی به اسم شکست وجود ندارد، شما فقط نتیجهی تلاشتان را دریافت میکنید. (آنتونی رابینز)
- داشتن هدف و بهدنبال هدف رفتن چیز خوبی است، اما عاشق هدف بودن چیز دیگری است. (دکتر حسابی)
- اگر برای قطع یک درخت شش ساعت فرصت داشته باشم چهار ساعت آن را صرف تیز کردن تبرم میکنم. (ابراهام لینکن)
- گرچه نوای بلبلان، هست دوای بیدلان / خامُش تا دهد تو را، عشق جز این جرایتی (مولانا)
در بخشی از کتاب معماری زندگی: راهکارهایی برای ساختن یک زندگی موفق همراه با تمرینات عملی میخوانیم
برای اینکه بتوانیم عادتهای جدید و مثبت را به زندگی خودمان اضافه کنیم، قبل از ایجاد عادت جدید، باید از خودمان بپرسیم انجامدادن این کار چه منافعی در آینده برای من دارد. وقتی جواب سؤال را متوجه شویم، انگیزهای در ما ایجاد میشود که عادت جدید را تمرین کنیم تا درونی شود. درحقیقت برای چرایی کارمان یک عادت و چگونگی قوی پیدا کردهایم که باعث میشود دردها و ترسهای تغییر را بپذیریم. انسانها از تغییرکردن و انجام کارهای جدید میترسند؛ چون دوست ندارند از منطقه امن خود خارج شوند. مغز اجازه تغییر را بهما نمیدهد، چون میداند تغییرات با درد و سختی همراه هستند و میخواهد در برابر درد از ما محافظت کند. غافلازاینکه با این شرایط چهبسا هدفهای بزرگی قبل از بروز در نطفه خفه شوند. درچنین شرایطی زندگی راکد و بی شور و شوق میشود و رکود، انسان را نابود میکند. پس چون تغییر باورهای ذهنی و تربیت مغزمان با رسیدن ما به اهدافمان رابطه مستقیم دارد، باید برای آن زمان صرف کرد و تمرین بسیار انجام داد تا پیروز شویم.
یک روش برای اینکه یک عادت را درونی کنیم و مغزمان را نسبتبه آن آشنا کنیم، این است که باید عادت جدید را به یک عادت روزمره قدیمی گره بزنیم تا آن را یدک بکشد؛ مثلاً عادت جدید کتابخواندن را به عادت خوردن چای عصرانه گره بزنیم. هر روز عصر همراه با خوردن چای، کتاب بخوانیم تا این کار برای مغزمان عادیسازی شود. زمانی که عادتهای خوب کوچک را کمکم وارد زندگی کنیم، شخصیت ما متحول میشود و در پی آن رفتارهای خوب در ما ظاهر میشوند و ما را تبدیل به یک انسان کامل میکنند. پس برای ایجاد عادتهای جدید باید هدفگذاری کنیم. هدفگذاریهای ما باید کاملاً آگاهانه و با شناخت باشند. اگر اهداف انتخابشده با ارزشهای ما هماهنگ نشود، باعث ازدستدادن زندگیمان میشود. پس باید اهدافِ مناسب با شیوه زندگیمان را با زمانبندی مناسب مکتوب کنیم و برای اینکه ذهن راحتتر آن را بپذیرد و راحتتر برای رسیدن به آن برنامهریزی کند، باید هدفهای بزرگ را به چند هدف کوچکتر تقسیم کرد تا دسترسی به آن آسانتر و روشنتر شود.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
میهمانی دنیا
شاهکلید زندگی
باورها
تصمیمگیری
تلاش برای تغییر
خستگیناپذیر باشید
تفکر کنید
قدرت تصویرسازی
منِ آرمانی، منِ واقعی
دوستان
آرامش
قضاوت کردن
کمالطلبی
اهمیت برنامهریزی
ایجاد عادتهای جدید
مدیریت زمان
قوانین آفرینش
داشتن انگیزه
جسم سالم
انسان موفق
قدرت ذهن
ندای درون
سکوت
شکرگزاری
سخن پایانی
یادداشت
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب معماری زندگی: راهکارهایی برای ساختن یک زندگی موفق همراه با تمرینات عملی |
نویسنده | نسیم ترابی |
ناشر چاپی | نشر مانیان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 124 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-310-030-7 |
موضوع کتاب | کتابهای راه و رسم زندگی، کتابهای خودسازی |