معرفی و دانلود کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری)
برای دانلود قانونی کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری)
فاطمه محمودی در کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری)، به بررسی میزان اثرگذاری هویت، اشتیاق و جذب مشتری از طریق شبکههای اجتماعی میپردازد و تکنیکهایی را به شما میآموزد که به کمک آنها میتوانید مشتریانتان را به برند خود وفادار سازید.
دربارهی کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری):
شبکههای اجتماعی یک وسیله ارتباطی جدید برای ارتباط افراد با یکدیگر است تا از آخرین اخبار و محصولات سازمانهای انتفاعی و غیرانتفاعی مطلع شده و با افراد مشهور و خبرسازان همراه شوند. شبکههای اجتماعی را به عنوان یک فناوری به منظور تسهیل ارتباطات و تعاملات تعریف میکنند و اینکه امکان همکاری میان مذاکرهکنندگان را فراهم میسازد. رسانه اجتماعی یک نوع ارتباط الکترونیکی است که امکان تعامل میان کاربران را فراهم میآورد؛ حال میخواهد ارتباط فردی با فردی دیگر باشد و یا ارتباط فردی با سازمان. افراد میتوانند با پست یا بلاگ، لحظاتی را که تجربه میکنند ثبت کنند و از این طریق، رضایت و یا عدم رضایتشان را از یک محصول در هر جای دنیا که به لپتاپ، تلفن همراه و اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشند، با دیگران به اشتراک بگذارند.
فراتر از این موارد، پدیده بودن رسانه اجتماعی است؛ زیرا صاحبان حساب در این برنامهها، این شبکههای اجتماعی را شکل میدهند (دوستان، فالوکنندگان، تجارتهای غیرانتفاعی و انتفاعی) و آن را برای به اشتراکگذاری اجتماعی آماده میکنند. پدیده بودن و نیز مطالعه رسانه اجتماعی یک مرحله تکراری است. جدید بودن رسانه اجتماعی به این معناست که تئوریهای زیادی از تحقیقات اولیه استخراج نشده است؛ تحقیقاتی در رابطه با روشها و دلایلی که افراد از سایتهایی مانند فیسبوک و توئیتر استفاده میکنند. بنابراین سازمانهای غیرانتفاعی چنانکه باید از ابزارهای بازاریابی و روابط اجتماعی موجود در اینترنت که شامل رسانههای اجتماعی میشود، بهره نبردهاند. ضروری است، قبل از استفاده از رسانه اجتماعی بدانیم که سازمانها با چه هدفی از رسانه اجتماعی استفاده میکنند. یک سازمان باید به عملکرد بهتر سازمانهای دیگر رجوع و آنها را نیز بررسی کند.
وفاداری مشتریان به برند تجاری از راهی مانند اثرگذاری بر هیجانات، ایجاد هویت و اشتیاق شکل میگیرد و این امر در حوزههای گوناگون تجاری به ویژه در صنعت گردشگری و سفر با توجه به رونق بیش از پیش گردشگری اهمیت بسیار زیادی دارد. آیا مشتریان قادرند در میزان اثرگذاری شبکههای اجتماعی بر برند تجاری، نقش فزاینده ایفا کنند؟
هدف نویسنده از نوشتن این کتاب، مشخص کردن تأثیر هویت، اشتیاق و جذب مشتری به کمک شبکههای اجتماعی بر رفتار وفادارانه گردشگران به برندهای سایتهای گردشگری است. مشتریان شرکتهای خدمات مسافرتی در تهران جامعه آماری این پژوهش هستند.
کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری) برای چه کسانی مناسب است؟
اگر بخشی از درآمد کسب و کارتان به شبکههای اجتماعی وابسته است و یا در آژانسهای مسافرتی و گردشگری مشغول به کار هستید، این کتاب برای شماست.
در بخشی از کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری) میخوانیم:
امروزه، شناخت و پیشبینی نیازهای مشتریان برای بنگاه اقتصادی جهت کسب مزیت رقابتی و بخشبندی بازار ضروری است. مشتری عامل کلیدی و محوری در تقویت چابکی سازمان قلمداد میشود و جهتگیری کلیه اهداف، استراتژیها و منابع، حول محور جذب و نگهداری مشتری است. حفظ و تقویت وفاداری مشتریان برای شرکتهایی که دغدغه حفظ و توسعه جایگاه رقابتی خویش را در بازار دارند، چالشی استراتژیک تلقی میشود.
ایجاد نام تجاری از زمینه بازاریابی و تبلیغات فراتر رفته و به همان اندازه که دارای ساختار اقتصادی است، ساختار اجتماعی نیز دارد. یکی از مفاهیم معتبر و معروف در زمینه بازاریابی، وفاداری به نام و نشان تجاری است. این مفهوم، نقش مهمی را در ایجاد منافع بلندمدت برای شرکت ایفا میکند، زیرا مشتریان وفادار نیازی به تلاشهای ترفیعی گسترده ندارند. آنها با کمال میل حاضرند مبلغ بیشتری را برای کسب مزایا و کیفیت نام تجاری مورد علاقه خود بپردازند. وفاداری به نام و نشان تجاری، مضمون مرکزی بازاریابی تئوری و عمل، در ایجاد مزیت رقابتی پایدار بوده است.
وفاداری برند از مفاهیم اصلی و ساختاری بازاریابی است و تفاوت معنایی قابل توجهی با عادت مشتری به خرید دارد. نکته اساسی تمرکز بر مفهوم وفاداری برند و ارتباط آن با رضایت مشتری، اعتماد و نگرش وی به برند و درنهایت رفتار مشتری با برند است. مراحل ایجاد وفاداری از شناخت اولیه آغاز میشود و به درک و احساس نزدیک عاطفی میرسد و سپس به برقراری ارتباط معنیدار خواهد رسید. برندها میتوانند با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند. هنگامی که مصرفکننده در زندگی روزمره خود در جستوجوی برندی خاص برای برآوردن خواستههایش میگردد، دنبال نامی است که رضایت او را جلب کند. این همان ارتباط بین برند و مشتریان است که به صورت وفاداری برند مطرح میشود که از موضوعات مهم پژوهش در مدیریت برند است.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
فصل اول: مبانی نظری و پیشینه تحقیق
مبانی نظری
شبکههای اجتماعی
جذب مشتریان در شبکههای اجتماعی
کارکردهای شبکههای اجتماعی
وفاداری مشتری
اشتیاق به نام تجاری
طبقهبندی مقیاسهای اشتیاق به نام تجاری
رابطه بین رضایت مشتری و وفاداری به برند
رابطه بین هویت و رفتار با رفتار وفادارانه مشتری
طبقهبندی وفاداری بر اساس دو متغیر نگرش و رفتار
واکنشهای رفتار هیجانی مشتری
تصویر برند
پیشینه تاریخی
مدل مفهومی تحقیق
فصل دوم: روششناسی
روش تحقیق
جامعه آماری و حجم نمونه
روش و ابزار گردآوری دادهها
توسعه پرسشنامه ایجاد هویت با شبکه اجتماعی
جذب مشتری از طریق شبکههای اجتماعی
ایجاد اشتیاق با شبکه اجتماعی
قصد رفتار وفادارانه به برند گردشگری
روایی ابزار اندازهگیری
روایی محتوایی
روایی سازه
پایایی ابزار سنجش
روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها
دلایل استفاده از مدل معادلات ساختاری به جای رگرسیون
دلایل استفاده از معادلات ساختاری بر اساس واریانس و نرمافزار اسمارت پی ال اس بهجای کوواریانس و نرمافزارهای اموس و لیزرل
فصل سوم: تجزیه و تحلیل دادهها
آمار توصیفی
توصیف متغیرهای تحقیق
معیارهای ارزیابی برازش بخش ساختاری
معیار اندازه تاثیر
شاخص ارتباط پیشبین
شاخص تناسب مدل
آزمون فرضیههای تحقیق
نتایج فرضیههای اصلی تحقیق
پرسشنامه تحقیق
فصل چهارم: نتیجهگیری و پیشنهادها
نتایج آمار توصیفی
یافتههای توصیفی جمعیتشناختی
یافتههای توصیفی متغیرهای تحقیق
پیشنهادهای تحقیق
محدودیتهای پژوهش و پیشنهادهایی برای مطالعات آتی
منابع و مراجع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب شبکههای اجتماعی، رفتار مشتری و برند (گردشگری) |
نویسنده | فاطمه محمودی |
ناشر چاپی | انتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 118 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-468860-7 |
موضوع کتاب | کتابهای بازاریابی دیجیتال و دیجیتال مارکتینگ |