معرفی و دانلود کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا: چگونه مراقب سلامت روان خودمان باشیم؟
برای دانلود قانونی کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا: چگونه مراقب سلامت روان خودمان باشیم؟
کتاب، سروتونین روزی یک وعده ناشتا اثری برای آشنایی با روشهای مدیریتِ فشار و نگرانی در کودکان و نوجوانان است. آلیس جیمز و لویی استوول، نویسندههای کتاب، روشهای حفظ سلامت روان را در این اثر با خوانندهها به اشتراک گذاشتهاند. مخاطب پس از مطالعهی کتاب حاضر، از اهمیت سلامت روان آگاه میشود و یاد میگیرد که چگونه مشکلات روانیِ دوران کودکی و نوجوانی را پشت سر بگذارد.
دربارهی کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا
کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا (Looking After Your Mental Health)، اثری سودمند در حوزهی بهداشت روانیِ کودکان و نوجوانان بهحساب میآید. آلیس جیمز (Alice James) و لویی استوول (Louie Stowell)، نویسندههای کتاب، مهارتهای مدیریت فشار و نگرانیِ ذهنی را در این اثر به خوانندهها آموزش دادهاند. به گفتهی نویسندهها، نوجوانها، اهمیت زیادی به سلامت ظاهر و بدن خود میدهند، اما مواظب سلامتِ روان و مدیریت احساسات خود نیستند. دلیل وجود احساسات در انسانها و چیزهایی که احساسات را تحتتاثیر قرار میدهد، در این کتاب با زبانی ساده، خوشفهم مطرح شده تا خوانندههای نوجوان بهراحتی از مفاهیم سودمند این کتاب آگاه شوند. دوستی، رفتار در شبکههای اجتماعی، زورگویی، طلاق، افسردگی و اختلالهای غذایی، بهعنوان مشکلات مهمِ روانیِ نوجوانان شناخته میشوند. رویکردهای درمانی برای حلِ تمامیِ این مشکلات در کتاب حاضر مطرح شده است.
مطالب کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا با توضیحاتی دربارهی مفهوم سلامت روان آغاز میشود. مطالعهی این مطالب به خواننده کمک میکند تا از عهدهی چالشهایی که بر سلامت روان تاثیر میگذارند، برآید. مشکلات میان دوستان، اعضای خانواده، نگرانیهای کودک در شب امتحان، شیوهی صحیح رفتار و حضور در شبکههای اجتماعی، افسردگی و اضطراب، بهعنوان برخی از چالشهای ذهنی این جامعهی آماری شناخته میشود. نویسندهها، روشهایی برای برطرف کردن این چالشها مطرح کردهاند.
پس از آشنایی خواننده با مفهوم سلامتِ ذهن، شیوهی کارکردِ مغز و بخشهای مهمِ آن در این اثر توضیح داده شدهاند. این توضیحات با زبانی طنزآمیز بیان شده تا خوانندههای کوچک به ادامهی مطالعهی کتاب تشویق شوند و مفاهیم آموزشی این اثر ماندگاری بیشتری در ذهن آنها داشته باشد. شیوههای شناخت احساسات و هویت، در بخشهای بعدی کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا گنجانده شده. در ادامهی مطالب این اثر، توضیحاتی دربارهی پیدا کردن دوست، رفتار در اینترنت و روش صحیحِ گذار از مشکلها، پیش روی مخاطب قرار گرفته است. بخش مهمی از این اثر به مشکلات سلامت روان و بهخصوص افسردگی و اضطراب، اختصاص دارد. خواننده با مطالعهی این بخشها، روشهای نوین و اثربخشی را برای کاهش نگرانیهای دوران حساس نوجوانی و بلوغ یاد میگیرد.
مطالب کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا با توضیحاتی دربارهی اختلالهای تغذیهای و روشهای کمک گرفتن از دیگران، خاتمه پیدا میکند. اختلالهای تغذیهای در نوجوانان عموماً با احساسهای منفی مانند ناامنی، کمالگرایی و تصویر بدنی منفی همراه است. این اختلالها نهتنها به سلامت جسمانی آنها آسیب میرساند، بلکه بر سلامت روانشان نیز تأثیر منفی میگذارد و باعث ایجاد مشکلات عاطفی و اجتماعی میشود. مطالعهی کتاب حاضر به خواننده کمک میکند تا این مشکلات را شناسایی و التیام بخشد. در نهایت نیز اگر بهتنهایی از پس حل مشکلاتِ روحیِ خود برنیامد، از بزرگترها و کارشناسان کمک بگیرد تا دوران نوجوانی سالم و خاطرهسازی را پشت سر بگذارد.
انتشارات پرتقال، کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا را چاپ و روانهی بازار کرده. آرزو قلیزاده، ترجمهی این کتاب را انجام داده است.
نکوداشتهای کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا
- این کتاب خندهدار و ساده راهنمایی درخشان برای مراقبت از سلامت روان شما است. (فِرست نیوز)
- این کتاب، نوجوانان را با توصیههای صادقانه دربارهی روشهای مراقبت از سلامت روان خود در دنیای پرسرعتِ امروز آشنا میکند. (سیتی کیدز مَگِزین)
- مقدمهای ایدئال برای آگاهی از سلامت روانِ نوجوانان. (آیریش تایمز)
- کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا راهنمایی امن و قابل دسترسی برای افزایش آگاهی دربارهی سلامت روان است. (پَرِنت تاک)
- کتابی بسیار سودمند دربارهی احساسات، استرس، اضطراب و نحوهی مراقبت از سلامت روان شما. (دبلیو.آر.دی مَگِزین)
کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا برای چه کسانی مناسب است؟
تمامی کودکان بالای هشت سال و نوجوانانی که به فکر توسعهی فردی هستند و میخواهند سلامت روان خود را در حین گذار از دوران بلوغ و نوجوانی حفظ کنند، مخاطبهای اصلی این کتاب بهحساب میآیند. مطالعهی کتاب حاضر برای پدر و مادرهایی که اهمیت زیادی به سلامت روانِ فرزندان خود میدهند نیز مفید و مؤثر خواهد بود.
در بخشی از کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا: چگونه مراقب سلامت روان خودمان باشیم؟ میخوانیم
احتمالاً وقتی توی مدرسه یا بیرون از خانهای، مدام حواست به خودت هست و احساس میکنی همه دارند به تو نگاه میکنند و ایرادهایی را میبینند که به خیالت، در ظاهر یا شخصیتت وجود دارد. این مسئله خیلی رایج است و به آن مخاطب خیالی میگویند. شاید حس کنی همه دارند به تو نگاه میکنند و قضاوتت میکنند، اما در واقعیت، همه آنقدر مشغول رسیدگی به زندگی خودشان و حل کردن مشکلات و دغدغههایشان هستند که هیچکس متوجه خال روی پیشانیات، لکهی خمیردندان روی شلوارت یا جورابهای کهنهات نمیشود. نگرانی از اینکه دیگران تو را چطور میبینند کاملاً طبیعی است، اما نباید زیادی درگیرش بشوی. احتمال اینکه خوبیهای دیگران را ببینی، خیلی بیشتر از این است که بدیهایشان به چشمت بیاید. دیگران هم نسبت به تو همینطورند.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: سلامت روان یعنی چه؟
فصل دوم: توی مغزت چه خبر است؟
فصل سوم: چه حسی داری؟
فصل چهارم: چه کسی هستی؟
فصل پنجم: توی آینه چه میبینی؟
فصل ششم: دوستان
فصل هفتم: خانواده
فصل هشتم: دوست پیدا کردن
فصل نهم: در اینترنت
فصل دهم: دوران سخت
فصل یازدهم: مشکلات سلامت روان
فصل دوازدهم: افسردگی و اضطراب
فصل سیزدهم: اختلالات تغذیهای
فصل چهاردهم: وقت کمک گرفتن است
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب سروتونین روزی یک وعده ناشتا: چگونه مراقب سلامت روان خودمان باشیم؟ |
نویسنده | آلیس جیمز، لویی استوول |
مترجم | آرزو قلی زاده |
ناشر چاپی | انتشارات پرتقال |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 240 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-274-601-8 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی نوجوان |