معرفی و دانلود کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی
برای دانلود قانونی کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی
کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی نوشتهی سید مهرداد سیادت نسب، با ارائه تصویری ذهنی از وضعیت موجود آفریقای جنوبی در عرصههای مختلف، به شما کمک میکند ضمن آشنایی با ظرفیتها و زمینههای همکاری در تعاملات و روابط اقتصادی و تجاری با این کشور، متناسب با واقعیتهای موجود عمل کنید و به موفقیت دست یابید.
دربارهی کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی:
آفریقا متشکل از 54 کشور مختلف با فرهنگها، زبانها، ادیان، نژادها و سطوح متفاوت توسعه یافته است. قاره آفریقا از حیث ذخایر و منابع زیرزمینی یکی از غنیترین قارههای جهان به حساب میآید که تقریبا تمامی الماس جهان و بیش از یک سوم طلاهای کشف شده متعلق به این قاره است. طبق آمارهای موجود، سهم قاره آفریقا از تجارت جهانی حدود 3 درصد و ارزش شبکه واردات مواد غذایی آفریقا سالانه بیش از 35 میلیارد دلار است.
در شرایطی که هماکنون قاره آفریقا سهم کمتر از 1 درصدی از تولید علم و دانش دنیا را دارد و کمبود نیروی مهندس در آفریقا بیش از 1 میلیون نفر تخمین زده میشود، گزارش بلوغ دیجیتال آفریقایی موسسه McKinsey تخمین زده است که افزایش نفوذ اینترنت میتواند با بیشترین تاثیر بر بخش آموزش، بهداشت و خدمات مالی 300 میلیارد دلار به GDP آفریقا در دهه آینده اضافه کند.
اگرچه بر اساس محاسبات موجود، وضعیت رقابتپذیری کشورهای منطقه در دنیا در سطح نامناسبی است و نیاز به اقدامات مختلفی برای توسعه بهرهوری دارد، اما اقتصاد آفریقا در دهه اخیر تغییرات گستردهای یافته و توجه بسیاری از کشورها را به خود جلب کرده است که نتیجه آن، افزایش تمایل به سرمایهگذاری در حوزههای مختلف، همراه با رشد اقتصادی، افزایش منابع مالی خارجی و رقابت کشورهای مختلف برای استفاده از ظرفیتهای این قاره بوده است.
آفریقای جنوبی به عنوان پیشرفتهترین و صنعتیترین اقتصاد قاره آفریقا و دارای رتبه اول در زمینه جذب سرمایهگذاری خارجی، جذب توریسم، تولید و صادرات خودرو، تولید انرژی، معدن و صنایع معدنی، نظام بانکی، زیرساختهای توسعهیافته، موقعیت استراتژیک تجاری و... نقش مهمی در اقتصاد، سیاست، صنعت، معدن و تجارت قاره آفریقا ایفا میکند و بهعنوان دروازه ورود به منطقه جنوب آفریقا و مرکز صادرات مجدد از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است و پتانسیلهای فراوانی برای توسعه مبادلات تجاری دارد.
لذا از آنجا که اولین قدم در هر نوع تعامل و رابطه، چه شخصی و چه بین دو شرکت و یا دو کشور شناخت صحیح طرف مقابل است و بدون شناخت درست از طرف مقابل، نمیتوان یک تعامل و رابطه موفق داشت و با عنایت به اینکه مهمترین مشکل در رابطه با آفریقای جنوبی ضعف شناخت نسبت به توانمندیها و ظرفیتهای یکدیگر است، کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی (Doing Business With South Africa) که حاصل تجربیات چهارساله دوره رایزنی بازرگانی در این کشور مهم و مبتنی بر مطالب عملیاتی و کاربردی است، قصد دارد شما را با قوانین و مقررات تجارت و سرمایهگذاری در آفریقای جنوبی آشنا کند تا بتوانید شرکای معتبر و مطمئن برای تجارت پیدا کنید. در واقع این اثر راه و مسیر را به شما نشان میدهد و کمک میکند تا از موانع عبور کنید.
کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی مناسب چه کسانی است؟
خواندن این کتاب برای تاجران بینالمللی و فعالان عرصهی اقتصاد سودمند و کاربردی خواهد بود.
در بخشی از کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی میخوانیم:
اگرچه براساس استانداردهاى بینالمللى این کشور داراى پتانسیل بالاى کشاورزى نیست و از 14 میلیون هکتار زمین مناسب براى کشاروزی، فقط 3 میلیون هکتار آن داراى پتانسیل بالاى کشاورزى است، اما بخش کشاورزی آفریقای جنوبی بهرهمند از روشهای مکانیزه و حمایتهای همهجانبه و نسبتاً بیدریغ دولت، دارای پیشرفتهترین، پربارترین و متنوعترین اقتصاد کشاورزی در قاره آفریقاست و صنایع کشاورزی و دامپروری آفریقای جنوبی به علت تنوع آب و هوایی و بارانهای استوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
امروزه، آفریقای جنوبی نه تنها در بسیاری از بخشهای تولیدات کشاورزی و محصولات زراعی، باغی و تولیدات دامی خودکفاست، بلکه در سالهای اخیر یکی از کشورهای صادرکننده مواد غذایی بوده است. اگرچه بخش کشاورزی آفریقای جنوبی سهم کوچکی از اقتصاد آن دارد و در سال 2017 میلادی، سهم بخش کشاورزی این کشور از تولید خالص داخلی 2.8 درصد بوده است اما با در نظر گرفتن اشتغال ایجادشده برای میلیونها نفر و هزینههای نسبتا پایین تولید، سرمایهگذاری در بخش کشاورزی و صنایع غذایی و دامپروری در این کشور هنوز هم برای اقتصاد، توسعه و ثبات این کشور حیاتی باقی مانده است.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول: ویژگیهای جغرافیایی، تاریخی، سیاسی و اقتصادی
فصل دوم: روابط اقتصادی کشور هدف با ایران و جهان
فصل سوم: جاذبهها و فرصتهای بازار
فصل چهارم: بازاریابی و تبلیغات، نمایشگاهها و فروشگاههای زنجیرهای
فصل پنجم: چگونگی ثبت شرکت و برند
فصل ششم: مشکلات کسب و کارها
فصل هفتم: استاندارد و کنترل کیفیت
فصل هشتم: گمرک و نظام مالیاتی
فصل نهم: پول و بانکداری
فصل دهم: روادید و اقامت
فصل یازدهم: حمل و نقل
فصل دوازدهم: مناقصات و قراردادها
فصل سیزدهم: سرمایهگذاری خارجی
وبسایتهای مهم
منابع و مآخذ
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب راهنمای ورود به بازار آفریقای جنوبی |
نویسنده | سید مهرداد سیادت نسب |
ناشر چاپی | انتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 169 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-468-767-9 |
موضوع کتاب | کتابهای رشد اقتصادی |