معرفی و دانلود کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی
برای دانلود قانونی کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی
چگونه به یک پژوهشگر حرفهای تبدیل شویم؟ میثم عاقلی، شمسالدین نیک منش، حسن رشیدی و پریسا جلالی در کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی، سعی دارند راهوروش نوشتن به سبک یک پژوهشگر خبره را به شما بیاموزند. اثر خودآموز حلقهی اتصال میان انتخاب روش تحقیق، گردآوری دادهها و جمعبندی آن در قالب پایاننامه است. همچنین در بخشهای بعدی کتاب با راههای ارائهی رساله و مقالات در مجلات و پایگاههای معتبر علمی دنیا آشنا میشوید.
دربارهی کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی
نگارش یک پایاننامه بدون نقض و ارائه دادن مقالات معتبر علمی، بخش جداییناپذیری از مسیر موفقیت در جامعهی آکادمیک هستند. کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی، نوشتهی میثم عاقلی، شمسالدین نیک منش، حسن رشیدی و پریسا جلالی به شما کمک میکند تا این مرحلهی سرنوشتساز از مسیر علمی و آموزشی خود را با موفقیت بیشتری طی کنید.
گاهی تهیهی یک کتاب راهنمای کامل میتواند ما را از جستوجو میان منابع مختلف و یا هزینهی بسیار برای کلاسها و دورههای گوناگون بینیاز کند. کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی تلاش دارد تا این هدف را در زمینهی نگارش متون علمی و دانشگاهی برای تمامی دانشجویان و محققین برطرف نماید.
شاید برای دانشجویانی که بهتازگی پا در مسیر پژوهش گذاشتهاند، پیدا کردن نقطهی آغاز راه کار دشواری باشد. مطالعهی اصولی منابع، دستهبندی صحیح دادههای بهدستآمده، آشنایی با مدلهای پژوهشی و انتخاب روش تحقیق مناسب، و درنهایت ارائه و دفاع از پایاننامه و یا مقاله، تنها گوشهای از مراحلیست که هر دانشجو و محققی برای بهسرانجام رساندن کار تحقیقات خود باید از آن عبور کند.
نگارندگان کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی، تلاش میکنند تا در هریک از این مراحل همراه دانشپژوهان باشند و نکات راهنمای لازم و باید و نبایدهایی که برای شکلگیری یک اثر پژوهشی معتبر لازم است را با آنها درمیان بگذارند. از ویژگیهای مهم این کتاب طبقهبندی موضوعی کامل آن است که در قالب 8 بخش اصلی، از کلیتری مباحث مثل پارادایمهای علمی تا مراحل اجرایی مثل ارسال مقاله، بهعلاوهی نمونهی متنوعی از پرسشنامه و سوالات مصاحبه به شما ارائه میشود.
هر پژوهشگری میداند که آغاز فرایند تحقیق بدون انتخاب روش تحقیق ممکن نیست. نویسندگان کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی تلاش میکنند تا پیش از هرچیز، مبانی روش تحقیق و انواع و اقسام آن را بهطور مفصل برای مخاطب باز کنند. این بخش عناصر اولیهی روش تحقیق را در بر میگیرد و تا بحث الگوها، چارچوبها و متغیرهای گوناگون در روش تحقیق را شامل میشود.
اما میدانیم که فرایند تحقیق در دادههای کمّی و دادههای کیفی از دو مسیر مجزا عبور میکند. از همینجهت، آفرینندگان کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی، این دو مبحث مهم را بهصورت کامل و مستقل از هم برای خواننده توضیح میدهند و در هرکدام به شرح روشهای گردآوری و نمونهگیری، اعتبارسنجی و نرمافزارهای موجود تحلیل داده میپردازند.
اگر قرار است خود را برای نگارش پایاننامه آماده کنید، خبر خوب آن که فصلهای پایانی کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی درست برای همین موضوع طراحی شده که شامل موضوعاتی مثل شرح وظایف استاد راهنما و طراحی پایاننامه در پاورپوینت را شامل میشود. همچنین شما خوانندگان در بخشهای بعدی کتاب بهطور مفصل با ساختار اصولی رسالهنویسی و مقالهنویسی آشنا میشوید. شناسایی پایگاهها و مجلات معتبر برای ارسال مقالات و راههای پیشگیری از سرقت ادبی نیز از دیگر بخشهای مفیدی است که در پایانبندی مباحث این کتاب پرفایده خواهید خواند. کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی با تلاش انتشارات موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران به دست علاقهمندان میرسد.
کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی برای چه کسانی مناسب است؟
دانشجویان و دانشپژوهان تمام مقاطع دانشگاهی در رشتههای مختلف مخاطب این راهنمای جامع و سودمند هستند.
در بخشی از کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی میخوانیم
فرایند نمونهگیری، یعنی انتخاب کردن تعدادی از افراد جامعه، با استفاده از روشهایی صورت میگیرد که به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند: یکی تصادفی و دیگری غیرتصادفی. نمونه تصادفی عبارت است از نمونهای که در آن شانس انتخاب کلیهی اعضای جامعه مشخص و متفاوت از صفر باشد و به دیگر سخن، همه اعضای جامعه شانس انتخاب شدن در نمونه را داشته باشند؛ برعکس نمونه غیراحتمالی عبارت است از نمونهای که براساس احتمالهای ریاضی انتخاب نمیشود و همهی اعضای جامعه شانس انتخاب شدن در آن را ندارند. مهمترین ویژگیای که باعث متمایز شدن این دو نوع نمونه از یکدیگر میشود، آن است که در نمونهی احتمالی پژوهشگر میتواند میزان خطای نمونهگیریای را که در پژوهش مرتکب میشود محاسبه کند؛ ولی در نمونهی غیراحتمالی این امکان وجود ندارد.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه ناشر
پیشگفتار
بخش 1: مدیریت پژوهش و روش پژوهش
فصل 1: کلیات روش پژوهش
فصل 2: پارادایمها و انقلابهای علمی
فصل 3: عناصر پژوهش (مفاهیم، متغیر و نظریهها)
فصل 4: مفاهیم چارچوب، الگو، مدل و انواع متغیر در پژوهش
بخش 2: روش پژوهش علمی
فصل 1: توضیح کلی دربارهی کیفی
فصل 2: روش کمّی
فصل 3: روش آمیخته
بخش 3: گردآوری و تحلیل اطلاعات کیفی
فصل 1: جامعه و نمونه در بخش کیفی
فصل 2: روشهای گردآوری دادهها و توضیحات مرتبط با آنها
فصل 3: اعتباریابی روش گردآوری دادهها در بخش کیفی
فصل 4: نرمافزارهای مورداستفاده در پژوهش کیفی
بخش 4: گردآوری و تحلیل دادههای کمّی
فصل 1: جامعه و نمونه در بخش کمّی
فصل 2: روش گردآوری اطلاعات و توضیحات آن
فصل 3: اعتباریابی روش گردآوری دادهها در بخش کمّی
فصل 4: تجزیهوتحلیل دادههای نرمافزاری کمّی
بخش 5: رویکرد پایاننامهنویسی
فصل 1: قسمت اول: وظایف استادان راهنما و مشاور، و دانشجو
فصل 2: نحوهی نگارش سمینار، پایاننامه و رساله
فصل 3: ترتیب نگارش مطالب در پاورپوینت برای دفاع از پایاننامه
بخش 6: رویکرد مقالهنویسی
فصل 1: انواع مقاله و توضیحات آن
فصل 2: ساختار کلی مقاله
فصل 3: یافتن مجلهی هدف
فصل 4: اعتباریابی مجلات مدنظر
فصل 5: بررسی سرقت ادبی و انجام دادن پارافریز
فصل 6: فرایند ارسال مقاله
فصل 7: بررسی مقاله در مجله
بخش 7: مدیریت ارجاعدهی (منابع)
بخش 8: معرفی پایگاههای علمی
فصل 1: معرفی پایگاههای علمی خارجی
فصل 2: چاپ مقاله در کنگرهها، کنفرانسها و همایشها
پیوستها
انواع نمونهی سوالهای مصاحبه و پرسشنامهها
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب آموزش تدوین پایان نامه و نگارش مقالات علمی |
نویسنده | میثم عاقلی، شمس الدین نیک منش، حسن رشیدی، پریسا جلالی |
ناشر چاپی | موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 367 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-218-774-3 |
موضوع کتاب | کتابهای نگارش علمی |