معرفی و دانلود کتاب صوتی چشم‌هایش

عکس جلد کتاب صوتی چشم‌هایش
قیمت:
۱۱۵۰۰۰ ۸۰,۵۰۰ تومان ۳۰%
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی چشم‌هایش و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی چشم‌هایش و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی چشم‌هایش

کتاب صوتی چشم‌هایش معروف‌ترین اثر بزرگ علوی یکی از جریان‌سازترین و تاثیر‌گذارترین رمان‌های ایرانی است که با صدای گویا و دل‌نشین آرمان سلطان زاده روایت شده است.

رمان چشم‌هایش برای نخستین بار در سال 1331 خورشیدی منتشر شد و باعث شد که علوی به یکباره در بین نویسندگان معاصر نامدار و زبانزد شود. از همان سطر آغازین رمان نویسنده سعی دارد ما را با فضای سیاسی زمان خود آشنا سازد و به خواننده بفهماند که با رمانی با زمینه‌های سیاسی طرف است ولی به نظر نمی‌رسد کاملا سیاسی باشد.

بزرگ علوی (Bozorg Alavi) در رمان چشم‌هایش (Her Eyes) روش استعلام و استشهاد را به کار برده، بدین گونه که قطعات پراکنده یک ماجرا را کنار هم گذاشته و از آن طرحی کلی آفریده است که بر حدس و گمان تکیه دارد این شیوه بیشتر در ادبیات پلیسی معمول است. برخی معتقدند این رمان و شخصت استاد ماکان، با الهام از زندگانی کمال‌الملک نگاشته شده است و گروهی دیگر آن را شرح‌حالی از زندگی تقی ارانی می‌دانند. این کتاب از آثار معدود زبان فارسی است که در مرکز آن یک زن با تمام عواطف و ارتعاشات روانی و ذهنی قرار گرفته است.

کتاب چشم‌هایش داستان استاد ماکان نقاش بزرگ که یک مبارز سیاسی علیه دیکتاتوری رضاشاه است در تبعید درمی‌گذرد. یکی از آثار باقی‌مانده از او، پرده‌ای است به‌ نام چشم‌هایش، چشم‌های زنی که گویا رازی را در خود پنهان کرده است. راوی داستان که ناظم مدرسه و نمایشگاه آثار استاد ماکان است، سخت کنجکاو است راز این چشم‌ها را دریابد؛ بنابراین سعی می‌کند زن در تصویر را بیابد و از ارتباط او با استاد ماکان بپرسد. پس از سال‌ها ناظم زن موردنظر را می‌یابد و در خانه او باهم گفت‌وگو می‌کنند و…

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
25 دقیقه
فصل اول - بخش اول
25 دقیقه
فصل اول - بخش دوم
36 دقیقه
فصل دوم - بخش اول
30 دقیقه
فصل دوم - بخش دوم
31 دقیقه
فصل سوم - بخش اول
30 دقیقه
فصل سوم - بخش دوم
23 دقیقه
فصل سوم - بخش سوم
25 دقیقه
فصل سوم - بخش چهارم
23 دقیقه
فصل سوم - بخش پنجم
21 دقیقه
فصل چهارم - بخش اول
24 دقیقه
فصل چهارم - بخش دوم
21 دقیقه
فصل پنجم - بخش اول
21 دقیقه
فصل پنجم - بخش دوم
27 دقیقه
فصل ششم - بخش اول
26 دقیقه
فصل ششم - بخش دوم
35 دقیقه
فصل هفتم
21 دقیقه
فصل هشتم - بخش اول
22 دقیقه
فصل هشتم - بخش دوم
31 دقیقه
فصل نهم
15 دقیقه
فصل دهم

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی چشم‌هایش
نویسنده
راویآرمان سلطان زاده
ناشر چاپیانتشارات نگاه
ناشر صوتی آوانامه
سال انتشار۱۳۹۵
فرمت کتابMP3
مدت۸ ساعت و ۳۲ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی داستان و رمان اجتماعی ایرانی
قیمت نسخه صوتی
۱۱۵۰۰۰ ۸۰,۵۰۰ ت ۳۰%
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی چشم‌هایش

Pejman Pirmoradi
۱۳۹۹/۰۴/۱۵
از کودکى این کتاب رو توى قفسه کتابهاى والدینم میدیدم و همیشه تصویر روى جلدش توجه من رو جلب میکرد تا اینکه بالاخره توى چهل و سه سالگى این کتاب رو گوش دادم حقیقتش اوایل کتاب داشتم به این نتیجه میرسیدم که یکى از کتابهاى عشقى آبکى ایرانى رو دارم گوش میدم و از آرمان سلطانزاده شاکى بودم که چرا متن این رو کتاب خونده اما... کم کم و از فصل هفت به بعد نظرم عوض شد و حالا که کتاب تمام شده واقعاً دلتنگ همون چند شخصیت محدودش هستم جالب اینکه چقدر در اون زمان و در کل قدیمها مردم ساده و بى آلایش بودن بصورتى که زن ناشناس کتاب تفریحات معمولى خودش در اروپا رو هرزگى میدونه و حالا در زمان ما... هر چند کتاب به دغدغه هاى قشر مرفه و بالاى اجتماع میپردازه ولى از لابلاى کتاب میشه تجسمى از دوران رضا شاهى داشت و البته در این دیدگاه قاطع تر شد که ما ملتى هستیم که خودخواهى و خودبینى روش و مسلک مان بوده و هست و فقط زمان باعث تغییر فرم در این صفت شده در کل کتاب متوسطى براى این دوران و شاهکارى در زمان خودش است
نعیم هدایتی
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
"چشمهایش" نمیتونه یه اثر موندگار باشه، چون چپ زدگی و سیاست زدگی به وضوح درش دیده میشه و همین باعث میشه این اثر توی کانتکست زمانی خودش باقی بمونه و نسل حاضر قضاوت متفاوتی از شاه فقید داشته باشه. برای من استاد ماکان یه قهرمان نیست چون رسالت هنری خودش رو فراموش کرده و بدون داشتن سواد سیاسی و تخصص و با جامعه شناسی صرفا عناوینی پوپولیستی مثل "مردم دار بودن" و "درد مردم رو لمس کردن" عمر خودش رو صرف یه مبارزه سیاسی کور و بدون برنامه با سیستم حاکم کرده، در حالی که هیچ ایده ای برای آینده، ساختن و بهتر کردن وضع موجود توی یه افق بلند مدت نداره. نویسنده داستان رو بستری برای بد و بیراه گفتن به حاکم زمان کرده و غرض ورزی و عقده گشایی به وضوح در اون دیده میشه. صرف نظر از فضای سیاست زده داستان، کشش داستان بسیار عالیه و توصیف اولیه راوی از اون چشمها، مخاطب رو شدیدا کنجکاو برای فهمیدن ماجرای اونها، و ارتباطش با استاد ماکان میکنه. داستان پردازی و توصیف حالات و صحنه ها بسیار عالی هستش و خط داستانی کشش خودش رو تا آخر حفظ میکنه. عاشقانه ترسیم شده فرنگیس و ماکان (و کلا ظرافتهای روابط بین زنان و مردان) بسیار جذاب، تاثیر گذار و درگیر کننده ست. در آخر گویندگی بی نظیر آقای سلطان زاده، لذت گوش کردن به این داستان رو چند برابر میکنه. آه کشیدن ها، نفس بیرون دادن ها، همگی از جذابیتهای روایتگری ایشون هست.
تهمینه ترابی
۱۴۰۱/۰۸/۰۲
بدترین کتابی که تو زندگیم خوندم. بعد از گوش دادن به گیله مرد و حالا چشمهایش متوجه شدم که بزرگ علوی همچین هم نویسنده‌ی بزرگی نبوده و تنها به خاطر روایت‌ها و بدگویی‌هایی که از زمان شاه در کتاب هاش داشته اینقدر مورد تجلیل وبزرگنمایی قرار گرفته که حتی بخش‌هایی از این رمان سخیف (به ظاهر عاشقانه از درد و دل‌های یک زن فاسق هرجایی رابطه ش با نقاش مشهوری که همسن پدرش هست) در کتاب تاریخ ادبیات رشته‌ی انسانی اومده بود و چقدر تعریف و تمجید بی مورد که باعث میشد همیشه دوست داشته باشم این کتاب رو مطالعه کنم. متاسفم واسه تاریخ ادبیات تاریخ معاصر. شرم داشتم از شنیدن بخش‌هایی که مادر دلسوز و دعاگوی خود رو که سر سجاده نشسته بود امل و خرافاتی مینامید. حیف صدای آرمان سلطان زاده که در این داستان یکنواخت و... مهارتش قابل درک نبود. در کل حیف وقت.
اگر دنبال رمان ایرانی عاشقانه و... میگردین به نظرم رمان‌هایی مثل پنجره فهیمه رحیمی و دالان بهشت و حتی یاسمین که من در ۱۲ سالگیم مطالعه کرده بودم از این خیلی قوی تر بود.
فاطمه رحیمی
۱۴۰۱/۰۷/۳۰
عنوان کتاب خیلی قشنگ است و به خودی خود رازی را در بر دارد خوانش گوینده بسیار خوب ودلنشین است وآدم ترغیب میشود با این عنوان واین صدا حتما این کتاب را بخواند و بشنود این هردو مرا بخواندن کتاب جذب کرد البته نظرات خوانندگان را هم تا حدودی خواندم ولی بعد از خواندن کتاب و جالب توجه بود در جستجو متوجه به نشدم تابلویی این نام یا مشابهش وجود خارجی داشته که اگر داشته بخشی از راه راصاحب اثر رفته و راهی را برای نویسنده خوش ذوق ارائه نموده در غیر این صورت که فکر میکنم اینگونه باشدنویسنده دریافتن موضوع وعنوان اعجاز کرده است تابتواندبا قلم خیال انگیز خود رمانی عاشقانه را در بستر تاریخی پر فراز‌ونشیب وپر از تغییر و التهاب بیا فریند وبخوبی نماد‌های تغبیر در آن برهه را بگزیند که عبارتند از زن وهنر وبا مسائل سختی همچون سیاست فقر ثروت خشونت گره بزند ولی بهتر بود حال که روایتهای عاشقانه داستان را به نفع مسائل اجتماعی وسیاسی کوتاه نموده نسبت اکثر زنان را با خانواده با جامعه با فرهنگ با سیاست باهنر با عشق در لابلای داستان در تابلوهای دیگر میدید ودر آن عمیق می‌شدمثل یک مورد، بانوی شاخص داستان از طبقه برخوردار ومتفاوت است اگرچه قابل انتقاد است دلسوزی هم می‌طلبد چه اینکه با وجود تحصیلات و امکانات وهزینه‌های انجام شده هیچ جدی گرفته نشده حتی در عشق، اگرچه خودش هم با اطمینان گام اول را بر نداشته ولی در میانه راه متحول شده است. نگران بودم نکند تابلو به جای خود بر نگردد که نویسنده با هوش حواسش بود ونگرانی خواننده را بر طرف کرد فارغ از نگرش سیاسی نویسنده که محل رجوع آن به اسناد تاریخی است قلم توانا و روایت شیرین است که خواننده با سلایق گوناگون تا آخر داستان میبرد زیرا روایت عشق است همراه با معنا ومعما.
📚الناز محمدی📚
۱۴۰۱/۰۵/۲۸
🍁 چشمهایش به نظر من بهترین کار بزرگ عادی هستش. داستان از چند بعد متفاوت؛ نقاش که خیلی‌ها میگن استاد ماکان هستند، فردی که درصد پرده برداری از راز نقاشی بود، و فرانگیز که سوژه‌ی تابلو بوده بیان میشه… واقعا همه‌ی شخصیت‌ها و احساسات موجود توی این کتاب اینقدر زیبا، دقیق و باجزئیات بیان شده که توی اواخر کتاب احساس میکردم که اون زن رو از قبل می‌شناختم! و تا آخر داستان نمی‌تونستم کتاب رو زمین بزارم. عاقبت استاد تپی‌داستان تلخ و رئالیسیتی بود. به طریقی بزرگ علوی ما رو یاد کمال الملک می‌انداختن که تبعید شد به کلات و اونجا به طرز مرموزی کشته شد! و از طرفی مبارزات استاد مامان با شهرداری و سیاسی بازی هاش نشانگر دکتر ارانی است. من داستان چشمهایش رو بیش از اینکه سیاسی و یا اجتماعی ببینم، اون رو‌عاشقانه‌ای جانسوز دیدم که فرانگیز و استاد ماکان بهای سنگینی رو با دادن جوونی شون و جونشون پرداخت کردن! واقعا لذت بردم. ممنون دوست عزیزم کتابراه …☘️
mohaddeseh kamali
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
از زمان مدرسه این رمان رو برای ما بزرگ و شاهکار جلوه دادن و گذاشته بودم تا ب‌ی سن و درکی برسم بعد بخونم. حالا ک گوش دادم بر خلاف گویندگی ک عالی بود، داستان دندونگیری نبود! چ برسه ب شاهکار. البته ک در زمان خودش، ترکیب‌ی داستان عاشقانه با در افتادن با ظلم و ستم حکومت وقت، ایده جالبی هست اما همون جور ک در داستان هم اشاره شده مردم اون زمان فاقد درک درستی از ازادی، استقلال و پیشرفت جامعه بودن و این هنرمندان و روشنفکران با مردمی ک هنوز حتی سواد خواندن نداشتن میخواستن ب کددم ارمان برسن؟
حکومت وقت، خرج میکرده دانشجو میفرستاده بهترین دانشگاه‌های بهترین کشورها و سیاستمدارهای ایرانی در مهم‌ترین رویدادهای جهان شرکت داشتن و مهم بودن برعکس الان. پس این دانشجویان با کی میجنگیدن؟ با کسی ک فرستاده بودنشون خارج برای ارتقای سطح علمی کشور؟
داستان با یک ریتم کند و کسل کننده شروع میشه و کم کم گرم و گیرا میشه. اما نه عشق این ۲ نفر میتونه داستان رو ب اوج برسونه و نه از نظر سیاسی میتونه داستانو داغ کنه چون پر از تناقض با زمان ما هست.
ی مطلب هم ک ازاردهنده بود اغراق زیاد در توصیف زیبایی و جذابیت فرنگیس و ماکان بود. اگر بگیم ک داستان سبک رئال داره این حد از اغراق از ارزش کار کم میکنه و حتی‌ی جاهایی ب ذهن من رسید ک سخیف ه.
Niusha
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
**چشم هایش** یکی از مهم ترین آثار ادبیات معاصر ایران است که توسط **بزرگ علوی** نوشته شده و در سال ۱۳۴۲ منتشر شده. این رمان، داستان یک عشق پرحرارت و پیچیده در دوران بعد از جنگ جهانی دوم را روایت می کند. شخصیت اصلی داستان، راویِ ناشناسی است که در جستجوی زن مرموزی به نام "آرام" است. داستان در فضای و و پرتنش سیاسی اجتماعی ایران آن زمان رخ می دهد بین روابط انسانی و تحولات سیاسی، تقابل های زیادی شکل می گیرد. از ویژگی های برجسته ی این رمان، **توصیف های دقیق و زیبا**ی علوی از شخصیت ها و فضاهاست. راوی در جستجوی آرام، همچنان درگیر مسائلی مانند انقلاب، نارضایتی از وضع موجود و آزادی فردی است. شخصیت های داستان، به ویژه آرام، نمادهایی از آزادی خواهی و مبارزه با محدودیت های اجتماعی هستند. این داستان عاشقانه، در عین حال، به مسائل اجتماعی و سیاسی نیز پرداخته و چالش های شخصی و اجتماعی افراد را در کنار هم به نمایش می گذارد. یکی از نکات جالب در این کتاب، این است که علوی موفق می شود بدون اینکه بخواهد مستقیماً درباره مسائل سیاسی حرف بزند، فضای سیاسی آن دوران را به خوبی در داستان خود بگنجاند. این رمان در نهایت، یک جستجو برای یافتن آزادی، عشق و حقیقت است که همچنان ارزش های انسانی را در هر زمان و مکانی مطرح می کند. در مجموع، **چشم هایش** داستانی است که هم از نظر عاطفی و هم اجتماعی، خواننده را به تفکر وادار می کند. این رمان، با وجود پیچیدگی هایش، توانسته در میان آثار ادبی ایران جایگاه ویژه ای پیدا کند.
نازنین قرشی
۱۴۰۳/۰۳/۲۵
برخلاف کتابخوانی عالی آقای سلطانزاده، کتاب به شدت ضعیف بود
از شخصیت پردازی ماکان که به هیچ عنوان ارتباطی با خواننده برقرار نمیکنه و دستاوردهاش در قالب تعریف و تمجید‌های بیخودی دیگران خلاصه میشه گرفته؛ تا عشق آبکی و حتی انگیزه‌ی‌های زبون و حقیر فرنگیس برای پیوستن به جریان سیاسی و آزادیخواهی!
حتی
کتاب جریان هیجان انگیز و توییست قابل توجهی درپایان نداشت که از حوصله سربر بودنش کم کنه…
بعد از شنیدن این کتاب به یقین متوجه شدم که تنها علت بزرگ شدن بزرگ علوی در کتاب‌های درسی و تاریخ تحریف شده‌ی معاصر، سوگیری‌ها و زاویه‌هایی بوده که با رژیم پهلوی داشته و نه بیشتر
در نظرات خواننده‌ها عزیزانی نوشته بودند که این کتاب در زمان خودش شاهکار بوده و باید توجه داشت که متعلق به ۷۰ سال قبله! در جواب باید گفت کتابی که تاریخ انقضا داشته باشه و برای تمام اعصار حرفی برای گفتن نداشته باشه ارزش اینچنین بزرگ شدن‌ها رو نداره.
در ادبیات ما و جهان کم نیستند کتابهایی که بیشتر از ۱۰۰ سال قبل نوشته شدند و همچنان با خوندنشون روح انسان رو نوازش میدن
در کل متشکر از کتابراه و آقای آرمان سلطانزاده بابت گویش بسیار عالی
اعظم منصوری
۱۴۰۲/۰۷/۲۰
این کتاب را سالها قبل خوانده بودم و لذت برده بودم ولی کتاب صوتیش لذت دیگری داشت بخصوص با روایت زیبا و جذاب آقای آرمان سلطانزاده. داستان مربو ط به دوره‌ی پهلوی اول است و در مورد استاد ماکان نقاش که یک فعال سیاسی است که با دختر جوانی به نام فرنگیس آشنا میشود و عشقی میانشان شکل میگیرد میباشد ولی استاد ماکان که سخت درگیر فعالیتهای سیاسی است عشقش را بروز نمیدهد و در نهایت بخاطر همین فعالیتها به کلات تبعید میشود و در همانجا تابلوی چشم هایش را براساس چهره‌ی فرنگیس میکشد و بعد از مدتی نیز بصورت مرموزی میمیرد ولی فرنگیس در نمایشگاه‌هایی که از تابلوهای استاد پس از مرگش دایر میشود حاضر میشود ولی هیچکس نمیدانسته که تابلوی چشمهایش بر چه اساسی کشیده شده است تا اینکه با پیگیریهای ناظم مدرسه‌ای که مکان برگزاری نمایشگاه تابلوهای استاد ماکان است این فرد شناخته میشود و داستان در واقع بیشتر در موردفعالیتهای سیاسی و عشق استاد ماکان و فرنگیس است. خرید این کتاب صوتی را به دوستداران داستانهای بزرگ علوی پیشنهاد میکنم، داستانی جذاب و زیبا از سالهایی دور. با تشکر از کتابراه
farshid safa
۱۴۰۱/۱۰/۲۵
اوایل داستان کمی ملال اور است. خواننده احساس میکند که داستان موضوع جذابی ندارد و سوژه درخور نام نویسنده در آن یافت نمیگردد.
بهمین خاطر خستگی ویاس بر خواننده چیره میگردد.
اما از جایی که شخص اول داستان (معلم) وارد خانه زن میشود و زن از داستان عشقش به استاد ماکان سخن میگوید و خطری که برای معشوقش و
بجان می‌خرد، داستان جالب میگردد خواننده مزد شکیباییش را دریافت میکند.
البته ناگفته نماند که این سبک ادبی و نوگرایی در داستان نویسی و رمان در ادبیات فارسی در آن زمان کمتر طرفدار داشت و بزرگ علوی و محمد علی جمالزاده و صد البته صادق هدایت از بزرگان سبک نو داستان نویسی در آن زمان بودند.
بهر حال از نظر من داستان گیله مرد ازین نویسنده شهیر برای شروع مناسبتر و گیراتر می‌باشد و توصیه میشود ابتدا با گیله مرد اثار بزرگ علوی را اغاز نماییم
در پایان از صدای جذاب و گیرا و رسای آرمان سلطانزاده هم نباید غافل شد که یکی از راویان بی بدیل این روزهاست.
مهدی کامکار
۱۴۰۰/۰۳/۲۹
داستان طبق سلیقه من نبود.
روایت‌های کشدار از روابط ساده‌ی انسانی و اغراق درحس امیزی پیچیده‌ای که نویسنده سعی در بروزش داشت داستان را خسته کننده کرده بود. حساسیت وسواس گونه و شدید ناظم مدرسه در مدت مدید 15 سال برای کشف سوژه نقاش، از منطق رفتار انسانی به دور بود.
از نظر من بدترین تم داستان با و و
امیختگیش مباحث سیاسی سعی در تقبیح سیاست‌های دوره پهلوی اول بی توجه به پیشرفت‌های این دوره در مقایسه با دوره قاجار سیاه نمایی تکراری این دوره به شکلی بود که برای شنونده سعی در ترسیم فضایی سراسر خفقان و نا امیدی مفرط بشه و
تمام بدبختی‌های جامعه از نرسیدن به حکومت مشروطه نشات بگیره حکومت مشروطه‌ای که زمینه ساز ازادی ارمانی ترسیم میشه چیزی که برای شنونده با زندگی در دهه‌های بعد و اطلاع از کیفیت حکومت مشروطه بعدی و حتی حاکمیت حاضر کشور این تم که کل داستان رو تحت تاثیر قرار داده بود براش تا حدودی مسخره و تبلیغاتی به نظر میرسه. در فصول اخرش هستم ولی در مقایسه با اثاری مثل پر و دوشنبه‌هایی که.. و سانسای عاشق، من پیش از تو؛ لذت بسیار کمتری ازش کسب کردم و به استثناء اجرای روان گوینده که بهتر بود از دوجنس در اجرا استفاده بشه جذابیت خاصی برای من نداشت. در کل شنیدنش رو پیشنهاد نمیکنم.
سمیه محمدی
۱۳۹۹/۰۸/۲۶
هیچوقت با کتاب صوتی ارتباط برقرار نمی‌کردم و این اولین کتاب صوتی‌ای بود که تا آخر با اشتیاق کامل گوش دادم. بر اساس نظرات دوستان که از نحوه روایت آقای سلطان زاده تعریف کرده بودن، کتاب رو با تردید خریداری کردم! چون مطمئن نبودم که از شنیدنش حوصله م سر نره و خوابم نگیره!!! امروز کتاب رو تموم کردم. بگم
فقط میتونم عالی بود عالی. صدای آقای سلطان زاده و نحوه روایتشون فوق العاده ست. (منو یاد قصه‌های ظهر جمعه مینداخت) ایشون باعث شدن کتاب‌های صوتی بیشتری رو با اطمینان کامل خریداری کنم. و اما در مورد خود داستان
فوق العاده.. داستانی جذاب، عاشقانه و غم انگیز با تم سیاسی. اولین کتابی بود که از بزرگ علوی میخوندم، قلمشو توصیفاتشو بی نهایت دوست داشتم. با تشکر فراوان از کتابراه، جناب آرمان سلطان زاده و خالق اثر، بزرگ علوی..
مجید حقیقت خواه
۱۴۰۲/۰۵/۲۳
نظر دادن در مورد این کتاب یکم سخته،
قطعا در زمان خودش کتاب خیلی جالب و پر از هیجانی بوده و شرایط اون زمان، باعث میشه که این کتاب خیلی به چشم بیاد چون بزرگ علوی خیلی تند و با قدرت در مورد دیکتاتوری شاه وقتش صحبت میکنه، اما شخصیت‌های داستان با تعریف امروز از اجتماع و رفتار‌ها و هنجار‌های اجتماعی و
سازگاری نداره، گاها عملکرد‌های شخصیت‌ها در طول داستان، از نظر خود شخص بنده غیر منطقی به نظر میاد، مثلا اینکه «هر کسی از زن ناشناس تعریف و تمجید میکرده از نظر او آدم ضعیفی بوده و مورد تنفر زن قرار میگرفته و هر کسی مثل استاد ماکان و خداداد باهاش بد رفتاری میکرده، زن عاشقش میشده» و اینکه داستان همش در مورد چیره و مسلط شدن یک نفر بر نفر بعدی صحبت میکنه و این از نگاه جامعه امروز به نظرم زیاد منطقی نیست.
اما در کل کتاب بدی نبود، ولی همچنان «گیله مرد» کتابیه که منو جذب قلم بزرگ علوی میکنه.
محمد پوران دوست
۱۴۰۱/۱۱/۰۵
با سلام. من همیشه اسم بزرگ علوی رو زیاد شنیدم و تعریف شو. عموما از این نویسنده به عنوان نویسنده بزرگ اسم برده میشه و من همیشه دوست داشتم آثارشون رو بخونم. یه بار این کتابو گوش دادم و بعد نظرات رو خوندم. اکثر نظرات مثبت بود ولی چند تایی هم بود که آدمو به فکر وامیداشت. بعد از خوندن چندتا از نظرات گوش منفی کتابو دوباره دادم تا بتونم نظر بدم. از نظر من این کتاب ریتم قابل قبولی داره از کم شروع میشه و رو به بالا ادامه پیدا میکنه. داستان به ظاهر عاشقانه است اما بیشتر حرف از سیاست میزنه. و سیاه نمایی هم توش هست. چیزهایی نوشته شده که شاید دلیل بزرگ شدن بزرگ علوی باشه (بد گویی از رژیم پهلوی)
راستش نمی‌تونم تصمیم بگیرم که این حرف درست هست یا نه.
در کل کتاب نمره متوسط رو به بالا میگیره از من ولی به درد دوره الان ما نمیخوره. بنظرم در دروه خودش این کتاب نمره بالا تری رو میگرفته.
Ali Javanmardi
۱۴۰۰/۱۱/۲۳
با تشکر از آقای سلطان زاده و کتاب راه
داستان خیلی ضعیفی است و اصلا نمیشه گفت داستان
بیشتر شبیه تفکرات شخصی است در مورد نقاش، کمال الملک است که در دربار قاجار در حرمسرهای قاجار و سرسره بازی زنان قاجار میجوریده و می‌میزده و از زنان حرمسرا نقاشی میکرده و لقب استادی بهش داده بودند که عمرش می‌رسد به
زمان رضا شاه و چون دیگر حرمسرایی نبوده و از می‌و عیش و نوش بی نسیب شده بوده خود را به مخالفت برمیداره و کسانی که تا چندی پیش با هزاران بدبختی به مکتب خانه میرفتن با خرج دولت در کشورهای اروپایی به تدریس و پیشرفت مشغول بودند که ظاهرا ادعای روشن فکری هم به آن‌ها دست داده بوده و از روزگاری صحبت می‌کند که همه دنیا درگیر جنگ و قحطی بودند و ایران در حال پیشرفت که این پیشرفت رو هم زیاده خواهی شاه آن زمان میدانند. و بی لیاقتی او …
مشاهده همه نظرات 627

راهنمای مطالعه کتاب صوتی چشم‌هایش

برای دریافت کتاب صوتی چشم‌هایش و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.