معرفی و دانلود کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره
برای دانلود قانونی کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره
کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره مجموعه داستانی بینظیر و فوقالعاده از ده نویسنده صاحب قلم آمریکاییست که برای آشنایی هرچه بیشتر با ادبیات این کشور گردآوری شده. هر یک از داستانهای کوتاه این کتاب در ژانرهای گوناگونی نوشته شدهاند.
درباره کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره:
داستان کوتاه یکی از فراگیرترین و محبوبترین قالبهای ادبیست که امروزه به خاطر سرعت سرسامآور زندگیهای مدرن، شاید اقبال بیشتری نسبت به آنها وجود داشته باشد. آثاری موجز و سرگرمکننده که میتوانند مفاهیمی ژرف را در دل خود بگنجانند و تاثیر فراوانی بر روی مخاطبان بگذارند.
در ایران به خصوص در دو دهه اخیر، نگاه مثبتی به داستان کوتاه وجود داشته و ترجمههای متعددی از نویسندگان سراسر جهان انجام شده است؛ از آسیا گرفته تا آمریکای لاتین و اروپای شرقی. با این حال ادبیات آمریکا با وجود غنی و شناخته شده بودن، همچنان نویسندگانی دارد که کمتر برای ما ایرانیان آشنا هستند و هرکدام نیز با قلم و سبک متفاوت خود توانستهاند تاثیری مهم بر ادبیات جهان بگذارند.
کتاب شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره، از ده داستان کوتاه تشکیل شده که نگارندههای آنها همگی از داستاننویسان مستقل، غیردولتی و صاحب اندیشهای بودند که در ژانرهای گوناگون ادبی قلم زدهاند و هرکدام زبان، سبک و نگاهی متفاوت داشتهاند.
نام داستانهای این کتاب به ترتیب عبارتند از: «بعضی از ما دوست مان کولبی را تهدید می کردیم، درخت، بنجامین کوچولو، پدرم در تاریکی مینشیند، کنکیستادور، شاهد اعدام، باغ وحش، مرگ یک فروشنده دورهگرد، جنگ یک روزه و دور آخر»
کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره برای چه کسانی مناسب است؟
اگر ادبیات آمریکا برایتان جذابیت دارد و دوست دارید با نویسندگان نه چندان مشهور اما صاحب سبک این کشور آشنا شوید، این مجموعه داستان انتخابی جذاب برایتان خواهد بود.
معرفی کوتاه نویسندگان کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره:
دونالد بارتلمی (Donald Barthelme) نویسندهای آمریکایی بود که او را به خاطر نوشتن داستانهای کوتاه و استفاده از سبک پست مدرن میشناسند. حتی بسیاری بارتلمی را پدر داستانهای پسانوگرا میدانند. او در دوران حیات خود، به عنوان روزنامهنگار در مجلاتی نظیر هوستون پست قلم میزد و البته صدها داستان کوتاه و چندین رمان نیز نوشته است. همچنین کتابش در سال 1972 جایزه بهترین کتاب کودک را از آنِ خود کرد.
هوارد فیلیپس لاوکرفت (Howard Phillips Lovecraft) یکی از نویسندگان نوگرایی بود که داستانهای عجیب، علمی - تخیلی، خیالی و ترسناک مینوشت. اگرچه بسیاری از همعصرانش جذب آثار لاوکرفت نشدند با این حال نوشتههای باقی مانده از او همچنان جذابیت دارند و زیرمجموعه ژانر وحشت قرار میگیرند.
جروم وایدمن (Jerome Weidman) یکی از محبوبترین نمایشنامه نویسان و داستاننویسان آمریکایی بود. همان فردی که ارنست همینگوی او را بالزاکِ آمریکا میدانست. وایدمن در بسیاری از نمایشنامههایش به لایه تلخ زیرپوستی تجارت، سیاست و زیست روزمره نیویورک میپرداخت. همچنین او در سال 1960 بهطور مشترک جایزه پولیتزر را برای کتاب «فیورلّو» (Fiorello) از آن خود کرد.
آمبروز گوئینت بیرس (Ambrose Gwinnett Bierce) روزنامهنگار، شاعر، داستاننویس و یک کهنه سرباز جنگ داخلی آمریکا بود. بیشتر آثار او ویژگیهای ژانر وحشت را داشتند و بسیاری او را به نام «بیرسِ تلخ» میشناختند. این نویسنده خود را از پیروان مکتب رئالیسم میدانست و تاکنون کتابهایش در فهرست برترین آثار آمریکایی قرار گرفتهاند.
ادوارد دنتینگر هوک (Edward Dentinger Hoch) یکی از برترین نویسندگان ادبیات پلیسی و ماجراجویانه بود که در طول حیات خود بسیار مورد تقدیر قرار گرفت. اگرچه او چندین رمان نوشت اما در درجه اول به خاطر نوشتن 950 داستان کوتاه شهرت فراوانی داشت.
یودورا آلیس ولتی (Eudora Welty) داستاننویس و عکاس آمریکایی بود که در سال 1973 برنده جایزه پولیتزر شد و در طول سالها فعالیت ادبی خود توانست برنده هشت جایزه اُهنری و نشان لژیون دونور شود. او اولین نویسندهای بود که در زمان حیاتش، آثار خود را کتابخانه ملی آمریکا منتشر کرد. همچنین آلیس ولتی نامش به دفعات در فهرست نامزدهای احتمالی دریافت جایزه نوبل بود.
جودیث سالووی در سال 1950 در شهر بروکلین در ایالت نیویورک به دنیا آمد. او علاوهبر داستاننویسی، به عنوان روزنامهنگار و مدرس دانشگاه فعالیت میکند. او نویسنده داستان تحسینشده «جنگ یک روزه» است که به زبانهای مختلفی ترجمه شده است.
ایوان هانتر یا همان اد مک بین (Evan Hunter) نویسنده و فیلمنامهنویس آمریکایی بود که بیشتر در ژانر پلیسی و جنایی مینوشت. او بارها با نامهای مستعاری نوشتههایش را در دنیای ادبیات و سینما به منتشر کرد. از جمله اسامی و لقبهای این نویسنده میتوان به جان ابوت، کرت کنون، هانت کولینز، عزرا هانون و ریچارد مارستن و ... استفاده میکرد.
در بخشی از کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره میشنویم:
در ایالت آیووا منطقهای نزدیکیهای لبنان، پیرمردی با نام دانیل بیکر زندگی میکرد که در نگاه همسایگانش مظنون به قتل بود؛ قتل دستفروشی که از او درخواست کرده بود، شب را در خانهاش بگذراند. این ماجرا مربوط به سال 1853 است. زمانیکه حرفه دستفروشی در ایالات غربی کشور بیش از حالا باب بود و البته خطرات عدیده و فراوانی نیز داشت. دستفروشان و کوله بارشان جادههای خالی و خلوت را از سر ناچاری و به امید مهماننوازی و کرم مردمان طی میکردند.
همین مسئله سبب شده بود، دستفروش با افراد عجیب و غریب و خلوضعی آشنا شود. شماری از افراد آنهایی بودند که برایشان فرقی نداشت که چگونه زندگیشان را پیش میبرند و نان درآوردن از راه قتل، برایشان امری پذیرفته شده و عادی بود.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی شاهد اعدام و نه داستان آمریکایی دیگر آخر هزاره |
نویسنده | گروه نویسندگان |
مترجم | دیبا داودی |
راوی | حسین سامی |
ناشر چاپی | انتشارات روزنه |
ناشر صوتی | واوخوان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۳ ساعت و ۳۱ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای صوتی داستان کوتاه خارجی |
نکته بعدی مضمون داستانهای کتاب بود که متاسفانه 90 درصد داستانها باعث غم و ناراحتی شنونده میشود این کتاب از این نظر شبیه بسیار کتابهای صادق هدایت بود
نکته سوم اکثر داستانها بی سرانجام به پایان میرسید که مجدد این موضوع باعث گیج شدن شنونده و دلزدگی اون از ادامه کتاب میشد
نکته بعدی هم که مهم نحوه بیان گوینده بود که متاسفانه به صورت یکنواخت و بدون احساس خاصی صرفا روخوانی میکرد در کتابهای داستانی نحوه بیان مطالب بسیار مهم است و گوینده نقش مهمی در دلنشین بودن کتاب داره.
مسئله بعدی در گویندگی باید برای هر نقش داستان باید گوینده مناسب گویندگی کنه برای مثال برای نقش یک مرد گوینده مرده برای نقش زن گوینده زن برای نقش کودک گوینده متناسب این باعث هیجان و زیبا و دلنشین تر شدن کتاب خواهد بود.
مسئله آخر در مرد کتاب اینکه انتظار میره که نویسنده در انتخاب داستانها و گنجاندن پندهای اخلاقی علاوه بر زیبایی ظاهری به زیبایی معنوی کتابهای بعدی توجه بیشتری داشت باش.
موفق و پیروز باشید