معرفی و دانلود بهترین داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی

معرفی و دانلود بهترین داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی

چرا باید داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی بخوانیم؟

داستان و رمان عاشقانه، یک اثر منثور و داستانی با محوریت عشق است. درواقع تمرکز اصلی یک اثر عاشقانه، بر فرازونشیب‌های رابطه‌ی عاطفی میان عاشق و معشوق معطوف است که در بسیاری از موارد، با پایانی خوشایند و رضایت‌بخش همراه می‌شود. وجود یک ماجرای عاشقانه‌ی محوری، عنصر اصلی یک داستان یا رمان عاشقانه محسوب می‌شود. تا زمانی‌که این محور برقرار باشد، اثر در ژانر عاشقانه تعریف می‌شود. با رعایت این شرط، نویسنده می‌تواند به هر تعدادی که می‌خواهد ماجرای فرعی به خط اصلی داستان خود اضافه کند. نویسندگان رمان‌های عاشقانه معتقدند که هسته‌ی اصلی آثارشان، فرازوفرودهای یک رابطه است و داستان‌ها و ماجراهای فرعی نباید به خط اصلی داستان آسیبی وارد کنند.

گفتنی‌ست که اگرچه بسیاری از نویسندگان و خوانندگان، پایان خوش را عنصر مهم و ضروری رمان‌های عاشقانه می‌دانند، اما در تاریخ ادبیات داستانی جهان، داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه‌ی مشهور و فراوانی وجود دارند که پایانی بسیار غم‌انگیز و ناراحت‌کننده دارند؛ ازجمله «بلندی‌های بادگیر» اثر امیلی برونته، «آنا کارنینا» به قلم لئو تولستوی، «پرنده خارزار» نوشته‌ی کالین مک کالو و «چوب نروژی» اثر هاروکی موراکامی.

تاریخچه‌ی داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی

منشأ داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه را می‌توان در ادبیات و دیگر آثار مربوط به یونان باستان جست‌وجو کرد؛ اما رمان‌های عاشقانه‌ی مدرن یا عاشقانه‌های پرفروش امروزی، همگی از دل داستان‌های رمانتیک قرن هجدهم و نوزدهم میلادی سربرآورده‌اند. رمان‌هایی مانند «پاملا، یا پاداش پاکدامنی» اثر ساموئل ریچاردسون، «غرور و تعصب» نوشته‌ی جین آستن و عاشقانه‌های گوتیکِ آن رادکلیف، مخاطبان را با شکل جدیدی از داستان آشنا کردند؛ شکلی که اغلب بر زندگی و کشمکش‌های یک قهرمان زن متمرکز بود. البته رشد و توسعه‌ی داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه‌ی مدرن، به‌مرور مسیری را پیمود که امروزه ما در این ژانر ادبی، با قهرمان‌هایی از جنسیت و نژادهای متفاوت روبه‌رو هستیم. امروزه این کاراکترها ویژگی‌های اساسی و توانایی‌های متفاوت و متنوعی دارند، اما از لحاظ تاریخی، رمان‌های عاشقانه اغلب برای زنان و درباره‌ی زنان نوشته می‌شدند.

اولین رمان‌های عاشقانه خارجی، قهرمان‌های زن سفیدپوستی را به تصویر می‌کشیدند که یا از قراردادهای اجتماعی سرپیچی می‌کردند و یا برای رسیدن به خوشبختی در زندگی خود، در حال مبارزه بودند. قهرمانانی که در نهایت، عشق زندگی‌شان را می‌یافتند و داستان را با ایجاد حس رضایت در خواننده، به پایان می‌رساندند. کتاب‌هایی مانند رمان‌های جین آستن و یا رمان «جین ایر» اثر شارلوت برونته، شخصیت‌های زنی را معرفی می‌کردند که به‌سبب بروز و نشان دادن فردیت خود و خواسته‌هایشان، در نهایت با یک ازدواج موفق، پاداش می‌گرفتند. این رمان‌ها برای خوانندگان زنِ آن دوران که با هنجارها و قراردادهای اجتماعی سفت‌وسخت و تبعیض‌آمیزی دست به گریبان بودند، آثاری الهام‌بخش محسوب می‌شدند.

در قرن بیستم میلادی، کتاب‌های رمانتیک «پروانه سیاه» نوشته‌ی جورجت هیر و «بر باد رفته» به قلم مارگارت میچل که در طی دهه‌های 1920 و 1930 میلادی منتشر شده بودند، توجه و علاقه‌ی عموم مردم را به ژانر عاشقانه و به‌ویژه رمان‌های تاریخی عاشقانه‌ جلب کردند. در سال 1938 رمان «ربکا» نوشته‌ی دافنه دوموریه، با درهم‌آمیختن عناصری از ژانرهای ترسناک و عاشقانه، به یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های عاشقانه تبدیل شد و بسط و گسترش زیرژانر عاشقانه‌ی رازآلود و گوتیک را رقم زد.

در طی دهه‌های 1950 تا 1960 میلادی، روایت‌های این ژانر دچار تغییرات بسیاری شدند و قهرمانان زن این آثار نیز، دیگر تنها خانه‌دار یا مادر نبودند. در سال 1970، اولین رمان پرفروش هم‌جنس‌گرایانه ذیل ژانر عاشقانه منتشر شد. رشد و تحول این دسته از آثار به همین ترتیب ادامه پیدا کرد، تا اینکه در دهه‌های بعد به‌مرور نویسندگان زن جدید، همچون دانیل استیل، جکی کالینز و... در این حوزه ظهور کردند. انتشارات بریتانیایی «میلز و بون»، از ناشران پرکار آثار عاشقانه بود که در قرن بیستم میلادی، تأثیر قابل توجهی بر این ژانر گذاشت. این نشر با عرضه‌ی مستمر آثار مرتبط با این حوزه، مطالعه‌ی آن‌ها را در میان خوانندگان باب کرد و روند بازار را تا چندین دهه تغییر داد. در طی دهه‌های اخیر، داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی پیوسته در حال تغییر بوده‌اند و با دربرگرفتن زیرژانرهای متنوع، مدام بر جمعیت طرف‌دارانشان افزوده شده است.

زیرژانرهای عاشقانه

داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه ممکن است از سبک یا لحن‌های مختلفی برخوردار باشند و ماجرای عشقی‌شان در زمان‌ها و مکان‌های مختلفی پیش برود. همچنین می‌توانند سطوح مختلفی از عشق را به تصویر بکشند. در نهایت، می‌توان گفت بسته به اینکه نویسنده چه ترکیبی از عناصر زمان، مکان و موضوع را برای رمان خود انتخاب می‌کند، اثرش در زیرژانرهای مختلفی قرار می‌گیرد. این زیرژانرها عبارت‌اند از:

  • عاشقانه معاصر (Contemporary Romance): آثاری مانند رمان‌ «ما تمامش می‌کنیم» اثر کالین هوور که ماجرایشان از نظر تاریخی در طی سال‌های 1950 به بعد رخ می‌دهد، در این دسته قرار می‌گیرند.
  • عاشقانه اروتیک (Erotic Romance): در این گونه داستان‌ها بیش از هر چیز، تمرکزِ روایت بر جنبه‌های جنسی رابطه قرار دارد. رمان «پنجاه طیف خاکستری» نوشته‌ی ای. ال. جیمز، نمونه‌ی معروف این نوع آثار است.
  • عاشقانه تاریخی (Historical Romance): داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه‌ای همچون «دزیره» اثر آن ماری سلینکو، که روایتشان به پیش از سال 1950 تعلق دارد، عاشقانه‌ی تاریخی محسوب می‌شوند.
  • عاشقانه ماوراءالطبیعه (Paranormal Romance): این داستان‌های رمانتیک یا در جهانی فانتزی رخ می‌دهند، یا عناصر فراطبیعی و یا ماجراهای علمی‌ - تخیلی، بخش جدایی‌ناپذیر روایتشان محسوب می‌شوند. رمان «آنجا که جنگل و ستاره‌ها به هم می‌رسند» اثر گلندی وندرا را می‌توان نمونه‌ای از این زیرژانر دانست.
  • عاشقانه معنوی (Romance with Spiritual Elements): در این نوع رمان‌های عشق‌محور، بخش مهمی از داستان به باورهای معنوی، عرفانی و ماجراهای الهام‌بخش برای رشد رابطه‌ی عاطفی تعلق دارد. رمان «ملت عشق»، کتاب پرفروش یکی از نویسندگان به‌نام ادبیات ترکیه، یعنی الیف شافاک، در زمره‌ی این نوع آثار قرار دارد.
  • عاشقانه هیجان‌انگیز (Romantic Suspense): وجود عنصر تعلیق و حاکم بودن فضایی معمایی، رازآلود و هیجان‌انگیز، ویژگی مهم این نوع رمان‌های عاشقانه است. برای مثال دیدیه ون کولارت در رمان «شاهدان عروس»، تلفیق عشق و تعلیق را به‌خوبی ترسیم کرده است.

اهمیت مطالعه‌ی داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی

تاکنون داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی، به‌شکل غیرقابل‌انکاری بر جوامع مختلف تأثیرگذار بوده و افکار ما را درباره‌ی عشق، روابط عاطفی و نقش‌های جنسیتی شکل داده‌اند. البته این کتاب‌ها گاهی به‌سبب ایجاد انتظارات غیرواقعی از روابط عاشقانه، مورد انتقاد قرار می‌گیرند؛ اما از جهات دیگر، به‌دلیل ایجاد بستری مناسب برای توانمندسازی زنان تحسین می‌شوند. داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی، افزون بر این‌که شما را به دل فرازونشیب‌های یک رابطه‌ی عاطفی می‌برند، با معرفی انواع فرهنگ‌ها، شرح احساسات و روابط متنوع، افق دیدتان را وسعت می‌بخشند و با تقویت هوش هیجانی‌تان، شما را به درک عمیق‌تری نسبت به دنیای اطراف می‌رسانند.

مطالعه‌ی داستان‌های عاشقانه کمک می‌کند تا تفاوت‌های ظریف میان انواع احساسات را بشناسید و حتی دایره‌ی واژگانتان برای بیان انواع احساسات و عواطف را غنی‌تر کنید. این ژانر شما را به هم‌دلی با شخصیت‌های داستان دعوت می‌کند و حس شفقت را در وجودتان پرورش می‌دهد. ادبیات عاشقانه می‌تواند کمک کند تا به‌شکل عمیق‌تری با دیگران ارتباط برقرار کنید و به واسطه‌ی این مزیت، روابط خود را نیز بهبود بخشید.

مطالعه‌ی انواع داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی، شما را در درک مؤثر احساساتتان یاری می‌کند و موجب می‌شود که به بینش‌های تازه‌ای در مورد پیچیدگی‌های مقوله‌ی عشق دست پیدا کنید. وقتی با تجربیات گوناگون شخصیت‌های داستانی مواجه می‌شوید، از روند عادی زندگی خود فاصله می‌گیرید و تجربه‌ها و ماجراهای تازه‌ای را از سر می‌گذرانید. حتی ممکن است با غوطه‌وری در فرازوفرودها، غم‌ها و شادی‌های رمان‌ها و داستان‌های عاشقانه، انگیزه پیدا کنید تا ریسکِ تجربه کردن عشق را بپذیرید و برای دنبال کردن رویاهایتان قدم بردارید.

خواندن داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

اگر دل‌بسته‌ی دنیای کتاب‌ها هستید و برای رهایی از استرس‌ها و دغدغه‌های روزمره‌ی خود، در پی راهی جذاب و درعین‌حال آرامش‌بخش می‌گردید، مطالعه‌ی داستان‌های عاشقانه را از قلم نیندازید. اگر دلتان می‌خواهد با نگاه افراد مختلف جهان نسبت به مفهوم عشق و تعریفشان از روابط عاطفی آشنا شوید و با شناخت چالش‌های موجود در این زمینه، رابطه‌ی خود را بهبود بخشید، پس خرید و مطالعه‌ی بهترین داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی را در اولویت فهرست مطالعاتی‌تان قرار دهید.

پرطرف‌دارترین داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی در کتابراه

از آن‌جا که روزبه‌روز بر شمار طرف‌داران داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی افزوده می‌شود، کتابراه در تلاش است تا با افزایش تعداد و تنوع کتاب‌های این حوزه در قالب نسخه‌های الکترونیک، صوتی و PDF، رضایت مخاطبان خود را به بهترین شکل ممکن جلب کند. استقبال فراوان مخاطبان در خرید و دانلود برخی از کتاب‌های عاشقانه و رمانتیک، تأییدی بر جذابیت این آثار است. در لیست زیر، تعدادی از محبوب‌ترین و بهترین داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی که در سایت و اپلیکیشن کتابراه در دسترس شما قرار گرفته‌اند را معرفی کرده‌ایم:

  • کتاب ملت عشق، نوشته‌ی الیف شافاک
  • کتاب هر دو در نهایت می‌میرند، اثر آدام سیلورا
  • کتاب آنا کارنینا، به قلم لئو تولستوی
  • کتاب همسر پنهانی، نوشته‌ی گیل پل
  • کتاب غرور و تعصب، تألیف جین آستن
  • کتاب ما تمامش می‌کنیم، اثر کالین هوور
  • کتاب بلندی‌های بادگیر، به قلم امیلی برونته

پیشنهاد برای دانلود رایگان داستان‌ها و رمان‌های عاشقانه خارجی در کتابراه

با وجود اینکه تنوع رمان‌های عاشقانه، طرف‌دارانِ این ژانر را برای خرید آن‌ها ترغیب می‌کند، اما هزینه‌ی خرید کتاب، همواره یکی از مهم‌ترین موانع راه کتاب‌خوان‌ها محسوب می‌شود. به‌همین دلیل عناوین پرشماری از میان کتاب‌ها و آثار عاشقانه، در سایت و اپلیکیشن کتابراه به‌صورت رایگان و در قالب نسخه‌های صوتی، الکترونیک و PDF در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. بنابراین اگر شما هم از طرف‌داران این ژانر هستید، بهتر است بدانید که بدون پرداخت هیچ‌گونه هزینه‌ای برای خرید کتاب، می‌توانید آثار موردنظر خود را از کتابراه دانلود کنید. تعدادی از عناوین رایگان ژانر عاشقانه در سایت و اپلیکیشن کتابراه، عبارت‌اند از:

  • کتاب میهمانسرای قلعه، اثر استانلی جان وایمن
  • کتاب ای کاش قلبم بی‌آنکه بشکند مقاومت نماید، نوشته کریستین بوبن
  • کتاب عشق از الف تا ی، به قلم ساجده علی
  • کتاب لولا کارلایل همه چیز را آشکار می‌کند، تألیف ریچل گیبسون
  • کتاب بعد از آن روز، اثر کریستین هیگینز
  • کتاب سفر دل، اثر جودیت برونته