معرفی و دانلود بهترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
چرا باید داستان و رمان عاشقانه ایرانی بخوانیم؟
اگرچه امروزه صاحبنظران اهل ادب، تفاوتهای متعددی میان داستان کوتاه و رمان قائل میشوند، اما در گذشته واژهی رمان یک اصطلاح کلی محسوب میشد و برای قصههای کوتاه عاشقانه مورد استفاده قرار میگرفت. اینطور که پیداست مفهوم عشق از همان ابتدا با داستان و رمان گره خورده است. داستانهای ژانر عاشقانه با در محور قرار دادن مسائلی همچون عشق، جدایی، ازدواج و شور جوانی، روایتهای واقعی یا تخیلی گوناگونی را بهتصویر میکشند که ممکن است در بستری از مفاهیم روانشناختی، اجتماعی، کمدی، مذهبی و یا رخدادهایی ترسناک، معمایی و هیجانانگیز جلو برود. این چندوجهی بودن را میتوان یکی از ویژگیهای مهم دنیای ادبیات مدرن دانست که تقریباً هیچ کدام از آثار آن را نمیتوان بهراحتی در یک ژانر خاص گنجاند.
سیر تاریخی داستان و رمان عاشقانه ایرانی
پیشینهی تاریخ پرسوزوگداز داستانهای عاشقانه در ادبیات کهن ایرانی، بر همهی ما آشکار است و میدانیم که اغلب این حکایات عاشقانه در قالب شعر به تصویر کشیده شدهاند (که البته این موضوع مختص ایرانیان نیست). گفته میشود که در ایران، داستاننویسی و رماننویسی به سبک و سیاق ادبیات غرب، از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی و به موازات دوران مشروطه پا گرفت. کریستف بالایی، استاد ادبیات و زبان فارسی در فرانسه، کتابهای «امیرارسلان نامدار»، «سفینه طالبی یا کتاب احمد» و «سیاحتنامه ابراهیم بیگ» را بهعنوان مواردی از مهمترین آثار ادبی ایرانی که اولین نمونههای جدی نزدیک به سبک رماننویسی مدرن محسوب میشوند، معرفی میکند. بسیاری از صاحبنظران دیگر نیز کتاب «ستارگان فریبخورده» نوشتهی میرزافتحعلی آخوندزاده را که در سال 1253 منتشر شد، اولین رمان ایرانی میدانند.
اگرچه عشق همیشه در داستانها بهعنوان موضوعی محوری یا حداقل در شکل روایتی فرعی یا عنصری برای پیشبرد داستان حضور داشته است، اما با رشد ادبیات داستانی و توجه بیشتر به اصول و فرم روایت داستان و رمان، آثاری جدیتر در ژانر عاشقانه و رمانتیک خلق شدند. در سال 1311 صادق هدایت با انتشار داستان بلند «داش آکل»، یک روایت تلخ عاشقانه و در عین حال جذاب را برای همیشه در ادبیات عاشقانهی ایران ثبت کرد. او در سال 1315 نیز زن اثیریِ رمان «بوف کور» را آفرید و در داستان کوتاه «لاله» هم شکل متفاوتی از عشق را روایت کرد.
در اوایل دههی 1330 رمان «چشمهایش» نوشتهی بزرگ علوی بهعنوان اثری فاخر در ژانر عاشقانه مورد استقبال قرار گرفت. علی محمد افغانی نیز با انتشار رمان عاشقانه و اجتماعی «شوهر آهوخانم» در سال 1340 تحول بزرگی را در نگارش رمان در میان نویسندگان ایرانی رقم زد. در سال 1348 سیمین دانشور با رمان «سووشون» زنی ایرانی را شخصیت اصلی یک رمان قرار داد و با روایت عشق میان یک زن و شوهر، به مرور تاریخ سیاسی کشور پرداخت.
در سال 1351 انتشار رمان «شب یک، شب دو» به قلم بهمن فرسی، شکل نوینی از رماننویسی را در ایران ارائه داد. در اواخر دههی 1350، نادر ابراهیمی با آثاری مانند «یک عاشقانه آرام» و «آتش بدون دود»، در بسترهای متفاوتی به روایت ماجراهای گوناگونی از عشق پرداخت که یکی در گیلان و دیگری در ترکمنصحرا میگذشت. در دههی 1360 رمان «سمفونی مردگان» با در مرکز قرار دادن داستانی پرآب چشم، ماجرایی عاشقانه را به معضل نخبهکشی در جامعهی ایرانی گره زد که از نظر موضوع و شیوهی روایت، همچنان بهعنوان یکی از رمانهای منحصربهفرد ایرانی شناخته میشود.
در دههی 1370، با گذر از سالهای پرآشوب گذشته، نویسندگان فارسیزبان فرصتی یافتند تا بیشتر به عشق بپردازند. جدا از آثار عاشقانهی پرمخاطب به قلم م. مؤدبپور، فهمیه رحیمی، ر. اعتمادی و... که با ارائهی تصویری پرشور و حرارت از عشق، بهعنوان رمانهای عامهپسند شناخته میشدند، رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج سید جوادی نیز به یکی از معروفترین رمانهای عاشقانه در این دهه تبدیل شد. در سال 1376 داستان کوتاه «درخت گلابی» که در قالب مجموعه داستان «جایی دیگر» نوشتهی گلی ترقی منتشر شده بود و با فیلم اقتباسی داریوش مهرجویی بر اساس آن، شهرت بیشتری پیدا کرد، روایت تازهای از عشق سوزان یک نوجوان را به تصویر میکشید. رمان «من او» اثر رضا امیرخانی هم پس از انتشار در سال 1378، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. کتاب «شرق بنفشه» نوشتهی شهریار مندنی پور، یکی دیگر از شناختهشدهترین مجموعه داستانهای عاشقانه ایرانی در این دهه است که با فرم زبانی خاص و نگاه استعاری ویژهاش، به شرح عشق میپردازد.
رمان وهمآلود «سلوک» نوشتهی محمود دولتآبادی، در سال 1381 به یکی از پرفروشترین رمانهای عاشقانه ایرانی بدل شد. رمان «چراغها را من خاموش میکنم» اثر زویا پیرزاد، یکی دیگر از آثار پرمخاطبی است که در دههی 1380 به انتشار رسید و با روایت جاری شدن عشق در زندگی ملالآور یک زن خانهدار، توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. رمانهایی همچون «رهش» اثر رضا امیرخانی و «پاییز فصل آخر سال است» نوشتهی نسیم مرعشی نیز، ازجمله آثار پرمخاطب دههی 1390 بودند که در هر کدام از آنها به طریقی، روایتهای عاشقانه تجلی پیدا کردهاند.
اهمیت مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی
اغلب انسانها با شنیدن روایتهای عاشقانه به وجد میآیند. اغلب ما پیش از تجربهی عشق، از طریق داستانها و روایتها با این مفهوم آشنا شدهایم. مطالعهی داستانهای عاشقانه شما را با شکلهای مختلف عشق آشنا میکنند. علاوهبر این، داستانها و رمانهای عاشقانه به خوانندگان کمک میکنند تا موقعیتها و روابط پیچیدهی عاطفی را درک کنند و به این ترتیب، هوش هیجانی و مهارتهای اجتماعی خود را بهبود ببخشند.
اما بهطور خاص، داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، وجه ملموستری از عشق را برای شما نمایان میکنند. از طرف دیگر نگاه هر خطهای از این مرز و بوم نسبت به این مقوله متفاوت است و از همین رو، مطالعهی آثار شاخص ژانر عاشقانهی ادبیات داستانی ایران، شما را با این دیدگاهها، رویکردها و جهانبینیهای مختلف سرزمینمان آشنا میکند. حتی اگر از شور و حرارتی که اینگونه آثار در دل زنده میکنند بگذریم، میتوان گفات که بررسی شیوهی برخورد افراد مختلف نسبت به این مقولهی جهانشمول در جایگاه خود ارزشمند و جذاب است و همچنین موجب همذاتپنداری و درک و تجربهی احساسات مختلفی مانند شگفتزدگی، همدلی، دلسوزی، ملامتگری و... میشود.
خواندن داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر از تجربهی احساسات پرشور لذت میبرید و دلتان میخواهد که در کنار آن، با نگاه افراد مختلف جامعهمان به مفاهیمی مانند عشق، هجران و وصال آشنا شوید، مطالعهی داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی، بهترین انتخاب در رسیدن به این اهداف خواهد بود. از سوی دیگر هر نویسندهای به شیوهای متفاوت، عشق را در قالب داستان و اثر ادبیاش پرداخت میکند و همین موضوع میتواند محرکی برای مطالعهی انواع داستانهای عاشقانه ایرانی باشد.
پرطرفدارترین داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
از آنجا که داستانها و رمانهای عاشقانه همواره هواخواهان بسیاری دارند، کتابراه آثار پرشماری را برای خرید و دانلود، بهشکل نسخهی الکترونیک، صوتی و فایل PDF در اختیار مخاطبان قرار داده است. در این میان، آمار بالای خرید و دانلود برخی عناوین نشان میدهد که این آثار جذابیت بیشتری برای مخاطبان داشتهاند. فهرست ذیل، تعدادی از این داستانها و رمانهای عاشقانه ایرانی محبوب در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه را در بر میگیرد:
- کتاب بامداد خمار، نوشتهی فتانه حاج سید جوادی
- کتاب من چراغها را خاموش میکنم، به قلم زویا پیرزاد
- کتاب شهرو، تألیف مرسده کمالی
- کتاب فلکناز، اثر بهنوش قزوینی
- کتاب ماه بانو، نوشتهی عاطفه علی عوضی
- کتاب دال دوست داشتن، اثر حسین وحدانی
- کتاب سال بلوا، به قلم عباس معروفی
پیشنهاد برای دانلود رایگان داستانهای و رمانهای عاشقانه ایرانی در کتابراه
اگر از طرفداران کتاب داستانهای عاشقانه هستید، خبر خوش برای شما این است که لازم نیست برای خرید هر کتابی در این حوزه، هزینهای را کنار بگذارید؛ چراکه وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بسیاری از این عناوین را بهصورت رایگان و در قالب کتاب صوتی، الکترونیک یا PDF در اختیار شما قرار داده است. بنابراین شما میتوانید با دانلود رایگان این کتابها، داستان و رمان موردعلاقهتان را بدون پرداخت هیچ هزینهای به کتابخانهی خود اضافه کنید. تعدادی از این آثار عبارتاند از:
- کتاب رذل شریف (جیران جورجیانا)، نوشتهی نیلوفر میرزاخانی
- کتاب بوف کور جام زن، اثر رویا وهمی
- کتاب چای سرد، به قلم نسرین سرومیلی
- کتاب تیامدا، تألیف معصوم ترکان
- کتاب و آن روز که گفتی دوستم داری، نوشتهی زهرا بوزار
- کتاب آهنگ عشق، اثر سوری رحیمی
کتاب صوتی باده کهن
- نویسنده: اسماعیل فصیح
کتاب صوتی باده کهن نوشته اسماعیل فصیح، داستان جذاب و تاثیرگذار تحولات روحی انسانی را به تصویر میکشد که در آبادان شهری پر از زیبایی، عشق و گرما با نخلستانهای سر به فلک کشیده زندگی میکند. دربارهی کتاب صوتی باده کهن: فضای آغازین رمان، آشنا و تکراری است که آبادان نفتخیز و جنگزده را برای شما به نمایش میگذارد. در بخشهایی از این داستان خصوصیات حسی و جسمی زوجی عاشق شرح داده میشود و نویسنده... ادامه ›
کتاب صوتی چند روایت معتبر
- نویسنده: مصطفی مستور
کتاب صوتی چند روایت معتبر نوشتهٔ مصطفی مستور، شامل هفت داستان کوتاه عمیق و تاثیرگذار میشود که در آنها درمورد موضوعاتی مانند زندگی، عشق و مرگ صحبت میشود. هر یک از این داستانها دربردارنده یک مضمون خاص و مشخص هستند که با نثری جذاب و روان نوشته شدهاند. درباره کتاب صوتی چند روایت معتبر: مصطفی مستور در بیشتر آثار خود از تمهای فلسفی و اعتقادی بهره میبرد و با طرح مسائل ساده اما تأملبرانگیز مخاطب... ادامه ›
کتاب بیهم و با هم
- نویسنده: اعظم طهماسبی
کتاب بیهم و با هم به قلم اعظم طهماسبی، داستان دخترانی شلوغ و پر شر و شور را به تصویر میکشد که سنتها و قول و قرارهای خانوادگی را نمیپذیرند و سعی میکنند خودشان مسیر زندگیشان را انتخاب کنند. این کتاب داستان خانوادهای است که دختر برزگشان در ازدواج شکست خورده و به همین دلیل چشم دیدن خانواده شوهر سابق دخترشان را ندارند، حالا دختر کوچکشان عاشق یکی دیگر از پسرهای همان خانواده شده و برای بدست... ادامه ›
کتاب چه ساده آمدی
- نویسنده: سعیده کلجاهی اصل
کتاب چه ساده آمدی نوشتهی سعیده کلجاهی اصل، یک رمان عاشقانهی ایرانی است که با زبانی ساده و لحنی صمیمی قصهی دلدادگی یک دختر از خانوادهای ثروتمند و پسری فقیر را روایت میکند. این داستان تمرینی عاشقانه برای ازخودگذشتگی، صبر، مهربانی و عزتنفس در روابط است و نویسنده، احساسات لطیف و عمیق دختر و پسری جوان را که با مشکلاتی مثل اختلاف طبقاتی و اختلاف فرهنگی مواجهاند، در بوتهی آزمایشی عاطفی قرار... ادامه ›
کتاب با بهار
- نویسنده: سیمین جلالی
کتاب با بهار نوشته سیمین جلالی، رمان عاشقانهای است که داستان دختری به نام بهاره را روایت میکند. بهاره که پدر و مادرش را از دست داده، به همراه برادرش در خانه مادربزرگش زندگی میکند. این کتاب بر اساس یک داستان واقعی نوشته شده است. بعد از مرگ مادربزرگ، عموی بهاره مسئولیت آنها را بر عهده میگیرد. پس از آن که تحصیلات برادرش به پایان میرسد، عمویش او را راهی فرانسه میکند. جدایی از برادر ضربه سختی... ادامه ›
کتاب مرا کم دوست داشته باش، اما...
- نویسنده: ناهید اربابی
کتاب مرا کم دوست داشته باش، اما... نوشته ناهید اربابی، رمان عاشقانهای است که داستان جذاب و هیجانانگیز دیگری از بیشمار ماجراهای زنان را روایت میکند. این رمان پرکشش با نثری روان و دلنشین به تحریر درآمده است. در بخشی از کتاب مرا کم دوست داشته باش، اما... میخوانیم: آن روز چند بار به او سر زدم. گاهی چشمهایش را باز میکرد. یک بار از من آب خواست اما چیز زیادی متوجه نمیشد. مادر برایش سوپ... ادامه ›
کتاب عشق ناتمام
- نویسنده: طاهره صادقی نژاد
کتاب عشق ناتمام نوشته طاهره صادقی نژاد، رمانی عاشقانه از پستی بلندیهای زندگی دختری به نام غزل است. غزل در شب عروسیاش با یک اتفاق غیر منتظره مواجه میشود و تمام آرزوهایش را بر باد میرود... در بخشی از کتاب عشق ناتمام میخوانیم: با خود گفت: راست میگه. باید به فکر مشکل خودم باشم. نگاهی به ساعتش انداخت. ساعت هشت شب بود. دیر شده بود، ولی اگر مسیح، همین الان هم اجازه میداد برود، شاید میشد با... ادامه ›
رمان تبسم تقدیر
- نویسنده: حوریه نقدی
کتاب رمان تبسم تقدیر، به قلم حوریه نقدی، به ما از تلاش کردن میگوید. فراموش نکنیم، زندگی اگر نام آسانی داشت دیگر بر زمین، تلاش معنای خویش را از دست میداد. در بخی از رمان تبسم تقدیر می خوانیم: مسیحا پشت سر رها ایستاد و درحالی که رها چهرهاش رو از تووی آینه میدید و حسرت میخورد! مسیحا دسته گلی که به دست داشت در کنار خود گرفت و از داخل آینه نگاهی به رها انداخت و گفت: امشب اومدم تا از دختری... ادامه ›
کتاب بازی سرنوشت
- نویسنده: اعظم معدن دار
کتاب بازی سرنوشت به قلم اعظم معدن دار، داستان پستی و بلندی زندگی عاشقانه یک زوج به نامهای مریم و آرش را به تصویر میکشد. در بخشی از کتاب بازی سرنوشت میخوانیم: آرش برای اولین بار خانهیمان شام خورد و ساعت یازده رفت بعد از عقد آرش هر روز نزدم میآمد. در دانشگاه یا بیرون خوابگاه او را ملاقات میکردم. و اگر من درس نداشتم من را بیرون و به خانهشان میبرد، خیلی به هم عادت کرده بودند. خانواده آرش ما... ادامه ›
کتاب شمیم عشق
- نویسنده: زینب مرادی
کتاب شمیم عشق نوشته زینب مرادی رمانی سرشار از شور و احساس است که چندین روایت عاشقانه از شخصیتهای مختلف کتاب را در دل خود جای داده است؛ عشق بیژن به نغمه، ماجرای عاشقانه پدرام و سرانجام آن، احساسی که در قلب سهیل وجود دارد و بالاخره عشق یک طرفه پریا به پسر عمویش و اصرار خانواده نیما به این ازدواج، روایتهاییست که همگی توسط نیما روایت میشوند. درباره کتاب شمیم عشق: نیما رادمهر روایتگر و شخصیت اصلی... ادامه ›
کتاب PDF که هنوز من نبودم...
- نویسنده: لیلی بخشی
خورشید نمیخواهد هیچ عشقی را بپذیرد. بلکه فقط میخواهد مانند یک فرد معمولی زندگی کند. لیلی بخشی در کتاب که هنوز من نبودم...، داستان دختری را روایت میکند که از توجه و عشق بیزار است و آرزوی گم شدن در میان دیگر مردم را دارد. دربارهی کتاب که هنوز من نبودم... زنان در جامعه و تاریخ رسمی ما، همواره در حاشیه بودهاند؛ انگار سیاهلشگری باشندکه فقط در گوشهی تصویر ایستادهاند و زندگی مردان را تماشا... ادامه ›
کتاب سراب زندگی
- نویسنده: شیرین حق پرست
شیرین حق پرست در کتاب سراب زندگی، سرگذشت دختری را شرح میدهد که برای گذراندن امور زندگی خود و مادر پیرش، سخت کار میکند و زحمت میکشد تا اینکه روزی با نگاه مردی در اتوبوس، ضربان قلبش بالا میرود و احساس عجیبی را درون خود تجربه میکند. دربارهی کتاب سراب زندگی: عاطفه دختری است که پدرش را از دست داده و با مادر پیر خود در خانهای قدیمی زندگی میکند. او باید هر روز صبح خیلی زود از خواب بیدار شود،... ادامه ›
کتاب لبخند تو آرزوی من است
- نویسنده: محمد تهرانی
محمد تهرانی در کتاب لبخند تو آرزوی من است داستان عاشقانهای را روایت میکند که با خواندنش گاه اشک میریزید و گاه لبخند میزنید؛ داستان پرفراز و نشیبی که پایان جذابی دارد. کتاب لبخند تو آرزوی من است برای چه کسانی مناسب است؟ اگر به خواندن رمانهای عاشقانه ایرانی علاقهمند هستند، این کتاب برای شماست. در بخشی از کتاب لبخند تو آرزوی من است میخوانیم: آقا واقعا نمیدونم با چه زبانی از شما تشکر کنم که... ادامه ›
کتاب صوتی الیاس
- نویسنده: میلاد ابوالقاسم زاده
میلاد ابوالقاسم زاده در کتاب صوتی الیاس، داستان عشقی آتشین و زیبا را میان دختر و پسری جوان به تصویر میکشد که هر دو در دهکدهای دور زندگی میکنند و اختلافات میان اهالی ده باعث اتفاقات سختی در زندگی آنها میشود. درباره کتاب صوتی الیاس: اگر شما هم به قدرت عشق ایمان داشته باشید، پس با داستان دلدادگی دختری و پسری جوان در یک دهکدهی گمنام همراه خواهید شد تا از سرنوشت و محبت میان آن دو باخبر شوید.... ادامه ›
کتاب هلاک و هستی
- نویسنده: نسرین قدیری
کتاب هلاک و هستی، به تالیف نسرین قدیری، رمانیاست مملوء از عشق سرشار... در بخشی از رمان هلاک و هستی میخوانیم: از آن جا که پایبند اخلاق و شرع و ناموس خود بود، تصمیم گرفت به گیتى حتى فکر هم نکند و به کلى او را به دست فراموشى بسپارد. باید هرچه زودتر به دنیاى خودش برمىگشت. دنیایى که در آن بزرگ شده و رشد کرده بود. دنیاى کوچک و حقیرى که باید با آن مىساخت. دنیاى او دنیاى اجاره خانه و هزینه نان و غذا... ادامه ›
کتاب در انتظار بهار
- نویسنده: خدیجه تاج الدین
کتاب در انتظار بهار نوشتهی خدیجه تاج الدین، تحفهای است برای آنان که میخواهند عشق را با تمام وجود لمس کنند و زیباییاش را در لحظه لحظه زندگیشان به تصویر بکشند. در انتظار بهار نهایت پایداری عشق در روزگاران کهن است. روزهایی که به امید یافتنش دفتر خاطرات پدربزرگ و مادربزرگهایمان را ورق میزنیم. در بخشی از کتاب در انتظار بهار میخوانیم: اختر اشکهای آفاق را پاک کرده و در حالی که موهای دختر جوان... ادامه ›
کتاب به تو محتاج دلم
- نویسنده: نسترن باقری گلزار
کتاب به تو محتاج دلم نوشتهی نسترن باقری گلزار، روایتگر زندگی دختری به نام نفس است که به عشق اعتقادی ندارد و هدفهای مهمتری برای زندگیاش دارد، اما بر خلاف عقیدهاش در دام عشق گرفتار میشود و نمیداند راه پیش رویش راه نجات است یا راه عذاب! ملاقاتهایی که تقدیر جلوی راه آدم میگذارد بسیار محدود است عشق خودش خواهد آمد و سرانجام میفهمی که تو قبل از داشتنش اصلاً زندگی نکردهای! در بخشی از کتاب به... ادامه ›
کتاب عشق پنهان
- نویسنده: زیبا مولایی
زیبا مولایی در کتاب عشق پنهان ماجرای عشق پرشور نگار و پرهام را روایت میکند که در مدتی کوتاه عاشق هم میشوند و ازدواج میکنند. خوشبختی آنها دوام چندانی نمییابد و مشکلات به زندگیشان راه مییابد و نگار دچار دردسرهای بسیاری میشود. نگار دختر دانشجویی است که به خاطر یک سوءتفاهم کیف پول خود را در ماشین پسری به نام پرهام جا میگذارد. پس از این اتفاق، پرهام تمام تلاش خود را میکند تا توجه نگار را به... ادامه ›
کتاب لکههای ته فنجان قهوه
- نویسنده: رضا ارژنگ
اگر قرار باشد همه آدمها یک تجربه مشترک از عشق داشته باشند، هیجان و جذابیت عاشقی رنگ میبازد. اما این اصل درباره عشق اول فرق میکند! کتاب لکههای ته فنجان قهوه نوشته رضا ارژنگ داستانی درباره عشق و دلدادگی و چالشها و سردرگمیهای میان یک خانواده متوسط و معمولی است که از خواندن آن لذت خواهید برد. دربارهی کتاب لکههای ته فنجان قهوه حکایت عشق و دلدادگی، حکایت امروز و فردا نیست. شاید بتوان گفت به... ادامه ›
کتاب چشمان گلی
- نویسنده: غلامعلی بهروزی
دنیا هیچگاه برای همهی انسانها یکسان نبوده است؛ گویی بعضیها باید رنج بیشتری را بر دوش بکشند... کتاب چشمان گلی اثر غلامعلی بهروزی روایتگر داستان زندگی دختری به نام گلی است که در طوفان عشق و فقدان و پیچوخمهای تند زندگی گرفتار میشود. دربارهی کتاب چشمان گلی گلی، دختربچهای است که در کودکی پدرش را از دست داده و در زمان مرگ پدرش آنقدر کوچک بوده که حتی او را به خاطر ندارد. مادرش، که گلرخ نام... ادامه ›
کتاب گیسوی من
- نویسنده: زینب مرادی
سرگذشت گیسو شخصیت اصلی رمان حاضر، سرشار از ناگفتههاییست که در کتاب گیسوی من به قلم زینب مرادی به نگارش درآمده است. او وقتی دفتر خاطراتش را ورق میزند، حکایتهایی برایش زنده میشوند؛ حکایتهایی که امروز برای پسرش تازگی دارد و رازهای زیادی را برملا میکند. درباره کتاب گیسوی من: وقتی گیسو خبر برگشت پسر عمه فخری را میشنود، هیجان تمام وجودش را میگیرد. بعد از مدتها دوری، دیداری دوباره میتواند... ادامه ›
کتاب عشق در عصر کودتا
- نویسنده: مرجان کمالی
عاشقانهای که در پس حوادث تاریخی ایران شکل میگیرد و همراه با آتش آشوب سالهای دههی 30 میسوزد. کتاب عشق در عصر کودتا به قلم مرجان کمالی روایتگر عشق دو نوجوان ایرانی به نامهای رویا و بهمن است که به سبب حوادث رخ داده در کودتای 28 مرداد 1332 از هم جدا میمانند اما بعد از شصت سال دوباره در سرزمینی دیگر همدیگر را ملاقات میکنند. درباره کتاب عشق در عصر کودتا: رویا دختری خیالپرداز و آرمانگرا از... ادامه ›
رمان بخت زمستان
- نویسنده: مهشاد لسانی
در کتاب رمان بخت زمستان، به تالیف مهشاد لسانی در مورد دختری به نام گلیست که عاشق برف و سرما و سرسره بازی است و بیپروا، اسکی میکند؛ او از زمین خوردن و کله پا شدن در پیست، ابایی ندارد، گلی در یکی از روزهای زمستانی و برفی بر روی پیست اسکی سر میخورد و ... در کتاب رمان بخت زمستان میخوانید: هوا ابری بود و باد خنکی میوزید، بوی نم دریا مرا به یاد آن شب بهاری انداخت... همان شبی که فاجعه زندگی من رخ... ادامه ›
کتاب فرصتی دیگر
- نویسنده: اکرم حسین زاده
خواندن روایتهایی از عشق میان دو نفر، همواره میتواند شیرین و دلچسب باشد. کتاب فرصتی دیگر که به قلم اکرم حسین زاده نوشته شده است، داستان عاشقانهای میان دو نفر است که زلزله و آوار آنان را در کنار هم قرار میدهد. دربارهی کتاب فرصتی دیگر داستان کتاب «فرصتی دیگر» نوشتهی اکرم حسینزاده دربارهی دختری به نام ندا است. او دختر رنجدیدهای است که برای گذراندن زندگیاش مجبور به تحمل سختیهای بسیاری... ادامه ›