معرفی و دانلود کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند
برای دانلود قانونی کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند
آیا میخواهید به انگیزههای پنهان رفتار خود دیگران پی ببرید؟ کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند از دبی فورد، یکی از آثار محبوب این نویسنده پرفروش نیویورکتایمز است که به شما کمک میکند دلیل رفتارهای اشتباه انسانها را درک کنید، انگیزههایی که به عواقبی زیانبار منجر میشوند را بشناسید و در نهایت به تعادلی واقعی میان خوبی و بدی برسید.
درباره کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند:
امروزه یک نگاه کوتاه به رسانههای اجتماعی و تلویزیون کافی است تا از اخبار شخصیتهای معروف و محبوبی که به فسادهای مالی یا اخلاقی متهم شدهاند مطلع شوید. متاسفانه یا خوشبختانه، امروزه دیگر مانند گذشته برای یافتن اخباری از این دست نیازی به پیگیری شایعات و پرسوجو از دیگران نیست، خبرهای شکست اخلاقی یکی پس از دیگری به سراغ ما میآیند و معمولا پرسشی مشابه در میان خوانندگان ایجاد میکنند: چرا؟ چرا آدمهایی که به نیت خوب آنها ایمان داشتیم به این مرحله رسیدهاند؟ دبی فورد، این راهبر و مربی تحول درونی در کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند (Why good people do bad things) پاسخهایی جالب برای این سوالات دارد.
دبی فورد معتقد است بسیاری از افرادی که مرتکب به کارهای به اصطلاح بد میشوند، از انگیزههای واقعی خود بیاطلاعند. یک دوگانگی ناآگاهانه در درون بشر وجود دارد که همه افراد آن را با خود حمل میکنند: نیرویی که ما را وادار میکند بر اساس ارزشهایمان زندگی کنیم، عشق بدهیم و دریافت کنیم، و عضوی از جامعه باشیم. و نیرویی که ما را عقب نگه میدارد، تلاشهای ما را خراب میکند و ما را به طور مکرر به سمت انتخابهای بد هدایت میکند. این دو نیرو دوشادوش هم وجود دارند و نمیتوان یکی از آنها را به نفع دیگری از بین برد. درواقع هرچه بیشتر برای سرکوب کردن یک حس، انگیزه یا نیاز تلاش کنیم، قدرت بیشتری به آن میبخشیم و چیزی که سعی در پنهان کردنش داریم با شدت بیشتری به سطح میآید.
انگیزههای دوگانه، ما را به سمت نشان دادن جنبههای خوب و نادیده گرفتن ابعاد منفی وجودمان سوق میدهند؛ نبردی که ظاهرا نمیتوان پایانی برای آن تصور کرد. اما خبر خوب اینجاست، کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند به ما آموزش میدهد چگونه به این نیازهای متفاوت پاسخ دهیم تا بتوانیم با رضایت صحنه نبرد تاریکی و روشنایی را ترک کنیم. این اثر که به نوعی دنباله کتابهای نیمه تاریک وجود و راز سایه است به ما در طی کردن مسیر خودشناسی یاری میدهد و در نهایت ما را به سمت یک زندگی واقعی و یکپارچه راهنمایی میکند.
نکوداشتهای کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند:
- مبحثی حکیمانه درباره ماهیت دوگانه ذهن انسان. (ریچارد ماس)
- هرکسی که این کتاب را بخواند، راهی پیدا میکند که از طریق آن بار دیگر کامل شود. (دیپاک چوپرا - نویسنده و پزشک آمریکایی هندیالاصل)
- این شاهکار با شفافیت بینظیر خود، مهمترین و درخشانترین کتاب دبی فورد است. (اَندرو هاروی - نویسنده، دانشمند دینی و معلم سنتهای عرفانی بریتانیایی)
کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند مناسب چه کسانی است؟
اگر به کتابهای خودشناسی علاقه دارید و تصمیم دارید انگیزههای پنهان تصمیمات و رفتار خود را شناسایی کنید، پس این اثر مناسب شماست.
با دبی فورد بیشتر آشنا شویم:
این نویسنده، مربی و متخصص معتبر بینالمللی آمریکایی در رشته روانشناسی از دانشگاه جان. اف. کندی فارغالتحصیل شد. او تابه امروز آثار متعددی در حوزه تحول فردی نوشته است و بیشتر آنها جزو پرفروشترین آثار در زمینه روانشناسی و توسعه فردی به شمار میآیند و بیش از یک میلیون نسخه از آنها فروخته و به 32 زبان ترجمه شدهاند.
دبی فورد (Debbie Ford) در سال 2001 جایزه بهترین استاد سال را بهخاطر تلاشهای فراوانش در زمینه روانشناسی و عرفان از آن خود کرد. وی همچنین بنیانگذار بنیاد فورد است که در آن تکنیکهای مؤثر و متفاوتی در زمینه مربیگری معرفی میکند. فورد موضوع «اثر سایه» را برای اولینبار مطرح کرد و آن را در کتابها و کارآگاههای خود آموزش میدهد.
از معروفترین آثار این نویسنده برجسته میتوان به «نیمه تاریک جویندگان نور»، «راز سایه»، «جدایی معنوی»، «سؤالهای درست» و «بهترین سال زندگی شما» اشاره کرد.
در بخشی از کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند میخوانیم:
روان ما به گونهای طبیعی در جست و جوی رهایی از فشار درونی حاصل از سرکوب جنبههای طردشدۀ ماست. برای همین است که خبرهای بد، رفتارهای بد و به ویژه داستانهای رسانهها که از سقوط آدمهای برجسته بهرهبرداری میکنند، برای ما جذاب میشود. هر بار یکی از این حکایتهای تکاندهندۀ زیادهخواهی، شهوت، انحراف، حماقت، حقهبازی یا خیانت را میشنویم، ناآگاهانه اندکی از فشار جنبۀ تاریک خود آسوده و راحت میشویم. هنگامی که خانم عضو شورای شهر را به جرم دزدی از فروشگاه بازداشت میکنند، تقلب ما در پرداخت مالیات، به چشممان کمرنگتر میشود. دلمشغولی ما برای تاریکیها و شکستهایی که در رسانهها مطرح میشوند، این امکان را به ما میدهد تا به طور موقت در این امید پناه بگیریم که ما به اندازهای که اطرافیان میگویند، بد نیستیم. اما شیفتگی ما برای تاریکی دیگران، از حکایت دیگری خبر میدهد.
ببینید سریالهای شبه واقعی تلویزیونی که این امکان را به ما میدهند تا رفتارهای رقابتآمیز، حقیرانه و اغلب ناجوانمردانۀ شخصیتهای گوناگون مجموعه را با حرص و ولع تماشا کنیم، چه قدر زیاد شدهاند. اگر ما همان برانگیزشها و احساسها را نداشتیم، چنین مجذوب و مسحور نمیشدیم. هنگامی که تاریکیهای خود را به دیگران فرافکنی و رفتار آنها را قضاوت میکنیم، دیگر تاریکی ما چندان بد به نظر نمیرسد. با مشاهدۀ نیمۀ تاریک اطرافیان تلاش میکنیم تا احساس همراهی و وابستگی بیابیم. سایۀ آنها را میبینیم و در یک سطح ناخودآگاه احساس آسودگی میکنیم که ما تنها کسانی نیستیم که چنین رفتارهایی داریم.
فهرست مطالب کتاب
آشنایی با نویسنده
سخنی با خوانندگان
بخش یک - نبرد پایانناپذیر
فصل یکم: تأثیر توپ بادکنکی
فصل دوم: گسست
فصل سوم: الّاکلنگ
فصل چهارم: خجالت بکش
فصل پنجم: آلودگی ترس
فصل ششم: منیت تباهشده
فصل هفتم: رمزگشایی خود دروغین
بخش دوم - پیمان آشتی
فصل هشتم: نقابها
فصل نهم: بیدار شدن از انکار
فصل دهم: التیام گسست
فصل یازدهم: قدرت بخشایش
فصل دوازدهم: بازگشت به عشق
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند |
نویسنده | دبی فورد |
مترجم | فرناز فرود |
ناشر چاپی | انتشارات کلک آزادگان |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 256 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-7974-85-1 |
موضوع کتاب | کتابهای خودشناسی |