معرفی و دانلود کتاب فرزندم، امروز خلاق، فردا ثروتمند
برای دانلود قانونی کتاب فرزندم، امروز خلاق، فردا ثروتمند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب فرزندم، امروز خلاق، فردا ثروتمند
کتاب فرزندم، امروز خلاق، فردا ثروتمند نوشتهی حمیدرضا خزاعی اصل، به شما میگوید که چگونه نوآوری و خلاقیت را در کودک خود تقویت کنید تا در زمان جوانی و بزرگسالی بتواند با بهرهمندی از این خلاقیت در زندگی شخصی و کسبوکار خود به موفقیت دست یابد.
مخاطب اصلی این کتاب والدینی هستند که فرزندان زیر 7 سال دارند. فصل اول کتاب فرزندم امروز خلاق، فردا ثروتمند به چالشی درباره خلاقیت میپردازد. اساساً چرا خلاقیت؟ نقش خلاقیت در زندگی کودکان چیست؟ آیا موجب ثروتمندی آنها در آینده میشود؟ در این فصل یک قانون گفته نشده از نیوتن مورد بررسی قرار میگیرد و به مهارت آینده که موضوعی بسیار مهم و کلیدی است نیز پرداخته میشود. همچنین تأثیر خلاقیت در برخی زمینهها از جمله روابط اجتماعی، تحصیلات، زندگی زناشویی و امور روزمره تحلیل شده است.
فصل دوم به این نکته اشاره میکند که تواناییهای خلاقیت در کودکان کمکم و با گذشت زمان و به کمک عوامل بیرونی تقویت میشود و والدین باید این مسیر موفقیت و پیشرفت را برای آنان فراهم سازند تا فرزندانشان به بهترین شکل آن را طی کنند. فصل سوم که کوتاه اما قابل تأمل است و به شما تأکید میکند که لازمهی داشتن ساختمانی مستحکم و زیبا، زیرکار و پیِ قوی است، چرا که یک آسمانخراش نیز با وجود یک پیِ ناقص دوام نمیآورد و فرومیریزد؛ پس بهتر است امروز را به قیمت پیشگیری دریابید تا با فردا به قیمت درمان مواجه نشوید.
جملات برگزیده کتاب فرزندم، امروز خلاق، فردا ثروتمند:
- خلاقیت، پایه ثروت است. همه پیشرفتها توسط یک اقلیت خلاق انجام میگیرد.
- وقتی شما یک کار معمولی را با یک روشی غیر از روش متداول انجام میدهید، توجه دنیا را به خود جلب میکنید.
- آینده شغل برای بشر، خیالپردازی، خلاقیت و استراتژی خواهد بود.
- وقتی تو چیزی را که قبلاً وجود نداشته به وجود میآوری، دنیا درخشانتر میشود.
- میل به خلق یک اثر، یکی از عمیقترین خواستههای روح بشر است.
- برای داشتن زندگی خلاقانه، باید از اشتباه کردن نترسیم.
- خانواده یک دارایی مهم نیست، همه چیز است.
در بخشی از کتاب فرزندم امروز خلاق، فردا ثروتمند (My child today creative tomorrow rich) میخوانیم:
همانطور که میدانیم، امروزه بیشتر و بیشتر، کارها از افراد به رایانهها و ماشینها منتقل میشود. چه نوع کارهایی؟ این روند در آینده چگونه خواهد بود؟ بهتر است ببینیم چه کارهایی قابلیت انتقال به رایانهها را داشته و آنان در انجام چه کارهایی عاجز ماندهاند. طبق تجربیات موجود، کارهای روتین توسط سیستم ماشین و رایانه خیلی دقیقتر و سریعتر از انسان انجام گرفته و با پیشرفتهای انجام شده دیگر صرف نمیکند که از افراد برای آنها استفاده کنیم. اینکه یک نفر منظم است و کار یکسان و یا تکراری خود را همیشه صحیح و بینقص انجام میدهد، هیچ تضمینی برای آینده او نیست.
اگر کودک ما از او الگو بگیرد، اشتباهی است بزرگتر. چراکه به مرور این نوع کارها در حال انتقال به سامانههای ماشینی، رباتیک، شبکهای و سیستمهای دیجیتالی است. شاید این تصویر را در بعضی فیلمهای قدیمی دیده باشید که کارمندی سنوسالدار با هیکلی قناس و کت و شلواری گشاد، در زیرزمین اداره در فضایی با نور کم و غبارآلود، لای پروندههایی کهنه غرق بود. داخل پروندهها کاغذهای زیادی در حال سرریز شدن بودند. هر بختبرگشتهای که مجبور میشد برای کاری به زیرزمین بیاید، با حقوقبگیری ناراضی که خود را صاحب کولهباری از تجربه میدانست، طرف میشد. روی میز او دستمال دماغی، حولهای کوچک، دو سه رنگ خودکار، منگنه، چسب و یک دفتر بزرگ دیده میشد که روی صفحهای باز بود با لیستی درهم و برهم که به گفتهی او نبض این اداره را با آن در دست گرفته است. حتی اگر همین امروز به اطراف خود نگاه کنید سایهای از این افراد و این نوع مشاغل هنوز باقی مانده است، ولی قدم به قدم کمرنگتر شده و به مرور محو میشود.
اکنون سیستمها چنین وظایفی را به عهده دارند. سامانههایی که بهصورت خودکار، با هزینههای خیلی کمتر و بدون نیاز به حمایت مالی و معیشتی، کار را انجام میدهد. حال همهی این دستگاههای غیرانسانی برای تصمیمگیریهای ابتکاری و خلاقانه و یا برای نوآوری در امور، محتاج یک موجود زنده با ذهنی مبتکر هستند. ذهنی که مسیری جدید را به وجود بیاورد و سیستمهای خودکار، از آن استفاده کنند. پس هر چه جلوتر میرویم به این نتیجه میرسیم که خلاقیت در آینده از فرزندمان یک فرد متمایز میسازد. در هر حوزهای که مطابق با علایق و تواناییهای او باشد، او را شاخص کرده و موفقیت را برای او به ارمغان میآورد.
اگر به اطراف خود و در رسانهها و اخبار دقت کنیم، میبینیم آنهایی که در نوع کار خود ناگهان مشهور و معروف میشوند و به ثروت مالی زیاد میرسند، افرادی هستند که یک ایدهای جدید را ابداع کردهاند. ایدهای که قبلاً وجود نداشته است. مثلاً شخصی که شعر نو را به وجود آورد توجه همگان را به خود جلب کرد. شخصی که نوعی موسیقی جدید را طراحی کرد. فردی که در آشپزی نوعی خاص را ابداع کرد. فردی که برای حمل و نقل افراد و یا لوازم، روشی جدید ایجاد کرد. در انواع هنرهای رزمی، هنرهای طنزپردازی، هنرهای تجسمی، روشهای تربیتی، آموزشی و دیگر زمینهها، همه و همه این مسئله مشهود است. افرادی که ابتکار عمل را در زمینههای مختلف به دست گرفته و قوهی خلاقیت خود را در یک فعالیت به کار بردهاند، نه تنها ثروتهای مالی زیاد، بلکه تحسین دیگران را دریافت کردهاند. در همهی این موارد یک توانایی، مشترک است و آن خلاقیت و نوآوری است. حال تصمیم با خود ما است. آیا میخواهیم فرزندانمان با رشد این توانایی در خود به جایگاه خاصی دست یابند و در کنار دیگر منافعی که به دست میآورند، به ثروت مالی برسند یا خیر؟!
فهرست مطالب کتاب
حرف پیش
فصل اول: آیا خلاقیت برای آینده فرزندمان ثروتآفرین است؟
فالگوی بلورین
1-1- الف- فال اول
1-1- ب- فال دوم
1-2- سرنوشت فال
1- آینهای سخنگو
2-1- تصویر اول
2- ب- تصویر دوم
2- ج- تصویر سوم
3- قانون صفرم نیوتن
4- مهارت آینده
5- ابریشم در تارو پود
5-1 لوح تحصیلات
5-2 روابط اجتماعی زیرپوستی
5-3 رگ خواب زندگی زناشویی
5-4 راز ارتباط با فرزندان
5-5 انجام امور روزمره روی صندلی ماساژ
فصل دوم: کشاورزی در ذهن فرزند
چهار پله از همکف
پلهی اول - جهیزیه
پلهی دوم - خوابیدن روی تخم
پلهی سوم - روشن شدن چراغ
پلهی چهارم - مدال اعتبار
تکههای زندگی خلاق
یک تکه تا دوسالگی
تکهی سه سالگی
برش سال چهارم
سال پنجم
چهارده بمب هیدروژنی
بمب اول – آبیاری ریشه درون والدین
بمب دوم – جورچین ساده
بمب سوم – شهربازی
بمب چهارم – والدین تکراری نباشید
بمب پنجم – شکاف زمان
بمب ششم – پرواز در فضای باز
بمب هفتم – گود زورخانه
بمب هشتم – اشتعال علاقهمندی
بمب نهم – کودک در منگنه
بمب دهم – اخراج مدیر داخلی
بمب یازدهم – بحث مناظرهی خلاقیت
بمب دوازدهم – قصه با شرایط خاص
بمب سیزدهم – سوپرفنر اعتماد به نفس
بمب چهاردهم – کنارش زورکی بشین
فصل سوم: پی ساختمان
رازی به نام محبت
خانوادهی قدرتمند
حرف آخر
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب فرزندم، امروز خلاق، فردا ثروتمند |
نویسنده | حمیدرضا خزاعی اصل |
ناشر چاپی | انتشارات فرهوش |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 96 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-495721-2 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی کودک |