معرفی و دانلود رایگان کتاب صوتی راهی روی براده‌ها

عکس جلد کتاب صوتی راهی روی براده‌ها
قیمت:
رایگان
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی راهی روی براده‌ها و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی راهی روی براده‌ها و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی راهی روی براده‌ها

کتاب صوتی راهی روی براده‌ها نوشته‌ی حمید نیسی، داستانی کوتاه از فقر و ناچاری و تحکم است. نویسنده در این کتاب، داستان دو کارگر کارگاه چوب‌بری را روایت می‌کند که فقر گریبانشان را گرفته و ادامه‌ی زندگی برایشان لحظه‌به‌لحظه سخت‌تر می‌شود...

درباره‌ی کتاب صوتی راهی روی براده‌ها

حمید نیسی در کتاب صوتی راهی روی براده‌ها، داستان «جبار» و «خالد» را روایت می‌کند که کارگران کارگاه چوب‌بری هستند. ظاهراً سایه‌ی نحس بدبختی همه‌جا دنبال آن‌ها می‌رود و بدشانسی و دردسر لحظه‌ای رهایشان نمی‌کند. هردو از ناحیه‌ی پا مصدوم‌اند، یکی از التهاب و تورم زانو لبش را می‌گزد و دیگری از بابت درد استخوان‌سوز انگشت‌های پایش که زیر کنده‌ی درخت مانده و له شده، به خود می‌پیچد. هیچ‌کدام توان پرداخت هزینه‌های درمان خود را ندارند، آخر با این دستمزد ناچیز که هر چند ماه یک‌بار پرداخت می‌شود و بیمه‌ی درمانی‌ای که نیست، چطور باید به فکر رسیدگی به بدن‌های فرسوده‌شان باشند؟

خالد به چند ماه پیش فکر می‌کند، زمانی که مجبور شد بابت درگیری با صاحب‌کارش، زندان رفتن و از دست دادن کار را به جان بخرد. اصلاً شر و دعوایی نبود. حرف حساب می‌زد. نماینده‌ی کارگرها شده بود تا بابت حقوق عقب افتاده‌ی شش ماهشان با مهندس یکتا، حرف بزند ولی مردک حرف به گوشش نمی‌رفت. در جواب گله و شکایت او آن‌ها را تهدید به اخراج کرده بود، چون اگر آن‌ها هم نبودند، کارگرهای دیگری بودند که کار را جلو ببرند. این حرف چنان خالد را آتش زده بود که قبل از آنکه به خودش بیاید، مشتش گوشه‌ی دهان مهندس نشسته و چند دندانش را هم شکسته بود. حالا بعد از تحمل چند ماه حبس و بیکاری، به این کارگاه چوب‌بری آمده بود تا لقمه نانی برای زن و بچه‌ی منتظرش ببرد.

کار در این کارگاه هم به اقبالش نبود و تقدیر روی خوشی به او نشان نداد، چون در همان ابتدا با کارگر دیگری به نام «عزیز» چپ افتاده بود. عزیز مدام به او ایراد می‌گرفت و با آن نگاه تندش، او را عصبی می‌کرد. همین امر و نهی‌ها باعث شده بود تا یک روز حواسش را موقع تخلیه‌ی بار کنده‌ها از دست بدهد و کنده را روی انگشتان پایش رها کند. حالا هم با پایی لنگان و انگشتانی عفونت‌کرده، مجبور بود به کارش ادامه دهد. اما ماجرا همین‌جا تمام نشده بود، زیرا از گوشه‌وکنار به او خبر رسانده بودند که عزیز پشت سرش پیش مدیر بدگویی می‌کند و قصد دارد او را از کار بیکار کند...

کتاب صوتی راهی روی براده‌ها اثری از نشر صوتی خونه‌ی داستان چوک است و شما آن را با صدای مهدی عبدالله‌پور می‌شنوید.

کتاب صوتی راهی روی براده‌ها برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه اجتماعی نوشته شده.

در بخشی از کتاب صوتی راهی روی براده‌ها می‌شنویم

جبار لبه‌ی تخت نشسته بود و دود سیگارش را به شکل ستون دود از سوراخ‌های بینی‌اش بیرون می‌داد. کمی خاکستر روی قالی نخ‌نماشده‌ی داخل اتاقک نگهبانی ریخت. خالد که دمر افتاده بود و به آرنج‌هایش تکیه داشت با انگشت‌هایش خاکستر را جمع کرد و ریخت توی گودی کف دستش و توی سطل آشغال گوشه‌ی اتاقک خالی کرد.

فهرست مطالب کتاب صوتی

14 دقیقه
راهی روی براده‌ها

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی راهی روی براده‌ها
نویسنده
راویمهدی عبدالله پور
ناشر صوتی خانه داستان چوک
سال انتشار۱۴۰۳
فرمت کتابMP3
مدت۱۳ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های صوتی داستان و رمان اجتماعی ایرانی، کتاب‌های صوتی داستان کوتاه ایرانی
قیمت نسخه صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی راهی روی براده‌ها

mehdi Moghadam
۱۴۰۳/۰۶/۰۹
باز صحبت از روزمرگی شد ولی روزمرگی قشر عظیمی از پدران، مادران، خواهران و در آخر خودمان که تا موقعی که سربازی نرفته بودیم و دانشجو هم بودیم کارفرماها که به سبک فئودالهای زمان ارباب و رعیتی رفتار میکردند و انگاری که در برهه آن زمان از تاریخ منحوس گیر کرده و محبوس آن زمانها که بودند برخودشان با زیر که دستان جامعه اکثریت غریب به اتقاق مردم بودند و چاره‌ای جز یدک کشیدن اوامر ظالمانه آنان را نداشتند با خبردار شدن از رجعت ماموران بیمه یه سری را در سرویس‌های بهداشتی قایم میکردند یه سری را اسم کار آموز میدادند و... تا مبادا از دپوی اسکناسهای آغشته به درد و رنج و خون دل سیل عظیمی کم نشود چون نه اتحادیه، نه سندیکا و نه خبری از اتحاد حتی دو نفری که یه عمر بغل دست هم کارمیکردند و قسمت اغظم عمرشان را باهم سپری کرده بودند نبود و اگر هم کار فرمایی نسبتا عادل جایی به یه عده نان شب میداد خودمان زیراب همدیگری را میزدیم انگار در خون ما و دی ان‌ای بدن ما خلاف جهت آب شنا کردن با روحمان سرشته شده بود این چند سطر داستان این کتاب هم شرح حال قطره‌ای از دریای کارگر و کارفرما در این مرز و بوم هستش و تا بوده و نخواهیم که باشد همینطور روابط کارگر و کارفرمای دوران قرون وسطایی سینه به سینه به آیندگانمان منتقل خواهد شد.
سمیه ثابت
۱۴۰۴/۰۱/۱۱
کتاب «راهی روی براده‌ها» نوشته حمید نیسی، روایت‌گر داستانی صوتی است که به زندگی دو کارگر در یک کارگاه نجاری می‌پردازد. نویسنده، با قلمی واقع‌گرایانه، چالش‌ها و سختی‌های زندگی این دو فرد را در بطن فقر و ستم اجتماعی به تصویر می‌کشد. این کتاب که از نگاه بسیاری مخاطبان اثری تأمل‌برانگیز تلقی شده، تلاشی است برای بازتاب لحظات واقعی زندگی طبقه‌ی کارگر و بیان انسانیت و مقاومت آنان در برابر ناملایمات.
نویسنده با پرداخت به جزئیات دقیق، قدرت داستان‌گویی خود را به نمایش می‌گذارد. فضاسازی‌هایی که نیسی در این اثر ارائه می‌دهد، چنان عمیق و تأثیرگذار است که خواننده یا شنونده می‌تواند خود را به‌راحتی در موقعیت شخصیت‌ها تصور کند. توصیف کارگاه نجاری، صدای ماشین‌ها و حتی بوی چوب، همگی در ذهن مخاطب نقش می‌بندد و او را به دنیای اثر نزدیک می‌کند.
پیام اصلی کتاب، نگاهی عمیق به بی‌عدالتی و تاثیر آن بر زندگی افراد عادی است. شخصیت‌های اصلی داستان، هرچند با محدودیت‌ها و موانع بسیاری روبرو هستند، اما تلاش می‌کنند تا به نوعی عزت نفس و کرامت انسانی خود را حفظ کنند. این امر، نوعی یادآوری است برای مخاطب که حتی در میان چالش‌های زندگی، امید و پایداری می‌تواند زنده بماند. از نکات مثبت دیگر این اثر، شیوه روایت صوتی آن است. گوینده، مهدی عبدالله‌پور، توانسته است با صدای گرم و گیرای خود، عواطف شخصیت‌ها و حال و هوای داستان را به خوبی منتقل کند. انتخاب صحیح لحن و تناسب صدا با موقعیت‌ها، تجربه‌ای متفاوت و به‌یادماندنی برای شنونده فراهم کرده است. یکی از ویژگی‌های برجسته کتاب «راهی روی براده‌ها»، ارتباط برقرار کردن با مخاطب عام است.
nazi
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
باز صحبت از روزمرگی شد ولی روزمرگی قشر عظیمی از پدران
مادران خواهران و در آخر خودمان که تا موقعی که سربازی نرفته بودیم و دانشجو هم بودیم کارفرماها که به سبک فئودالهای زمان ارباب و رعیتی رفتار میکردند و انگاری که در برهه آن زمان از تاریخ منحوس گیر کرده و محبوس آن زمانها که بودند برخودشان با زیر که
دستان جامعه اکثریت غریب به اتقاق مردم بودند و چاره‌ای جز
یدک کشیدن اوامر ظالمانه آنان را نداشتند با خبردار شدن از رجعت ماموران بیمه یه سری را در سرویسهای بهداشتی قایم
میکردند یه سری را اسم کار آموز میدادند و... تا مبادا از دپوی
اسکناسهای آغشته به درد و رنج و خون دل سیل عظیمی کم نشود
چون نه اتحادیه نه سندیکا و نه خبری از اتحاد حتی دو نفری که یه عمر بغل دست هم کار میکردند و قسمت اعظم عمرشان را باهم سپری کرده بودند نبود و اگر هم کار فرمایی نسبتا عادل جایی به به
عدہ نان شب میداد خودمان زیراب همدیگری را میزدیم انگار در خون ما و دی ان‌ای بدن ما خلاف جهت آب شنا کردن با روحمان سرشته شده بود این چند سطر داستان این کتاب هم شرح حال قطره‌ای از دریای کارگر و کارفرما در این مرز و بوم هستش و تا بوده و نخواهیم که باشد همینطور روابط کارگر و کارفرمای دوران قرون وسطایی سینه به سینه به آیندگانمان منتقل خواهد شد.
A.asgari
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
داستان خوبی بود موضوع اش در باره ی کارگر های مظلوم بود صدای راوی خیلی خوب بود و به دل مینشست داستان درباره ی ظلمی بود که به کارگر ها میشداگه اعتراضی میکردن اخراج میشدن واصلا حق اعتراض نداشتن کارگری که هم سن رئیس خودش بود اما پیرتر چون زحمت بیشتری کشیده بود کارگری که جلوی ظلم سرخم نمیکرد و یکبارم و رئیس زده بود و به زندان رفته بود از خجالت که تویه رویه زنش نگاه کند به شهر دیگه ی رفته بود اینبارم که کارمیکرد کار گر ها میگفتن که یکی از کارگر ها داره زیر ابتو میزنه و پشت سرت پیش اقای رئیس حرف میزنه وقتی کارگر و صدا کردن و گفتن بره دفتر مدیرکارگر با اون شخص دعوا کرد و مدیر یه برگه ی به دایش داد که فکر کنم برگه ی ترفیعش بود ولی کارگر مظلوم فکر کرده بود مثل دفعه های قبل برگه ی اخراجشه و حتما اخراجش میکردن
Mohammad
۱۴۰۴/۰۱/۰۲
داستان خوبی بود موضوع‌اش درباره‌ی کارگرهای مظلوم بود صدای راوی خیلی خوب بود و به دل مینشست داستان درباره‌ی ظلمی بود که به کارگرها میشد اگه اعتراضی میکردن اخراج میشدن و اصلا حق اعتراض نداشتن کارگری که هم سن رئیس خودش بود اما پیرتر چون زحمت بیشتری کشیده بود کارگری که جلوی ظلم سرخم نمیکرد و یکبارم و و رئیس زده بود به زندان رفته بود از خجالت که تویه رویه زنش نگاه کند به شهر دیگه‌ی رفته بود اینبارم که کار میکرد کارگرها میگفتن که یکی از کارگرها داره زیر ابتو میزنه و پشت سرت پیش آقای رئیس حرف میزنه وقتی کارگر و صدا کردن و گفتن بره دفتر مدیر کارگر با اون شخص دعوا کرد و مدیر به برگه‌ی به دایش داد که فکر کنم برگه‌ی ترفیعش بود ولی کارگر مظلوم فکر کرده بود مثل دفعه‌های قبل برگه‌ی اخراجشه و حتما اخراجش میکردن
حسام الدین کریمی
۱۴۰۴/۰۱/۰۵
بررسی: یکی از نقاط قوت این اثر، پرداختن به مسائل اجتماعی و نمایش واقعیت‌های زندگی کارگران است که کمتر در ادبیات به آن پرداخته شده است. با این حال، برخی از شنوندگان ممکن است از پایان‌بندی داستان رضایت کامل نداشته باشند و احساس کنند که داستان به‌طور ناتمام رها شده است. همچنین، برخی نظرات حاکی از آن و است که روایت صوتی می‌توانست با احساسی عمیق‌تر تأثیرگذارتر ارائه شود.
نتیجه‌گیری: «راهی روی براده‌ها» اثری است که با پرداختن به موضوعات اجتماعی و نمایش واقعیت‌های زندگی کارگران، شنونده را به تفکر و همدلی با این قشر از جامعه دعوت می‌کند. این کتاب صوتی برای علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه با مضامین اجتماعی توصیه می‌شود.
احمدی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
با سلام حمید نیسی در کتاب صوتی راهی روی براده‌ها، داستان «جبار» و «خالد» را روایت می‌کند که کارگران کارگاه چوب بری هستند. ظاهراً سایه‌ی نحس بدبختی همه جا دنبال آن‌ها می‌رود و بدشانسی و دردسر لحظه‌ای رهایشان نمی‌کند. هردو از ناحیه‌ی پا مصدوم اند، یکی از التهاب و تورم زانو لبش را می‌گزد و دیگری از که بابت درد استخوان سوز انگشت‌های پایش زیر کنده‌ی درخت مانده و له شده، به خود می‌پیچد. هیچ کدام توان پرداخت هزینه‌های درمان خود را ندارند، آخر با این دستمزد ناچیز که هر چند ماه یک بار پرداخت می‌شود و بیمه‌ی درمانی‌ای که نیست، چطور باید به فکر رسیدگی به بدن‌های فرسوده شان باشند؟ با سپاس
مصطفی حیدری
۱۴۰۳/۱۱/۲۷
در این کتاب یک داستان پایان باز می‌خوانیم که در آن حمید نیسی به خوبی بردگی نوین را به تصویر کشیده. در این داستان دو کارگر هستند که به علت کمبود کار مجبور هستند که با کمترین حقوق کار کنند. پای هر دو کارگر آسیب دیده است و به علت فقر امکان مداوا ندارند. یکی از کارگر‌ها وقتی که برای اعتراض به شس ماه با حقوق عقب افتاده کارگران کارفرما صحبت میکند به تحریک کارفرما عصبانی شده و مشتی به صورت کارفرما می‌زند که باعث می‌شود شش ماه حبس بگیرد و بیکار شود.
صدای مهدی عبدالله پور باعث شده که مخاطب به خوبی با شخصیت داستان همزاد پنداری کند.
سما جعفری
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
داستان درباره‌ی کارگرهایی هست که در هوای گرم و به سختی بیش از توان خود کار میکنند، اما کمتر از حقشان و خیلی دیر دستمزد میگیرند. شرمنده‌ی خانواده‌هایشان هستند، مشکلات مالی و جسمی هم به اعصابشان فشار آورده، اما صدای اعتراضشان شنیده نمی‌شود. این داستان حرف دل خیلی از مردم ماست. چه کارگرهای مظلوم و چه خانواده‌هایشان که دلخوشند به دستمزدهای نصفه و نیمه‌ای که میگیرند و همیشه با اضطراب بیکار شدن و بیپولی شب را صبح میکنند. گفتن حرف دل مردم کار سخت و شجاعانه‌ایست. ممنون از نویسنده‌ی مردمی... صدای گوینده‌ها، اجرا و لهجه‌ها هم عالی بود.
محبوبه وفادار
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
داستان میخواهد ذره‌ای از فشار کار بر کارگران جامعه را بگوید. کار سخت جسمی، حقوق پایین، ساعت کاری زیاد، و نداشتن حق بیمه وهزاران حق وحقوقی که کارفرمایان خیلی شیک وتمیز به کارگران نمیدهند. ومتاسفانه عده‌ای از کارگران که چشم دیدن تازه وارد راندارند وفکر میکنند کارگر جدید کار انهارامیدزدد، این کاراست رفتاربدترین زیرآب همدیگر رامقابل کارفرما میزنند بدگویی پشت سرهم وغیره، متاسفانه کارگر بانگرانیهای خودش نان شب، مدرسه بچه‌ها، کرایه منزل و،.. درمحیط کارباید نگران گوشها وچشمهای مخالف باشد که مبادا زیرآبش رابزنند وازب کار بی کار شود
📚samira⁦(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)⁩⁦
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
حالم به هم خورد این داستان‌ها چرا انقدر غمگینه برای آدمی مثل من که همیشه افسرده است این داستان‌ها بیشتر منو ناراحت می‌کنه در مورد چند تا کارگر هست که در کارگاه چوببریی کنده‌هارا جابجا می‌کنند همه آن‌ها ناراحت و ناراضی هستند زیر ۶ ماه حقوق نگرفتم با مهندس می‌گوید به من چه کارگرا زیاد هست شما نباشین یه کسای دیگه! جبار باید که کرایه خانه بدهد و خالد نیز باید خرج بدهد خلاصه اوضاع اقتصادی کارگرها را بیان می‌کند.
داستان‌هایی که من از اینجور چیزها اطلاعات کمتری دارم و بسیار ناراحت کننده است
راحله
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
داستان درباره‌ی کارگرانی است که در گرمای سوزان و با زحمت فراوان بیشتر از توان خود کار می‌کنند، اما کمتر از حقشان و با تأخیر دستمزد می‌گیرند. آن‌ها همواره شرمنده‌ی خانواده‌هایشان هستند و مشکلات مالی و جسمی فشار زیادی به روح و روانشان می‌آورد. با این حال، صدای اعتراض آن‌ها هرگز شنیده نمی‌شود. این و و داستان نماینده‌ی احساسات چالش‌های بسیاری از مردم ماست برای علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه می‌تواند جذاب باشد. صدای گوینده هم در این روایت بسیار قابل قبول و تأثیرگذار بود.
Mahnaz teimoury
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
برای علاقه مندان به داستان‌های کوتاه بد نیست گوینده هم کارش قابل قبول بود اما نمیتونم به این کتاب با توجه به شخصیت پردازی و طرح کلی داستان امتیاز زیادی داد کتاب صوتی راهی روی براده‌ها دربارهٔ دو مرد به نام‌های جبار و خالد است. این داستان در جنوب ایران می‌گذرد و شخصیت‌ها با لهجه ٔ جنوبی صحبت آن‌ها و می‌کنند. کارگر یک کارگاه چوب بری هستند. خالد در حین انجام کار برایش حادثه‌ای پیش آمده حالا زندگی‌اش به مشکل برخورده استودر ادامه چگونگی مواجهه با این چالش را میشنویم
Daryush Parsa
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
زندگی در هر شکلش آزار دهنده و درگیره چرخه‌ی خمیازه آوره تکرارهای جبارانه است مبارزه‌ای بی پایان میان استرس‌ها و امراض جسمی و روحی روانی که این تلخنامه خود برای تحمل هر ثانیه رنجی است نفس‌گیر چ رسد ب زمانی ک هزینه‌ی این شکنجه گاه نیز به گزافی‌ی یک عمر حمالی و کارگری در جنگلی وحشی به نام زمین رقم و ک خورده باشد این حکایت گوشه نظری است بر فشاره مضاعف گریبان گیره این قشر مظلوم گشته و همراهی‌اش احساس رنج‌آور زیستی دیگر در ساختاری آشنا را برایمان به ارمغان آورده..
یاس
۱۴۰۳/۰۷/۰۲
بد نبود فقط آخرشو خیلی متوجه نشدم آخرش تو برگه چی نوشته شده بود یه اشاره ای میشد بهتر بود ولی خب فکرم در طول داستان درگیر این بود که یعنی واقعا نمیشه جور دیگه ای زندگی کرد؟ نمیشه به جای کارگر بودن کارفرما شد؟ نمیشه راه کارفرما شدن یا کارآفرینی رو یاد گرفت؟ درسته یه سری چیزا دست خود آدم نیست اما آدمها با انتخابهاشون آینده شونو خودشون رقم میزنن
مشاهده همه نظرات 73

راهنمای مطالعه کتاب صوتی راهی روی براده‌ها

برای دریافت کتاب صوتی راهی روی براده‌ها و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.