معرفی و دانلود کتاب حقیقتی درباره دروغ
برای دانلود قانونی کتاب حقیقتی درباره دروغ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب حقیقتی درباره دروغ
کتاب حقیقتی درباره دروغ، منبع کاملی برای آشنایی با پدیدهی دروغگویی در بین انسانها و پیامدها و ابعادِ مختلف این رفتار بهحساب میآید. جینی گراهام اسکات، نویسندهی کتاب، انواع دروغ در محل کار و روابط خانوادگی و اجتماعی را در این اثر بررسی کرده است. پس از مطالعهی کتاب حاضر، متوجه میشوید که چرا افراد در شرایط مختلف دروغ میگویند و وظیفهی شما در قبال این دروغگویی چیست.
درباره کتاب حقیقتی دربارهی دروغ
کتاب حقیقتی دربارهی دروغ (The Truth About Lying)، اثری جامع برای آشنایی با مفهوم دروغگویی، شیوههای واکنشِ انسان به دروغهایی که میشنود و تشخیص افراد دروغگو بهحساب میآید. جینی گراهام اسکات (Gini Graham Scott)، نویسندهی کتاب، بررسی جامعی از دروغگویی، دلیلهای آن و پیامدهای این پدیده را در این اثر گنجانده است. مطالعهی این اثر به خواننده کمک میکند تا دروغگویی را تشخیص دهد و راهکارهایی برای جلوگیری از آن در پیش بگیرد.
بر اساس اطلاعات کتاب حقیقتی دربارهی دروغ، انسانها به دلایل مختلفی دروغ میگویند. در این زمینه میتوان به دلیلهای دروغگویی برای محافظت از خود، به دست آوردن مزیت، اجتناب از مجازات، حفظ احساسات دیگران، فرار از سرزنش یا فرار از انجام کاری که نمیخواهند انجام دهند، اشاره کرد. به گفتهی نویسنده، اگرچه فیلسوفان، رهبران مذهبی، معلمان و والدین توصیه میکنند که دروغ گفتن از نظر اخلاقی اشتباه است، اما در یک مقطع زمانی، همهی انسانها این کار را انجام میدهند. با توجه به گسترش شبکههای اجتماعی، دروغگویی، ابعاد بیشتری در چند سال اخیر پیدا کرده است.
کتاب حقیقتی دربارهی دروغ، نمایی کلی از جنبههای مختلف دروغگویی را پیش روی خواننده قرار میدهد. مطالب این کتاب با توضیحاتی دربارهی مفهوم اجتماعی دروغگویی آغاز میشود. نویسنده در ادامه به این پرسش پاسخ داده که چرا انسانها دروغ میگویند. دروغگویی در زندگی اجتماعی و شغلی در فصل دوم این اثر بررسی شده است. دروغگویی در زندگی اجتماعی بر روابط میان افراد در خانوادهها، دوستان و سایر گروههای اجتماعی تأثیرات منفی میگذارد. تخریب اعتماد و ایجاد سوءتفاهم میان انسانها، بهعنوان پیامدهای منفیِ دروغگویی در زندگی اجتماعی بهحساب میآید. دروغگویی در محیطهای شغلی نیز پیامدهای ناخوشایندی مانند از دست رفتنِ اعتماد میان همکاران و ایجاد محیط کاریِ نامناسب دارد.
دروغگویی در زندگی شخصی و خصوصی در ادامهی کتاب حقیقتی درباره دروغ، بررسی شده است. نویسنده، در این بخش، آثار و دلیلهای دروغ گفتن به دوستان و خویشاوندان را از جنبههای مختلفی واکاوی کرده است. دروغگویی به دوستان و آشنایان، اطمینان در جمعهای دوستانه را از بین میبرد و فرد را به انسانی نامطمئن تبدیل میکند.
دلیلهای گفتنِ دروغ در زندگی زناشویی، مبحث مهم دیگری است که جینی گراهام اسکات، نویسندهی کتاب، به آن پرداخته. دروغگویی در زندگی زناشویی میتواند به تخریب اعتماد، فاصلهی عاطفی، و افزایش تنشها منجر شود و روابط زوجها را آسیبپذیر کند. دروغها، حتی اگر کوچک به نظر برسند، در بلندمدت، پایههای رابطه را تضعیف میکنند و باعث ایجاد مشکلات جدی در زندگی مشترک میشوند.
در ادامهی کتاب حقیقتی دربارهی دروغ، دروغهای میان والدین و فرزندان بررسی شده است. دروغگویی میان والدین و فرزندان ممکن است به دلیل ترس از عواقب رفتار یا تلاش برای محافظت از احساسات طرف مقابل رخ دهد. این دروغها میتوانند باعث تضعیف اعتماد، اختلال در ارتباطات و الگوهای نادرست رفتاری در فرزندان شوند و تاثیر منفی بر روابط خانوادگی بگذارند.
دروغ گفتن به خود، بحث جالب و خواندنی است که در بخشهای پایانی کتاب حقیقتی دربارهی دروغ به آن اشاره شده است. به گفتهی نویسنده، افراد برای فرار از مواجهه با واقعیتهای نامطلوب، یا ایجاد تصویری مثبت از خود، به خودشان دروغ میگویند. ایجاد بحرانهای هویتی، سرکوبی احساسات و ناتوانی در رشد شخصی بهعنوان پیامدهای منفی دروغ گفتن به خود شناخته میشوند. مطالب این کتاب با معرفی استراتژی فریب دادن و درک کردن، خاتمه پیدا میکند. مطالعهی این بخش به خواننده کمک میکند تا دروغگویی را تشخیص دهد و راهکارهایی مثبت برای رویارویی با افراد دروغگو در پیش بگیرد.
کتاب حقیقتی دربارهی دروغ را انتشارات ابوعطا، چاپ و روانهی بازار کرده. فهیمه رحمتی، مترجم این کتاب است.
کتاب حقیقتی دربارهی دروغ برای چه کسانی مناسب است؟
تمامی افرادی که علاقهمند به آشنایی با پدیدهی دروغگویی در بین انسانها هستند و میخواهند در زندگی شخصی، اجتماعی و حرفهای خود روابط صادقانهتری داشته باشند، بهعنوان مخاطبهای کتاب حقیقتی دربارهی دروغ شناخته میشوند.
در بخشی از کتاب حقیقتی درباره دروغ میخوانیم
متاسفانه با وجود اینکه رفتار غیرانسانی و دروغگویی در زندگی روزمره، میتواند پایههای روابط انسانی را در اجتماع متزلزل کند، بهعنوان یک پدیدهی نابههنجار در میان مردم رواج یافته است.
ریشه دروغگویی به تاریخچه بشر بازمیگردد و در تمام جوامع بشری وجود دارد. این پدیده حتی در میان حیوانات و برخی گیاهان هم یافت میشود. رهبران مذهبی و همچنین فلاسفه از دروغگویی، بهعنوان عامل نابودکننده حقیقت، عشق، دوستی و قراردادهای اجتماعی یاد میکنند. آنها این امر را از لحاظ اخلاقی نادرست پنداشته و آن را مورد نکوهش قرار میدهند. اما در تاریخ بشریت همواره جوامعی وجود داشتهاند (از سادهترین تا پیچیدهترین آنها) که این پدیدهی شوم در آنها رواج داشته است. متأسفانه برخی از اندیشمندان بر این باورند که اصل دروغ از فرد دروغگو محافظت میکند و حتی گاهی نقشی مؤثر در حفاظت از روابط ملی دارد. حتی برخی از زیستشناسان معتقدند که ظرفیت یا گرایش به دروغگویی در ژنهای ما بهعنوان یک مکانیسم تطبیقی وجود دارد و در بسیاری از جنبههای زندگی به ما کمک میکند.
دروغگویی چیست؟ مردم تعاریف مختلفی از این واژه دارند. حتی تعریف برخی از مردم نسبت به دروغ به نحوه توصیفی اطرافیانشان از آن بستگی دارد. در این کتاب، تعاریف گستردهای از دروغگویی را ارائه کردهام. در ادامه نیز به دروغهایی که با عنوان «دروغ سفید» نامگذاری شده و اغلب بهعنوان بخشی از گفتوگوهای اجتماعی روزمره و گاهی بهعنوان یک سنت اجتماعی (و نه یک دروغ) قلمداد میشوند، خواهم پرداخت.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
بخش اول: مفهوم اجتماعی دروغگویی
فصل اول: فراگیر شدن دروغگویی
فصل دوم: چرا دروغ؟
بخش دوم: دروغگویی در زندگی اجتماعی و شغلی
فصل سوم: دروغهای اجتماعی روزمره
فصل چهارم: دروغگویی در مکانهای عمومی
فصل پنجم: دروغ گفتن در محل کار
فصل ششم: دروغگویی در کار و تجارت
بخش سوم: دروغگویی در زندگی شخصی و خصوصی
فصل هفتم: دروغ گفتن به دوستان و خویشاوندان
فصل هشتم: زمانی که زنان و مردان به یکدیگر دروغ میگویند
فصل نهم: دروغ به همسران و افراد صمیمی دیگر
فصل دهم: دروغهای والدین و فرزندان
فصل یازدهم: دروغ گفتن به خود
فصل دوازدهم: استراتژی فریب دادن و درک کردن
نتیجهگیری
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب حقیقتی درباره دروغ |
نویسنده | جینی گراهام اسکات |
مترجم | فهیمه رحمتی |
ناشر چاپی | انتشارات ابوعطا |
سال انتشار | ۱۳۹۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 128 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-170-095-1 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی دروغگویی |