معرفی و دانلود کتاب بنی اسرائیل و پیامبری (جلد 3 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت)
برای دانلود قانونی کتاب بنی اسرائیل و پیامبری (جلد 3 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب بنی اسرائیل و پیامبری (جلد 3 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت)
اسماعیل شفیعی سروستانی در کتاب بنی اسرائیل و پیامبری (جلد 3 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت)، با مراجعه و استناد به منابع روایی، به ویژه دعای ندبه، سعی خود را مصروف آن داشت تا نقاط عطف رفته بر سلسله انبیا و اوصیای الهی را برشمارد.
سیر تحول و اندیشه و عمل شیطان، به ماجرای «بنیاسرائیل» و پیامبران مبعوث شده این خاندان رسید؛ مقطع مهمی از حیات بشر در عرصه زمین که نقش و اثر آن تا آن روز که بشر، سیر و سفر در عرصه تاریخ را تجربه خواهد کرد، از یادها نخواهد رفت.
«بنی اسرائیل»، نشان شده و حامل مأموریتی بودند که متأسفانه، به دلایل مختلف که در این کتاب به تفصیل، به نحوی محققانه و بیطرفانه مورد بررسی قرار گرفته است و به رغم مجاهدت همه انبیای عظیمالشأن الهی و مؤمنان مجاهد همراه ایشان، در میانه راه، از رفتن و به انتها رساندن وظیفه و مأموریت محوله بازماندند.
مطالعه همه رخدادها و صورت و سیرت وقایع رفته بر بنیاسرائیل، پرده از بسیاری از سنتهای ثابت تاریخی کنار میزند؛ چنان که شناسایی همه نامداران آنها اشخاص و حوادث در مقاطع مختلف، اسرار بسیاری از رخدادهای بعدی را بر ملا میسازد.
این اثر، گفتوگوی خود را از وقایع رفته بر حضرت شیخالانبیاء ابراهیم خلیلالرحمان (ع) و سیر و سفرش را از «اور» تا «الخلیل»، آن جا که رخ در نقاب خاک کشید، آغاز میکند و گام به گام، تا به عصر پیامبری حضرت موسی (ع) و مأموریتی که سایر انبیای این قوم بر دوش کشیدند، به پیش میآید.
«پراکندگی» در میان اقوام و ملل و تبدیل شدن به مثل اعلای تمرد و سرپیچی، روزی مقدر بنیاسرائیل نبود؛ اما همه آنچه که خود کشتند، کشتزار تاریخ، روزگاری آکنده از فسردگی و انتظاری سخت برای دیدار نجات بخشی دیگر را در فرصتی دیگر، برایشان به ثمر نشاند.
این دفتر با شکلگیری جنبشهای مذهبی، پیش از بعثتی عیسی مسیح (ع) و یورش ایشان بر تمامیت خواهان اهل تحریف، پیوسته و وابسته به قبیله لعنت بسته میشود.
در بخشی از کتاب بنی اسرائیل و پیامبری (جلد 3 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت) میخوانید:
پس از وفات حضرت یوسف (ع) و سپری شدن مدت وزارت او، دیر زمانی وضع بنیاسرائیل بر همان منوال ادامه یافت؛ اما به زودی روزگار برگشت. در سالهای 1580 1560 پیش از میلاد مسیح (ع)، مردم مصر قیام کردند و با ساقط کردن «هیکسوسها»، سلطنت و حکومت بزرگی ایجاد کردند که تا نواحی شرقی دریای «مدیترانه» را دربر میگرفت.
در این سالها نیز بنیاسرائیل که دیگر در اثر زاد و ولد، به جمعیت بزرگی در مصر تبدیل شده بودند، از آسایش و راحتی برخوردار بودند تا آن که، نوبت به یکی از فراعنه، به نام رعمسیس یا رامسیس (رامسس دوم) رسید. او که مردی دیوانه مزاج، هوسباز و ستمگر بود و به مال و ثروت نیز چشم داشت و پیوسته در اندیشه افزایش قدرت و ثروت بود، همه همت خود را مصروف استثمار بردهها کرد تا بر شکوه کاخهای سلطنتی خود بیفزاید. به همین منظور، «بنیاسرائیل» را تحت فشار قرار داد و از آنها بیگاری کشید.
رامسیس با دامن زدن به حس قومیتگرایی و ایجاد شکاف و اختلاف میان مصریان و اسرائیلیان مهاجر، اقوام عبرانی را از چشم مصریان انداخت و جملگی آنها را به بردگی کشید.
ایزیدور اپستاین، مورخ و نویسنده کتاب «یهودیت و بررسی تاریخی» در این باره مینویسد:
یعقوب دوازده پسر داشت که نیاکان اسباط دوازدهگانه گردیدند که [پس از] مدتی، قوم «بنیاسرائیل» را تشکیل دادند. با یوسف، یکی از پسران جوانتر یعقوب، تقدیر امت ابراهیمی در تاریخ، وارد مرحلهای تازه گردید. طی رشتهای از حوادث و شرایط جدید، یوسف از بردگی و اسارت به مقام نایبالسلطنه «مصر» دست یافت. در زمانی که مصر تحت سلطه هیکسوسها (فرمانروایان بیگانه) بود که از حدود 1730 ق. م. فرمانروایان آن کشور گردیده بودند. آنان که از نژاد سامی شمال غربی بودند، کاملا به عبرانیان شباهت داشتند و این امر، دست یافتن به قدرت در دربار مصر را برای شخصی عبرانی، مانند یوسف ممکن میساخت. بعدا خانوادهاش (یوسف (ع)) به سبب قحطسالی در «کنعان» به او پیوستند و در ناحیه «جوشن» نزدیک «اواریس» (بعدها تانیس) پایتخت هیکسوسها، سکنا گزیدند. بیرون رانده شدن مهاجمان هیکسوس به دست احمس در حدود 1580 ق. م. برای عبرانیان که به خاطر خویشاوندی نژادی، مظنون به هواداری از هیکسوسها بودند، عاقبت خوشی به همراه نداشت و پس از مدتی، اقوام خدیو پیشین (یعنی یوسف) که در این زمان تعدادشان بسیار افزایش یافته بود، به بردگی کشیده شدند و به مرور زمان، شرایط زندگی آنها به گونه فزایندهای غیرانسانی و خفتبار گردید.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
مقدمه جلد سوم
بنیاسرائیل و پیامبری
نقشه حرکت حضرت ابراهیم (ع)
بنیاسرائیل و نجاتبخشی موسی (ع)
مهاجرت بزرگ تاریخ
گوساله سامری
سرنوشت سامری
حضرت موسی (ع) و قومی منحرف شده
چهل سال سرگردانی در وادی تیه
جانشینی حضرت موسی (ع)
همه مقصود خداوند متعال محقق نشد
انحراف «بنیاسرائیل» و شکلگیری اولین تشکیلات قبیله لعنت
بتپرستی بنیاسرائیل، معابد و نمادهای بعل
آیینها
فرهنگ معبدی و اسباط بنیاسرائیلی
اسباط بنیاسرائیل و کهانت لوی
میراثداران سامری
جلای بابل
ای اورشلیم! تا به کی میخواهی ناپاک بمانی؟!
هشدارهای ارمیای نبی (ع)
شیپورها به صدا در میآید
نفرین ارمیا
گرز خداوند فرود آمد!
سوگواره ارمیای نبی (ع) و سرانجام بختالنّصر
نوید نجات و اندیشه نجاتبخشی
بازگشت به اورشلیم
جنبشهای مذهبی پیش از بعثت عیسی مسیح (ع)
فهرست منابع
فهرست اعلام
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب بنی اسرائیل و پیامبری (جلد 3 از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیله لعنت) |
نویسنده | اسماعیل شفیعی سروستانی |
ناشر چاپی | نشر موعود عصر |
سال انتشار | ۱۳۹۵ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 224 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-6938-89-2 |
موضوع کتاب | کتابهای تاریخ اسلام |
کتابی عالی و جامع که میتونه خیلی از نقاط تاریک رو روشن کنه.
آقای سروستانی به نظرم تو یکی از جمعههایی که کتابراه یه کتاب با تخفیف کامل میزاره شما هم یه کتاب از خودتون رو بزارید.
به نظرم اینطوری کتابای سبک دشمن شناسی و تاریخ یهود بیشتر مورد توجه قرار میگیرن و اینکه تعداد زیادی هم و میتونن کتابای شمارو بخونن انتقاد کنن و پیشنهاد بدن.
تشکر بابت زحمتهایی که برای روشنگری مردم انجام میدید.