معرفی و دانلود کتاب این صفرهای دوست داشتنی: عدد
برای دانلود قانونی کتاب این صفرهای دوست داشتنی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب این صفرهای دوست داشتنی: عدد
کتاب این صفرهای دوست داشتنی، اثری برای آشنایی خواننده با دنیای جذاب ریاضیات و فلسفه است. سید مهدی یوسفی، نویسندهی کتاب، مفهوم پیچیدهی عدد را با زبانی ساده و سرگرمکننده برای خوانندههای نوجوان توضیح داده تا با دنیای ریاضیات به طور عمیقتری آشنا شوند. پس از مطالعهی کتاب حاضر، با این واقعیت آشنا میشوید که اعداد، فقط نمادهایی برای شمارش نیستند و مفاهیمی عمیق و پیچیده دارند.
دربارهی کتاب این صفرهای دوست داشتنی
کتاب این صفرهای دوست داشتنی، اثری خواندنی و آموزنده برای نوجوانانی است که میخواهند بیشتر با دنیای شیرین اعداد آشنا شوند. سید مهدی یوسفی، نویسندهی کتاب، با زبانی طنزآمیز، پاسخهای مختلفی به پرسش اینکه عدد چیست، داده است. این پرسشها، اطلاعات جذاب و آموزندهای را از دنیای ریاضیات پیش روی خواننده قرار میدهد. مطالب این اثر بهگونهای بیان شده تا خواننده در حین مطالعه، رفتهرفته بیشتر در جریان اهمیت عددها در دنیای اطراف خود قرار بگیرد و دیدگاههای تازه دربارهی ریاضیات پیدا کند. این رویکرد، روحیهی تفکر و کنجکاوی را در خوانندههای نوجوان کتاب، تقویت میکند. نویسنده برای توضیح مفاهیمِ ریاضی در کنار بهرهگیری از زبانی طنز، نقل قولهایی از شخصیتهای برجستهی دنیای علم مطرح کرده است. طرح پرسشهای بنیادین و ساده دربارهی ارتباط میان ریاضی و جهان، مخاطب را در این اثر به سفر اکتشافی در اعماق هستی دعوت میکند.
در کتاب این صفرهای دوست داشتنی، به دیدگاههای مختلفی دربارهی اعداد و جایگاه آنها در هستی اشاره شده است. برای نمونه، برخی از فلاسفهی باستان معتقد بودند که اعداد کلید فهم جهان هستند و تنها واقعیت پایدار و تغییرناپذیر در دنیا بهحساب میآیند. آنها بر این باور بودند که با درک روابط میان اعداد میتوان به شناخت عمیقتری از جهان دست پیدا کرد. نویسنده، جنبههای مختلف اعداد در فرهنگها و ادیان را بررسی کرده است. در برخی از ادیان، اعداد دارای ارزش و معنای نمادین هستند و بهعنوان ابزاری برای ارتباط با عالم بالا و کشف حقایق پنهان به کار میروند. برای مثال، عددشناسی مسیحی یکی از شاخههای این باورها است که با استفاده از محاسبات عددی بر اساس تاریخ تولد و سایر اطلاعات شخصی، سعی در پیشبینی آینده و کشف حقایق نهفته در اعداد دارد. قضیههای معروفِ ریاضی در این کتاب با شیوهای ساده و خواندنی، توضیح داده شدهاند. نویسنده، توضیحِ این قضیهها را در قالب داستانهایی بامزه گنجانده است.
جذابیت کتاب حاضر با تصاویرِ سرگرمکنندهای که در کنار متنِ این اثر قرار دارد، بیشتر شده است. یادگیری مفاهیم پیچیدهی ریاضی که با زبانی طنزآمیز با تصاویر بامزهی کتاب همراه شده، ماندگاری مطالب آموزشی را در ذهن خواننده افزایش میدهد. توضیحات نویسنده دربارهی قضیهها و برخی از مفاهیمِ ریاضی، ارتباطی به هم ندارد تا خواننده بهراحتی مبحث دلخواه خود را از بین بحثهای ریاضی این اثر انتخاب کند و به مطالعه مشغول شود.
کتاب این صفرهای دوست داشتنی را انتشارات افق، چاپ کرده است.
دربارهی مجموعه کتاب پرسشهای نخستین، پاسخهای بیپایان
مجموعه کتابهای پرسشهای نخستین، پاسخهای بیپایان، برای جواب دادن به پرسشهایی که در ذهن نوجوانان وجود دارد، نگاشته شده است. نویسندههای این مجموعه، دیدگاههای ریاضیدانها، فلاسفه و دیگر شخصیتهای برجستهی علمی را دربارهی پرسشهایی مانند اینکه عدد چیست، آیا جهان دوروبر ما واقعاً وجود دارد، شناخت یعنی چه و آیا شناخت هیچوقت کامل شکل میگیرد و اصلاً چنین چیزی (کامل شدن) امکانپذیر است؟ را با لحنی خواندنی و بامزه مطرح کردهاند. مجموعهی پرسشهای نخستین، پاسخهای بیپایان، با عنوانهای هوا را از من بگیر، قدرت را نه، «این صفرهای دوستداشتنی»، «سازمان قوریهای متحد»، «با بردهها میرقصند»، «چرا همه گاوها این رنگیاند»، «چه کسی بود صدا زد اصغر» و «چه رفتاری خواهم داشت وقتی تیراندازی شروع میشود»، چاپ و روانهی بازار شده است.
کتاب این صفرهای دوست داشتنی برای چه کسانی مناسب است؟
تمامی نوجوانهای علاقهمند به فراگیری اطلاعات جالب دربارهی ریاضی و کنجکاو نسبت به شناخت جهان، مخاطبهای اصلی کتاب این صفرهای دوست داشتنی، بهحساب میآیند. مطالعهی این کتاب برای بزرگسالانی که از شیوهی آشنایی با مفاهیم ریاضی با لحنی طنز و بامزه لذت میبرند نیز خالی از لطف نیست.
در بخشی از کتاب این صفرهای دوست داشتنی: عدد میخوانیم
باید چیزی را اعتراف کنم همین حالا که داشتی این باکس را میخواندی یک نفر به من گفت که اعتقاد به این چیزها اصلاً از بین نرفته خب من نمیخواستم حرفش را قبول کنم اما او گفت که قبالا، رمل و اسطرلاب، جفر و هنوز هم بسیار پرطرفدارند.
میدانی حتی به من گفت که در غرب که به ظاهر خیلی از امور غیر دنیوی دور شده همین عددشناسی کلیسایی هنوز هم وجود دارد و حتی هر سال تعداد زیادی از کتابهای این حوزه جزء فهرست پرفروشترین کتابها قرار میگیرند. برایش توضیح دادم که این کتابها بیشتر شبیه فال ورق و کتابهای سرگرمیاند اما گفت که اتفاقاً خیلی از آدمها این موضوعات را کاملاً جدی میگیرند و هر چند امروزه هم در دوران مدرن را بازی میکند.
شاید حدس زده باشی که من آخر سر مجبور شدم چه جوابی به او بدهم. درست است گفتم دلم میخواست تمام این فصل را طوری پیش ببرم که خوانندهی این کتاب شب خوابش ببرد وگرنه شک ندارم که این بازی با اعداد خیلی وحشتناک و عجیب است و تازه خیلی از آدمهایی هم که جذب این جور چیزها میشوند لااقل عقلشان از من و پوریا بیش تر میرسد و در نتیجه ما نمیتوانیم حرفی دربارهی آنها بزنیم.
پس به این ترتیب اعداد چیزهایی مقدساند که یا خود و روابطشان پیامهای فراطبیعی و حقایق مطلق هستند یا راهیاند برای رسیدن به حقایق و پیامهای متعالی.
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب این صفرهای دوست داشتنی: عدد |
نویسنده | سید مهدی یوسفی |
ناشر چاپی | نشر افق |
سال انتشار | ۱۳۹۱ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 152 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-964-369-688-7 |
موضوع کتاب | کتابهای اطلاعات عمومی برای نوجوانان، کتابهای فلسفه |