معرفی و دانلود کتاب حرمسرای قذافی: داستانی از زنی جوان و سوء استفاده از قدرت در لیبی

عکس جلد کتاب حرمسرای قذافی: داستانی از زنی جوان و سوء استفاده از قدرت در لیبی
قیمت:
۹۹۰۰ ۴,۹۵۰ تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب حرمسرای قذافی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب حرمسرای قذافی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب حرمسرای قذافی: داستانی از زنی جوان و سوء استفاده از قدرت در لیبی

کتاب حرمسرای قذافی نوشته‌ی آنیک کوژان، روایتی تلخ و باورنکردنی از دختری 15 ساله به نام ثریاست که به دست ماموران حکومت قذافی ربوده شده و به مدت پنج سال در زیرزمین قلعه دیکتاتور بزرگ لیبی زندانی می‌شود. او داستان‌هایی شوکه‌کننده از اعمال خشونت‌آمیز و تجاوزهای قذافی به دختران و پسران را افشا می‌کند. این کتاب پرفروش برنده جایزه‌ی بزرگ باشگاه بین‌المللی مطبوعات شده است.

درباره‌ی کتاب حرمسرای قذافی:

ثریا اولین زنی است که ماجراهای ناگفتنی حکومت دیکتاتور لیبی قذافی را برای یک خبرنگار فرانسوی بازگو می‌کند. او تنها یکی از ده‌ها دختر قربانی به شمار می‌رود که به اسارت حاکم منحرف و بیماری همچون لیبی درآمد و اکنون روایتگر اسرار پشت پرده‌ی حرمسرای اوست.

ثریا دختر جذاب و سرزنده‌ای بود که آرزوهای بزرگی در سر می‌پروراند و دوست داشت در آینده به پزشکی روی آورد. در 15 سالگی زمانی که خبر حضور قریب‌الوقوع معمر قذافی در مدرسه آن‌ها به گوش رسید، مدیر مدرسه با خوشحالی و نگرانی این خبر مهم را به دانش‌آموزانش داد و ثریا و چند دختر دیگر را برای استقبال از قذافی و تقدیم دسته‌گل‌هایی به او انتخاب کرد.

در زمان بازدید، قذافی شیفته‌ی زیبایی ثریا شد و بعد از گرفتن دسته‌گل، دستش را به روی شانه‌ی ثریا و پس از آن روی سرش کشید. دستی که بر سر ثریا کشیده شد، زندگی او را برای همیشه از این رو به ان رو کرد. محافظان قذافی زمانی که او دستش را بر سر ثریا کشید، متوجه علامت شدند و فردا به سراغ او رفتند!

کتاب حرمسرای قذافی (Gaddafi's Harem) به دو بخش تقسیم شده است که قسمت اول به سرگذشت ثریا می‌پردازد؛ یکی از دخترانی که از سن نوجوانی ظالمانه مورد خشونت و سوءاستفاده جنسی و روحی معمر قذافی قرار گرفت و تا چندین سال بعد هم هویت و زندگی‌اش همچنان تحت تأثیر این اتفاق بود. در قسمت دوم به روایت زندگی قربانی‌های دیگر قذافی و سرنوشت ثریا در کنار دخترانی همچون خدیجه و لیلا پرداخته می‌شود.

داستان ثریا دلیرانه است و باید به عنوان یک مدرک تاریخی و یک گواهی خوانده شود. آنیک کوژان این داستان را همان طور که ثریا به وی دیکته کرد به رشته‌ی تحریر درآورد. او سخنور است، حافظه‌ی بسیار عالی دارد و نمی‌تواند تفکر توطئه‌آمیز سکوت را تحمل کند. بدون شک هیچ دادگاه جنایی نخواهد بود که عدالت را برای او به ارمغان بیاورد، شاید لیبی هرگز رنجی که قربانی معمر قذافی به دوش کشید را نفهمد.

نکوداشت‌های کتاب حرمسرای قذافی:

- قدرتمند و برانگیزاننده. (Booklist)
- کتابی کاملاً شگفت‌انگیز. (NPR)
- این کتاب وسعت کامل وحشیگری قذافی را افشا می‌کند. (Independent)
- ندایی تکان‌دهنده و تشویش‌آور برای توجه به خسارت‌های شخصی تمامیت‌طلبی. (Publishers Weekly)
- روایت شخصی از یکی از برده‌های جنسی سابق معمر قذافی، سبک زندگی عجیب و وحشتناک دیکتاتور سابق لیبی را بیشتر روشن می‌کند. (Daily Mail)

کتاب حرمسرای قذافی برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به مطالعه‌ی زندگی‌نامه و تاریخ کشورها علاقه‌مند هستید، این کتاب را از دست ندهید.

با آنیک کوژان بیشتر آشنا شویم:

این نویسنده و خبرنگار فرانسوی در سال 1957 متولد شد. او از سال 1981 در روزنامه‌ی لوموند، یکی از مشهورترین روزنامه‌های فرانسوی کار می‌کند. آنیک کوژان (Annick Cojean) با افراد برجسته و به‌نام فراوانی همچون پرنسس دایانا گفت‌وگو کرده است و مقاله‌های بسیاری از او منتشر شده که به زبان‌های مختلف ترجمه شده‌اند. او جایزه‌ی آلبرت لوندرز مهم‌ترین جایزه‌ی روزنامه‌نگاری فرانسه معادل با جایزه پولیتزر را در سال 1996 دریافت کرد.

در بخشی از کتاب حرمسرای قذافی می‌خوانیم:

"آه! خلاصه رسیدیم تراپولی!" دختر کناری من با دقت شروع به دیدن کرد تا بتواند اولین خانه را در شهر ببیند. دختر دیگری این را اضافه کرد "از سِرت خسته شدم!" نمی‌دانستم با نظرات آن‌ها چه کنم اما همه‌شان را گوش می‌کردم، و تمرکز می‌کردم و اشتیاق داشتم تا حداقل ذره‌ای اطلاعات به دست آورم. ما نزدیک به چهار ساعت بود که با سرعت خیلی بالا عبور می‌کردیم، باعث وحشت دیگر ماشین‌ها و عابر‌های پیاده می‌شدیم، که کنار می‌رفتند و اجازه می‌دادند تا کاروان عبور کند. شب به پایان رسیده بود و از دور شهر مثل حلقه‌ای پر از خیابان و ساختمان و نور بود.

ناگهان سرعتمان را کم کردیم تا به درون دروازه‌ای عظیم از ترکیبات مستحکم و بزرگ برویم. سربازان خبردار ایستادند، اما خاطر راحت و آسوده‌ی دختران در ماشین، دلالت بر این داشت که به خانه می‌روند. یکی از آن‌ها به سادگی به من گفت: "اینجا باب العزیزیه است."

البته، من با این اسم آشنا بودم. چه کسی در لیبی با این اسم آشنا نبود؟ اینجا مرکز قدرت بالاتر از هر جای دیگری بود، مرکز اقتدار و قدرت مطلق بود، مسکن مستحکم سرهنگ قذافی. در عربی این اسم یعنی "دروازه‌ی عزیزیه" سرزمین نظامی که تا غرب تراپولی وسعت دارد. اما در ذهن مردم لیبی بالای تمام نماد‌های ترس و وحشت است. یک بار، پاپا مرا آورده بود که دروازه‌ی بی‌اندازه بزرگ را ببینم. سردر آن، همانند دیوارهای آن که کیلومترها اندازه داشتند، و دور تا دور را احاطه کرده بودند، مزین به تصاویر برجسته‌ی رهبر بود. به سر کسی هم نمی‌زد که تمام طول دیوار را راه برود، که باعث می‌شد به جرم جاسوسی دستگیر شوند و یا حتی با شلیکی کشته شوند. به ما هم گفته شده بود که یک راننده تاکسی بدشانس، که متأسفانه در یک قدمی دیوار لاستیک ماشینش پنچر شده بود، حتی قبل از اینکه فرصت کند زاپاسش را از داخل صندوق بیرون بیاورد، با منفجر شدن ماشینش، مرد و گوشی‌های همراه در منطقه‌های اطراف در دسترس نبودند.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
بخش اول: داستان ثریا
1: کودکی
2: زندانی
3: باب العزیزیه
4: رمضان
5: حرم
6: آفریقا
7: هشام
8: گریز
9: پاریس
10: چرخ دستی
11: آزادی
بخش دوم: تجسس
1: در تعقیب ثریا
2: خدیجه، لیلا، و بسیاری دیگر
3: آمازون‌ها
4: غارتگر
5: رئیس دنیا
6: منصور داو
7: همدستان و تأمین‌کنندگان
8: مبارکه
9: سلاح نظامی
سخن آخر

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب حرمسرای قذافی: داستانی از زنی جوان و سوء استفاده از قدرت در لیبی
نویسنده
مترجمسیده تبسم موسوی
ناشر چاپیانتشارات الینا
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات264
زبانفارسی
شابک978-622-7009-33-0
موضوع کتابکتاب‌های زندگینامه، کتاب‌های تاریخ جهان
قیمت نسخه الکترونیک
۹۹۰۰ ۴,۹۵۰ ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب حرمسرای قذافی

محمدامین سعیدی
۱۴۰۱/۰۵/۰۳
وای ازروزی که نقاب از چهره سایر دیکتاتورهای زنده عالم برداشته شود. (چه داخلی و چه سایردنیا) چه بسا ازقذافی ملعون هم رسواترشوند. این سرنوشت محتوم و تخلف ناپذیر کل جباران تاریخ هست که دیریازود محقق خواهدشد. نویدبرآن روز. کتابی جسور در نوع خودش درودبر ژورنالیست نابغه فرانسوی خانم آنیک کوژان. کتابی که طی دوروز خواندم و کلی مرادرگیر جنایات این فردپست فطرت کرد.
محبوبه مختاری
۱۴۰۱/۰۵/۲۵
نگارش کتاب خیلی بد بود علائم نگارشی خیلی جاها استفاده نشده بود و این خوندن راحت و سریع کتاب رومشکل می‌کرددرضمن اول جمله رو نقل قول میکرد بعد میگفت که چه کسی اون رو گفته من اصلا از این روند خوشم نیومد. ترجمه یکی دوجا مشکل داشت. تجاوز به شخصیت اصلی رو با ادبیات یکسان با همون کلمات بارها تکرار میکرد و به نظرم میشد یه تغییراتی داده شه که کتاب از این روند کند دربیاد. با این حال کتاب رو خوندم چون میخوام بدونم تو دنیاچی گذشته چی میگذره. چه جنایت‌هایی که درحق زنان جهان، به خصوص کشورهای مسلمون به واسطه دین و استکبار وزور، صورت نگرفته. خیلی تو طول کتاب اعصابم بهم ریخت و واقعا توان ادامه دادن نداشتم از بس محتوا دردناک، ازاردهنده، تحقیرامیز برای یک انسان بود. اما اگه میخواید درمورد جنایات حاکمان مذهبی ستمگر و ظلمشون به زن‌ها اطلاعاتی داشته باشید این کتاب و کتاب دختری که از چنگ داعش گریخت رو پیشنهاد میدم بخونید.
محمد حیدری
۱۴۰۲/۰۱/۱۶
از نظر کلی بدون توجه به اینکه واقعی هست یا رمان داستان ترسناک جنایی سیاسی یا هرچیز دیگه خوب بود. ولی این که این کتاب مبهم هست کمی نگاه رو عوض می‌کنه. شخصیت داستان کیه و کجاست و مدرک که ثابت کنه این شخص همچین داستانی براش پیش اومده. این که سیاستمدار‌های خارجی همچین کاری بکنن بعید نیست و واقعیه نه و خود بلکه خانواده شون حتی. مثل پسر نتانیاهو رسوا شدنش در دادگاه و اتهامات مربوطه. این که یه خبرنگار فرانسوی اینو نوشته و بدون محکم بدون شخصی حقیقی و مدرک داستان کلی رو باور نمی‌کنم و همچنین نا هماهنگی‌های در داستان دیده میشد که نشان دهنده مصنوعی بودن بود. من متوجه هدف پشت این کتاب شدم و بازی با کلمات و شستشوی مغزی شدم. مخصوصا اینکه یک فمنیسم اینو نوشته. مربوط کردن قذافی به بعضی چیز‌ها و گزافه گویی این کتاب بی هدف نیست. این کتاب با احساسات بازی میکنه و هرچیزی رو می‌تونه غیر مستقیم وارد ذهن انسان کنه. کمی منطقی فکر کردن و احساساتی نشدن لازمه.
mitra.mh. 46
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
امتیاز چهار ستاره به نحوه‌ی نگارش نویسنده و مترجم میدهم که صحبتهای ثریا همانطور که بیان شده نقل قول کرده است هر چند نویسنده‌ی محترم میتوانست از نظر نگارشی و دستوری بهتر و روانتر بنویسد اما داستان بسیار تکان دهنده بود اینقدر روحم را رنجاند که شبش کابوس قذافی رهایم نمیکرد و ذهنم از فکر این حیوان وحشی سادیسمی خالی نمیشد من داستان یا بهتر بگویم تراژدی تلخی را خواندم و اینچنین بهم ریختم بیچاره آن کسانی که چنین کابوسی را تجربه کردند. جای چند سوال برای من باقی گذاشت یکی اینکه قبول دارم حکومت دیکتاتوری بود اما چرا مربیان و معلمان مدرسه که وظیفه شان آگاهی بخشی و آموزش است متوجه نشدند دختر پانزده ساله چطور میتواند جزو محافظان مردی نیرومند باشد چنین دختری توانایی بدنی ندارد چرا شک نکردند به مردی که مقدس میشمردند؟ دوم اینکه اگر این موجود چندش را بعنوان رهبر قبول داشتند یک رهبر نیمه خدا و مقدس، چرا متوجه قلدری و زورگویی او نشدند؟ یک رهبر آزاده افراد را برای انتخاب آزاد میگذارد اما ثریا حق انتخاب و نظر نداشت پس نتیجه باید میگرفتند که این حیوان وحشی دیکتاتور است و منبعد با مبارزه کردن حکومت قذافی را تضعیف میکردند و در آخر اینکه با وجود اعمال قدرت از طرف سازمان ملل متحد و سازمانهای وابسته بعد از ماجرای صدام و قذافی باز هم شاهد کودک همسری، ستم به زنان، دختران، کودکان و مردمان یک کشور هستیم؟ اگر این سازمانها قدرت اجرایی ندارند بهتره منحل بشوند تا مظلومین امید بیهوده نداشته باشند. موفق باشید.
صبا باوفای حقیقی
۱۴۰۳/۰۴/۱۱
سراسر درد داشت. دردی که از روح به قلب نفوذ میکند. اگرچه اعتقاد قوی دارم که انسان برای پاکسازی روحش باید از مسائل منفی دوری کند. اما آگاهی از آنچه بر جامعه کل زنان در جهان میگذرد یک ضرورت محسوب میشود. من تلاش کردم در طول خواندن این کتاب پاکسازی کنم برای ثریا و تمام زنانی که قربانی شده بودند. نکته یک تاسف بار این جریانات تجاوز دیوانه سادیسمی که قطعا باید در تیمارستان بستری میشد، نبود. بلکه کسانی که در رژیم جدید لیبی به دلیل تعصبات غیر منطقی سنتی و مثلا! مذهبی حاضر به دفاع از این زنان نشدند از نظر من جنایتکار تر هستند. برای ایجاد جوامع آگاه و رو به رشد و صلح آمیز ما ناچاریم ابتدا قربانیان این جنایات را پاکسازی کنیم. نه اینکه آن ها را کلا از جامعه حذف کنیم و ندیده بگیریم. باید توجه داشت که مشکلاتی مشابه مشکلات زنان و قربانیان لیبی در کشور خود ما هم وجود دارد و وظیفه تمام اقشار جامعه اعم از زن و مرد ارام کردن خشم و نفرت درون این افراد است. گواه این مسئله را میتوان در راهروهای دادگاه ها به راحتی پیدا کرد. باید ذهن کل را از این خشم و نفرت و انتقام که در نتیجه سرکوب و تحقیر زنان در تمامی اعصار و سرزمین ها به وجود امده پاکسازی کرد تا به آرامش روحی و جسمی برسیم. و این مهم تنها با مشارکت همه افراد یک جامعه به دست می آید. به امید روزهای موفقیت برای تمام جهانیان
زینب جعفری
۱۴۰۳/۰۱/۲۶
خیلی وقت بود میخواستم این کتاب را بخوانم در حالی که اصلا نمیدانستم قذافی کیست اما تیتر کتاب برایم بسیار جالب بود. موضوع جالب در مورد این کتاب داستان بسیار غمگینی است که متاسفانه در برخی جوامع هنوز هم وجود دارد و از جهتی داستان در مورد دختری است که گرفتار هوس حاکم زمانه خود شده و مورد تجاوز قرار و و گرفته در جهت دیگر داستان در مورد دختری است که به هر دلیلی مورد تجاوز قرار گرفته خانواده به جای حمایت و پشتیبانی از او، او را مقصر میدانند و هنوز هم مورد پذیرش خانواده قرار نگرفته. البته موضوعی که بسیار در کتاب به چشم میخورد این بود که برخی از مطالب عنوان شده در صفحات بعد نقض میشد. برای مثال در حالی که در سراسر کتاب عنوان شده که هیچ کسی در این کشور در مورد این جرم قذافی چیزی نمیدانند و سران کشور سعی در سکوت دارند اما در صفحاتی دیگر گفته شده که همه این موضوع را میدانند که چرا دختران به داخل حرمسرا می‌ایند.احتمالا به دلیل اینکه افراد اندکی سعی در همکاری با نویسنده داشتند و مطالب به صورت مختصر و پراکنده عنوان شده چنین مشکلی پیش امده است.
عباسعلی رنجبرکهن
۱۴۰۲/۰۴/۲۷
ابتدای شروع مطالعه، کتاب جذابی به نظر میاد که ابرهای دروغ و نفاق رو از مقابل ماه حقایق کنار میزنه و مشت جباران و دیکتاتورهایی رو که خون جوامع رو در شیشه کرده‌اند رو باز میکنه ولی به مرور بزرگنمایی و غلوی که در روابط جنسی سرهنگ قذافی به خرج میره باعث شک و تردید در درست بودن اصل ماجرا میشه و این فکر رو به ذهن خواانده متبادر میکنه که نویسنده مغرضانه وبا اهداف سیاسی به قضیه نگاه میکنه و سعی داره به خواننده بقبولونه که حکومتهای غربی بسیار عالی و حکومتهای دیگر مبتذل و فاسد هستند در صورتی که فساد از انواع مختلف آن در تمام جوامع و حکومتها وجود دارد. کتاب خالی از هر گونه هنر نویسندگی است و از آن جا که اکثر انسانها تمایل به خشونت و مسائل جنسی دارند، این کتاب نیز سعی دارد مانند فیلمهای هندی با استفاده از این دو میل قوی که در نهاد انسانها نهفته است خواننده را درگیر متن کتاب کند. خلاصه اینکه کتاب کم مایه‌ای است که اگر خواننده بخواهد خلاصه‌ای از آن را بنویسد، در چند سطر کل کتاب خلاصه میشود. این برداشت من از متن کتاب بود، امیدوارم دیگر خوانندگان بهره کافی و لازم را از مطالعه این کتاب ببرند.
در پایان از زحمات دست اندر کاران کتابراه تشکر میکنم با سپاس عباسعلی رنجبرکهن
بیتا جعفری
۱۴۰۱/۰۹/۲۹
محتوای کتاب خیلی خوبه واسه دونستن سرنوشت بد زنها در جوامع به شدت مذهبی، واسه شناختن حقیقت دیکتاتور‌های جهان که همه مثل هم هستن، واسه درک افکار مسموم خانواده‌های متعصب و مردای غیرتی و... واسه فهمیدن اینکه هیچ چیز جهان عادلانه نیست، زندگی این دختر به معنای واقعی نابود شد بدون اینکه ذره‌ای تقصیر داشته باشه. به امید روزی که دنیا جای بهتری واسه زندگی باشه و همه دیکتاتور‌های جهان به سزای اعمالشون برسن.
اما نکته منفی کتاب نگاراش ضعیفش بود. انگار که اصلا هیچ ویرایشی نشده، مرجع خیلی از ضمایر مشخص نبود، من نفهمیدم قضیه اون قایق چی بود. خیلی سرسری و سطحی از خیلی چیزا گذشته بود در حالی که بنظر می‌رسید احتیاج به بحث بیشتری دارن. فک میکنم ترجمه ضعیفی بود، پیشنهاد میکنم اگرم کسی میخواد کتابو بخونه از انتشارات دیگه‌ای بخونه. البته نیمه دوم کتاب خیلی بهتر و مفهوم تر بود، نیمه اول خیلی گنگ و بهم ریخته بنظر میرسید
احساس میکنم میتونست یه کتاب خیلیییییی بهتر باشه که اشکای خواننده رو هم حتی دربیاره در حالی که من مدام سعی میکردم بفهمم الان چی شد؟ الان کی داره این جمله رو میگه، الان چیه قضیه و....
Azin KHADEMI
۱۴۰۲/۰۵/۰۲
همون طور که از اسم کتاب پیداست محتوای کتاب تا حدودی قابل پیش بینی بود. کتابی تلخ اما آشنا... برعکس خیلی‌ها که این کتاب رو غیرقابل باور و داستان تصور می‌کنند، من به کلیت این کتاب ایمان دارم. کاش این کتاب رو بعد از کتابخانه نیمه شب نمی‌خوندم که از شیرینی و لذت خوندنش برسم به روزگار سیاه مردمان جهان و سوم به خصوص زنان این سرزمین، هر چقدر تو یه دنیای آزاد تو هستی و تصمیماتت، اینجا تو هستی و محکوم به تصمیمات محدود... در ضمن اینکه باید بگم این کتاب قرار نیست شما رو با سرگذشت قذافی آشنا کنه، بلکه کتابیه در مورد یک بعد از زندگیش، یعنی حرمسرا و بعد جنسی زندگیش. اگه تحمل درد و رنج و غم این کتاب رو دارین، حتما پیشنهادش می‌کنم. البته ترجمه سیده تبسم موسوی به نظرم اصلا ترجمه خوب و روانی نبود.
Sepid Mmm
۱۴۰۲/۰۱/۱۰
کتاب واقعا خوب و غم انگیزی بود با فضای بسیار تاریک. وقتی که با واقعیت بعضی چیزها رو به رو میشویم ما را عمیقا ممکن است نا امید کند ثریا را درک میکردم ولی گاها انتخاب‌های اون رو اصلا درک نمیکردم اصلا منطقی نمیدونستم هر چند شرایط او واقعا سخت بود و شاید فشاری که دور و برش بود باعث این تصمیمات میشد. در ولی محیطی که همه به عنوان یک ابزار برای رفع نیاز‌های جنسی می‌بینند و یکسره به او توهین می‌کنند دریافت کمی محبت او را عمیقا تحت تاثیر قرار می‌داد و برای همین اینقدر راحت اعتماد می‌کرد...
کتاب برای کسانی که دوستدار سرگذشت‌های حقیقی هستند توصیه میشود و البته که مناسب برای بالای ۱۴ سال است این را از این جهت می‌گویم که ممکن است روحیات شما را تحت تاثیر قرار دهد
نرگس صیادی
۱۴۰۲/۰۹/۲۵
نمی دونم درست‌ترین کار چیه در اینکه دیکتاتور‌ها آدمهای کثیف و بیماری هستن که شکی نیست ولی نمی‌دونم چرا احساس می‌کنم در بیان بیماری و وابستگی سیری ناپذیر جنسی قذافی غلو شده و این زیاده روی غیر قابل باور هست و اصلا طبیعی نیست و عجیبه ولی اعتقاد دارم که حتما چیزی وجود داشته که بهش پرداخته شده و اینکه شخصیت ثریا رو نتونستم درک کنم عجیب و غریب و گاهی دروغگو و زیاده گو به نظر میرسید و در بسیاری از خاطراتش غیر واقعی بود و به زور گاهی می‌خواست خودشو موجه نشون بده ولی زنان زیادی در سرتاسر جهان از قدیم تا به حال بودن و هستن که بابت ظرافت جسمانیشون و ضعف بدنی مورد سواستفاده قرار گرفتن و دل من برای اونها پراز خونه
Sun
۱۴۰۱/۱۲/۱۰
با هر لحظه که میخوندم حس خفقان بهم دست میداد انگار این اتفاقا روی دور تکرارند:) اینکه انقدر راحت قذافی تونسته بود مردم رو به زنجیر کنه و برای امیال حیوانی خودش قربانیشون کنه قلبم رو به درد میاورد گاهی یادم میرفت ژانر این کتاب فانتزی و تخیلی نیست. در اوایل کتاب متنی مبنی بر اینکه مردم دوست نداشتند و قربانی ها سرگذشتشون در اون جهنم رو بازگو کنند بشنوند و قربانیان رو مقصر میدونستند، خوندم و حس کردم واقعا یک انسان تا چه حد میتونه انسانیت رو در خودش بکشه:) کتاب نگارش درستی نداشت اما موضوع و خط کتاب خوب بود اگر علاقه به تاریخ حکومت ها و سیاست کشورها دارید پیشنهاد میکنم این کتاب را بخونید.
منیره غنی زاده
۱۴۰۱/۱۱/۲۱
اختلال شخصیت چقدر میتونه ویرانگر باشه، دلم به حال زنان و مردانی که در بند ظلم و ستم و تجاوز پست فطرت‌ترین افراد هستند میسوزه، احساسات متناقضی ادمو درگیر میکنه اما واقعا خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نخواهد داد جز به دست خودشان. مردمی که آگاه باشند، بینش داشته باشند و متحد باشن. ولی واقعا نهایت و رذالت پستی رو میرسونن این جور افراد، فقط‌ی جمله رو دارم تکرار میکنم انقدر پست هستند این افراد انقدر پست، کاش دنیا جای امنی بود برامون و کاش ادمای امنی سر راهمون باشن. ادمایی مثل ثریا چطور میتونن با چه روانی میتونن به زندگیشون ادامه بدن چه قدر سخت😔
امیر حسام
۱۴۰۱/۱۰/۲۸
با آرامش و دقت زیادی مطالعه کردم...
محتوای کتاب برایم دردآور و ناراحت کننده بود اما غریب و ناآشنا نبود...
ازین تاریخ‌ها و روایت‌های زیاد شنیده ایم هم در ایام گذشته و هم تاریخ معاصر و هم در ایام جاری زندگی مان!
دختران ایرانی قبل از انقلاب
دختران عراقی
دختران سوری
و تمام زنان و دخترانی که و
ابزاری شدند برای اهداف شخصی کلان قدرتمندان دنیا...
و تنها یک جمله برای فهم ارزش و قدرت زن کافیست که زن تشکیل دهنده یک جامعه، کشور و جهان است و اگر بخواهد می‌تواند بزرگانی را بپروراند یا اینکه پست‌ترین افراد را رشد دهد...
زن تمام محتوای زندگیست!
پری پارسا
۱۴۰۱/۰۵/۲۵
من قبلا داستانهایی از چنین دست، مثل دختری که از چنگ داعش گریخت و یا دختری با هفت اسم (فرار از کره شمالی) رو خونده بودم.
اونقدر که تک تک جملات اون کتابا رو درک و باور میکردم و تحت تاثیرش قرار میگرفتم، این کتاب نتونست در من چنین حسی ایجاد کنه.
گاهی حس میکردم زیادی اغراق شده و یا مطالب مدام تکرار میشوند.
به علاوه اینکه قلم نویسنده هم زیاد قوی و تاثیر گذار نبود.
مشاهده همه نظرات 262

راهنمای مطالعه کتاب حرمسرای قذافی

برای دریافت کتاب حرمسرای قذافی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.