نقد، بررسی و نظرات کتاب من مضطرب - استفانی برتولون

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
حامد جامه بزرگی
۱۴۰۲/۰۱/۱۰
این کتاب در مورد اضطراب امروزی از جمله رسانه‌های اجتماعی و من خودم اضطراب اجتماعی یا فوبیای اجتماعی یکی از شایع‌ترین مشکلات در بین همه جوامع است. همه‌ی ما تجربه‌ی ترس و نگرانی در یک موقعیت اجتماعی را داریم. شاید شما هم لرزش صدا و عرق کردن دست را در یک جلسه‌ی مهم تجربه کرده باشید. صحبت در مقابل جمع یا حضور در میان غریبه‌ها برای اغلب افراد راحت نیست، اما اکثر مردم قادر به انجام آن هستند.
اگر اختلال اضطراب اجتماعی داشته باشید، در چنین موقعیت‌هایی قادر به مدیریت استرس‌تان نخواهید بود. ممکن است انجام کارهایی مثل برقراری ارتباط چشمی و مکالمه‌های کوتاه، که به نظر دیگران ساده است، برای شما بسیار سخت باشد و از موقعیت‌های اجتماعی فراری باشید. این اختلال می‌تواند تمام ابعاد زندگی‌تان را تحت تاثیر قرار دهد.
اختلال اضطراب اجتماعی یا فوبیای اجتماعی، نگرانی یا ترس شدید از قضاوت شدن، ارزیابی منفی یا تایید نشدن در یک موقعیت اجتماعی است. افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی ممکن است نگران رفتار خود، مرکز توجه بودن، احمق به نظر رسیدن و عجیب یا حوصله سر بر بودن در موقعیت‌های اجتماعی باشند. به همین دلیل، اغلب از حضور در چنین موقعیت‌هایی خودداری می‌کنند و اگر مجبور به حضور در آن موقعیت‌ها باشند، استرس زیادی را تجربه می‌کنند.
رضا میری
۱۴۰۳/۰۲/۲۴
با سلام و درود و تشکر ویژه از کتابراه بابت ارائه این اثر. کتاب حاوی مطالب ارزشمندی درباره اضطراب اجتماعی و نقش آن در زندگی امروزی دارد، چیزی که مبتلا‌به تقریباً بیشتر افراد جامعه امروزی هست و با ورود فناوری‌های نوین از جمله اینترنت، شبکه‌های اجتماعی، تلفن‌های همراه و... موجب تغییر ساختار زندگی‌های‌ فعلی شده است و امید است با تحقیقات و مطالعات جامع‌تر، آسیب شناسی بیشتری در این خصوص صورت پذیرد. در ابتدای مطالعه کتاب زیاد نظرم را جلب نکرد ولی با ادامه مطالعه، بیشتر جذب آن شدم و آن را مفید یافتم. از جمله مطالبی که برایم حائز اهمیت بود این نکته هست که آنچه در فکر ما می‌گذرد حقیقت مطلق نیست بلکه واقعیتی هست که از پیرامون خود آموخته‌ایم و افکار ما حقیقت محض نیستند، در واقع از آن‌ها به عنوان روشی برای درک مسائل می‌توان یاد کرد، اشاره نمود. درکل مطالعه کتاب را به دوستان و عزیزان توصیه مینمایم. با سپاس فراوان.
L.M
۱۴۰۳/۰۱/۰۲
کتابی که دریافت کردم ویژگی های خوب زیاد داشت، ولی بهترین چیزی که در موردش وجود داشت این بود که کاملا مناسب دنیای دیجیتالی امروزه نوشته شده بود. اگر اضطراب رو تجربه کرده باشید (که تو دنیای امروز کسی نیست که باهاش رو به رو نشده باشه!) میدونین، حس بهتون میده که انگار به یه طناب چسبیدین که با زمین 100 سانت فاصله داره و میدونین اگه طناب رو ول کنین میتونین از این حال بلاتکلیف و به قولی پا در هوا بودن در بیاین ولی اضطراب میگه طنابو ول نکن، اگه ولش کنی میوفتی و جونت به خطر میوفته. خطری که اضطراب تو موقعیت های مختلف بهتون نشون میده میتونه همینقدر مسخره و ساده باشه! این طناب هم مثال همون افکار اضطرابی و آسیب زننده اس که باید با کمک روانشناس و کتابهای خوبی مثل کتاب "من مضطرب " از دستشون رها بشید. مطالعه ی این کتاب رو پیشنهاد میکنم ❤
ن د ا ز ر ن د ی
۱۴۰۲/۱۰/۱۶
مخاطب کتاب من مضطرب اثر استفانی برتولون، باید صبر کنید تا در میانه کتاب نویسنده شروع به اوج رساندن نوشته هایش می‌کند.
پس، باحوصله کتاب را از اول بخوانید و رهایش نکنید که برتولون شگفتی‌هایش را برای خواننده همراه رو می‌کند و آن را شگفت زده می‌کند.
دو فصل انتهایی کتاب سورپرایزها و خلاصه کتاب را به نیکی بیان می‌کند.
روانشناسی مثبت و اکت و روانشناسی مارتین سلیگمن در کتاب من مضطرب راه حل استرس و اضطراب را برای رشد فردی خواننده بیان می‌کند.
این کتاب فقط توسعه فردی نیست، از هایکو نیز نکات خاص و منحصربفردی می‌نویسد و کاملا متبحرانه آن را به استرس و آرامش ربط می‌دهد.
احساسات محو نمی‌شود و با اقدام و عمل‌هایی که کتاب معرفی می‌کند می‌توان تاثیر آن را کمتر کرد.
نکته کنکوری و مرور و چکیده طلایی کتاب را استفانی در فصل آخرش به هوشیاری نوشته است.
Mahin Alipour
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
تو این کتابی که من مطالعه کردم و خیلی وقت بود که دنبالش میگشتم فهمیدم که همه ی وجوه مثبت فناوری هستند، اما فناوری سویه های منفی هم دارد که عموما پیش پا افتاده تلقی میشوند و در برابر فواید آن، به چشم نمی‌آیند. در حالیکه اینطور نیست. تکنولوژی میتواند تأثیرات مخربی هم داشته باشد. تأثیراتی که اتفاقاً همهی ما تجربه‌اش کرده ایم و کم و بیش با آن مواجه شده ایم: اضطراب... استرس و اضطراب مهمترین و گسترده‌ترین اثر سویی است که فناوری مدرن و دیجیتال به همراه داشته و هیچکس از آن در امان نیست و نمیدونه باید جوکار کنه این کتاب بهترین راهکار هارو برای ما نشون میده
ma pa
۱۴۰۲/۱۱/۰۲
راستش من از فصل‌های اول و آخر بیشتر خوشم امد و فهمیدمش. فصل‌های وسط رو خیلی متوجه نشدم و شاید به همین خاطر به نظرم خسته کننده بود. شاید هم چون خیلی با نویسنده موافق نبودم. البته با نظر کلی نویسنده موافق هستم ولی برخی جملات و موارد رو منظورمه.
در کل کتابیه که یک بار خوندنش ضرر نداره و شاید حرف‌های فضایی نزنه و شما قبلا خیلی حرف هایش رو شنیده باشید ولی با مثال‌ها و تحقیق‌ های عینی که میاره بیشتر و بهتر ان موضوعات رو براتون روشن میکنه و جا میندازه.
برخی از راهکار‌هایی که ارائه میده هم شاید به دردتون بخوره حداقل یک بار امتحانش کنید.
بهنام هادی
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
من مضطرب، یک خصلت وجودی و بایدیست. برای رفع بعضی بلاهای ناخواسته یاطالب موفقیت بهتر والخ... ولی نگاه ما باید به شکل بیان کلمه باشدبه جای من مضطرب، من هیجانی و شوق و علاقه برای رسیدن به هدفهای مطلوب، و غیرآن ریشه دراضطرابهای حاصل ازافسردگی، نرسیدنهای خیالات مهال که تکرارشده اندبجای اصلاح نوع تفکر و خواستن به تمایلات درست، ناکامی، افسردگی، بیکاری، خشم بی دلیل، ترس و نگرانی بیهوده ازانجام کاری که لازم آن قدم اول ودرست است و... که بایداصلاح ودرمان شود.
فریدون لازر
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
در خصوص اضطراب این بیماری فراگیر عصر کنونی و راههای درمان و یا محدود سازی آن می‌پردازد. اضطراب می‌تواند در خصوص مسائل آینده یا گذشته باشد. بسته به شغل هر فرد و درجه حساسیت و استرس ناشی از شغل مورد نظر اضطراب شغلی متفاوتی در بین مردان و زنان وجود دارد و بالتبع با توجه به جنسیت افراد نحوه برخورد انسانها بااضطراب فرق می‌کند مثلا خانم‌ها بیشتر دوست دارند صحبت کنند در صورتی که آقایان بیشتر در خود فرو می‌روند و سکوت اختیار می‌کنند
Yasaman Ahmadi
۱۴۰۲/۱۰/۲۳
کتاب مفیدی بود. مطالب خیلی ساده توضیح داده شده‌اند؛ و با توجه به تعداد صفحاتش، این امتیاز رو به ما میده که در مدت زمان کوتاهی به مهم‌ترین مسئله‌ای که ممکنه زندگی هر کسی رو مختل کنه (به خصوص جوان‌ها که زمان بیشتری از وقت خود را برای برقراری ارتباط با دیگران از طریق اینترنت می‌کنند) بپردازیم و سعی کنیم که بعد از خواندن این کتاب توجه بیشتری به نوع ارتباطات خود و افزایش کیفیت آن‌ها کنیم.
به همین دلیل خواندن آن را پیشنهاد می‌کنم.
محمدرضا مولاءی
۱۴۰۲/۰۱/۲۹
کتاب خوبی است. ولی با عنایت به وضعیت جامعه، تشویش، نگرانی و دلهره در اکثر خانواده‌های وجود دارد. به خصوص خانواده‌های حقوق بگیر تک فیش و کارگران و بازنشته ها. که در تامین احتیاجات اولیه فرزندان عاجز. و با آینده مبهم روبرو هستند. فاصله طبقاتی که سیاست اقتصادی موجود در دو سه سال اخیر بوجود آورده. فاصله اعضای خانواده‌ها را زیاد کرده و این امر موجب استرس، زود رنجی‌ها و... شده که درمانی خیلی مؤثرتر از ایده‌ها و نظریه‌ها لازم است. متشگرم
هانا عبدلی
۱۴۰۲/۰۱/۰۸
این کتاب یک کتاب کاملا مدرن است که مشکلات عصر تکنولوژی را با زبانی ساده بیان میکند و منشا استرس را در دنیایی که هرروز با مسایل جدیدی روبرو میشویم را توصیف میکند. به نظرم این کتاب را به انضمام کتاب "قوانین اتیکت " مطالعه کنید تا متوجه شویم در دنیای امروز که هر روزه قوانین و مقررات و فضا‌های جدیدی را شاهد هستیم چگونه باید برخورد کنیم و فردی با پرستیژ و با اتیکت باشیم.
Silent poet
۱۴۰۲/۰۸/۱۳
اگر توی زندگیمون به دنبال پیشرفت و اصلاح شخصیتمان باشیم کتاب مناسبی است. ما در طول زندگی بر اثر اتفاق‌های ناخواسته‌ای که برایمان می‌افتد از کودکی تا بزرگسالی دچار اضطراب‌های مخربی میشویم و زندگی مان را دچار اختلال میکند. پس باید علت مشکل را ریشه یابی کرد و سعی در درمان آن داشته باشیم. این کتاب به نظر شخصی بنده گزینه‌ی خوبی میباشد.
mohsen n
۱۴۰۲/۰۶/۲۸
کتاب خوبی بود بنظرم دراین دنیایی که هر روز علم پیشرفت میکنه باید مراقب خود و اطرافیان ازهمه نظر باشیم تا زندگی بدون وسواس و نگرانی داشته باشیم یا اینکه چگونه روش صحیح همه چیزاهایی که درحال پیشرفت هستن یاد بگیریم مثلا همین دنیایی مجازی این کتاب میتونه کمک کننده خوبی باشه البته که بایدتمرینات و هر انچه که گفته شده را انجام بدیم. باتشکر از کتابراه عزیز
دکتر فاطمی‌نسب
۱۴۰۲/۰۱/۰۸
کتاب من مضطرب، به فراگیری استرس و اضطراب در جوامع کنونی می‌پردازد. چرا که جامعه کنونی ما، اضطراب آور است. حضور در جلسات کاری، مصاحبه درسی، مصاحبه شغلی، امتحان.. کنکور.. و از همه بدتر منتظر نتیجه ان ماندن.. همه و همه شدیدا اضطراب اور است.
این کتاب در راستای بر طرف کردن این مشکل نگاشته شده و به نظر من کتاب بسیار خوبی در این راستا میباشد.
رحیم اهری
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
اولا توصیه می‌کنم سر هر مساله اضطراب و استرس نداشته باشید، چون اونکه آسیب روحی و روانی می‌بینه خودتون هستید، و در این دور و زمانه هم کسی به فکر کسی نیست. ولی با مطالعه چنین کتابهایی راههای مقابله با هرگونه استرس را بیشتر متوجه می‌شوید. باتشکر از عزیزان کتابراه که برای تهیه کتابها زحمت می‌کشند.
سارا
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
سلام
کتاب خوبی بود.
توصیه میکنم که مطالعه کنید.
این کتاب در پی بیان جنبه‌های منفی فناوری نیست، بلکه می‌خواهد با راهکارهای خود نشان دهد که چگونه می‌توان در زندگی تعادل به وجود آورد. چگونه می‌توان از اینترنت، تلفن و شبکه‌های اجتماعی در زندگی روزمره استفاده کرد و در عین حال دچار مشکلات کمتری شد. با تشکر از کتابراه
یاسمین بنیاد
۱۴۰۲/۱۰/۰۴
کتاب خوبی بود. با اینکه با خیلی از قسمت‌های بیان شده در کتاب آشنا بودم اما باز هم نکات خوبی برای یادآوری و البته یاد گرفتن داشت که برایم قابل تامل و الهام بخش بود؛ به خصوص نیمه‌ی دوم کتاب و فکر میکنم فصل سوم که نکات تمرینی داشت... خیلی ممنون از همه کسانی که در مهیا کردن این کتاب نقش داشتند.
نازنین شریفی
۱۴۰۲/۰۷/۲۹
کتاب در مورد اضطراب اجتماعی و همچنین استرسها و ترس‌هایی است که ممکن است فضای مجازی برایمان به ارمغان آورده باشد اینکه فردی اعتیاد بیمارگونه به فضای مجازی از جمله فیسبوک توییتر و... داشته باشد چگونه زندگی او دچار اخلال و بینظمی و حتی افسردگی و روانپریشی برای خود فرد به همراه داشته باشد
دلارام 0074
۱۴۰۲/۰۴/۱۷
ممنون از کتابراه بابت ارائه رایگان کتابها در اخر هفته.
این کتاب درمورد فناوری و استفاده درست از اونها گفته که چطور هستند و چطور استفاده کنیم دلیل استرس و اضطراب چیه و بیشتر به نوجوان‌ها توصیه میکنم بخونن اونها اوایل زندگیشون هستند و بهتره که بین فناوری و زندگی یه تعادلی به وجود بیارن.
مهدیه سلیمانی
۱۴۰۳/۰۱/۰۹
راهنمایی مفید برای کسانی که از اضطراب درونی و اجتماعی رنج میبرند و تبدیل به معضلی برای انها شده است که اعتماد بنفسشان را از انها میگیرد. مطالعه این کتاب به همراه کمک از رپانشناس و مشاور بسیار به شما کمک خواهد مرد تا از اضطراب خودتان بکاهید و در زندگی پویا شوید.
ستایش کاکاوند
۱۴۰۳/۰۱/۰۲
من این کتاب زمانی شروع کردم که حمله‌های اضطرابی زیادی سراغم میومد و واقعا به مرحله ایی رسیده بودم ک باور داشتم دیگ امکان خارج شدن از این وضعیت برای من غیر ممکن. خوشحال‌ام که با این کتاب آشنا شدم که باعث شد به جای فرار از اضطراب اون رو بپذیرم و درگ کنم که پیغامی برای من داره
احمدرضائی
۱۴۰۲/۰۹/۲۸
کتاب نسبتا مفیدی بود، این که توی عصر ارتباطات درست از وسایل ارتباطی مثل گوشی همراه استفاده کنیم وعملا ما برده اونا نشیم و مواظب باشیم این وسایل به اضطراب ما دامن نزنن. فقط به نظرم مطالب کتاب منسجم نیست و همین باعث میشه به ذهن خوب سپرده نشه و بعد یه مدت فراموش بشه
مینو ناظمی
۱۴۰۲/۰۱/۱۳
کتاب بسیار عالی هست.
درباره‌اش چیز زیادی نمی‌گم که خودتون بخونید و لذت ببرید، عاشق این کتاب می‌شید.
با توجه به اسمش می‌شه گفت به استرس‌های روزمره اشاره داره که خودم هم این استرس هارو هر روز تجربه می‌کنم. خیلی بهم کمک کرد.
ممنون
محمد امین پیشدار
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
دنیای پر استرس مدرن و اضطراب بی‌پایان انسان در این دوران. منشأ این استرس‌ها و اضطراب‌ها چیست؟ نقش شبکه‌های مجازی و صفحه‌های پر نور کوچک و بزرگ در افزایش استرس و اضطراب چقدر است؟ آیا جایگزینی وجود دارد که حجم استرس ما را کم کند؟
ahmadr
۱۴۰۳/۰۱/۱۱
کتاب بیشتر از اینکه توضیح بده با اضطرابمون چیکار کنیم راجب ریشه‌های اضطراب توضیح میده که اونم همه میدونیم متن کتاب ربطی به اسم و توضیحات کتاب نداشت و خیلی سطحی و پر از توضیحات اضافه و غیرکاربردی بود من پیشنهادش نمیکنم
daniyal naghibi
۱۴۰۲/۰۲/۲۶
دوست داشتم. بخاطرفرزندم گرفتمش چون خیلی اضطراب داره نتونستم قانعش کنم گوش بده اما تا حدودی براش توصیح دادم امیدوارم فایده داشته باشه نوجونهای امروزی استرس زیادی دارن کاش توی مدارس اینجور درسها بود درس زندگی ممنوم از کتابراه
امیرحسین فراهانی
۱۴۰۲/۰۱/۱۲
مطالب کتاب پراکنده بود و سطحی و گذرا به مسائل پرداخته بود. درباره اینکه چه طور با فضای مجازی و حجم بالای اطلاعات کنار بیاییم هم چیز زیادی ننوشته بود. در کل بد نبود اما نباید انتظار زیادی ازش نداشته باشید
نورا نل
۱۴۰۲/۰۱/۱۱
خیلی وقتها اضطراب و استرس داریم ولی خودمون نمیدونیم که این حس، اضطرابه و مدام درگیریم با خودمون که چمون شده موضوع چیه
این کتاب بهمون کمک میکنه که اولا اضطراب رو بشناسیم دوما با اون به روش صحیح مقابله کنیم
محبوبه مرادی
۱۴۰۲/۰۱/۱۱
از نتایج سبک زندگی مدرن استرس و اضطراب هست که در گروه‌های مختلف و راجع به موضوعات مختلف میتونه وجود داشته باشه در این کتاب با اصل استرس در این عصر و تعاریف و علت هاش آشنا می‌شید
بعد هم سراغ راه حل‌ها میره
محبوب ص
۱۴۰۲/۰۱/۰۸
این کتاب به طور ویژه بروی استرس‌های ناشی از استفاده از فناوری مثل تلفن همراه اشاره میکند که در عصر حاضر هر نفر تلفن همراه دارد و برخی وابستگی شدیدی به آن دارند.
کتابی که به طور علمی و عمیق به این مسئله پرداخته است
Niusha mtl
۱۴۰۳/۰۱/۲۹
مطالعه کتاب رو به همه توصیه میکنم وقتایی که حوصله دارید مطالعه کنید و مطمئن باشید ارزش وقتتون رو داره چون کاملا باتوجه به شرایط و مشکلات عصر تکنولوژی نوشته شده و واقعا کتاب مناسبیه.
فاطمه کافی
۱۴۰۲/۰۱/۱۳
روش‌های درمورد شناخت ریشه استرس و اظطراب و راهکارهای غلبه به این مسایل ارایه شده بود که به طور کلی چنین کتاب‌های کمکم می‌کنه آدم تو شرایط حساس بهتر بتونه خودش رو بشناسه و شرایط رو کنترل کنه
fahimeh riyahi
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
کسایی که از استفاده بد دنیای فناوری و خستگی ازش مینالن این کتاب مخصوص اوناست
به خوبی راهکارهایی ارائه میشه که میتونه کمکتون کنه به نحو احسن رفتاراتونو در راستای خواسته تون درست کنین
Akram Feyzi
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
من هنوز این کتاب را مطالعه نکرده‌ام ولی از نقد و نوشته دوستان استفاده کردم امیدوارم تا فردا با تموم شدن کتاب دیگرم، این کتاب رو شروع کنم. ممنونم از کتابراه بابت فرصت طلایی مطالعاتی که به ما میدید.
marjan habibi
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
نحوه درست روبه رو شدن با استرس و ترس‌های زندگی رو بهمون نشون میده
زمان زیادی میبره تا ما بخوایم تجربه کسب کنیم تا در مقابل هر استرسی خودمون رو چجوری آروم کنیم اما این کتاب‌ی لقمه آماده است.
مهدی نوری
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
خواندن کتاب رابه تمام افراد توصیه می‌کنم مخصوصا قشر دانشجو ‌. توضیحات به قدری شیوا بیان شدن که فهم مطالب نیز برای هر قشر خواننده جدای از اطلاعات قبلی فرد قابل درک است. سپاس ویژه از ترجمه خوب کتاب.
Sahel
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
آنقدر زندگی هامون سرشار از اضطراب و استرس هست که حتی یادگرفتن یک نکته هم می‌تونه خیلی کمک کنه که یکم کمتر شه
آسیبی استرس و اضطراب روی جسم و روح خیلی زیاده که باید سعی کنیم کنترلش کنیم
طلوع وحیدی
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
کتاب خوبی است برای کسانی که با اضطراب‌های این زندگی دست به گریبان هستند و نکته‌های مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی و البته رسانه‌های گروهی رو در ایجاد چنین مشکلی بیان کرده
بهاره
۱۴۰۳/۰۱/۱۲
در کل کتاب خوبی نبود، نه ساختار منسجم نه ترجمه مناسب... نویسنده هم قلم شیوایی نداشت دایما انگار در حال پرش بودم از یه مطلب به مطلب دیگه....
محتشم
۱۴۰۲/۰۱/۱۲
ب نظر من بیشتر موضوع اضطراب این کتاب، حول فیس بوک و همچین تکنولوژیهایی میچرخید. برای من ک اصلا از فیس بوک استفاده نمیکنم اصلا جالب وجذاب نبود.
سارینا حسینی
۱۴۰۲/۰۱/۰۷
واقعیت انتظارات منو اصلا برآورده نکرد و مطالب بشدت پراکنده بودند و منسجم نبودند و من در حین خوندن بشدت گیج میشدم. خوندنش برای یکبار خالی از لطف نیست
نوید میرزایی
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
کتاب مفیدی که تمامی مشکلات و آسیب‌های رایجی که در زمینه شخصی و کاری برای ما ایجاد می‌شود را آسیب شناسی و راه برون رفت از آن‌ها را به ما آموزش می‌دهد.
Hosein Imani
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
کتابی فوق العاده کاربردی با متنی روان پیشنهاد میکنم حتما بخونید باعث میشه بفهمید چه مواقعی دچار اضطراب هستید و به خود آگاهیتون کمک خواهد کرد
Fatiiii
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
بسیار عالی است برای مبارزه با استرس و اضطراب و راهکار‌های بسیار عالی داده است و در خیلی از مواقع به من کمک کرده است پیشنهاد می‌شود حتما این کتاب را بخوانید
.
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
یک کتاب عالی درباره استرس و اضطراب و مقابله با آن‌ها است من به همه پیشنهاد می‌کنم حتما یک بار این کتاب را بخوانند و از مطالب این کتاب استفاده کنند.
azin jahed
۱۴۰۲/۰۱/۰۶
ما در جامعه و روزگاری زندگی میکنیم که اضطراب به کرات احساس میشود. با مطالعه این کتاب میتوان فشار زندگی را کمتر کرد.
با تشکر از کتابراه بابت هدیه این کتاب.
فرحناز گلناری
۱۴۰۱/۱۱/۲۱
کتاب جالبی نبود خسته کننده بود و اینکه من فکر میکردم آموزش میده چه طور استرس کنترل کنیم ولی چیزه دیگه‌ای بود
نفس همتی
۱۴۰۳/۰۱/۰۹
وقت استرس ادم بالا میره تبدیل میشیم به یک انسان مضطرب و همه نشئت گرفته از کودکی های پر خطر و کمبود عزت نفس کتاب جالبی بود
فریبا قطبی
۱۴۰۲/۰۶/۲۴
کتابی بسیار اموزنده و به جا میباشد که باعث شده تا حدودی براضطراب‌ها و استرس‌های بی مورد پایان بدهم واقعا تشکر بجایی باید از نویسنده این کتاب نمود.
نورالله حسینی
۱۴۰۲/۰۴/۱۸
کتاب نسبتا خوبی بود
دوبار خوندمش و نت برداری کردم واقعا تونست کمکم کنه که بتونم بر بعضی از هیجاناتم کنترل پیدا کنم
باتشکر از کتابراه
1 2 3 >>